PANAS 18 SX - Wanita Yang Berzina Dengan Adun PAS Selising Sudi Memberikan Keterangan Mengenai Spender BASAH

Wednesday, December 22, 2010Si Khalid Gagap ni pun kalau Tengok Gambar
Spender Basah dan Wanita Bertuala Merah
Pun SAH Akan Berigstifar.

NIK AJIS??? FUCK U

Dalam pendedahan Gomo sebelum ini mengenai Adun PAS Selising yang telah melakukan Penzinaan di dalam Koch Kereta Api bersama dengan pasangannya seorang Isteri seorang Guru telah menjadi bualan seluruh tempat baik medium maya mahupun mulut ke mulut.

Namun jangan kita menyalah anggap bahawa isu ini telah menjadi buah Mulut kerana Papa Gomo semata mata namun untuk pengetahuan semua Rakyat di Selising Pasir Putih lebih tahu dalam isu Adun PAS Berzina ini.

Pergi sahaja ke kedai kedai kopi di sekitar Pasir Putih pasti anda akan dengar cerita mengenai Adun PAS Selising yang Gila Burit ini. Malah Adun Selising Saiful bahri juga sudah lama tidak turun ke kawasanya kerana malu dengan pandangan rakyat setempat.

Pendek kata Kalau ada Pilihanraya lepas ini pun Adun tersebut akan KALAH BESAR itu pun kalau sekali lagi Nik Ajis Restui Saiful Bahri menjadi Calon setelah mendapat Keampunan dari Allah SWT.

Gomo tidak mahu ulas panjang namun apa yang Gomo nak nyatakan di sini kepada Adun PAS Selising dan juga Kepimpinan PAS Kelantan malah kepada Nik Ajis sendiri bahawa bukan sahaja Pengawal Keselamatan PAS Ustaz Saidi Hussin yang menangkap Adun PAS Selising itu berzina yang akan memberikan keterangan malah sepupu Ustaz juga akan memberikan keterangan iaitu Haji fauzi.

Tidak cukup dengan itu Kami di Pihak Nadi Rakyat juga telah mengesahkan bahawa Wanita yang Berzina dengan Adun PAS Selising itu juga akan memberikan Keterangan dan juga Bekas suami nya juga telah sudi berkerjasama dengan kami dalam menjelaskan apa sebenarnya yang telah berlaku sewaktu Kehilangan Isterinya dan sehingga beliau mendapat tahu yang isterinya melakukan Penzinaan dengan Adun PAS Selising ini.

Sekali lagi Gomo ingin ingatkan kepada Adun Selising Saiful bahri agar segera meletakkan jawatan anda sebagai Adun jika tidak ingin melihat Maruah anda, Keluarga anda, dan apa sahaja yang merasakan memberi Kesan yang mendalam kepada anda di BONGKARKAN.

Tempoh bertenang kami adalah sehingga Hujung Tahun ini dan sekarang sudah tinggal lebih kurang 9 Hari sahaja lagi!!!

Berani Buat Berani Tanggung!!!
Samanlah apa Tunggu Lagi kalau Kami Nadi Rakyat FITNAH!!!

Psssttt...Kerana Kebenaran maka Saksi Saksi dan mereka yang terlibat sudi memberikan kerjasama. Syukur


PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

GEMPAR - Facebookers Celako Azmy Awang Kelana Di Pancung Gerombolan PAS


Ini lah Wali Terompah Yang Menghalalkan Perbuatan ZINA
Malah telah melakukan satu Kesesatan Ugama bila
Mendakwa dirinya telah mendapat Restu dari
Allah dalam menghalalkan ZINA Adun PAS
Puok Mereka.

NIK AJIS FUCK U

Pembongkaran demi pembongkaran yang di lakukan oleh kami Team Nadi Rakyat sejak sebulan yang lalu mengenai isu Adun Selising yang melakukan Penzinaan dengan Isteri Ahli PAS Cawangan telah membuatkan banyak pihak dalam Pakatan rakyat HARAM terutama PAS menyerang team Nadi Rakyat.

Syabas di ucapkan kepada Puak puak Pencacai Hackers PAS yang terlah berjaya Mengodam Akaun Facebook Azmy Awang Kelana Jaya Presiden Nadi Rakyat pada malam tadi.

Gomo di khabarkan mengenai hal ini pada malam tadi oleh Azmy Awang sendiri bila ada rakan di dalam FB menalifon beliau memaklumkan akaun FB nya telah tiada dalam carian FB. Isu Godam FB ini bukanlah kali pertama berlaku kepada kami kumpulan Nadi Rakyat malah Gomo sendiri sudah mengalami sebanyak 3 kali.

Dalam menyampaikan kebenaran kepada rakyat mengenai Pendedahan isu Adun PAS Selising yang berzina ini kami Nadi Rakyat tidak gentar dengan apa yang cuba di lakukan. Sepertimana Gomo pernah kata lama dahulu bahawa jika satu akaun FB di Padam maka akan lebih banyak Akaun Pejuang Cyber kami akan muncul. Itu lah yang berlaku dalam perjuangan kami Nadi Rakyat.

Buat puak puak PAS terutama Adun Selising!!! Usahlah mengodam akaun FB dan Blogg jika anda takut ianya terdedah kerana harus anda ingat bahawa Bukti bukti yang ada semuanya berada di dalam TANGAN KAMI NADI RAKYAT. Tempoh Bertenang adalah sehingga Hujung tahun ini dan jika selepas itu Adun Selising dan juga Adun Perupok tidak meletakkan jawatan Maka Pendedahan Susulan akan kami Keluarkan untuk tatapan Semua.

Kepada mereka yang ingin menjadi Rakan Azmy Awang Kelana Jaya melalui Facebook sila KLIK DI SINI.

Psssttt....Punyalah takut depa ni, ha ha ha...awat takut? Allah Maha Besar!!!

Align Center
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Sebarang Maklumat Sila Emel ke: papagomo.com@gmail.com

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP