Syukur Bila Papa dah Jumpa Mama......

Friday, November 5, 2010

Syukur Allhamdullilah Gomo dan rakan blogger selamat sampai ke Kuala Lumpur selepas pulang menjalankan Tugas di PRK Galas.

13 hari di sana dan merupakan satu pengorbanan besar yang Gomo korbankan buat Barisan Nasional. Selama ini jugak Wife dan Anak kesunyian tampa Papa nya! Hehehe

Pulang dengan rasa bangga bila peroleh kemenangan besar di Galas! Lagi membanggakan bila Pilihanraya Batu Sapi juga di menangi BN dengan majoriti yang juga bertambah! Ini lah tandanya Barisan Nasional di sokong rakyat!

Apa apa pun Gomo nak rehat dulu! Nak bermanja manja dengan Anak yang comel ni! Hehehe!!!

Ops....Dengan Mama pun kena manjakan jugak, yang tu tunggu anak Tidor dulu!!!

Akan ku layarkan Bahtera ini!!!!
3 Round Ok?

Hehehe

PAPA BAIK!!!!

Hehehehe

Psssttt....Letih teramat sangat sepanjang di Galas ni

Read more...

PANAS- Puteri PAS Banyak AirPuteri PAS Banyak Air? Lain macam tajuk ni! HeheheGomo nak perkenalkan Blogger baru buat semua rakan rakan dan pembaca!Baca selanjutnya KLIK LINK INI http://t.co/Yq6M85o

Blogger Jiwa ParadoxMakin ramai Blogger Pro BN! Harap semakin bertambah!!!

Read more...Kuala Lumpur 1hb November 2010:

Polis Di Raja Malaysia sedang memburu sebuah kumpulan Samseng yang di kehendaki kerana terlibat dengan banyak kes Rompakan, Senjata api,penyeludupan, Dadah, Pembunuhan, Rogol dan Seks Luar Tabii sekitar Malaysia.

Kumpulan samseng ini yang di namakan GENG 16 September ini amat di kehendaki oleh pihak Polis memandangkan jenayah yang di lakukan oleh mereka amat Kejam dan tidak berperikemanusiaan. Ketua Polis Negara Tan Sri Ismail Omar dalam sidang media nya mengesahkan Kumpulan samseng Geng 16 September ini sudah banyak kali meloloskan diri dari pihak berkuasa dengan menggunakan bermacam macam tipu helah.

Beliau juga menyatakan Geng 16 September ini amat besar pengaruhnya dan di kepala oleh 5 bersaudara yang mana kita percaya Ketua dalam Geng 16 Septeber ini adalah Aljuburi atau nama sebenarnya Anwar Ibrahim. Geng 16 September ini juga di anggotai Kit Siang, Nicky Ajis atau nama Sebenar Nik Aziz Nik Mat, Guang Eng dan X-Hadi atau nama sebenar Abdul hadi Awang merupakan orang kanan dalam kumpulan Penjenayah terbesar negara ini.

Modus operandi mereka amat licik dan kejam sama sekali. Banyak mangsa yang terlibat dalam jenayah mereka ini hidup dalam Trauma sehingga sekarang.

Mengikut bekas orang Kanan Geng 16 Sepetember ini Karpal Singh, Geng 16 September ini terbahagai kepada peranan masing masing yang mana Aljuburi selaku Ketua dalam Kumpulan ini menjalankan Kerja Pembohongan, Meliwat dan juga Merompak. Kit Siang pula menjalankan tugas tugas menyeludup senjata, Rusuhan, Samun, X - Hadi pula bertindak selaku Pakar senjata api, Bom tangan dan juga penyamaran. Guang Eng yang mana sebenarnya merupakan Anak Luar Nikah kepada Kit Siang menjalankan kerja penyeludupan Wanita, Aktiviti Pelacuran, Penyeludupan Arak dan Rokok dan juga Dadah. Nicky Ajis pula bertindak dalam mengamalkan ilmu jampi serapah ( PUKAU ) dalam melemahkan mangsa mangsa mereka.

Tan Seri Ismail Omar dalam sidang media juga meminta agar seluruh Rakyat Malaysia yang terlihat ataupun mempunyai maklumat kumpulan penjenayah Geng 16 September ini agar tampil melaporkan kepada pihak polis.

Orang ramai di nasihatkan agar tidak mengambil sebarang tindakan jika terserempak dengan mereka Geng 16 Sepetember ini. Biar pihak Polis yang menjalankan Tugas.

JENAYAH MEMBAWA PADAH

Sumber Blogg Anwar Pembohong

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Sebarang Maklumat Sila Emel ke: papagomo.com@gmail.com

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP