Kalau Aku Cakap Bodoh Khalid Samad Marah Tak?

Saturday, October 9, 2010Apa salah Bena yang di pamerkan di atas ini?
Emmm ada salah kat mana?
Memang ada salah Bena ni!!!
Salah sebab terletak dalam Kawasan
MP Khalid Samad STUPID
Meh baca lagi!!!!


Kebodohan Malaysiakini bila menyatakan
Universiti Teknologi Malaysia adalah UITM!!!
Ha ha ha....Makin lama buat cerita Fitnah makin Bingai
wartawan depa ni semua. Kah kah kah...
Lagi kebodohan luar biasa puak PKR Anjing ni.
Aidilfitri pun sampai salah eja.
Apa lah bangang sangat puak PKR ni?
Hua hua hua....

Depa ni bila kat kita cepat je balun itu ini suka riak dan bongkak.
Ni bila kena tang depa apa depa nak jawap? Apa depa nak kata? Ha ha ha!!!

Semakin Lama semakin jelas kebodohan depa ni sama lah macam Khalid Samad yang dah makin Bodoh sampaikan Bena Sambutan hari Raya Aidilfitri dari Dato Seri Noh bin Omar buat Seluruh keluarga UMNO pun nak di politikkan. Kata Khalid Samad Gereja UMNO kesepian pulak sekarang bila Bena tersebut hanya menulis kepada Keluarga UMNO Selangor.

Apa punya mentaliti lah si Khalid Gereja ni. Makin lama makin Bodoh dan Bengap. Biasalah tu bena ucapan Hari Raya. Ada yang di tujukan buat warga Selangor, ada yang yang di pamerkan buat seluruh rakyat Malaysia. Pelbagai bena yang ada dan ini pun Khalid Samad nak politikkan!
BODOH!!!

patut sebagai Ahli Parlimen cari lah masaalah rakyat dan lakasanakan tugas menjaga kebajikan Rakyat. Bukannya asyik berpolitik setiap masa sampaikan Bena yang takda kena mengena dengan rakyat pun nak politikkan. Bingai.

Jelas di sini Khalid Samad sudah tidak berupaya menjadi Ahli Parlimen kepada Rakyat Shah Alam. Elok lah kalau rakyat dan pengundi Shah Alam Kapan kan aja Khalid Samad pada PRU 13 kelak. Kerja langsung tak buat. Asyik ke hulu ke hilir melawat Gereja sahaja!

Khalid Samad STUPID!!!
KLIK LINK INI

Psssttt...pasal bena pun di buat isu si Khalid ni, lemah betul mentaliti MP Pakatan Haram!

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

PANAS - Din Puduraya Akan Di Bongkar Lebih HebatIsnin tepat jam 10.40 pagi Gomo akan mengeluarkan sambungan isu Din Puduraya buat tatapan semua Pembaca terutama pihak di sebelah sana (PAS) untuk berfikir dan bermuhasabah diri apa yang sudah terjadi kepada pemimpin PAS ini.

Apakah kerana Pembawakan PAS For ALL telah membuatkan ada di kalangan pemimpin PAS terjebak dengan slogan ini sehingga terbawa bawa kehidupan Seks Songsang dan kebebasan Beronani?

Apa sekalipun TUNGGU ISNIN JAM 10.40 Pg.

SEKS BERAIR AIR Sampai BERONOK RONOK DIN PUDURAYA

Psssttt...Beronok ronok? ha ha ha...lu orang fikir le....kwang kwang kwang

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

PANAS - Temubual Ekslusif Bersama JANDA Beranak 2 Bekas Isteri Adun PAS
Lihat gambar di atas, lihatlah wajah anak anak kecil yang tersenyum riang di hadapan kamera. Riang kah kanak kanak itu? Ya sekarang mereka Riang kerana tidak lagi mengerti apa yang sedang berlaku di antara Ibu Bapa mereka. Mereka tidak mengerti apa itu Hubungan Suami Isteri. Mereka tidak mengetahui apa itu CERAI BERAI.

Ni yang Gomo malas nak cakap panjang bab Cerai berai ni, terutama bila lihat wajah Wanita dalam gambar di atas ni. Gambar bekas Isteri seorang Adun PAS Kelantan. Gomo bukan malas nak ulas apa pun, cuma Gomo cepat simpati pada ibu ibu tunggal ni. Kesian melihat di cerai kan sebegitu rupa dan Gagal pula si Suami menunaikan Tanggungjawap dan amanah yang di beri.

Tampa membuang masa elok lah pembaca membaca Artiel Penuh dalam Isu JANDA, MAK JANDA, CERAI BERAI, SEKS RELA PAKSA, KAWIN LARI dalam artikel Penuh lengkap di
Blogg Gelombang Wangsa Maju
KLIK DI SINI.

Psssttt...Gomo masih ada 3 kekosongan, kalau bekas Isteri Adun ni nak Gomo Rela...Hu hu hu

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP