PRK TENANG - Walkabout Pemuda BN Kecoh Di Tenang

Saturday, January 29, 2011



Sekitar Program bersama Ketua Pemuda BN Khairy Jamaluddin Walkabout di Peti Peti Undi Dun Tenang petang semalam amatlah memberangsangkan dengan kehadiran penduduk Kg dan felda yang nampaknya menghargai kehadiran rombongan pemuda BN ini.

Gambar Gambar sekitar Program bersama Ketua Pemuda BN Khairy Jamaluddin Petang semalam.





































Lagi gambar gambar Menarik KLIK DI SINI


Psssttt.....Pengundi Tenang menyokong kuat Barisan Nasional....


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

14 comments:

Johor Boy,  January 29, 2011 at 3:41 AM  

Aku respect sama KJ. Idola ramai orang muda. Teruskan

Anonymous,  January 29, 2011 at 4:24 AM  

Dominasi Pas perlu dikurangkan agar tidak timbul perkara-perkara pelik. Warna hijau bukanlah dipatenkan kegunaannya buat mana-mana golongan makanya pecahkan dominasi ini.

Kopiah putih tidak juga dipatenkan penggunaannya untuk satu-satu pihak, makanya lebih ramai anak muda dari lain-lain parti harus jangan menganggap kopiah adalah aksesori yang sinonim dengan satu parti saja.

Runtuhkan dominasi!

Siut21

Anonymous,  January 29, 2011 at 4:36 AM  

Awas! Temasek Melilau Menyogok.

Yang banyak beri rasuah siapa? Golongan mana? Dan apakah golongan pemberi rasuah akan menghentikan perbuatan ini di negeri-negeri dibawah pentadbiran pakatan rasuah (PR)?

Makanya, kalau isunya adalah rasuah, jangan terlalu yakin kerajaan yang anda harap-harapkan akan lahir akan terjamin bebas rasuah selagi tidak ada tindakan jelas dan berkesan bagi mengurangkan populasi kaki-kaki penyogok termasuk dari seberang Selat tu.

hik hik

RoboGAPS,  January 29, 2011 at 7:29 AM  

Celaka punya Zambri Mamak...KJ belum mammposss lagi dah nak rebut jawatan...zambri Mamak jadi KP UMNO jadi UMANO...United Mamak ...

Nak jadi bangang jadi jadi bangang macam Tuan Haji Saifool alBontot...suruh pi hospital besaq dia pi pusarawa...kat hospital pakar jubor sudah tunggu....jamin keluaq laporan jubor tak barai..

Anonymous,  January 29, 2011 at 8:15 AM  

i orang UMNO, tulis laa apa pun pasal KJ aku tetap menyampah tengok muka dia, sapa yang boleh lupa perosak negara ni!!!

zethro,  January 29, 2011 at 8:16 AM  

Wahai RoboGAPS,

Yang ko bengang sgt kat si Saiful tu nape? Dia ade tuduh ko liwat dia ke?

Ko penah kene liwat cam dia ke? Biase la org yg baru first time mane tau2 apa2, nak gi mane dan nak buat ape dulu. Nasib baik la dia ni penah kene liwat. At least pasni kalo ko lak kene liwat, ko pon dah tau dah hospital mane nak gi kan?

Sekurang2nya dia dah tunaikan rukun Islam yg ke-5 di Mekah. Kalo ko belum gi ade baiknya ko berusaha dan berdoa kpd Allah supaya dimurahkan rezeki ko dan keluarga ko gi sana selagi dikandung hayat drp ko kutuk2 dia yg tak knal pon ko tu sape.

Anonymous,  January 29, 2011 at 8:32 AM  

HAHAA....PERGI HAJI DULULAH OIII... ape ko nk kecoh pasai sepol tu ngok...die x kaco KO & keluarga ko pon... jubo ko pon die x Pernah kaco...PEHAL KO NK BENGANNG SGAT DGAN DIE..

Anonymous,  January 29, 2011 at 9:56 AM  

RoboGaps kimak...hang tak pernah liwat Saiful dan Saiful bersumpah tak sebut nama hang....hang gabra apsal...Saiful nak bodohkan 1Malysia...tu dia punya pasal....hang tak yah sibuk...dah ramai Melayu jadi bodoh.

Anonymous,  January 29, 2011 at 10:09 AM  

Putrajaya tingkat 4 pon ada penganti... suami Najib.Ketua Pemuda post akan ada penganti Panglima Mamak Kutti.Mampuih pi la yg, cukup puaka saja boleh survive.
APO DAYO KONA GOTAH
APO NAK DI KATO
LOBIH BAIK NAK JADI CIKGU SEKOLAH
KEK KOLA PILAH...

"""LUMRAH DALAM SARKIS"""

tuan komrad January 29, 2011 at 11:14 AM  

wakakakakakakakakakakakakakakak...

brita cam ni gua nak tgk..bukan tayang sijil mati ke,tayang sijil nikah ke..apa barang....

wakakakakakakaakakakakakakakak..

akhirnya,turun jugak siberuk dari pokok..leader kesukaan gua nih...

wakakakakakakakakakaakkaakakakak...

eh..itu anak toyol tak datang mencuri ke kat tenang??

wakakakakakaakakakkakaakakkakkaka

atau dok terperangkap dalam botol lagi??

wakakakakakakakakakakakakakkakaka..

Anonymous,  January 29, 2011 at 11:26 AM  

Yang terperangkap dalam botol itu adalah si Anu. Anu mana? kah kah kah TST, bro.

Anonymous,  January 29, 2011 at 11:41 AM  

Ketua Pemuda tampa jawatan dlm. kabinet Barisan Nonsence.Kabinet rumah saja ada.Cuma baguih skit la drpd. Hisap muddin kurang cium kerih telanjang.

Anonymous,  January 29, 2011 at 11:47 AM  

banyak gambar kj bang!!!
dulu aku rasa ko bukan main anti dgn orng nih..

tengok dia mentakedarah takut aku..

Anonymous,  January 29, 2011 at 11:59 AM  

terus kan JUARA FITNAH !!!
HIDUP PAPAGOMO!!!!

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP