Si Mazlan PAS Totok Rupanya Anak Murid Din Puduraya.

Tuesday, November 9, 2010Mazlan Bin Aliman
Umur 42 Tahun
Ketua Pemuda PAS Johor
Ajk PAS Pusat

Presiden ANAK


Siapa si Mazlan ini yang mana bukan main berbisa melancarkan serangan terhadap FELDA dan dan sekarang ini pula serangan terbarunya adalah kepada FELCRA. Sejauh mana kah Mazlan ini yang anda kenali?

Gomo nak cakap serba ringkas siapa si Mazlan yang mana merupakkan seorang Ahli PAS Totok dalam Negeri Johor. Berjawatan Ketua Pemuda PAS Johor yang mana kita semua maklum kalau lah nama Ketua Pemuda PAS pasti akan mencari apa sahaja isu dalam mengejar Publisiti sebagaimana yang pernah di lakukan oleh Salahuddin Ayob( Din Puduraya).

Atas kapasitinya sebagai Ketua Pemuda PAS Johor maka bukan main bersemangat lah si Mazlan ini nak ke hulu ke Hilir yang kononya membela nasib Pekebun pekebun yang di katakan teraniaya dan di tipu oleh Kerajaan.

Walhal yang sebenarnya Mazlan ini cuba meracuni rakyat dan menanam sifat kebencian kepada FELDA yang selama ini telah banyak membantu para Peneroka sehingga ada yang bergelar Jutawan hasil dari usaha dan bantuan FELDA ini.

termasuk lah juga dengan kaum keluarga Mazlan ini yang mana menentang apa yang telah di lakukan oleh Mazlan terhadap FELDA. Ibu nya seorang peneroka yang mana perolehi 10 Ekar tanah FELDA dan begitu juga dengan 4 lagi adik beradik Mazlan yang mana setiap orang juga memiliki 10 Ekar Tanah FELDA.

Malah Mazlan ini juga merupakan peserta FELDA namun keluar dari Program Tanam Semula FELDA atas alasan tanam sendiri maka lebih banyak hasil yang di perolehi. Namun Kegagalan Mazlan telah berterusan bila dia mengusahakan nya sendiri lalu masuk semula ke dalam Skim Penanama Semula FELDA.

Tu lah spesic Biawak Hidup juak Pakatan Haram. Dasar tak mengenang Budi dan berterima Kasih atas pengorbanan FELDA selama ini kepada keluarganya. Mentang mentang lah dia sudah jadi Ketua Pemuda PAS Johor, bukan main lagak nya nak salahkan itu ini yang kononya dia sahaj yang betul!

Gomo akan dedahkan dalam artikel seterusnya Apa kena si Mazlan dan hubungkaitnya dengan si Din Puduraya. Celako punyo Din Pudu, hang yang buat kerja Jahat ni ye...memang Celako.....


Psssttt...Felda ni ada kena mengena dengan Tok Jib, tu pasal pembangkang serang. Celako!!!

PAS ITU MELAYU

UMNO ITU ISLAM


ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Sebarang Maklumat Sila Emel ke: papagomo.com@gmail.com

Read more...

18 SX - I Love AIDC Tak Semestinya Aku Seorang Gay


Gambar Hiasan
Saya memohon rakan rakan Blogger yang sayangkan AIDC untuk meletakkan Bena seperti di atas ini di Blogg masing masing!!!

Sesungguhnya sumbangan kita para Blogger amatlah di perlukan oleh Sahabat Sahabat AIDC kita ini. Tampa mereka maka siapalah kita dalam mengeluarkan bukti kedajalan Anwar Al Juburi.

Pohon juga rakan Blogger menghulurkan sumbangan semampu yang ada dalam meringankan beban AIDC ini. Sikit sikit lama lama jadi bukit.

AIDC bukan sebuah Portal yang membuat keuntungan seperti portal milik Pembangkang. Jadi ayuh kita bantu mereka. Kerana bila mereka terus bernafas maka sikit hari lagi lu orang akan dapat satu Tayangan Ekslusif Video PORNO Anwar Suntut Gay Jamban!!!

Ha ha ha....aku tahu bab ni....tunggu sedikit masa lagi kita akan dedahkan.....

Psssttt....sumbangan semampu yang ada..ikhlas kerana Perjuangan Alif Ba Ta....

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Sebarang Maklumat Sila Emel ke: papagomo.com@gmail.com

Read more...

GEMPAR 18 SX - Apa Hubungan Zaid Ibrahim Dengan Gay Boy Banyak Air Ni?


Jambu Terbaru Anwar Ibrahim?
Selera ke?

Apa sudah jadi ni Anwar Brahim? Lepas satu maka satu lagi kepincangan dan keretakkan PKR muncul! Dah beratus kali dah ni! Awat jadi lagu tu Bang Nuar oiii?

Hehehe....Gua nak tergelak bila Zaid Ibrahim dengan nada sini sebut " Anwar ada banyak masaalah peribadi" Wow!!! Masaalah peribadi? Masaalah apa tu Bang Nuar? Masaalah peribadi yang mana? Yang kes Suntut tu ke?

Kalau lah Zaid Ibrahim dah bagi klu kepada rakyat Anwar Ibrahim ni ada masaalah peribadi, takkan lah kita masih tak nampak lagi? Takkan lah kita nak kata pula kali ni pun

ZAID IBRAHIM KONSPIRASI ?

Rakyat dah perlu sedar bahawa Anwar Ibrahim ini seorang Pembohong besar dan seorang Pesalah Seks Luar Tabii. Zaid Ibrahim tu peguam, kalau lah Anwar Ibrahim tak bersalah maka dah lama Zaid Ibrahim tolong Anwar tu. Tapi sampai sekarang siapa yang tolong?

Balik balik Karpal Singh juga, kes dulu pun Karpal Singh juga. Ni sekarang pun Karpal Singh juga. Fuh.....Hanya karpal je tahu Berapa kali Anwar Ibrahim Menutuh jubor anak muda!

"Anwar Harus Bertaubat!"

Apa sekalipun PKR Parti Kian Rebah dah nak jahanam! Semakin lama semakin hancur akibat dari Balasan Allah kerana di pimpin seorang Yang mengamalkan Seks Luar Tabii!

Gambar di atas tu gambar gua curi dari blogg lain..he he he, saje je nak kasi pembaca PKR dan sewaktu dengan nya cuba membayangkan bila Anwar Ibrahim menutuh Jubur Gay Jamban spesis macam tu. Errrr kalu gua tak selera, Lu orang selera? Ha ha ha.......

Psssttt...Anwar Ibrahim ....Zaid Ibrahim... Amacam? Anwar? Jawap lah.....huhuhu

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Sebarang Maklumat Sila Emel ke: papagomo.com@gmail.com

Read more...

Bila Menteri KDN Nak Jawap Video Panas Ni?Ini lah video rakaman kejadian Kenderaan Sultan Kelantan Sultan Ismail Petra dan Permaisuri Tengku Anis yang di serang hendap oleh Unit Tindakan Khas PDRM. Satu kejadian yang mana pada amatan Gomo amat menyayat hati dan tindakan yang boleh kita sifatkan kejam dan tidak mencerminkan satu penghormatan dan kemuliaan ke atas seorang Sultan yang masih Bertakhta waktu itu.

Ini lah soalan Gobind Singh pada Menteri Keselamatan Dalam Negeri. Soalan yang mana mengapa UTK PDRM bertindak sebegitu dan menyerbu kenderaan Sultan Kelantan.

Gomo sebagai rakyat Kelantan juga tertanya tanya, mengapa UTK terlibat? Siapa yang memberi arahan kepada UTK ini untuk menyerang hendap kenderaan Sultan? Atas faktor apa UTK bertindak sedemikian rupa?

Harap sangat agar imej PDRM dapat di bersihkan dengan kenyataan dari Menteri bertanggungjawap Dato Seri Hisyammuddin. Jangan gagal menjawap hal ini yang mana telah menjadikan PDRM mangsa kecaman Rakyat.

Rakyat inginkan penjelasan dalam hal ini. Sewajarnya di beri kenyataan akan apa yang sebenarnya telah berlaku dalam isu serangan Hendap kenderaan di naiki Sultan Kelantan.

Psssttt.....sapa nak jawap ni?

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Sebarang Maklumat Sila Emel ke: papagomo.com@gmail.com

Read more...

Menteri KDN Gagal Menjawap Soalan Cepu Emas Gobind DAPigAhli parlimen Puchong, Gobind Singh hari ini diarahkan keluar dewan oleh Speaker Tan Sri Pandikar Amin Mulia kerana terus mengasak menuntut jawapan daripada Menteri Dalam Negeri, berhubung serbuan polis ke atas bekas Sultan Kelantan.

Datuk Seri Hishammuddin Hussein sebelum itu mendakwa persoalan berkenaan tidak perlu dijawab kerana tiada dalam senarai perbahasan bajet yang dibentangkan.

Gobind bagaimanapun bertegas dan mahu Hishamuddin menjawab sama ada ada atau tidak siasatan dijalankan.

Speaker bagaimanapun berkata menteri mempunyai hak untuk tidak menjawab soalan yang dikemukakan.

Gobind bagaimanapun bertegas dan terus menyoal speaker jika di dewan yang mulia ini dia tidak dapat jawapan di mana lagi beliau harus bertanya.

Pandikar Amin, kemudian meminta Gobind keluar dan berehat.

Sebelum keluar Gobind berkata lebih baik keluar daripada terus berada di dewan ini dengan menteri tidak dapat memberikan jawapan.

"Besok saya datang dan saya akan tanya soalan yang sama untuk mendapatkan jawapan dari menteri," kata Gobind.

Kata-kata itu menyaksikan speaker yang pada mulanya hanya menyuruh Gobind supaya keluar sepanjang masa rehat dari jam 1 petang hingga 2.30 petang menukar keputusannya dan menggantung Gobind sehingga berakhir sesi hari ini.

Pada serbuan polis Mei lalu, Tengku Muhd Fakhry Petra yang ketika itu adalah Tengku Temenggung juga ditahan untuk satu malam.

Selain baginda, beberapa pengawal peribadi Sultan Kelatan ketika itu juga ditahan sejurus beberapa minit mereka meninggalkan Istana Kubang Kerian, di Kota Bharu.

Tengku Fakhry dilaporkan berada di konvoi mengiringi ayahanda dan bodanya, Tengku Anis Tengku Abdul Hamid, dalam perjalanan ke Hospital Mount Elizabeth di Singapura untuk mendapatkan rawatan susulan.

Sumber Malaysiakini

GOMO: Ini lah kali pertama Gomo menyokong soalan Gobind Singh Deo Dari DAPig! Gomo sokong soalan nya ke atas Menteri Keselamatan Dalam Negeri kerana isu Kejadian penglibatan UTK dalam kemelut Sultan Kelantan ini telah menjejaskan prepesi rakyat ke atas PDRM.

Gomo sudah melihat Video Klip Serbuan berkenaan dalam You Tube dan dari amatan Gomo serbuan berkenaan adalah menggunakan kekuatan PDRM sepenuhnya. Cara serbuan itu juga turut di pertikai Rakyat kerana jelas menunjukkan tindakan yang Agresif terhadap Sultan Kelantan Waktu itu Sultan Ismail Petra dan Permaisuri Tengku Anis.

Kenapa Menteri bertanggungjawap tidak menjawap soalan Gobing Singh ini? Kerajaan perlu menjawap soalan berkenaan memandangkan Waktu ini segala Isu tertumpu kepada PDRM dan rakyat menyalahkan PDRM akan tindakan serbuan berkenaan.

Jika alasan yang di beri oleh Speaker soalan berkenaan tidak ada kena mengena dalam Bajet yang di bentangkan maka Seeloknya Menteri bertangungjawap Dato Seri Hisyammuddin menjelaskan isu berkenaan di luar Parlimen agar segala Prepesi Rakyat terhadap PDRM dapat di perbetulkan.

Jangan sampai mereka Pakatan Haram terus terusan menghentam PDRM sampaikan tidak dapat kita mengawalnya pula. Menteri bertanggungjawap wajar dalam menjelaslkan isu ini.

Psssttt.....Takut esok lusa depa Spin kata Kerajaan gunakan PDRM buat kerja Kotor......

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Sebarang Maklumat Sila Emel ke: papagomo.com@gmail.com

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP