PRK GALAS - Dulu Di Haramkan Sekarang Di Halalkan

Monday, October 25, 2010Kenapa selama 15 tahun Nik Ajis dan Kepimpinan Kerajaan PAS Kelantan Mengharamkan permainan Snuker dan kemudiaanya apabila menjadi gabungan Pakatan Rakyat (HARAM) telah membatalkan pengharaman tersebut dan kemudiannya menghalalkan ia kepada semua rakyat Kelantan?

Kenapa permainan Snuker ini DIHARAMKAN
Oleh Nik Ajis dan kepimpinan PAS Pusat?

Apa sebab nya?

Harap Juak Juak PAS dan Pemimpin PAS
dapat menjawap soalan Cepu Emas ini.


Psssttt....Pas For All...apa menatang tu?

Lagi Isu Menarik di Galas
KLIK DI SINI

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Sebarang Maklumat Sila Emel ke: papagomo.com@gmail.com

Read more...

PRK GALAS - Hebat Rumah Kakitangan Kerajaan PAS Kelantan. Pitih Mari Mano?

Gambar diatas ini adalah banglo mewah milik Zakaria Mustapha, bekas Settlement Officer (SO) Gua Musang yang telah ditukarkan ke Kota Bahru tidak lama dahulu. Selepas beliau bertugas di Kota Bahru beliau ditukarkan ke Kuala Krai pula.

Beliau juga memiliki beberapa buah kereta mewah, antara kereta mewah koleksi beliau adalah Mercedez Benz, Peugot Sport dan Harrier (Lihat di dalam pagar rumah gambar-gambar di atas)

Berapa gaji seorang SO yang hanya berkelulusan SPM? Bagaimana boleh beliau memiliki rumah mewah dan kereta-kereta mewah ini?

Read More.....


Psssttt...Hebat rumah nya, kalahkan Istana...Masyuk..........Wang Rakyat tu

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Sebarang Maklumat Sila Emel ke: papagomo.com@gmail.com

Read more...

LIVE PRK GALAS - Calon BN Aziz Yusof Buta IT???

Baru sebentar Tadi Calon BN bagi Dun Galas saudara Aziz Yusof hadir melawat bilik Operasi UMB di mana markas kami dalam Media baru ini.


Dalam kesempatan ini Saudara Aziz Yusof sempat melayari akaun FB nya bagi mengemaskini laman FB nya.Ternyata Walaupun pihak PAS memperlekehkan Calon BN ini yang hanya taraf SPM tetapi mereka silap kerana Calon BN bukan Buta IT seperti Calon PAS Dr Zul itu yang berkelayakkan Ijazah.Harap kepada yang ingin menyuarakan sokongan kepada Calon BN sila ikuti Facebook Beliau dengan mencari nama FB AZIZ GALAS.Saudara Aziz Yusof mengucapkan terima kasih kepada Para petugas UMB yang ada dan menyampaikan salam kepada semua pejuang pejuang Media Baru untuk terus berjuang dalam memastikan kemenangan BN di Dun Galas, Batu Sapi dan seterusnya PRU 13 nanti.Psssttt... Tak sangka Calon BN celik IT! Mantap!!!!

Read more...

PRK GALAS - Gambar Gambar Sekitar Pengumuman Calon

Gambar gambar sekitar pengumuman Calon semalam yang Gomo ambil.

UNDILAH BARISAN NASIONAL

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Sebarang Maklumat Sila Emel ke: papagomo.com@gmail.com

Read more...

PRK GALAS - Imam Di Ugut Pemimpin PAS
YB Dr. Mohammad b M Daud, Adun tendong telah ugut utk memecat Abdul Lateh bin Gani sbg imam kerana tidak membenarkan beliau mengadakan tazkirah magrib pada 23 Okt di Masjid Lepan Jaya. Inikah yg dikatakan Pas sebgi parti Islam dan mengatakan diri mereka membangun bersama Islam? Fikirkan la.

Baca kisahnya di UMNO Online

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP