PANAS - Pak Rashid Membuatkan Zaid Ibrahim Lari Keluar Dari Wangsa Maju

Monday, November 15, 2010


Pak Rashid
Ketua UMNO Cawangan Koporat
Menara Alpha

Ini lah dia Pak Rashid yang mana satu ketika lalu telah menggemparkan Malaysia apabila isu Gerai makan nya di gegarkan oleh MP Wangsa Maju Wee Choo Keong ( Bekas PKR). Wee Choo Keong mempertikaikan status Gerai Makan Pak Rashid yang mana telah 20 tahun beroperasi di Sek 2 Wangsa Maju malah mempunyai Lesen Perniagaan yang SAH dari DBKL sejak tahun 1998 lagi.

Untuk makluman semua Pak Rashid telah di ganggu oleh Wee Choo Keong waktu itu kerana status Pak Rashid yang tidak menyertai mana mana parti politik. PKR Wangsa Maju cuba menyogoknya dengan menawarkan jawatan Ketua Cabang PKR Wangsa Maju namun telah di Tolak Pak Rashid.

Kerana itu lah PKR meroyan sakan waktu itu kerana mereka tidak dapat menarik Pak Rashid yang sememangnya berpengaruh di dalam Wangsa Maju dan sekitar Lembah Klang ini.

Kini Pak Rashid telah kembali bersama sama UMNO dalam memantapkan kedudukan Barisan Nasional Wangsa Maju setelah menubuhkan Cawangan UMNO Menara Alpha yang mana ini lah satu satunya cawangan Koporat.

Tahniah Pas Rashid atas kejayaan ini dan terima kasih kepada Dato Shafei Abdullah Ketua UMNO /Pengerusi Barisan Nasional Wangsa Maju yang bertanggungjawap dalam usaha penubuhan cawangan Menara Alpha ini.

Untuk Artikel Lanjut dan Gambar Gambar Pelancaran Cawangan UMNO Menara Alpha Sila Layari Blogg Gelombang Rakyat KLIK DI SINI

Psssttt.....Terkencit ooo PKR di Wangsa Maju..ha ha ha

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Sebarang Maklumat Sila Emel ke: papagomo.com@gmail.com

Read more...

Kenapa Teresa Kok Marah Marah Ni? Tak Dapat Punai Ke?Teresa KOK menyelar Ketua cabang PKR Puchong S Murali yang tidak menghormatinya sebagai seorang Wakil Rakyat. Teresa Kok kesal dengan sikap S. Murali yang kurang ajar meninggikan suara terghadapnya dalam lawatan di Puchong baru baru ini.

Khak Ptuih..... Pundek lu lah Teresa Kok Anjing Betina. Lu apa level nak orang Hormat sama U? Lu serupa Anjing Betina Kurap juga sana sini kasi Blowjob sama DAPig!

Teresa Kok nak rakyat menghormati dirinya! Tapi si Betina Anjing ni lah juga yang tidak menghormati Umat Islam bila membantah Suara Azan yang berkumandang. Si Betina ni lah juga yang mempertikaikan Islam sebagai agama Rasmi persekutuan! Si Betina ni lah juga yang ingin hal Bumiputera di Hapuskan!

Ehhh Teresa Kok Anjing Betina!!! Lu boleh Naik Tongkang keluar ini Malaysia lah! Lu ni Komunis lagi mau cakap banyak! Lu orang mau Hormat sama U tapi U sendiri tak hormat salam PERLEMBAGAAN Malaysia! Lu ada sedar diri ka Teresa Kok Anjing Betina?

Gomo mengucapkan Syabas kepada S.Murali Ketua Cabang PKR Puchong yang menemplak si Anjing Betina Teresa Kok Blowjob ini. Memang Layak si Betina ni di Herdik kerana sikap Betina ni memang Jahat dan Komunis Ideologinya.

Psssttt...Teresa Kok tak Kahwin lagi, Pasal apa? Busuk ooooo......

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP