PRK TENANG - Pengundi India Terbukti Bersama BN Dari Dulu Hingga Kini

Saturday, January 29, 2011Malam tadi agak lewat Gomo sampai ke Stesyen Tenang di mana satu program Barisan Nasional anjuran MIC telah di adakan di sana. Sampai sahaja Gomo di sana alangkah terkejutnya melihat ramai hadirin berbangsa India yang hadir walaupun waktu itu hujan rintik rintik.

Semua Khemah yang ada Penuh sesak dengan hadirin malah di luar luar khemah juga penuh sehinggakan ada yang sudah duduk bersila di atas jalan semata mata untuk melihat pemimpin mereka MIC hadir dalam meraikan mereka ini.

Dalam Program malam tadi Dato Seri Hishammuddin Naib Presiden UMNO turut hadir bersama sama kepimpinan Komponen BN yang lain seperti Dato Seri Liow Tiong Lai Timbalan Presiden MCA, Dato Wee Kaa Siong Ketua Pemuda MCA, Dato Subramaniam MIC, T.Mohan Ketua Pemuda MIC dan beberapa pimpinan BN yang lain.
1 Malaysia

Memang hangat sokongan para penduduk India di Dun Tenang ini terhadap Barisan Nasional dan Gomo boleh nyatakan bahawa kaum India di Dun Tenang ini menyokong penuh Barisan Nasional yang sudah terbukti membela nasib mereka sejak zaman berzaman lagi.

1 Malaysia

Moga di hari pengundian ini Kaum India di Tenang memberikan Hadiah yang bermakna kepada Dato Seri Najib Perdana Menteri Malaysia.

Gomo juga mengucapkan syabas kepada MIC ata kejayaan yang boleh di katakan suksess malam tadi dalam mengajak rakyat bersama sama BN. Moga MIC mencapai sasaran yang di kehendakkan dalam Prk Tenang ini.Pssssttt...MCA? Emmm Gomo belum nampak Gelombangnya lagi kerana di lihat DAP banyak menguasai pentas ceramah kawasan penduduk Tiong Hua,

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

3 comments:

Imam Muda,  January 29, 2011 at 2:58 PM  

Gomo @ Norzamrizal,

Kalau tak keberatan, boleh tak remove tag line yg tiga baris tu..
Sbb nmpak nama ISLAM dipersenda2kan..

Tak salah menulis di blog, tapi jagalah nama ISLAM ye!
Kita pun saudara dunia akhirat..

Anonymous,  January 29, 2011 at 8:04 PM  

Hai Imam muda yang budiman saya mintak parti yang bertopengkan Islam berhenti mempersendakan Islam.

Atas nama Islam,kalimah Allah swt, Al Quran, Hadith dan sunnah nabi Muhammad yang mana tidak parti yang bertopengkan islam lacurkan?

Ada berani? Berani kerana benar.

Hamba Allah swt

Anonymous,  January 30, 2011 at 3:01 AM  

Bukan india skrg ada hindraf ke?

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP