GEMPAR - 200 Orang Ahli PKR Merusuh Hingga Mendapat Kecelakaan

Sunday, November 21, 2010Kira-kira 200 orang yang mendakwa anggota PKR berhimpun di hadapan ibu pejabat parti itu di Petaling Jaya bagi membantah proses pemilihan langsungnya yang didakwa tidak telus.

Diketuai bekas timbalan setiausaha agung P Jenapala, penyokongnya daripada 14 buah seluruh selangor hadir untuk protes ringkas selama 45 minit.

Mereka yang membawa kira-kira 20 kain rentang, antaranya berbunyi "Jenapala The Hero", "Keadilan yang tidak adil" dan "Shame on you Anwar".

Jenapala di dalam ucapannya menuntut supaya pemilihan diadakan dengan telus dan pemilihan ini tidak dapat diterima oleh ahli akar umbi.

"Jalankan pemilihan dengan telus. Parti (ini) cakap mengamalkan demokrasi dalam pemilihan, tetapi di mana perkataan itu lagi," katanya sambil mendakwa ahli PKR sudah ditipu dengan janji-janji kosong.

Beliau juga turut mendakwa bahawa Datuk Seri Anwar Ibrahim lebih mementingkan calon timbalan presiden Azmin Ali daripada anggota parti.

"Kalau hendak (Azmin) simpanlah untuk selama-lamanya," katanya menyindir.

Jenapala sebelum ini pernah mengadakan perhimpunan yang sama, dengan motif yang serupa di tempat itu.

Bagaimapun, ketika itu, jumlahnya hanya separuh daripada yang hadir hari ini.
Sumber Bernama

GOMO: Aku dah kata depa puak PKR akan demo sampai lumat pada ketidakadilan Anwar Ibrahim selaku Punca dalam kemelut PKR yang berlaku ni!

Suara Kak Wan yang pegang jawatan Presiden PKR ni pun seolah olah dah tiada aura sampaikan langsung tak berkata apa apa akan isu yang berlaku. Hampeh betul PKR parti koyak Rabak ni!

Betul kata Jenapala yang mengesa Anwar Ibrahim simpan Sahaja Azmin Ali buat selama lamanya! Hua hua hua!!! Simpan dalam Buah Kerandot lah beb baru ada Class. Hehehe

Apa pun ini semua jelas PKR dah nak Pupus! Semua nya berpunca dari Anwar Ibrahim.Biasalah.... Kalau pemimpin Lubang Najis mana nak dapat Berkat! Khak Ptuih!!!

Gomo juga di maklumkan ada ahli PKR yang berdemo tadi mendapat kecelakaan apabila Selipar yang di pakainya TERCABUT.... Hehehehe

Psssttt.... Celako punya Anwar Al Juburi! Jilat Jubor Azmin le kau!

Read more...

TERKINI - Pergaduhan Akan Tercetus Di Hadapan HQ PKR Jam 4 PetangGomo menerima satu panggilan talifon dari sumber dalaman PKR bahawa satu Demo akan di adakan di hadapakn Ibu Pejabat PKR yang mana akan di ketuai oleh Jenapala Bekas Timbalan Setiausaha Agung PKR tepat jam 4.oo petang ini

Satu mesej juga telah Gomo terima dari sumber dalaman PKR juga dengan menyatakan:
Salam semua, Jam 4ptg akan ada Demonstrasi/Kecoh depan PKR HQ. Jenapala Gerombolan akan buat Kecoh Tolong Cover.

Dan Gomo membuat panggilan talifon kepada sumber rapat dengan Jenapala ini dan mengesahkan bahawa memang Jenapala waktu ini sedang mengumpulkan orang orang nya di lokasi berhampiran markas PKR Pusat.

Jelas satu lagi demo bantahan terhadap proses pengundian PKR yang tidak adil dan di monopoli oleh orang tertentu Anwar Ibrahim......

Harap Petang jam 4.00 petang ini depa puak PKR akan Bertumbuk! ha ha ha

Psssttt....Sumber dalaman.....he he he...rahsia woo memang penting!

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Sebarang Maklumat Sila Emel ke: papagomo.com@gmail.com

Read more...

Rakaman Video Pendedahan Wang Yayasan Selangor Yang Di ROMPAK Pakatan Rakyat HaramVideo pendedahan Dato Seri Noh Omar berkenaan penyelewengan Kerajaan Pakatan Haram dalam wang Rakyat di Yayasan Selangor. Ini Video Sahih dan sewajarnya Rakyat Selangor mendesak agar Khalid Gagap MB Selangor Menyaman Dato Seri Noh Omar jika ianya Fitnah sebagaimana yang di nyatakan Khalid Gagap sebelum ini.

Video Pendedahan Kedua Dan Ke Tiga KLIK DI SINI

Psssttt...Celako Punya Khalid Pakatan Haram, habis duit rakyat di sapu.....

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Sebarang Maklumat Sila Emel ke: papagomo.com@gmail.com

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP