PANAS 18 SX - Adun PAS Bikin Blue Filem Dengan Seorang Ustazah

Sunday, December 12, 2010

Align Center

Tiada Adun Khalwat?

Memang lah tiada adun Khalwat tapi Adun Berzina tu banyak......

Kau orang Puak PAS tunggu je lah.....

kalau minggu lepas Adun Selising kami Bogelkan berkhalwat dengan Isteri seorang guru dalam Koc Keretaapi dan kesan dari pendedahan kami maka Segala gambar gambar berkaitan dengan Adun tersebut telah di DELETE oleh FB kerana arahan pihak yang Takut dengan pendedahan tersebut.

Siapa yang melaporkan kepada pihak FB untuk DELETE gambar gambar tersebut?

Tidak mengapa kerana masih banyak lagi pendedahan demi pendedahan yang akan kami bongkarkan. Tunggu je lah apa yang akan keluar sikit masa lagi!!!

Isnin jam 3.30 petang!!!

He he he.........

Sedap punya Menutoh sampaikan sanggup merakan perbuatan Zina yang di lakukan. Amboi amboi depa ni dah buat macam Blue Filem lah pulak.....

Psssttt....Makin panas nampaknya....he he he...I Like It

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Sebarang Maklumat Sila Emel ke: papagomo.com@gmail.com

Read more...

Apa Kata Pemimpin Pakatan Rakyat Mengenai Pendedahan Australia Anwar Seorang Homoseksual?

Kecoh sana sini bila Australia Office National Intelligence (ONA) berkata pihak Risikan Singapura dan Lee Kuan Yew memberitahu ONA dalam pertukaran maklumat bahawa Ketua Pembangkang Anwar Ibrahim 'Memang terbabit dalam aktiviti meliwat mangsa sepertimana yang didakwa di dalam Mahkamah'.

Sebenarnya untuk makluman semua sebelum ini Gomo pernah mengeluarkan satu artikel berkaitan Penglibatan Anwar Ibrahim dalam kerakusan nya Meliwat Rakyat.

Di sini Gomo ulang semula Artikel yang bertarikh 19 Oktober 2010:


Tun Mahathir Salah dan Silap dalam menilai Anwar Ibrahim sehingga menjadikan Anwar Ibrahim Pengkhianat Agama Bangsa Dan Negara. Kerana Tun juga lah Anwar semakin rakus Meliwat siapa sahaja tanpa memperdulikan nasib mangsa itu.Gomo bukan nak menjadi Hipokrit dalam hal ini, bukan kita nak salahkan sepenuhnya pada negarawan kita Tun M, tapi kita juga patut salahkan Orang UMNO yang dulu mengundi dan memilih Anwar Ibrahim sehingga menang pelbagai jawatan dalam UMNO.Tapi siapa sangka Anwar Ibrahim lebih Ungkal dari Dajal. Kalau tahu perwatakan Anwar Ibrahim dan kesan nya kepada Agama Bangsa Dan Negara dah lama Anwar Ibrahim di Nyahkan dalam kancah Politik. Tapi lakonan Anwar Brahim itu lah yang membutakan mata dan Hati Pemimpin UMNO termasuk Tun Mahathir.Gomo dapat satu maklumat Sulit isu Anwar Ibrahim ini bila sumber Tertinggi mengesahkan waktu Zaman Reformasi di kala Anwar Ibrahim mengerakkan Ratusan Ribu rakyat mengegarkan dan menghuruharakan negara.Tun Mahathir pada satu tarikh yang tak dapat di nyatakan telah mengadakan Meeting di Singapura dengan Lee Kuan Yew Presiden Singapura.Belum pun Tun Mahathir melabuhkan punggungnya untuk duduk di kerusi Lee Kuan Yew menemplak Tun M dengan menyatakan :

"

Saya sangat sedih dengan U Mahathir, U sudah membangunkan Malaysia sehingga berjaya namun sekarang semuanya Musnah dan rakyat menolak U sekarang"Tun Mahathir waktu itu merah padam muka dan belum sempat menjawab apa yang Lee Kuan Yew Nyatakan itu lagi Kuan Yew menyambung kata kata pedasnya dengan:


" SB Singapura sudah memaklumkan kepada U mengenai Anwar Ibrahim yang BISEKSUAL pada tahun 1993. And What U do?Hanya setakat itu yang Gomo dapat sampaikan kepada pembaca semua. Cerita ini bukanlah di reka-reka dan boleh bertanya kepada Tun M sendiri apa yang berlaku dalam perbualan tersebut.Untuk makluman pembaca semua Kerajaan kita memang mempunyai Hubungan Keselamatan dengan negara negara Jiran dalam bertukar tukar maklumat isu Keselamatan Negara. Malah setiap ahli Politik dan pemimpin politik juga di pantau walau ke mana sekalipun pergi. Dan gomo yakin bahawa pihak SB Singapura telah dapat maklumat siapa Anwar Ibrahim pada tahun 1993.Kerana itu Tun Mahathir merah padam muka kerana peringatan Lee Kuan Yew itu tepat dan hasilnya Anwar Ibrahim telah menjahanamkan Malaysia ini.Tapi siapa sangka??? Orang yang berperwatakan Warak, Sembahyang tak Tinggal, Hebat berpidato dan bersyarah bagaikan pijak semut pun tak mati ini adalah manusia yang lebih Keji dan Jahil dari DAJAL.Itu lah Anwar Ibrahim yang sebenarnya! Itulah juga Kesilapan besar Tun Mahathir lakukan kepada Negara!Namun apa nak di kata, Anwar Ibrahim seorang yang hebat berlakon dan seorang Superstar. Jika Tun M pun Anwar berjaya Menipu apatah lagi dengan Rakyat Malaysia dan juga Dunia.Gomo dan rakan Blogger serta pemimpin BN dah maklumkan banyak kali kepada seluruh rakyat terutama ahli ahli Pakatan Rakyat bahawa Anwar Ibrahim memang seorang Peliwat.Sudah berbuih mulut ini menjelaskan kepada pemimpin PAS bahawa apa guna bersekongkol dengan seorang Peliwat dalam nak menjatuhkan kerajaan Islam yang sedia ada. Apa mereka tidak takut Bala?

Gomo nak minta semua pembaca untuk melihat apa reaksi pemimpin pemimpin dalam Pakatan Rakyat mengenai isu pendedahan Akhbar Australia yang Anwar Ibrahim ini merupakan seorang Peliwat....
Meh LAYAN KLIK BLOGG GWM DI SINIPsssttt....Harap semakin ramai yang sedar Anwar Ibrahim memang seorang Peliwat Tegar

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Sebarang Maklumat Sila Emel ke: papagomo.com@gmail.com

Read more...

PAS Boikot Kempen Amal Walk 4 Gaza - FUCKYU TantawiTun Dr Mahathir


Tun Dr Mahathir & Dato Ahmad Maslan


Hidup Tun
FREE Palestin


FREE Palestine


Walk 4Gaza


Kehebatan Wanita UMNO
Tulang Belakang Yang Penting Buat Negara!
Hidup Wanita


Walk 4 Gaza


Walk 4 Gaza


Bersama Kapten Kapal Rachel Courrie


Walk 4 Gaza


Steady Yop....he he he


Tandatangan Sokongan Kepada Rakyat Palestin
(Papa Gomo) he he he


Dato Ahmad Maslan Timbalan Menteri Di Jabatan Perdana Menteri
Bersama Ketua Wira Perkasa Saudara Armand dan para pejuang
pembebasan Gaza bersama sama dalam program Walk 4 Gaza
yang bertempat di Putrajaya.


FREE Palestine

Petang semalam bertempat di dataran Putrajaya satu Program yang di namakan Walk 4 Gaza berlangsung dengan jayanya yang mana telah mengimpunkan kira kira 10,000 peserta yang kebanyakkan nya terdiri dari anak anak FELDA dan masyarakat setempat.


Tujuan Program Walk 4 Gaza ini di adakan adalah untuk mengumpul dana bagi Perdana Global Peace Foundation (PGPF) dan menggesa pembebasan sekatan ke atas Gaza
(web :http://www.perdana4peace.org)

Walk 4 Gaza di anjurkan bersama sama MBFM dan GAPROF dgn kerjasama PGPF, Skuad Sayang Wanita, Gabungan NGO Malaysia, FELDA, Karyawan, PEWARIS, WIRA PERKASA, PERKIM, Kolej Poly Tech Mara, dll.


Tun Dr Mahathir dalam ucapan pada majlis berkenaan turut mengajak rakyat Malaysia tampa mengira fahaman politik dan budaya untuk bersama sama membantu Rakyat Palestin yang telah sekian lama di Tindas Zionis di tanah air mereka sendiri.

Tun juga mengulas mengenai peranan negara Malaysia yang walaupun kecil di mata Dunia namun di sudut hati rakyat Palestin negara kita adalah sebuah negara yang banyak membantu akan Palestin dari pelbagai sudut bantuan.

Kita perlu bersama sama dalam membantu Rakyat Palestin dari terus di cengkam dengan zalim oleh Rejim Zionis dan sekutu sekutunya.

Gomo yang ada pada program semalam turut sama menyertai Walk 4 Gaza dengan berjalan kaki sejauh kira kira 3 kilometer. Pujian juga Gomo berikan kepada Dato Ahmad Maslan yang turut sama menyertai Walk 4 Gaza juga berjalan bersama seluruh peserta program sehingga ke penamat.

Tahniah kepada FELDA atas penganjuran seumpama ini dan di harapkan agar seluruh rakyat Malaysia dapat menyumbang apa sahaja dalam meringankan beban yang di tanggung oleh Rakyat Palestin.

Dalam program semalan itu juga Gomo agak Hairan di mana puak puak Pakatan Pembangkang terutamanya PAS yang selalunya cukup hebat kata mereka dalam memperjuangkan Palestin. Dalam program semalam langsung tidak kelihatan pemimpin Pakatan Haram malah si Tantawi Ketua Pemuda PAS juga tiada.

Takkan lah bila program kerajaan sebegini pun depa masih nak Boikot? Demi Rakyat Palestin pun depa Boikot tak ke Haramjadah namanya tu?

Haji Hadi dan Ustaz Nasha boleh hadir ke program MAHA di UPM Serdang minggu lalu dalam sokongan akan program yang baik buat rakyat Malaysia takkan lah si Tantawi tak boleh?

Si Mazlan Aliman mana? Beriya iya hentam FELDA tapi Gagal hadir ke program Untuk Selamatkan Rakyat Palestin. WTF?

Psssttt.....Kurang berat badan berjalan 3 kilometer....elok buat selalu..he he hePAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Sebarang Maklumat Sila Emel ke: papagomo.com@gmail.com

Read more...

PANAS - Jom Gelak Kuat Kuat - Wartawan Selangor Kini Di Halau..................Semalam Gomo dapat satu laporan Panas mengenai Wartawan Selangor Kini yang di miliki oleh Kerajaan Pakatan Haram Selangor yang telah di halau dari Istana sewaktu istiadat penganugerahan Darjah kebesaran dari Sultan Selangor di Istana Shah Alam Klang.

Laporan memetik beberapa orang wartawan Selangor Kini telah menunggu di luar pintu masuk bagi meloloskan diri masuk ke lokasi penganugerahan sedang berlangsung. Namun apabila terserempak dengan ADC Sultan maka wartawan Selangor Kini telah menjadi Gabra dan cuba menyelamatkan diri dengan soalan:

"Kami Datang nak buat liputan Khas penganugerahan Pingat Teng Chan King (DAPig)"

Gomo tak tahulah apa yang ADC Sultan nyatakan cuma apa yang di Fahamkan Wartawan Selangor Kini tu beredar tak cukup tanah bila mendengar kata kata ADC Sultan.

Hua hua hua......Padam Muka...Padan Muka......Kah kah kah.....

Aku Kesian juga dekat hangpa ni, Ye lah...hangpa wartawan je. Tapi tu lah akibat bila kerja dengan Majikan yang Bangang macam Kerajaan Pakatan Haram tu. Huhuhu......

Apa apa pun Gomo suka nak ingatkan bahawa DAP sudah menerima dan menyokong keTUANan Melayu bila Speaker Pakatan Haram dari DAP si Teng Chan King menerima gelaran Datuk dengan memakai Songkok.

Daulat TUANku....itulah maknanya KeTUANan Melayu.......

Huhuhu......

Psssttt... Khalid Gagap dapat apa? Eli Wong? Exco Exco Lain? He he he....Bye Bye......


PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Sebarang Maklumat Sila Emel ke: papagomo.com@gmail.com

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP