PANAS - Video PKR BABI Masuk Dalam Parlimen

Friday, November 12, 2010Salam.....ini video memang mantap!!! Pasal apa? pasal dalam video ini cukup menjelaskan apa yang telah di nyatakan oleh Yb Zulkifli Nordin dalam isu pelajar Islam membawa makan makanan Babi ke sekolah dan kemudiaanya di Templak oleh pemimpin PAS yang nampaknya menyokong Pelajar Islam ini memakan BABI.

Apa punya BABI lah pemimpin PAS ni. Demi nak jaga hati DAP Makan Babi pun sanggup di halalkan. Jahanam Jahanam bila PAS for All jadi peganggan.

Dalam Video ni juga jelas menyebut Bapa kepada pelajar yang membawa makanan BABI ke sekolah itu merupakan bekas Calon PKR dan pernah bertanding dalam pilihanraya mewakili PKR dan dalam status berkenaan menyatakan dirinya Islam sepenuhnya.

Macam mana seorang yang kita boleh katakan pimpinan PKR berugama Islam secara tiba tiba mengistiharkan dirinya boleh memakan BABI?

Ehhhh PKR? Apa punya BABI lah parti kau orang ni! Makin lama makin jahanam di buatnya.

Nonton lah Video berkenaan dan tanya pada diri anda. Boleh ke Makan BABI?

Psssttt....Anwar pernah makan di pinggan yang mana dalam majlis tersebut BABI di PANGGANG!!! PRK Sibu....Gila gila...memang Gila BABI

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Sebarang Maklumat Sila Emel ke: papagomo.com@gmail.com

Read more...

PANAS 18 SX - Perebutan Jawatan Cabang PKR Membawa Kepada Cerita Dalam Kain Wanita.....Gila


KLIK IMEJ

Laporan Polis yang di buat oleh seorang Wanita yang mana merupakan Setiausaha dalam parti Keadilan Rakyat apabila dirinya di dihina dan di Aib oleh seorang lelaki yang juga Ahli PKR


KLIK IMEJ

Laporan Polis kedua yang di buat oleh Wanita PKR ke atas mereka yang mengaibkan dan membogel kan rahsia rumah tangga beliau.KLIK IMEJ

Surat Guaman yang telah di hantar kepada Lelaki dan keluarga si ahli PKR yang mengaibkan Wanita tersebut. Wanita tersebut memohon surat Balas atas kejadian di dalam Facebook.KLIK IMEJ

Baca Selanjutnya


KLIK IMEJ

Surat balas dari Lelaki Dahyus tersebut kepada Wanita yang di aibkan.KLIK IMEJ

Memohon Maaf atas kenyataan mengaibkan WANITA si pengadu.


KLIK IMEJ

Ini lah gambaran sebenar Komen yang telah mencetuskan huru hara dalam PKR Selangor yang mana hal caci maki, dedah sana sini malah keaiban orang lain pun terbuka akibat pemikiran sempit ahli PKR yang baru nak naik merakus kuasa di Selangor ini.


KLIK IMEJ

Belum sampai sepenggal PKR mantadbir Selangor sudah macam macam hal berlaku. Gomo ingatkan hanya bertumbuk, baling kerusi sahaja dalam pemilihan Cabang PKR ini. Rupa rupanya dalam Facebook pun mereka berperang sambil mendedahkan Aib di antara satu sama lain tampa rasa malu rakyat membacanya.

Dedah isu dalam kain Cerai Berai. Fuh......ini apa sudah jadi? Nak kata KAFIR tak juga. Ni orang Islam berbangsa Melayu. Takkan lah tak boleh nak fikir pakai otak sampai hal rumahtangga pun nak di jadikan Modal kempen Politik. Tu baru peringkat Cabang. Belum peringkat lebih tinggi lagi.

Gomo juga di maklumkan hari ini Wanita yang membuat aduan tersebut akan menfailkan Saman kepada lelaki Dahyus dan keluarga nya dengan nilai Saman mencecah RM10 Juta.

Saman Malu lah ni.......

Emmmm Gomo ulas banyak pun taknak, tapi harap dapat lah anda semua jadikan Contoh dalam hidup ini. Kalau nak berpolitik tu biarlah matang dan jangan kebudak budakan.

Untuk makluman semua kedua dua akaun Fecbook si Lelaki Dahyus dan Wanita Di Cerai laki tu telah pun tiada di percayai di padam oleh mereka ekoran Malu yang teramat sangat. He he he Kesian.....buat lah FB baru, senang rakyat Selangor nak kenal muka muka yang gila kuasa ni.

Psssttt..Dalam facebook pun bergaduh nak jawatan...hua hua hua...apa kejadah PKR ni....

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Sebarang Maklumat Sila Emel ke: papagomo.com@gmail.com

Read more...

PANAS - Yusmadi Balik Pulau Yang BacholFuh, macam macam PKR ni sekarang, ada masa Islam Liberal adakala Islam moderate pulak dah. Ni gambar kat atas gambar anak ikan yang mana seorang Penakut Bachol lagi dahyus si Yusmadi Yusof ataupun lebih di kenali dengan nama Yusmadi balik Pulau.

Ini MP memang penakut!!! Kenapa Gomo cakap penakut? Sebab si Yusmadi ni lah yang masa Pilihanraya Kecil Hulu Selangor yang lalu telah melakukan pekara Bachol bila dia yang pada mulanya melakukan Provokasi dengan mengapi apikan para penyokong pada hari pengundian telah melarikan diri apabila pihak FRU sampai ke lokasi berkenaan.

Bukan main Lagak si Yusmadi ni mundar mandir depan para penyokongnya. Bukan main kuat suara jerit " Hancur Hancur, Umno Umno" tapi Celako rupanya bila lari lintang pukang dengan kehadiran FRU. Para penyokong nya pula dah jadi Biol bila tiba tiba ketua yang berada di depan hilang. Hua hua hua.Isy....aku angin je tengok muka si Yusmadi Bachol ni. Lu orang tengok muka dia ni. Ada rasa cam nak Ludah pun ada. Muka Eksyen semacam. Berlagak lebih! Khak Ptuih!!! Artikel PRK Hulu Selangor Yusmadi Lari Bila FRU Datang KLIK DI SINI

Aku harap sangat lah orang Melayu Balik Pulau yang dah kena halau dengan DAPig tu pi jumpa si Yusmadi ni Balun Punggung dia. Biar dia tahu kalau nak jadi MP tu biar jadi MP yang tahu macam mana nak jaga penduduk setempat.

Memang kayu punya MP!!!

Gomo nak pembaca sekalian layan artikel Gelombang Wangsa Maju ni bila menyentuh apa itu Islam Moderate yang si Yusmadi Bachol ni sebutkan. Meh layan.....KLIK DI SINI

Psssttt...memang Barua dia ni beb...memang barua si Yusmadi..cam nak Cepuk je muka mamat ni.

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Sebarang Maklumat Sila Emel ke: papagomo.com@gmail.com

Read more...

Siapa Kata UMNO RACIST? SRJKC Di Muar Pula Jadi Tumpuan
YB Dato Razali Ibrahim bersama-sama masyarakat Cina di Parlimen Muar dalam majlis perasmian bangunan baru SRJKC Chung Hwa 3.

Sebanyak 2 buah bangunan 3 tingkat dan sebuah dewan terbuka berjaya dibina dengan sumbangan orang ramai. YB Dato Razali menerusi Kementerian Pelajaran telah memberikan bantuan kewangan sebanyak RM100,000 sebagai bantuan sebahagian daripada pembinaan bangunan baru sekolah ini.

Jamuan yang dihadiri lebih 1000 orang dimeriahkan lagi dengan persembahan pelajar-pelajar sekolah tersebut.

Antara yang hadir ialah Setiausaha MCA Negeri Johor, Tay Phuay Chuan dan Pegawai Khas YAB MB Johor, Chris Lee.

Psssttt....UMNO Dulu Kini dan selamanya membantu semua kaum dan agama.....Jelas tu

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Sebarang Maklumat Sila Emel ke: papagomo.com@gmail.com

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP