Anwar Ibrahim Level Pasar Malam - Nazri Aziz

Friday, December 24, 2010


Dato Seri Nazri Aziz menyatakan Anwar Ibrahim ni taraf Pasar Malam sahaja kerana menyampaikan penjelasan mengenai APCO di ceramah ceramah nya yang di adakan sekitar pasar pasar malam.

Di Parlimen Anwar Ibrahim Kecut Telor.

Ha ha ha .....

Nazri Aziz telah mendedahkan dua dokumen bagi membuktikan Datuk Seri Anwar Ibrahim pembohong besar apabila mendakwa APCO Worldwide berperanan dalam kempen gagasan 1 Malaysia, yang turut dikaitkan dengan One Israel.

Dokumen pertama ialah surat daripada APCO Worldwide yang membawa kepada penggantungan Anwar dari Parlimen selama enam bulan. Dokumen kedua adalah kenyataan notari berkanun oleh Robert Shrum, konsultan politik, yang membantu menggubal konsep One Israel.

Kedua-dua dokumen itu menafikan APCO Worldwide ada hubungan dengan kempen One Israel Tel Aviv yang diperkenalkan 11 tahun yang lalu.


Psssttt...Gomo amat terharu dengan apa yang Anwar Al Juburi Alami waktu ini. Terima kasih Saiful Bukhari yang mendoakan kebenaran buat kami rakyat Malaysia. Amin


PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Mintak Din Pudu Tolong Nasihatkan Mazlan Aliman TuSeramai 1,000 peneroka sahaja yang dapat dikumpulkan dari seluruh negara bagi menghadiri taklimat saman Felda yang dikendalikan Persatuan Anak-Anak Peneroka Felda Kebangsaan (Anak) 17 Disember lalu di Darul Ikhwan, Mengkarak dalam daerah Bera. Taklimat itu dibuat dalam tempoh kurang tiga minggu sebelum saman dimulakan secara besar-besaran sekiranya permasalahan peneroka yang dibangkitkan tidak diselesaikan.Dalam taklimat tersebut para peneroka yang datang daripada Felda dalam negeri Pahang, Negeri Sembilan dan Johor itu diberi pendedahan pelbagai aspek berhubung tindakan untuk menyaman Felda oleh peguam khas yang disediakan oleh Anak sebelum tindakan itu diambil kelak.

Presiden Anak, Mazlan Aliman berkata, saman tersebut akan dimulakan Januari ini jika isu-isu yang melibatkan kepentingan peneroka itu tidak diselesaikan segera. Mazlan menjelaskan saman tersebut terpaksa diambil demi maruah peneroka sebagai tuan tanah di Felda.


“Peneroka dilayan dengan buruk seperti hamba di tanah rancangan. Pentadbiran Felda dengan mudah menghamburkan kata-kata kesat, mengherdik seolah-olah peneroka ini tidak ada nilai sedangkan mereka bekerja di tanah sendiri.

- Haprak daily -


GOMO:
Kah kah kah....macam mana boleh jadi macam ni? Takkan hanya 1000 orang anak FELDA dari seluruh Malaysia yang menyertai Mazlan Aliman dalam kempen nak FITNAH FELDA? Tapi 1000 orang? Betul ke? He he he

Emmm Gomo yakin tak sampai 1000 orang yang hadir dalam program tu. kalau tengok gaya macam 200 orang je. dalam 200 orang tu berapa kerat je anak FELDA yang terhasut dengan Mazlan Aliman sampai sanggup datang. Al Maklum semua di bayor termasuk makan minum sekali.

Lagi baki yang hadir tu pulak terdiri dari puak PAS yang menyamar sebagai anak FELDA dan dalam sebahagiannya adalah Special Branch (SB) He he he....

Kehadiran Anwar AL Juburi yang datang juga tidak membuahan hasil yang lumayan dalam isu yang cuba di bawa Mazlan Aliman ini. Kesian...memang kesian!!!

Mazlan Aliman? Aku di maklumkan hang dah di lantik Pengarah Jentera Pilihanraya PAS Dun Tenang. Kenapa di lantik Pengarah? Sedangkan hang layak bertanding di Dun Tenang. Errr apakah Hang Takut untuk bertanding di sana?

Buat mazlan Aliman aku ada Entry khas buat anda nanti. He he he.....Mazlan Aliman Kaki KENCING..Elok lah kau Belajar Molek sikit dari Din Pudu tu. Belajar cara elok bukan belajar cara Balun Belakang macam Anwar Al Juburi.

Psssttt...Mazlan Aliman di Tuntut bertanding di Dun Tenang!!

Anwar Semakin Galabah dengan PRK Dun Tenang KLIK DI SINI

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

GEMPAR & EKSLUSIF - Ustaz Saidi Saksi Adun PAS Selising Totey Basah Cuba Di Bunuh Pihak Tertentu

Ustaz Saidi Petang Semalam menunjukkan
Kenderaan nya yang di langgar Lari oleh
Pihak yang cuba menamatkan riwayat Beliau.

Gambar di atas dan di bawah ini merupakan gambar kenderaan Ustaz Saidi saksi yang mendedahkan penangkapan adun Selising dalam Koch Kereta Api. Gambar kenderaan nya yang telah terlibat dalam kemalangan pada hari Selasa 21hb iaitu beberapa hari yang lepas.


Kemalangan ini berlaku di jalan Dalam Rhu sekitar jam lebih kurang 11.15 pagi yang mana waktu kejadian Ustaz Saidi dalam perjalanan untuk ke rumah rakan nya. Dalam perjalanan itu Ustaz Saidi ada terlihat sebuah Toyota Avanza yang mengekori beliau namun tidak di endahkan sangat memandangkan sejak pendedahan Isu Adun Selising yang di tangkap dalam Koch Kereta Api dengan seorang Wanita Isteri Orang itu beliau memang menjangka kan akan di ekori.

Dalam perjalanan ke rumah rakan nya itu Ustaz Saidi membuat satu pusingan di sebuah simpang jalan dalam Rhu dan secara Tiba tiba Motokar Avanza yang mengekori beliau telah Melanggar dengan kuat di bahagian hadapan Sisi kanan tempat pemanduaan.


Pelanggaran itu menyebabkan hentakkan kuat di kepala Ustaz Saidi dan tidak sedarkan diri. Ustaz Saidi kembali sedar di Hospital dan apabila pulang ke lokasi kejadian di lihat kenderaan nya sedemikian rupa.

Apakah Motif Utama sehingga kenderaan Avanza yang mengekori beliau itu melanggar nya? Suka suka? Bergurau? Ataupun memang berniat untuk MEMBUNUH!!!


Syukur Kuasa Allah menyelamatkan beliau pada hari kejadian dan ini sebenarnya juga telah membuatkan pihak yang ingin menghapuskan beliau Ustaz Saidi tidak senang duduk dan pastinya akan membuat kerja Jahatmereka ke atas ustaz Saidi.

Dan memang ianya terbukti apabila semalam jam lebih kurang 11.30 malam Ustaz Saidi telah di Serang dengan menggunakan Parang dan Kapak di halaman rumah nya sendiri oleh 3 lelaki yang tidak di kenali.

Jam lebih kurang 11.30 malam yang mana waktu itu keadaan di lokasi rumah beliau adalah Gelap tampa di cerahi lampu jalan,Ustaz Saidi pulang ke rumah beliau dengan menaiki motosikal dan apabila sampai di rumahnya maka ustaz Saidi terus menuju ke pintu dapur bagi masuk ke rumah. Pada waktu itu juga Isteri dan anak anak beliau telah pun tidor.

Apabila beliau membuka pintu secara tiba tiba 2 orang lelaki melulu ke arahnya dan menghayunkan parang dan kapak. Ustaz Saidi berjaya mengelak namun libasan parang mengenai tangannya dan mendapat kecederaan.

Dalam keadaan yang gelap itu juga muncul seorang lelai laki dan turut sama menghayunkan Parang ke arah Ustaz Saidi dan mengenai belakang badannya. Namun jaket yang di pakai beliau menjadi penyelamat apabila belakang beliau hanya mendapat sedikit kecederaan.

Dalam tempoh lebih kurang 3 minit apabila ketiga tiga penyerang itu tidak berjaya memBUNUH ustaz Saidi maka mereka kemudiannya lari dan masuk ke dalam sebuah motokar dan beredar dari rumah Ustaz Saidi. 2 lelaki memakai seluar jenas manakala seorang lagi memakai KAIN PELEKAT.

Syukur sekali lagi Ustaz Saidi selamat dari cubaan Menghapuskannya. Saksi yang menangkap Adun PAS Selising di dalam Koch Kereta Api.

Laporan Polis telah di buat dan di harapkan pihak polis dapat mencari si pelaku dalam kejadian ini malah perlindungan keselamatan wajar di pertingkatkan ke atas Ustaz Saidi ini memandangkan sudah 2 kali cubaan membunuh dirinya di lakukan dalam hanya masa 3 hari.

Gomo dan rangkaian Team NADI RAKYAT Mengutuk kejadian yang di lakukan ke atas Ustaz Saidi yang mana ada pihak cuba menghapuskan Saksi Utama dalam kejadian Isu Adun Selising ini. Di harapkan agar pihak Polis dapat menangkap Dalang utama di sebalik cubaan Membunuh Ustaz Saidi.


Untuk makluman juga Azmy Awang Kelana juga telah mendapat ugutan Bunuh melalui panggilan talifon kerana isu Adun Selising ini, Dan Gomo juga telah mendapat makluman bahawa ada kumpulan samseng yang kononya datang dari Kelantan mencari Gomo di KL. Tujuan apa mereka cari Gomo tidak lah dapat di nyatakan.

Pendedahan akan Gomo teruskan bagi tatapan rakyat memandangkan kita tidak perlu gentar selagi apa yang ingin kita sampaikan adalah benar belaka. Lawan Tetap Lawan!!!

Psssttt...Gila ni beb, nak manghapuskan Saksi, dengan Gomo sekali dia nak hapuskan!!!

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

TERKINI - Ustaz Saidi Di TETAK PARANG Oleh Sekumpulan Lelaki Di Selising

Gomo baru sahaja mendapat laporan dari sumber sahih sebentar tadi bahawa Ustaz Saidi yang merupakan bekas pengawal Keselamatan Nik Ajis yang mana telah membongkar isu penangkapan Adun Pas Selising di dalam Koch Kereta Api telah di TETAK oleh sekumpulan lelaki yang tidak di kenali Malam tadi bertempat di Pasir Putih!

Laporan menyatakan Ustaz Saidi kini berada di Balai Polis bagi membuat laporan!!!!!!

Ya Allah Ya Tuhanku
Ini lah hakikatnya Gangsterisme di gunakan oleh Puak Puak Pelampau yang Takut dan Kecut apabila kebenaran kian muncul!!!

Semoga Rakyat dapat menilai sendiri apa yang berlaku ini dan tanya kepada Adun Selising mengapa bertindak sedemikian rupa!

Gomo juga telah di UGUT namun sebagaimana yang Gomo nyatakan di sini! Selagi kebenaran yang Gomo pegang dan Al Quran yang Gomo junjung maka Gomo tidak akan sesekali gentar dengan Halangan yang melanda!!!

Kebenaran perlu di sampaikan walaupun ianya Pahit di Telan!!!

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP