GEMPAR - Lathefa Koya Akan Di Seret Sekali Dengan Pembunuh Sosilawati Esok

Thursday, October 14, 2010Berikut adalah kenyataan rasmi sidang akhbar Wee Choo Keong yang dibuat di Parlimen.

Now that Latheefa Koya has implicated me in the scandals surrounding the circumstances under which the Statutory Declaration (SD) of En Muhammad Rahimi bin Osman (Rahimi), one of the young former aides of YB Datuk Seri Anwar Ibrahim, was obtained. I am compelled to respond to the immature and thoughtless acts of this desperate PKR young upstart who was trying so hard to implicate me in order to save herself from being prosecuted under the Penal Code for the subsequent SD of Rahimi purportedly sworn on July 1, 2008, two days after the first SD was sworn before me on June 29, 2008.

Lagi Artikel Selanjutnya & Terjemahan di dalam Bahasa Malaysia :
KLIK BLOGG GWM http://www.mediawangsamaju.blogspot.com
Haprak Setiap Masa

Memang Lathefa Koya di LIWAT,,, Kalau bukan dari faktor Fizikal sekalipun mental dan jiwa Lathefa Koya itu sudah Jahanam di ratah dan di Sentap Anwar Berjubur juburi!!!

Gomo juga mengambil kesempatan untuk menjemput semua rakyat Malaysia untuk bersama sama berhimpun Esok Jumaat selepas Solat di pejabat Majlis Peguam Kuala Lumpur bagi menghantar Memorandum Bantahan ke atas pihak Majlis Peguam yang GAGAL dan mengambil sikap sambil lewa dalam isu yang melanda kini seperti kes Pembunuhan Sosilawati dan 3 yang lain serta Penipuan dan Pembohongan si Lathefa Koya.

Ayuh Kita beramai ramai ke sana!!!

Jahanam Lu Anwar Al Juburi!!!

Read more...

Mangsa Kemalangan Bas Delima Perlu Di Bantu Sewajarnya

Tengahari tadi Barisan Wira Perkasa Malaysia di ketuai oleh Saudara Armand Ketua Wira dan ditemani Exco penerangan Wira saudara Nurul Izham Anuar, Bendahari Wira saudara Azuan Abu Bakar, AJK Wira Pusat saudara Afiq Hadi,Mohd Farid dan Saudara Shanor Shamsudin Wira Perkasa Jasin melawat mangsa mangsa kemalangan Bas Ekxspress Delima di Hospital Seremban.

Turut sama dalam lawatan ini Lepr Al Bakr guru Dari Seremban dan Khairul Nizam seorang Pensyarah.

Lawatan ke Hospital Seremban ini di buat oleh Wira Perkasa bagi berkongsi kesesangraan mangsa mangsa yang terlibat ini dalam kemalangan Ngeri yang telah mengkorbankan 12 orang.

Kami Wira Perkasa Malaysia mengucapkan ucapan Takziah kepada mangsa mangsa dan waris dalam kemalangan tersebut. Semoga mereka yang telah pergi itu di tempatkan di kalangan orang orang yang beriman.

Dalam lawatan itu juga banyak dengar rungutan mangsa kemalangan yang tidak berpuas hati dengan pampasan yang di berikan oleh pihak Sayarikat Bas Delima. Kata mereka seolah olah nyawa mereka ini tidak berharga sama sekali.

Pihak Wira Perkasa meminta agar Pihak Syarikat Bas Delima memberikan Pampasan dan Ganti rugi yang setimpat ke atas mangsa mangsa dan waris yang terlibat dalam kemalangan ini. Dan kami juga mendesak agar pihak Polis dan badan badan pengkuatkuasa yang terlibat dalam menyiasat kemalangan ini agar menyegerakan siasatan ini tampa Gagal.

Al Fatihah kepada mangsa yang telah pergi.....

HOM
Hak Orang Melayu

Read more...

PANAS -Kempen KONDOM Membuktikan Kerajaan Malaysia GAGAL
KUALA LUMPUR, 14 Okt — Pakar patologi forensik memberitahu mahkamah bahawa memang ada tanda-tanda wujudnya penetrasi di bahagian dubur saksi utama kes liwat Datuk Seri Anwar Ibrahim meskipun tiada penemuan klinikal untuk menyokong kejadian itu.Pakar forensik Hospital Kuala Lumpur Dr Siew Sheue Feng berkata, kekurangan kesan ekoran penggunaan bahan pelincir kemungkinan menyebabkan tgiadanya kesan klinikal penetrasi ke atas Mohd Saiful Bukhari Azlan.

"En Saiful memberitahu saya apa yang berlaku, dia telah diliwat oleh seorang personaliti berprofil tinggi selama beberapa bulan," kata Dr Siew di Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur pagi ini.Malah menurut Dr Siew, Saiful juga memberitahunya bahawa kondom tidak digunakan ketika hubungan seks luar tabii itu.Anwar sedang dalam perbicaraan terhadap dakwaan meliwat Saiful, bekas pembantunya itu, di Unit 11-5-1, Kondomonium Desa Damansara, Jalan Setiakasih, Bukit Damansara, Kuala Lumpur, antara pukul 3.01 petang dan 4.30 petang, 26 Jun 2008.Perbicaraan disambung semula hari ini, kira-kira seminggu selepas seorang lagi pembantu Anwar, Rahimi Osman, yang juga rakan Saiful, membuat laporan polis mendakwa dia telah dipaksa menandatangan dua akuan bersumpah berkaitan dengan kes liwat Anwar.

Rakan Dr Siew, Dr Khairul Nizam Hassan yang turut memeriksa Saiful memberitahu mahkamah bahawa tiada penemuan klinikal penetrasi pada dubur saksi utama itu.Bagaimanapun sebagaimana dikatakan oleh Dr Siew, Dr Khairul memberitahu bahawa penetrasi juga boleh wujud tanpa tanda kecederaan.

Dr Khairul yang mendapatkan sampel-sampel daripada Saiful menambah, beliau menemui kesan air mani pada kapas kesat B5, B7, B8, B9, tetapi tiada kesan didapati pada kapas kesat yang lain.

Sumber Bernama
Hahaha
Aku dah kata, Anwar Ibrahim balun tak pakai Kondom. Dan dia ni spesis memang kaki Tak pakai Kondom bila berjubor! Kotor bebenor si Tua Kutuk ni! Balun lubang Taik pun tak pakai Kondom!Kak Wan? Tahu kah Penyakit? Anwar Balun Jubor dan kemudian Balun Kak Wan! Tu semua penyakit! Semua tu akibatnya Kak Wan yang tanggung! Ya Allah.Nurul Izzah? Bapak hang balun Jubor orang tak pakai Kondom! Hang tak nasihat kat Bapak tu pakai Kondom ka? Hang tak sayang Mak hang yang berkemungkinan mempunyai penyakit Kelamin hasil Punai bapak hang yang berjubor tu!Kerajaan Malaysia nampaknya GAGAL mendidik rakyat Malaysia menggunakan KONDOM dalam hubungan Kelamin ini. Gua bukan nak galakkan aktiviti berzina dan Main Lubang taik ni. Tapi sekurang kurangnya kempen Kesedaran kita pada gejala penyakit kelamin hasil aktiviti seks tampa Kondom ini patut di wujudkan dengan nyata.Tu Anwar Ibrahim pemimpin Pakatan Haram jelas tidak menggunakan KONDOM dalam hubungan Lubang Najis bersama Saiful Bukhari. Bukankah ianya menjadi satu Contoh yang tidak sihat kepada Rakyat?.Gomo sarankan agar Kerajaan Malaysia mengadakan Program KONDOM Semalaysia. Dan minta Anwar Ibrahim di lantik duta KONDOM dalam hal ini. Gomo yakin syarikat Kondom dari luar Negara akan turut sama membantu program kesedaran Seks ini.Psssttt... Kalau KY Jelly boleh Sponsor Anwar, takkanlah Durex tak boleh sponsor? Heheheh

Read more...

PANAS - Perlukan Rashid Dan Rahimi Tampil Dalam Kes Liwat Anwar Ibrahim?Ini lah Rashid lelaki yang membuat Laporan Polis ke atas Anwar Ibrahim atas dakwaan Anwar telah Meliwat nya. Siapa Rashid ini? Bila pula Anwar Ibrahim ada pembantu bernama Rashid? Jambu kah si Rashid ini?

Gomo dah sedia maklum yang Rashid ini merupakan seorang teman Liwat Anwar Ibrahim sejak dari Penjara Sungai Buluh lagi. Selepas Anwar di bebaskan dari Sg Buloh si rashid ini juga turut sama bebas dan kemudiannya Anwar Ibrahim mengambil rashid ini berkerja dengannya sebagai pembantu. Pembantu apa tu tak tahu pasal dalam pejabat Anwar Ibrahim ini banyak sangat pembantu nya terutama Lelaki Jambu.

Dalam kes Liwat Anwar Ibrahim ini juga si Rashid merupakan saksi utama dalam kronologi kes ini. Saksi bagaimana? Emmm....Gomo tak dapat nak cerita lanjut memandangkan kes masih lagi berjalan di Mahkamah dan biarlah mahkamah yang akan mendedahkannya buat kita seluruh rakyat Malaysia.

Namun Gomo kadang kadang terdetik di hati mengapa sekarang muncul seorang demi seorang yang menjadi saksi Anwar Ibrahim tampil untuk menceritakan hal sebenar apa yang berlaku? Kenapa sekarang?

Saiful Bukhari yang mana kita tahu Nyawa dan keselamatan beliau masih terancam sanggup mengambil Risiko dalam melaporkan kepada Polis akan kejahilan Anwar Ibrahim meliwat nya. Dan Saiful Bukhari melakukan ini semua tampa arahan mana mana pihak sekalipun.

Hanya Saiful Bukhari sahaja sudah cukup buat Anwar Ibrahim gundah gulana dengan perbuataan Punainya itu dan sehingga hari ini pun Anwar Ibrahim masih gagal melawan Laporan Polis yang di buat Saiful di Mahkamah.

Kalau tanya Gomo maka Gomo akan jawap, tidak perlu si Rahimi or Rashid tampil ke hadapan dalam isu ini kerana dengan Saiful Bukhari pun Anwar Ibrahim sudah Cuak sampaikan mengadakan Road Tour ke seluruh negara minta kes Liwat nya di Gugurkan.

Saiful Bukhari seorang yang Berani dan berjiwa Kental. Berbakul Tomahan dan penghinaan di lemparkan ke atasnya dan keluarga selama ini namun Saiful Tabah menghadapi nya. Sampai satu masa Saiful di Fitnah sudah tidak mampu berjalan kerana Sumpah yang di Buatnya.

Cukuplah Saiful Bukhari vs Anwar Ibrahim,
tidak perlu Rahimi & Rashid vs Anwar Ibrahim.


Yang Hak Pasti Berdiri,
Yang Bathil Pasti Jatuh.

Psssttt...Saiful Bukhari dan Keluarga sihat sentiasa hendakNya.

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Sebarang Maklumat Sila Emel ke: papagomo.com@gmail.com

Read more...

Wajib Baca - Tanda Tanda Kematian

TANDA2 KEMATIAN 


BACALAH DENGAN TELITI!!!TANDA PERTAMA


Ini adalah tanda pertama dari Allah SWT kepada hambanya dan hanya akan disedari oleh mereka yang dikehendakinya.

Semua orang Islam akan mendapat tanda ini cuma samada mereka sedar atau tidak sahaja.

Tanda ini akan berlaku lazimnya selepas waktu Asar .

Seluruh tubuh iaitu dari hujung rambut sehingga ke hujung kaki akan mengalami getaran atau seakan-akan mengigil.Contohnya seperti daging lembu yang baru saja disembelih dimana jika diperhatikan dengan teliti kita akan mendapati daging tersebut seakan-akan bergetar.

Tanda ini rasanya lazat dan bagi mereka yang sedar dan berdetik di hati bahawa mungkin ini adalah tanda mati maka getaran ini akan berhenti dan hilang setelah kita sedar akan kehadiran tanda ini.Bagi mereka yang tidak diberi kesedaran atau mereka yang hanyut dengan kenikmatan tanpa memikirkan soal kematian, tanda ini akan lenyap begitu sahaja tanpa sebarang munafaat.

Bagi yang sedar dengan kehadiran tanda ini maka ini adalah peluang terbaik untuk memunafaatkan masa yang ada untuk mempersiapkan diri dengan amalan dan urusan yang akan dibawa atau ditinggalkan sesudah mati.TANDA 40 HARI


Tanda ini juga akan berlaku sesudah waktu Asar. Bahagian pusat kita akan berdenyut-denyut.

Pada ketika ini daun yang tertulis nama kita akan gugur dari pokok yang letaknya di atas Arash Allah SWT.

Maka Malaikat Maut akan mengambil daun tersebut dan mula membuat persediaannya ke atas kita, antaranya ialah ia akan mula mengikuti kita sepanjang masa.

Akan terjadi Malaikat Maut ini akan memperlihatkan wajahnya sekilas lalu dan jika ini terjadi, mereka yang terpilih ini akan merasakan seakan-akan bingung seketika.Adapun Malaikat Maut ini wujudnya cuma seorang tetapi kuasanya untuk mencabut nyawa adalah bersamaan dengan jumlah nyawa yang akan dicabutnya.TANDA 7 HARI

Adapun tanda ini akan diberikan hanya kepada mereka yang diuji dengan musibah kesakitan di mana orang sakit yang tidak makan secara tiba-tiba ianya berselera untuk makan.TANDA 3 HARI


Pada ketika ini akan terasa denyutan di bahagian tengah dahi kita iaitu diantara dahi kanan dan kiri.

Jika tanda ini dapat dikesan maka berpuasalah kita selepas itu supaya perut kita tidak mengandungi banyak najis dan ini akan memudahkan urusan orang yang akan memandikan kita nanti.Ketika ini juga mata hitam kita tidak akan bersinar lagi dan bagi orang yang sakit hidungnya akan perlahan-lahan jatuh dan ini dapat dikesan jika kita melihatnya dari bahagian sisi.

Telinganya akan layu dimana bahagian hujungnya akan beransur-ansur masuk ke dalam.

Telapak kakinya yang terlunjur akan perlahan-lahan jatuh ke depan dan sukar ditegakkan.TANDA 1 HARI


Akan berlaku sesudah waktu Asar di mana kita akan merasakan satu denyutan di sebelah belakang iaitu di kawasan ubun-ubun di mana ini menandakan kita tidak akan sempat untuk menemui waktu Asar keesokan harinya.

 TANDA AKHIR


Akan berlaku keadaan di mana kita akan merasakan satu keadaan sejuk di bahagian pusat dan ianya akan turun ke pinggang dan seterusnya akan naik ke bahagian halkum.

Ketika ini hendaklah kita terus mengucap kalimah syahadah dan berdiam diri dan menantikan kedatangan malaikatmaut untuk menjemput kita kembali kepada Allah SWT yang telah menghidupkan kita dan sekarang akan mematikan pula. 

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP