CERAMAH WIKILEAKS - Anwar Ibrahim Cabar Lew Kuan Yew Ke Mahkamah

Wednesday, December 15, 2010Malam tadi berlangsung nya Ceramah pendedahan oleh Anwar Ibrahim mengenai isu yang melanda dirinya yang telah di dedahkan oleh Wikileaks bahawa Anwar Ibrahim melakukan Seks Luar Tabii ke atas Saiful Bukhari.

Untuk makluman pembaca Gomo memang menetap di Wangsa Maju dan menjadi kewajipan Gomo untuk menghadiri ceramah Anwar malam tadi bagi mendengar dan melihat sendiri Anwar Ibrahim menjelaskan kepada Rakyat khususnya isu Wikileaks yang telah terbongkar itu.

Gomo sampai di lokasi Ceramah yang mana di adakan bertempat di Taman Melati lokasi Pasar Malam tepat jam 8.30 malam. Waktu Gomo hadir itu tidak ramai lagi hadirin yang hadir yang mana boleh di anggarkan sekitar 50 orang sahaja termasuk para peniaga pasar malam di situ.

Malah petugas keselamatan juga tidak ramai dan mencukupi sehingga ada rakan yang Gomo kenali yang hadir ke pasar malam di situ di minta memberikan bantuan kepada Program tersebut dengan di berikan Sehelai T-shirt dan Pas Pegawai Keselamatan. He he he.... Gila terdesak ni beb....
Jam lebih kurang 9.05 mlm seorang penceramah berbangsa Cina yang mana Gomo lupa namanya namun di fahamkan bekas pemimpin DAP Segambut dan merupakan Timbalan Menteri itu memulakan sesi ceramah malam itu dengan kata kata aluan APCO. APCO di bayar kerajaan UMNO 100 Bilion untuk konsep 1 Malaysia katanya.

Gomo amat geli hati dengan kenyataan Pemimpin PKR ini yang mana kenyataan Dungu nya ini tidak lain dan tidak bukan merupakan satu Fitnah dan hanya mengalih perhatian hadirin pada malam semalam yang sebenarnya ingin mendengar isu yang di dedahkan oleh Wikileaks.

Penjelasan Wikileaks? Masih lagi tiada...emmm kita tunggu lagi!Jam 9.10 mlm Hero GIGIT POLIS si Tian Chua muncul di Pentas dengan agenda Fitnah nya ke atas kerajaan Barisan Nasional bila menyatakan Anwar telah di Fitnah Singapura kerana Singapura mengetahui Anwar Bakal Perdana Menteri Malaysia dan takut jika Pakatan Rakyat menang maka rakyat di Singapura juga akan melakukan reformasi dalam menentang kerajaan PAP

Tian Chua juga turut mengaitkan yang PAP parti pemerintah di Singapura sama seperti Abang adik dengan UMNO sehingga bersekongkol untuk menjatuhkan Anwar Ibrahim. Isu Altantuya juga di keluarkan oleh Tian Chua dengan menyatakan Keadilan Altantuya masih belum selesai dan kerajaan UMNO menutup isu ini.

Gomo yang ada di situ masih lagi menunggu penjelasan Wikileaks akan isu Anwar Melakukan Liwat namun Tian Chua yang merupakan pakar Strategik PKR juga GAGAL Menjawap persoalan tersebut bila mengaitkan Altantuya dan UMNO dan PAP adik Beradik.

Ada Logik akal ka UMNO dan PAP Abang dan Adik? Ha ha ha, Semua sudah tahu adik PAP adalah DAP yang mana DAP inilah sekutu Pakatan Rakyat. Jelas di sini Tian Chua SPIN 360 darjah. Hua hua hua.

Penjelasan Wikileaks? Masih lagi tiada...emmm kita tunggu lagi!Jam 9.35 mlm dan pada waktu ini hadirin di anggarkan sekitar 300 orang.Ketua Angkatan Muda Keadilan Shamsul Iskandar(Sam Ketot) memulakan ucapan nya dengan adengan drama bila menyatakan:

"Saya baru sahaja mendapat SMS dari Ketua Polis Sentul yang ceramah akan di tamatkan segera dan saya telah pun menalifon KP Sentul untuk memberi belas kasihan kepada hadirin yang hadir pada malam ini."

Hua hua hua...hebat benar si Sam Ketot ni sampaikan Ketua Polis Sentul boleh SMS dia dan siap boleh tawar menawar pulak. Memang kaki Kencing lah si Sam ni. Siapa percaya Ketua Polis Sentul Hubungi Si Sam Ketot? He he heSi Sam Ketot terus membalun BN dengan menyatakan Media Akhbar dan TV telah di kuasai UMNO, malah Media baru PR juga telah di sabotaj oleh UMNO bagi menggagalkan cerita sahih dari PR buat rakyat. Harga barang naik, harga Petrol naik, harga minyak Naik, Harga Barang naik.

Gomo masa ni tersenyum kerana kebodohan si Sam ni dengan mengulang ulang Barang Naik dan Minyak naik berulang ulang kali. He he he. Si Sam Ketot juga menyebut:

"Kalau UMNO nak main politik mainlah cara Jantan jangan Bachol bawa ke Mahkamah kita tentang di Jalanan. Jika UMNO berani Bubar parlimen dan adakan pilihanraya segera dan biar rakyat yang memilihnya.Najib kata beliau akan mempertahankan Putrajaya sehingga ke titisan Darah yang terakhir"

Wow...Sam Ketot SPIN kaw kaw punya beb waktu ni, Eh Sam? Hang umur berapa main Politik? Kalau takat main politik songsang ni toksah nak gebang lah. ha ha ha, lagi Kelakar bila si Sam kata jangan bawa ke Mahkamah tapi di jalanan. Ha ha ha.....Tok sah kata Jalanan lah Sam, di jalanan pun hang Tak cukup orang lagi nak ajak Perang. WTF?

Bab last yang hang cakap Najib Akan Mempertahankan Putrajaya Sehingga Ke Titisan Darah Yang Terakhir tu aku suka sebab Tok Jib tak pernah sebut benda tu. Jadi Kita dah buat Laporan polis mengenai kenyataan FITNAH dan Hasutan ni. Kesian si Sam Ketot....he he he

Penjelasan Wikileaks? Masih lagi tiada...emmm kita tunggu lagi!Jam 9.40 mlm, Pada waktu ini hadiri telah pun mula ramai dan di anggarkan sekitar 600 orang. Seterusnya Khalid Sama (GEREJA) memberikan ucapannya dengan menyelar Propaganda UMNO dalam memburukkan PR telah gagal kerana rakyat telah cerdik menolak kepimpinan UMNO. Malah Khalid dalam pada ini juga menyatakan BN memerintah dengan Zalim, Kejam, korup, Rasuah dan menindas rakyat namun jika PR memerintah maka ianya adalah kuasa Rakyat.

Baik punya kelentong si Khalid Gereja ni, apa Pakatan rakyat bersih? amanah? Tidak Zalim? huhuhu...Spin lagi Khalid Spin....

Gomo mati mati lah ingat Khalid nak dedahkan Wikileaks tapi lain jadinya bila Khalid Samad nyatakan mengenai Saman Ekor. Khalid menyalahkan kerajaan kerana Saman Ekor membebankan rakyat malah Bung Mokhtar ahli MP BN juga menentang Saman Ekor ini. Tengok Bung Mokhtar kawin Artis Bini Baru Muda putih gebu kata Khalid Gereja.

Ha ha ha...Gomo masa ni dah gelak sangat pasal apa tetiba Saman Ekor pergi kat Bini Baru Bung Mokhtar? Ops..ini lah strategi Pakatan yang nak mengaitkan simbol SEKS dalam ceramah mereka bagi melalaikan rakyat untuk menfokuskan isu utama iaitu Wikileaks.

Penjelasan Wikileaks? Masih lagi tiada...emmm kita tunggu lagi!Jam 9.46 mlm Anjing betina Teresa Kok naik ke pentas dengan menyalak nyalak menyatakan Kerajaan Selangor menarik pelabur yang paling tinggi dalam Malaysia malah pelaburan di Iskandariah Johor juga kurang nilainya dari negeri Selangor. Ekonomi Selangor semakin maju.

Ops...bab ni Gomo naik hairan! Pelabur mana yang di maksudkan oleh Teresa Kok ni? Errr apakah pelabur yang membuka kedai kedai alatan Seks di Selangor? Atau pun rumah Urut yang menjadi jadi si Selangor telah menyumbang kepada pelaburan Selangor?

Anjing Betina Teresa Kok juga menyalak lagi bila menghentam SYABAS syarikat pembekal air di Kuala Lumpur dan Selangor ini dengan menyatakan SYABAS menaik kan harga air yang membebankan Rakyat Selangor dan KL. Jika air mahal macam mana nak Hidup dan rakyat boleh kebuluran. Jika PR Menang pilihanraya kita akan bagi Air Percuma kepada semua.Waktu ni hadirin yang hadir bersorak kerana janji PR Nak bagi Air Percuma di Selangor dan KL.

Hua hua hua....Mak aiii baik punya cilok si Anjing betina ni, Air naik berapa sen bukan main dia kata sampai kebuluran lah itu lah ini lah. Dan yang paling best bila di tipunya Rakyat yang hadir malam tadi dengan menyatakan nak bagi Air percuma kepada Rakyat Selangor dan KL. Air apa yang percuma tu? Air Kencing boleh lah....Jangan terpedaya dengan penipu sebegini. Kalau di bagi air percuma berapa lama? Harga? emmm kena tipu dah.....

Penjelasan Wikileaks? Masih lagi tiada...emmm kita tunggu lagi!
Jam 9.50 mlm dan hadirin sudah bertambah menjadi 800 orang yang di anggarkan. Anwar Ibrahim naik ke pentas dan di berikan tepukan gemuruh oleh hadirin dengan laungan ReforBASI berulang ulang kali.

Anwar Ibrahim memulakan ucapannya dengan membaca Doa selamat yang cukup panjang sekali ( BERSUMPAH SEKEJAP TAK PULAK NAK BUAT) dan seterusnya membawa hadirin mengimbau tragedi 1998 sewaktu beliau di Pukul, di Racun dan di Zalimi oleh UMNO. Mata Lebam menjadi bukti saya di zalimi kata Anwar Ibrahim.

Ha ha ha...adoi....tiap kali nak cakap isu Liwat mesti Anwar akan kata kes 1998 dia itu ini dan macam macam. Ada akal ka? SPIN lagi Nuar..Spin..he he he

Anwar seterusnya menghamburkan pujian ke atas kaum Hawa dengan menyebut " Kaum Wanita mesti menjaga Kerahsiaan suaminya, Penghormatan" WOW!!! Hebat Nuar ni beb, Gomo perasan ada makcik makcik kat tempat ceramah tu senyum simpul bila Anwar Brahim puji wanita. Tapi Gomo pulak Senyum KELAT pasal Anwar sebut "JAGA RAHSIA" Patutlah Kak Wan berahsia sampai sekarang yang Anwar Brahim ni Kaki Balun Lubang taik. he he he

Anwar seterusnya mencerita isu APCO dengan menyatakan beliau mempunyai Bukti kukuh mengenai APCO dan kerajaan UMNO. "Saya pemimpin Pakatan Rakyat saya Tahu lah" Hebat Pak Nuar ni dia ada Fakta dan Bukti tapi pi jaja di pentas Ceramah buat apa? Kenapa tak bentangkan di Parlimen? Jawap lah dengan Nazri Aziz...huhuhu

Anwar juga kata " Kenapa UMNO Nak aibkan saya? Saya ada Isteri anak dan Cucu, kenapa nak aibkan saya sebegitu rupa? Kerana mereka UMNO tahu saya bakal Perdana Menteri Malaysia"

Hua hua hua....Mantap lah Nuar, Lu sendiri angkat diri lu masuk Bakul. ha ha ha...nak jadi PM ye? Lawan dulu lah kes Liwat tu kasi Selesai. Baru lah orang boleh nilai PM ke JT (JT adalah singkatan kepada Jubor Taik)
"Tu Musa Hassan jadi Ketua Polis Negara semua sebab saya, Dia yang buat saya fitnah itu ini sampaikan di Usung tilam turun naik mahkamah. Takkan lah saya projek tak pakai cadar sampaikan bawa tilam sahaja? Saya pun ada Standard"

Hebat Nuar ni Spin, dok sebut kisah lamanya dalam kes Liwat. Tapi sedikit pun dia tak pernah SEBUT apa keputusan Hakim dalam kes Liwat nya yang lalu. Kenapa Anwar tak sebut apa keputusannya? He he he...Masing masing boleh Fikir sendiri!!!

Anwar seterusnya menyebut Isu Wikileaks yang di Fitnah buatnya. Fuh waktu ni Gomo memang dah Stim nak dengar apa penjelasan Anwar Ibrahim memang di tunggu tunggu. Tapi SIAL punya Anwar Brahim tetiba sahaja di Corner baring pi Balun Wee Choo Keong MP Bebas Wangsa Maju yang dulunya PKR. Aduh.....memang potong Stim Anwar ni beb..memang Potong Stim.

Tapi ini lah Klimaks nya Hadirin dan penyokong Anwar Brahim bila sebut MP Wangsa Maju ini. Sebab Anwar kata MP di beli BN 2 Juta. Kira Fokus hadirin sudah beralih arah dan kembali mengimbau pengkhianatan Wee Choo Keong kepada PKR. Isu Wikileaks di lupakan...hu hu hu

Tak pasal pasal nama Hishammuddin di sebut bila Anwar memperlekehkan nya dengan membuat aksi menjulang Keris dan mencium nya lalu menyatakan kepada hadirin " Julang Keris dan Cium Keris macam pahlawan Melayu tapi lepas tu minta Maaf takda maruah langsung"Waktu ini hadirin bukan main bersorak ketawa kerana kenyataan Anwar ke atas Hishammuddin dan Gomo waktu itu secara jujur rasa Geram dan Malu. tapi nak buat macam mana? Sendiri Jawap lah. huhuhuHadirin waktu ini boleh Gomo andaikan sudah mencecah 1500 orang dan khemah yang ada sudah penuh sesak sehingga menyebabkan hadirin melimpah keluar Khemah. Hebat Anwar Ibrahim malam tadi. Wikileaks punya pasal ramai yang hadir nak dengar penjelasannya.

Anwar kemudiannya menyatakan akan mendedahkan kes pembunuhan pembunuhan yang di lakukan UMNO yang selamai ini di sembunyikan dari pengetahuan rakyat. Anwar cakap jangan cabar beliau kerana bila bila masa beliau akan mendedahkanya.

Wikileaks entah kemana sekarang cerita pembunuhan pulak, Aduh aku naik pening tapi penyokong DUNGU Anwar pula suka bukan main kepalang sampai dengar suara Sumbang " Altantuya" Ntah apa apa lah depa ni.

Tetiba sahaja Anwar sebut "Wikileaks ni apa? Ada bukti? Kalau Kuan Yew ada bukti bawa ke mahkamah. Jangan ingat dia kawan baik Najib kita takut nak lawan. Bawak 4 saksi, bawak Video, Bawak Nota Dr, Saya telah di Aniaya"

Hua hua hua...Anwar kata Bawa Ke Mahkamah kalau ada Bukti? Nak heret Kuan Yew ke Mahkamah? Ehhh Nuar ? Kes Sekarang ni pun dah berjalan di Mahkamah sampaikan dah habis Saksi Utama Saiful Bukhari memberi keterangan. Air Mani pun dah di bawa ke Mahkamah segala galanya lengkap. Tapi Anwar? Tangguh tetap tangguh, lagi Jahil bila minta Gugur kan Kes Liwat. Nak Gugur buat apa Nuar? Bukti dan Fakta dah ada di Mahkamah. Lawan je lah. Aniaya konon! Cet Podah lah! He he he"We Will Never Surender" Kata Anwar Ibrahim dan waktu ini tepukan gemuruh di berikan para hadirin yang hadir malah menjerit jerit Reformasi, hancur Umno, Apco, Altantuya, Zionis, dan macam macam....Biasalah tu Fanatik katakan! He he he...

Selepas reda sorakkan hadirin yang hadir Anwar Ibrahim sekali lagi membuat Gimik dengan menyebut " OK Wikileaks, Allright saya jawap" Fuh aku time ni memang dah yakin ni lah yang Anwar akan jawap. Aku yakin sangat lah masa tu, pasal dah lama sangat tak di jawap jawap oleh Anwar mahupun pemimpin Pakatan yang lain.

" Kuan Yew jangan masuk Campur dalam kes liwat ini! Ini kes dalam Malaysia biar kita lawan Najib. Kuan Yew Jangan masuk Campur, PAP kawan UMNO. Bawa bukti ke mahkamah kalau betul saya meliwat"

Hok Aloh....BABI betul nuar ni, sekali lagi aku tertipu! Memang celako betul si Nuar Berahi ni. Dah berapa kali naik turun mahkamah takkan dia lupa Kes dia tu dah lengkap dengan Fakta dan bukti? Nuar nuar....memang celako lah kau ni. SPIN tak sudah sudah.

" Saya tidak kata Najib Pembunuh, tapi ikut laporan yang saya dapat Najib terlibat" Anwar kemudiannya Balun Samy Vellu pula namun cerita Wikileaks tak juga keluar.

Jam sudah menunjukkan pukul 10.25 malam dan masa tempoh ceramah yang di benarkan sehingga jam 10.30 malam sahaja. masa semakin suntuk dan hanya tinggal 5 minit sahaja lagi. Anwar Ibrahim menyebut sekali Jawapannya dalam Wikilekas dengan:

" Saya sudah edarkan jawapan mengenai Wikileaks ini kepada saudara saudara sekalian, Pohon saudara sekalian balik ke rumah dan buat salinan serta edarkan kepada rakan rakan dan sanak saudara, Jika seorang buat 10 salinan ianya akan menjadikan lebih baik untuk rakan dan saudara yang seterusnya"

Anwar megakhiri ceramahnya dengan kata kata Mat Salleh yang mana banyak menyebut isu ketuanan Rakyat Melayu, Cina India. Majlis tamat dan hadirin yang hadir silih berganti menjerit REFORBASI REFORBASI REFORBASI.MANA JAWAPAN ANWAR BERAHIM MENGENAI ISU WIKILEAKS???

Akhir kata Anwar tadi suruh hadirin membaca apa yang tertulis di sekeping kertas yang kononya menjelaskan isu yang di nyatakan oleh Wikileaks bahawa Anwar Ibrahim Meliwat Saiful Bukhari. Tapi dalam kertas yang di edarkan tu juga tidak LANGSUNG menyentuh Anwar Ibrahim yang di labelkan sebagai Peliwat. yang ada dalam kertas tersebut hanyalah pendedahan WIKILEAKS mengenai Korea, Jepun, India, Malaysia,Thailand. Namun penjelasan mengenai Anwar Ibrahim langsung tiada.

Ha ha ha...... betul betul lah Anwar Ibrahim telah berjaya menipu Hadirin yang hadir kononya Beliau akan menjelaskan Isu Wikileaks ini dan akan menjawap nya. Dengan Gomo sekali kena Kencing. BABI lu Nuar Al Juburi!!!

Jelas di sini Isu Wikileaks yang Kononya akan di jawap dalam siri jelajah ceramahnya ini merupakan satu PEMBOHONGAN semata mata. Anwar Ibrahim sebenarnya tidak berupaya untuk menjawap apa yang telah di keluarkan oleh Wikileaks ini. Anwar sudah GAME OVER!!!

Namun Gomo mengakui ceramah Anwar Ibrahim malam tadi Suksess dan berjaya di adakan kerana dapat memenuhkan Khemah khemah yang di bina. Kira kalau penuh Khemah tu Suksess lah. Khemah yang dapat menampung kira kira 1000 orang

Anwar Ibrahim akan meneruskan siri jelajah Ceramah Wikileaks ini di lokasi lain pula selepas ini dan Gomo yakin dan amat pasti permainan yang serupa juga akan berulang yang mana Anwar Ibrahim tidak akan dapat menjawap isu Wikileaks ini kepada hadirin. Sebaliknya Anwar Ibrahim hanya akan menjadikan pentas ceramah nya itu sebagai medan Isu Altantuya, APCO, Minyak, UMNO Zalim, Fitnah, dan macam macam lagi.Isu Wikileaks? Sampai Kiamat Anwar Ibrahim tidak akan Jawap!!!

Gomo membuat artikel ini dengan penuh ketelitian berdasarkan kenyataan yang Gomo keluarkan malam tadi melalui Twitter. Segala yang di Nyatakan oleh Pemimpin Pakatan dalam artikel Gomo ini adalah Benar belaka.

Pesanan Buat rakyat Malaysia, nak hadir ke Ceramah Anwar Ibrahim di harapkan fikir 3 ke 4 kali. Percayalah isu Pendedahan Wikileaks ini tidak akan di jawap oleh Anwar Ibrahim. Sebaliknya hangpa balik dapat sekeping Kertas je lah. Hangpa Pi maka hangpa pun Kena KENCING sama macam Gomo lah malam tadi. He he he

Psssttt....Baik punya cerita..harap rakan lain dapat Spin.....

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Sebarang Maklumat Sila Emel ke: papagomo.com@gmail.com

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP