LIVE -Syukur Tun Mahathir Selamat Sampai

Friday, October 8, 2010

Syukur Alhamdullilah, Tun Mahathir mantan PM kita selamat sampai Malaysia setelah pulang dari Australia.

Harap Tun M berehat dahulu dan come back seperti biasa kelak!

Hidup Tun Mahathir!!

Read more...

LIVE - HINDRAF Terkencit Cair Bila Perhimpunan 4 Justice Di Banting

Banting 8 Oktober :
Baru sebentar tadi perhimpunan 4 Justice yang di ketuai oleh Saudara Anuar Basiran di temani Armand Ketua Wira Perkasa Malaysia menyertai kira kira 200 anak anak melayu Banting menghantar memorandum Sokongan kepada Pihak MDKL atas kejayaan Menghapuskan 9 Ekor Anjing milik Peguam Hindraf DAP.

Memorandum Sokongan juga turut di beri kepada Pihak Polis IPD Banting atas sumbangan dan kecekapan pihak Polis dalam menjalankan siasatan kes pembunuhan 4 orang mangsa bunuh peguam Hindraf DAP!

Ternyata walaupun awal pagi hal ini di sampaikan kepada semua yang hadir ianya memberikan satu impak kepada mana mana pihak yang cuba mengancam keselamatan Negara!

Pihak 4 Justice juga melalui Anwuar Basiran mengucapkan setinggi ucapan terima kasih kepada semua pihak yang hadir.

Gomo juga mengucapkan setinggi ucapan terima kasih kepada Azmy Awang Kelana Jaya yang menjemput Gomo serta barisan Ahli Wira Perkasa.

Ingat wahai Hindraf! Jika berani bersuara ayuh kita bertembung! Anytime. Anywhere! FUCK U MOTHERFUCKER!!!

Read more...

PANAS - BERSIH & MAFREL I Said FUCK UApa Pokemom makna BERSIH dan MAFREL tu? Apa tugas yang mereka duduk buat sana sini? Apa yang sedang di lakukan mereka sekarang? Tidor? Or dah MAMPOS?

Gomo nak ulas isu pemilihan cabang PKR yang berlaku baru baru ini. Pemilihan yang boleh di katakan GAGAL di laksanakan PKR parti Kencing Rakyat ini. Rasuah, Penyelewengan, Kertas Undi Palsu, Perwakilan Hantu dan adengan Tumbuk menumbuk sepanjang pemilihan Cabang cabang ini berjalan. Mana BERSIH? Mana MAFREL?

Kerajaan BN di katakan Korup, Menggunakan pengundi Hantu, Menipu undi dan macam macam lagi. Dan bila di Jolok oleh Pembangkang bukan main Ganas si BERSIH dan MAFREL berdemo, keluar kenyataan Akhbar yang mengutuk kerajaan BN, Kata itu ini BN tidak telus, tidak bersih dan macam macam lagi. Tapi hakikatnya?

Sekarang mengapa BERSIH danMAFREL senyap dalam setiap kes Pemilihan Cabang PKR? Mengapa tidak membuat komen mahupun sidang akhbar dalam hal ini? Apakah pemilihan PKR ini tidak penting kepada pihak Bersih dan Mafrel? Ataupun telah di Sogok Wang oleh Anwar Brahim?

Apa yang gua nampak di sini jelas BERSIH dan MAFREL adalah pemilikan penuh Anwar Brahim! Kedua duanya sudah Hilang kreability dlam perjuangan mereka kerana sudah menjadi Barua si Anwar Brahim! Jika kerajaan BN di katakan Haram dan salah! Tapi bila di pihak Pakatan Maka semuanya Halal dan Betul belaka! FUCK U!

Gua malas nak ulas ulas panjang bab ni, Cuma nak sampaikan pada Rakyat Malaysia. Kalau sekarang ini pun PKR gagal menjalankan pengundian Cabang cabang mereka dengan Cekap dan Bersih bagaimana mereka hendak melancarkan pemilihan jika di takdirkan mereka Pakatan Pembangkang mentadbir negara?

Belum pernah lagi pengundian yang di jalankan dalam pilihanraya sama ada PRK or PRU undi yang mengundi melebihi senarai undi yang berdaftar! Tapi lihat sahaja dalam PKR, Hampir kesemua Cabang perolehi undi lebih dari Perwakilan yang berdaftar. Macam mana tu? Hehehe

Rakyat Malaysia perlu sedar dan lihat keliling anda, Apakah Parti Pakatan Pembangkang DAP,PAS dan PKR ini boleh menjamin kehidupan anda di masa akan datang? Sanggupkan anda memperjudikan nasib anak anak anda? Jangan kerana seekor nyamuk maka Habis kelambu di bakar! Renung renungkanlah!

BERSIH dan MAFREL???
FUCK U And SUCK MY CORN!!!


Psssttt...Memang Celako bila badan badan bebas berkrompomi dengan Pakatan Haram

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP