PANAS - Mengapa FELDA Di Kaitkan Dengan SEKS Songsang?

Thursday, December 16, 2010Tak habis habis isu FELDA ni, sikit sikit FELDA Bangkrap, FELDA rugi, FELDA Kejam, FELDA Zalim....Ehhh takda menatang lain ke selain FELDA???

Sejak D.S.Najib di lantik Perdana Menteri Malaysia tidak putus putus PKR dan PAS menghentam FELDA. Kerana apa? Semua nya kerana FELDA ada kait mengait dengan D.S.Najib. Tu pasal Pembangkang menyerang FELDA.

Ni lagi Jahat bila Suara Keadilan bikin Onar terhadap FELDA dengan mengaitkan SEKS songsang berlaku dalam FELDA.

Ni Cerita SEKS mana lah pula suara Keadilan FITNAH??? Gomo malas nak cakap banyak tapi nak ajak pembaca layan Blogg KY Jelly yang menceritakan SEKS dalam FELDA sepertimana di nyatakan Suara Keadilan.

KLIK BLOGG KY JELLY DI SINI

Psssttt...Jahat betul depa ni.....Bagi Makan anak bini pun duit Felda jugak!!!


PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Sebarang Maklumat Sila Emel ke: papagomo.com@gmail.com

Read more...

TERKINI - Penduduk PJS Bikin PANASPetaling Jaya 16 December:

Petang tadi kira kira jam 5 petang satu demo aman telah berlangsung di hadapan Tol NPE PJS yang di hadiri oleh penduduk setempat PJS dalam menyuarakan tidak puas hati dengan Tol NPE yang amat membebankan mereka penduduk setempat.

Demo aman yang di kelolai Belia 4 B itu menghimpunkan kira kira 100 orang penduduk Melayu, Cina dan India dalam menyuarakan ketidak puashatian ini

Dato Seri Noh Omar Timbalan Pengerusi Badan Perhubungan Negeri Selangor juga sempat hadir dalam mendengar rintihan penduduk Petaling Jaya Selantan dalam isu Tol ini.

Memorandun Penduduk PJS telah di sampaikan Pemangku Ketua Bahagian UMNO Petaling Jaya Selatan.

Untuk makluman semua, TOL NPE PJS ini telah membebankan para penduduk PJS ekoran keduduk kan Tol yang berhampiran dengan penempatan penduduk yang mana setiap kali mereka para penduduk PJS keluar dari kawasan mereka untuk ke lokasi Bandaraya maka Tol sebanyak Rm1.60 di kenakan.

Dato Seri Noh Omar yang menerima memorandum penduduk PJS akan memberikan perhatian yang serius ke atas suara penduduk di PJS ini.

Rakyat Di Dahulukan
Pencapaian DI UtamakanPAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Sebarang Maklumat Sila Emel ke: papagomo.com@gmail.com

Read more...

Celako Celako CelakoDewan telah lulus usul mengantung Anwar Ibrahim, Azmin Ali, Karpal Singh dan Sivarasa Rasiah enam bulan!KUALA LUMPUR, 16 Dis — Dewan Rakyat mencipta “sejarah” dengan mengenakan hukuman gantung enam bulan membabitkan tiga Ahli Parlimen Pakatan Rakyat dalam sehari selepas Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim mengalami nasib yang sama hari ini.

Ketiga-tiga wakil rakyat itu ialah Ahli Parlimen R. Sivarasa (PKR-Subang), Azmin Ali (gambar) (PKR-Gombak) dan Karpal Singh (DAP-Bukit Gelugor) berhubung kesalahan menghina Dewan Rakyat dengan mendedahkan prosiding Jawatankuasa Hak dan Kebebasan yang mendengar kes Anwar-APCO.

Tidak seorang pun wakil rakyat Pakatan Rakyat berada di Dewan Rakyat ketika usul menggantung ketiga-tiga mereka dibahaskan.

Terdahulu Anwar dikenakan hukuman yang sama.

Hahahaha!!!!Padan muka! Memang padan muka!

Marah betul Nik Ajis nanti! Mesti ada Fatwa Sesat yang akan keluar dari Mulut Nik Ajis dalam hal ni kelak!Celako Celako Celako

Read more...

PANAS - Maklumat Terkini Pembunuh Sosilawati......Panas dan memang Panas!!! Masih ingatkan kita dengan Pembunuhan Kejam oleh Peguam Hindraf Ahli DAP ke atas 4 orang mangsanya di Banting yang lalu?

Ada cerita menarik yang perlu kita kongsikan dan di harapkan juga si Pembunuh Kejam ini di Hukum dengan Sewajarnya!

Jom layan Kisah TERKINI mengenai Pembunuh Kejam Ahli DAP ini KLIK

http://anuarbasiran.blogspot.com/2010/12/terkinikpatmanabhan-suspek-pembunuh.html

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP