LIVE - Majlis Solat Hajat Buat Tok Him PERKASA

Sunday, October 17, 2010Syukur, selesai sudah solat Hajat dan Bacaan Yassin buat Dato Paduka Ibrahim Ali yang akan menjalani Pembedahan pintasan Jantung esok tepat jam 9.30 pagi di Hospital Ampang Puteri.Hari ini ramai Yang menziarahi Tok Him di hospital, antara yang hadir,Tengku Fakr Petra, Dato Razali Ibrahim NKP UMNO/ Timbalan Menteri, Dato Ismail Kijo, Exco pemuda umno, dan ramai lagi yang Gomo tak dapat nak sebut nama. Hehehe!!!Di harapkan seluruh Umat Islam agar dapat mendoakan Tok Him selamat menjalani pembedahan esok pagi dan kembali cergas seperti sediakala kelak. Masih banyak lagi yang kita perlukan dalam menagih khidmat Tok Him dalam menongkah arus perjuangan ini.Terima Kasih kepada yang sudi hadir melawat Tok Him. Amin.........

Read more...

GEMPAR - Anwar Ibrahim Upah Jambu Nya Memukul Rashid!!!


Sekadar Gambar HiasanOleh: HANG MALAYA

TINDAKAN KURANG AJAR ORANG ANWAR KEPADA RASHID!!!!


GEMPAR! Rashid telah membuat satu lagi laporan polis semalam kerana dia telah diserang oleh KOORDINATOR POLITIK ANWAR, FARHASH WAFA SALVADOR (Cerita mengenai Farhash telah disiarkan dalam AIDC beberapa hari lalu). Kejadian ini berlaku malam kelmarin!


Farhash yang kononnya kaki bertumbuk telah menyerang Rashid ketika Rashid pergi keluar menonton wayang bersama keluarganya. Dikatakan Farhash telah berjumpa dengan Rashid sebelum masuk ke panggung, Farhash ketika itu sudah habis menonton wayang. Apa yang lebih mencurigakan, Farhash kemudiannya tiba2 muncul selepas 2 jam dan menyergah Rashid daripada belakang dan melakukan provokasi kepada Rashid. Kejadian berlaku kira-kira jam 2.30 pagi.


APAKAH ANWAR AL JUBURI dan ORANG2nya takut sangat dengan apa yang akan didedahkan Rashid?
Tindakan kurang ajar untuk menakut-nakutkan Rashid dan keluarga ini tidak seharusnya dibiarkan!!!


Kami meminta untuk semua blogger2 menyebarkan Maklumat ini. Tindakan Farhash ini benar-benar tidak boleh dimaafkan! Inilah dia ANWAR AL JUBURI mengggunakan KEKERASAN untuk melindungi KEBENARAN.

FARHASH HERO ANWAR sekarang bekerja di QASWA AUTO di TAMAN TUN DR ISMAIL dan TINGGAL DI SEKSYEN 17 PETALING JAYA. LIHAT FACEBOOK "FARHASH WAFA SALVADOR"


HANG MALAYA meminta agar semua blogger menyebarkan perkara ini dan meminta sesiapa yang berjumpa dengan Rashid agar memberi sokongan moral. Jika berlaku serangan SEGERA BERTINDAK untuk membantu Rashid!

HANG MALAYA mendoakan Rashid kuat semangat dan JANGAN BERUNDUR... TAHNIAH RASHID ATAS TINDAKAN BERANI ANDA!


Kita tidak boleh lagi membiarkan mahkluk-mahkluk perosak pengikut dan penjilat jubur ANWAR IBRAHIM ini bertindak sesuka hati.

TIBA MASA UNTUK KITA SEMUA BANGUN DAN KELUAR UNTUK MENEGAKKAN KEBENARAN BERSAMA-SAMA RASHID!

Read more...

Jom Solat Hajat Petang Ini

Ybhg Timbalan Presiden dgn segala hormatnya menjemput kepimpinan PERKASA dan ahli PERKASA ke Majlis Solat Hajat dan Bacaan Yasin serta Doa Selamat buat YB Dato' Presiden yg akan menjalani Pembedahan Pintasan Jantung. -

Pada 17/10/10 (AHAD) Masa - 6.30 ptg - Lokasi di DE PALMA HOTEL, AMPANG..

bersama2lah kita mendoakan kesejahteraan dan keselamatan YB Presiden..

Read more...

PANAS - Video N.Gobalakrishnan Menggelarkan Azmin Ali Pula Sebagai Dot Dot DotPARIA
PARIA
PARIA

Gua taknak Ulas panjang. Cakap banyak pun taknak.
So harap Lu orang dapat layan klip Video ni sambil
memikirkan apakah hala Tuju lu orang yang sebenar

He he hePsssttt...Azmin Ali Geli Mat? or Mat Geli? he he he..Sedapppppp

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Sebarang Maklumat Sila Emel ke: papagomo.com@gmail.com

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP