Malaysiakini - Anak Pemimpin PAS Menyertai DAP

Sunday, October 10, 2010

Inilah muka anjing DAP yang bodoh, tolol dan bebal... Anjing ni sedaya upaya menegakkan kebebalannya apabila kenyataannya dipangkah.

Nama anjing kat atas ni ialah Pak Pen Firdaus. Anjing ini mengatakan kenyataan Anti PKR Club (APC) menghina kaum India walhal kenyataan APC hanyalah mengutuk Hindraf yang mempertikaikan titah Sultan Johor mengenai kedudukan orang melayu dan Raja-Raja Melayu. Lihat kenyataan APC di bawah (Klik gambar untuk besarkan)...Sepatah perkataan pun APC tak sebut perkataan INDIA... Tengoklah kenyataan bebal Pak Pen Firdaus ni (Klik untuk besarkan)...Jelas kedangkalan anjing ni, malah terdapat juga anjing-anjing lain turut menyalak menyokong kebebalan Pak Pen Firdaus nih... Kalo dah namanya anjing tu anjing jugak la... Kalau jumpa taik jika tak dihidu, dimakannya...

Tahniah lah kepada PAS yang semakin lama merelakan anak anak melayu menjadi Barua DAP BABI. Elok sangat lah kiranya Anak Anak pemimpin PAS pula yang menjadi pelapis pimpinan DAP BABI ni.

Hebat sangatkan sekarang ni bila Melayu menjadi Ahli DAP?
Kalau Dulu???

Psssttt....Rasa cam nak Penampor je Barua Anak Babi ni

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Sebarang Maklumat Sila Emel ke: papagomo.com@gmail.com

Read more...

LIVE - Pelancaran PERKASA Kuala Langat Di Sabotaj?

Kuala Langat 10/10/10 : Pelancaran PERKASA Daerah Kuala Langat mendapat sambutan yang menggalakkan dari penduduk sekitar kuala Langat di sini apabila kehadiran menjangkau 500 orang baik dari golongan Lelaki dan Wanita Tua dan Muda.

Dato Hj Abdul Fatah Bin Hj Iskandar di lantik menjadi pengerusi Perkasa Kuala Langat setelah watikah perlantikan di sempurnakan oleh Dato Paduka Ibrahim Ali Presiden PERKASA.

Untuk makluman Perkasa Daerah Kuala Langat merupakan Daerah yang terakhir di dalam Selangor menubuhkan Perkasa. Dan pada bulan Januari ini Perkasa Selangor akan melancarkan perhimpunan nya yang pertama bagi menjayakan Fokus Perpaduan orang Melayu.

Dalam majlis Pelancaran Perkasa ini banyak isu yang di bangkitkan oleh ahli Perkasa Kuala Langat yang Berang dan marah terhadap tindakan Hindraf yang menghina Raja Raja Melayu dan ini merupakan satu perbuatan yang Biadap dan mereka Hindraf perlu di ajar sampai lumat!

Persetannkan Demokrasi jika semakin lama semakin jelas Hak kita orang Melayu dan Bumiputera cuba di ragut walaupun jelas Tanah Malaysia ini adalah Hak milik Orang Melayu dan Bumiputera lain! Orang Melayu tidak mempertikaikan kewarganegaraan anda kaum kaum Lain di Malaysia dan jangan cuba mempertikaikan Hak Kami.

Pendaftaran Ahli Perkasa pada waktu ini juga meningkat yang mana untuk hari ini sahaja pendaftaran perkasa mencecah 350 orang Ahli.

Hidup PERKASA
Hidup MELAYU

Perjuangan Belum Selesai

Read more...

PANAS 18 SX - Abang Taff Hati Bunga Purple Milik Anwar IbrahimPergh...Abang, I like it
Macho man?
Taff man?

Errr tapi sayang Tubuh yang Pejal dan mantap ini hanyalah sandirwara mainan duniawi sahaja. Di luar memang berketak badan ala ala Mr Universe, tapi di dalam nya hati bunga. Ha ha ha.

Bunga bukan sebarang bunga tapi ini bunga warna Purple!!!
Bunga yang sesuai untuk golongan GAY sahaja.

Ops...sorry, Gomo lupa nak cakap siapa yang Abang Taff kita dalam Gambar di atas ni. emmm tapi Gomo malu nak cerita siapa Abang Taff kita ni. Malu sebab kalau cerita takut yang membacanya boleh terangsang Nafsu Syahwat nya.

Ops...he he he,
Yang terangsang tu GAY je.....
kwang kwang kwang...

Apa pun harap pembaca sekalian dapat membaca cerita BERAHI Abang TAFF kita ni di Blogg Saudara Mr XXX dengan KLIK LINK INI

Psssttt....Eeee Geli gua baca, cuma Stim sikit je lah! Hua hua hua

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP