GEMPAR - Markas Azmin Ali Di Serang

Monday, October 18, 2010Markas Azmin Ali Gay Jamban di Parlimen GombakVrommm Vrommm Vrommm" Lepak dulu sini beb, Azmin Ali Sibuk
fikir PKR dari Masaalah Rakyat"
Vrommm Vrommm Vrommm

Hua hua hua...
Amacam Min? Apa cerita?
Lu punya Markas dah kena serang dengan Pemuda BN Gombak.
Lu taknak serang balas ke?

Takpayah lah Min,
lu fikir je pertandingan Merebut jawatan dalam PKR tu.
Rakyat kat Gombak dah tak Lalu dan berselera dengan Hang.

PRU 13 Hang pasti bungkus Min,
Bye bye je lah Min.

Hang Akan TERSUNGKUR

Hua hua hua....

Bye bye min...
Gua nak Chalo...
Cikaro Srikandi PKR tengah tunggu gua.
We All nak Gang Bang ramai ramai.

Vrommm Vrommm Vrommm

Psssttt...Azmin Ali Kecut Telor, ha ha ha!!!

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Sebarang Maklumat Sila Emel ke: papagomo.com@gmail.com

Read more...

Bagus Sangat Ke Program JOM Anjuran Pemuda BN Ni?


Pemuda UMNO dan BN menyasarkan untuk membaik pulih 500 buah rumah di seluruh negara dalam tempoh tiga hingga enam bulan akan datang melalui fasa pertama program JOM anjuran pergerakan tersebut.

Katanya, JOM yang dilaksanakan secara bersama dengan GiatMara mengenal pasti rumah-rumah usang di seluruh negara tanpa mengira bangsa dan fahaman politik pemilik untuk dibaik pulih.Selepas pelancaran itu, Khairy; Ketua Pegawai Eksekutif GiatMara, Meriyam Abd. Majid dan Ketua Pemuda UMNO Bahagian Gombak, Megat Zulkarnain Omardin bersama-sama melawat ke empat buah rumah di sekitar kawasan Parlimen Gombak yang terlibat dalam program JOM.

Sumber Utusan OnlineGomo
hadir waktu pelancaran JOM Jelajah One Malaysia ini bagi melihat sendiri akan kemampuan Pemuda Barisan Nasional mendekati dan menjiwai Hati Rakyat Malaysia. Masa baru sampai tak tahu lah Program JOM Jelajah One Malaysia ni program yang biasa BN buat seperti Jelajah naik Motor ke apa. Tapi rupa rupanya tekaan Gomo meleset sama sekali.Program Jelajah One Malaysia ini tidak menfokuskan pada Jelajah seperti biasa sebaliknya program ini menjelajah ke seluruh Pelusuk dalam Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak dalam menyalurkan Bantuan dan Keperihatian buat Rakyat khusunya mereka yang kurang bernasib Baik.

Program ini di fokuskan bagi membantu masyarakayt yang kurang bernasib baik dalam membaik pulih rumah mereka dan menyalurkan apa sahaja keperluan yang di fikirkan patut buat mereka rakyat ini perolehi tampa mengira Bangsa dan Agama.Program yang mantap dan lain dari yang lain.Dan ternyata amat bermaanfaat buat seluruh Rakyat Malaysia. Gomo mengucapkan Syabas kepada barisan Pemuda BN atas usaha Murni ini dan meminta Anda semua terus berusaha Gigih dalam mendekati hati Rakyat khususnya golongan Muda.Harap Pemuda Kembali Bangkit dari Lena jika tidak ingin di Kuburkan!!! Teruskan Perjuangan dan jangan sesekali lupa pesan Tun Dr Mahathir mantam PM kita.

"

PERJUANGAN BELUM SELESAI"Psssttt...Gua bengang tak dapat baju Biru Jom Jelajah One Malaysia...Cit Dah Habis pulak!!!PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Sebarang Maklumat Sila Emel ke: papagomo.com@gmail.com

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP