PRU 13 Dalam Masa Terdekat???

Saturday, October 23, 201023 Okt, 10 6:18pm

Demi menghadapai pilihan raya umum akan datang, Presiden Umno Datuk Seri Najib Razak berjanji akan membuat perubahan kepimpinan parti itu di peringkat tertentu.

"Dalam masa terdekat ini saya nak buat perubahan pada kepimpinan Umno di peringkat tertentu. Moga akan lengkaplah (barisan kita)," katanya yang juga perdana menteri.

Dalam ucapan penggulungan dalam mesuarat agung Umno 2010 di Pusat Dagangan Dunia Putera (PWTC) di Kuala Lumpur hari ini, Najib bagaimanapun berkata akan merundingkannya terlebih dahulu dengan timbalan perdana menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin dan tiga naib presiden parti itu.

"Bincang dengan Jawa, Turki dan lanun semua apa formula terbaik," katanya berseloroh merujuk kepada ketiga-tiga naib presiden - Datuk Seri Ahmad Zahid Hamidi, Datuk Seri Hishammuddin Hussein dan Datuk Shafie Apdal - yang masing-masing mempunyai darah bangsa dan kaum yang disebutkan itu.

Perkara itu ternyata mencuit hari ketika-tiga pemimpin kanan Umno itu serta perwakilan yang hadir.

Beliau bagaimanapun tidak menyebut secara jelas peringkat tersebut.

Bagaimanapun, kemungkinan besar perubahan itu akan melibatkan jawatan pengerusi perhubungan negeri ekoran beberapa teguran daripada perwakilan sepanjang tiga hari persidangan Umno pada tahun ini.

Najib juga menggesa anggota parti itu "tidak malas untuk menang di Galas dan tidak jadi batu api untuk menang di Batu Sapi."

Sumber Bernama

GOMO: Umno peneraju Negara! Perjuangan belum selesai! Kita perlu mempertahankan dan Memperjuangkan Melayu walau apa cara sekalipun!

Gomo berbangga dengan perhimpunan kali ini dan yang paling Gomo suka bila Presiden UMNO D.S.Najib memuji kita para Blogger dan Facebookers dalam perjuangan di Medium Cyber ini.

Tahniah kepada rakan rakan sekalian! Perjuangan kita belum selesai dan kita akan teruskan nya sehingga ke titisan Darah yang terakhir!

Buat Saudagar Mimpi anda boleh fikirkan Plan lain dalam memporak perandakan Rakyat! Ternyata UMNO Juara Rakyat tampa mengira Agama dan Bangsa!

Salam Perjuangan!!!

Read more...

KECOH - Pakatan Haram Hantar Tentera Semut Menyusup Masuk Dalam PWTC

'Pembangkang hantar tentera semut ke AGM Umno'
Parti pembangkang dikesan telah menghantar wakil untuk mengikuti perjalanan mesyuarat di perhimpunan agung Umno yang berlangsung, kata setiausaha kerja parti itu Datuk Abdul Rauf Yusof.Umno bagaimanapun tidak dapat mengenalpasti jumlah "tentera semut" berkenaan yang datang ke perhimpunan berkenaan, katanya lagi."Kita tidak terima sebarang maklumat tentang pencerobohan tapi saya dimaklumkan bahawa pihak pembangkang telah menghantar wakil-wakil sebagai tentera semut untuk menyeludup ke dalam perhimpunan agung Umno."Tapi bagi Umno kita terima siapa saja yang datang mendengar keikhlasan hati kita memperjuangkan nasib anak bangsa dan negara," katanya dalam satu sidang media hari ini.Katanya, golongan berkenaan bebas untuk mengikuti perjalanan mesyuarat melalui siaran litar tertutup yang yang disediakan di luar dewan tersebut.Info DRI

Read more...

PANAS - Badrulamin PKR Nikah Lagi,Kali Ini JANDA Beranak SatuSalam hormat buat semua pembaca sekalian. Malam tadi Gomo menerima Satu SMS dari Wakil pihak Dr BadrulAmin bagi menjemput Gomo sekeluarga ke Majlis pernikahannya. Sms tersebut Gomo maklumkan buat semua seperti di bawah ini:

Walimatul Urus...dengan Hormat kami Harlina Zainuddin a.k.a. Inafiona & Dr Badrulamin Bahron menjemput Saudara, Saudari, Tuan Puan, ke majlis walimah kami di no 3 jln sri kemuning, Lembah Jaya Selatan, Ampang pada hari Ahad ini 24 Okt 2010 mulai 11 pagi - 4.30 ptg. Landmark CCRE 4 Ampang Jalan Bukit Belacan Terima Kasih.

Gomo mengucapkan Syabas dan Tahniah kepada Badrul Amin PKR ini atas persandingan nya dengan Isteri yang ke 3 ini! Opssss tak sure no 3 or 4. Hehehe

Harap mereka yang berkesempatan dapat hadir ke sana menambah seri majlis mempelai Baru ini. Tak lupa juga di harapkan Isteri pertama dan Kedua juga di jemput ke majlis berkenaan.

Hebat Badrul Amin ni beb! Ni semua pasal Iklan Ubat Kuat SEKS dalam Harakahdaily, Harakah dan juga blogg blogg pembangkang. Memang kuat Seks! Isy isy isy.....

Gomo harap Badrul amin jangan mengabaikan kewajipan sebagai seorang suami kepada seluruh isterinya. Nak kawin sampai 4 takda masaalah tapi biar lah adil dan saksama. Lagipun ekonomi dah kukuh al maklum Duit hasil Menyamun pasir Selangor berlori lagi tak di Gunakan! Hehehe

Psssttt....Memang sah puak Pakatan Kaki Burit! Si PAS kawin banyak, PKR kawin Lebih, DAP balun Pelacur! Hebat! Hanya Anwar Ibrahim je balun JUBOR! Hahaha

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP