Ehhh Macha Lu Boleh Keluar Masuk BN - Anwar Brahim

Thursday, December 30, 2010Anwar ni sememangnya adalah seorang yang tidak akan mengaku kelemahan sendiri dan sebaliknya akan menuding jari kearah orang lain, apa yang cuba diketengahkan Gobalakrishnan adalah berkenaan Anwar yang tak ambil pusing tentang permasalahan kaum India di dalam parti PKR.

Malah Anwar Ibrahim Juga Telah.......READ MORE

Psssttt...Memang Anwar AL Juburi Ni Dajal Syaitan.....

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Ni Video Apa Pulak Datuk Ahmad Maslan??? Panas Semacam Je....Video di atas merupakan video penjelasan dan penerangan yang di sampaikan oleh Datuk Ahmad Maslan Timbalan Menteri di Jabatan Perdana Menteri berhubung isu FELDA di arah membayar ganti rugi kepada peserta FELDA Kemahang 3.

Isu Kemahang 3 ini sememangnya telah pun di jaja oleh Mazlan Aliman dan seluruh jentera PAS di Felda Felda dan terkini apabila menjelang nya PRK Dun Tenang maka serangan ke atas Felda semakin hebat di lakukan mereka puak PAS.

Gomo meminta kepada seluruh rakyat untuk mendengar sehingga habis penjelasan yang di sampaikan oleh Datuk Ahmad Maslan ini dan meminta juga kepada rakan rakan pejuang Media Maya untuk menyebarkan di mana sahaja Video penjelasan mengenai Felda ini.

Mazlan Aliman di minta untuk menjadi Calon bagi PRK Dun Tenang ini. Jangan Lari dari tanggungjawap anda yang konon nya membela nasib Peneroka. Buktikan yang diri anda layak memimpin peneroka dan anda di terima peneroka Felda. Jangan sekadar Bercakap Retorik semata mata.

Psssttt....PRK Dun Tenang......Panas panas panas....Menang pasti...


Lagi Berita Panas Klik ...

GEMPAK MELELEH - Bila Khalid Gagap Pakai CelanaPAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

PANAS 18 SX - Mari Baca Kenapa Adun Selising Tidak Menyaman Saksi Dalam Isu Khalwat Ini
Sudah seminggu berlalu namun sehingga kini Adun Selising Saiful Bahri masih lagi berdiam diri dari MENYAMAN Saksi pendedahan dirinya yang di laporkan di Tangkap KHALWAT dalam KOCH VIP1 KTM Sinaran Pagi bersama seorang Wanita Isteri kepada seorang Guru.

Gomo telah di katakan menyebar FITNAH oleh Blogger Blogger PAS dan sehingga hari ini mereka tidak putus putus meminta Gomo untuk mendakwa Adun PAS Saiful Bahri dalam menentukan kebenaran cerita ini.Gomo ingin mengajak anda semua untuk menilai apa yang Gomo ingin sampaikan di sini yang mana mengapa sehingga ke hari ini Adun Selising Saiful bahri masih lagi berdiam diri dan tidak membuat apa apa pendakwaan di Mahkamah mahupun Laporan Polis di atas penyebaran isu yang beliau telah di tangkap Khalwat bersama seorang wanita isteri seorang Guru.

Kenapa Saiful Bahri Tidak bertindak?:

Keberangkalian YB Saiful dan/atau PAS mengambil tindakan sivil (Saman Malu) terhadap Us. Saidi berkait pendedahan Us. saidi tentang 'PERISTIWA KERETAPI'. Adakah Saifu//PAS berbuat demikian??

Tindakan sivil, saman malu, memang boleh difailkan oleh YB Saiful terhadap Us. saidi bagi gantirugi atas kerosakkan reputasi beliau sebagai seorang warganegara Malaysia dan ahli politik. Asas tindakan itu adalah bahawa 'tutur kata Us. Saidi' adalah FITNAH atau suatu peristiwa yang palsu.


Tatkala Us. Saudi di saman oleh YB Saiful, 'beban pembuktian bahawa 'peristiwa keretapi' adalah benar terletak dibahu Us. Saidi dan bagi pembuktian ini, Us. saidi berhak di sisi Undang-Undang untuk memohon perentah Mahkamah bagi mengeluarkan sepina saksi keatas mereka yang dikatakan ada bersama

AZHAR Kerbau, Hj. Fauzi , Azmi, Suami wanita tersebut(Cikgu), Daud, malah wanita berkenaan.

Berkait 'isu zina', hal ini tidak pernah dituturkan oleh Us. saidi dan apa yang dituturkan adalah 'berduan' dalam Koc keretaapi.

Bagaimanapun, jika isu ini dibangkit, bagi tujuan pembelaan, Us Saidi juga boleh mendapatkan perentah Mahkamah supaya supaya satu ujian DNA dibuat keatas anak 'kedua bongsu' wanita tersebut, DNA YB Saiful dan DNA suami wanita berkenaan.YB Saiful memang perlu segerakan 'tindakan saman' ini untuk membersih namanya tapi perlu juga bersedia untuk menjalani ujian DNA...... .

Jadi apakah Saiful Bahri akan bertindak segera dalam membersihkan Namanya yang telah tercemar ini? He he he......

Gomo dan Team Nadi Rakyat sudah perolehi semua yang ada dalam mendedahkan Isu Khalwat Adun PAS Selising ini. Kami sudah punya segala galanya dalam hal ini dan kita hanya menunggu Adun Selising bertindak dalam hal ini terlebih dahulu.

Sampai bila hendak di bersihkan namanya wahai Adun Selising Saiful bahri?

Wajah yang sama mirip kepada anda......Ujian DNA kami Tuntut......Ingin kami sebarkan segala galanya? Terpulang kepada anda wahai Saiful Bahri, Letak Jawatan SEGERA atau Kami Dedahkan Kejahilan anda dalam membelakangkan Ugama Islam.

SAMAN atau LETAK JAWATAN!!!

"Ini satu tuduhan berat ke atas saya dan saya tidak halal, tidak rela, tidak maafkan perbuatan ini dari dunia sampai akhirat kepada semua yang terlibat dalam perbuatan ini sama ada secara langsung atau tidak langsung" - Adun Selising.Tunggu Apa Lagi?Psssttt...Fitnah? Saman je lah ......kita lihat apa yang bakal muncul......

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Cuti Umum Buat Rakyat Malaysia Hadiah Dari Dato Seri Najib

PM umum 31 Dis (Jumaat) sebagai cuti umum sempena kejayaan sulung pasukan bola sepak kebangsaan pada kejohanan Piala AFF Suzuki 2010

Hidup Dato Seri Najib

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP