RENTAP 18 SG - Big Dog @ Anjing Besar Mana Lebih Enak Di Panggil?

Saturday, January 15, 2011



FUCK U BIG DOG

Utusan Khas buat Blogger Elitis Big Dog atau dalam Bahasa Melayunya Anjing Besar!!! Harap kau dapat simpan Gambar Simbolik kami ni buat tatapan lu sampai akhir hayat! Ini Zaman kami Blogger Nyamuk yang cerita Benar dan Sahih bukan seperti kamu yang kerjanya Menfitnah atas sifat DENDAM yang Busuk hati!!!


Tun Dr Mahathir
Mantan Perdana Menteri Malaysia

TUN JUGA AMAT KECEWA DAN SEDIH KERANA DATO' SERI UTAMA RAIS YATIM TELAH DIFITNAH DENGAN BEGITU HINA SEKALI DENGAN TUJUAN MENGAIBKAN BELIAU DAN KELUARGA. TUN BERHARAP DR RAIS TIDAK PATAH SEMANGAT DAN TERUS BERLAWAN UNTUK MENEGAKKAN KEBENARAN DAN MEMBERSIHKAN NAMA BELIAU.

PEJUANG2 KEBENARAN HARUS MEMBANTU DR RAIS SEHINGGA SEHINGGA PENGHUJUNG JALAN ---

KOMEN TN SYED SAIFUDIN SETELAH TAMAT PERJUMPAAN TERTUTUP BERSAMA TUN


Petikan Minaq Jinggo Fotopages!!!

So macam mana pulak Si Anjing Besar Parasit UMNO boleh duk sibuk menjaja sana sini isu FITNAH Rais Yatim??? Siapa Bayar lu ni Big Dog atau dalam bahasa Melayu Anjing Besar. Hang dok jaja kata lain ni Tun Mahathir dah kata Rais yatim di Fitnah, nak Aib kan keluarga beliau. hang ni betul betul Parasit lah.

Gomo sebenarnya tidak ada masaalah dengan Anjing Besar Belaan Rockyngah ni, selama ini pun kami tak pernah Berbual mahupun bertegur kerana Darjat di kalangan Blogger yang mana mereka Blogger Elitis ini Bongkak dan Sombong dengan Blogger Nyamuk.



Tapi makin lama makin Biadap pulak Blogger Elitis ni yang di lihat cuba nak menjahanamkan Barisan nasional dengan sikap Angkuh dan Bongkak mereka. Khak Ptuih!!!

Big Dog??? Lu punya nama pun dah nama Anjing. Jelas kat sini menunjukkan yang lu ni memang Spesic Anjing Besar yang aku boleh buat kesimpulan Anjing Besar yang dah nak Pupus.



Ini zaman Blogger Nyamuk toksahlah nak kata Blogger yang lahir hari ini di bawah jagaan Lu Anjing Besar dan Rockyngah. Kita ni Blogger Nyamuk Solo dan menyokong penuh Dato Seri Najib. Yang salah kita tegur bukannya Tabur FITNAH macam hangpa dok buat.

Ada masaalah apa si Anjing Besar dengan Rais Yatim? 25 Juta? Bernama? Malay Mail? Atau pun rais Yatim dah Tutup periuk nasi lu orang dalam Menyamun???



Udah lah tu Anjing Besar, Lu hentikan lah stail lama lu orang yang Elitis ni. Kami Blogger nyamuk dah naik meluat dengan karenah mengada ngada lu orang yang Gedik semacam ni. Khak Ptuih!!!

Buat Dato Rocky, U ni ada pengalaman, ada stail tapi sayang u pi Bela Anjing Besar yang tak boleh pakai ni. Elok u kasi orang jaga je takpun U hantar je ke Pusat Jagaan Anjing. Habis cerita. Hu hu hu......



Big Dog? Ops.... tak sedap lah nama dalam English ni...errr Anjing Besar??? Baru lah kena dengan tuannya..... Harap lu jangan dok jaja sana sini nak selamatkan diri kata Pemimpin tu yang arahkan, pemimpin ni yang suruh Bongkar dan jangan pulak kata si ROCKYNGAH yang suruh lu buat kerja Pencacai ni.

Sendiri buat sendiri tanggung lah. Jangan nak menghasut Blogger Nyamuk yang lain pulak!!!

Harap Anjing Besar sedar bahawa Pemimpin Hari ini di zaman Dato Seri Najib bukan seperti di Zaman Tun Abdullah. Dulu boleh lah lu orang nak Ugut pemimpin, sekarang ni zaman kami Blogger Nyamuk.



Anjing Besar? Bila nak buat PC ???

Psssttt....Elitis yang Sombong dan Bongkak, macam depa je bagus...Parasit Kerajaan...Celako


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

19 comments:

Anonymous,  January 15, 2011 at 10:46 AM  

Rocky Bru agen Singapork.

YB Raz January 15, 2011 at 12:01 PM  

hehehe dah anjing memang macam tu..dah bagi makan lepas tu digigitnya pula..zaman anjing dah berlalu..ni sekarang zaman manusia..bodoh je pakai nama anjing.

Anonymous,  January 15, 2011 at 12:40 PM  

tak silap big dog ni laa kan dulu yg curi article mykmu

Anonymous,  January 15, 2011 at 12:43 PM  

Kau tak cukup kenal rais wahai gomo.

Ko terlalu budak untuk mengenali rais.

Apanama tulis Tun pun kecewa dgn Rais.

Ko ni tahu ke baca Inggeris?

sgray January 15, 2011 at 1:33 PM  

anon 12.43...
Bagus sangat ke kalau tahu baca Inggeris tu...

kira elit sangat ke...pi rahhh..

tuan komrad January 15, 2011 at 1:44 PM  

wakakakakakakakakakakakak...banyak soklan untuk gendut ari nih...

eh..gendut,ko cite lagi pasal anak yatim??

kata dah ngaku tak merendek embah indon tu..kira setel la kan....

yg ko pegi hina ramlisarip sama bigdog apasal??.....ishhh..tak habih2 dendam la puak2 yuden nih.....

gendut,ko ke yg pegi curi kete member tu???ko bebaik sebab cctv jiran ramlisarip dapat tangkap tau....abih la lu...dok jail,kawan ngan tikus n lipas....tido atas simen sejuk....

wakakakakakakakakakakakaakakak....

ko tak tanya ke biler anak yatim nak saman ramli sama bigdog???

wakakakakakakakakakakakakaka.....

Anonymous,  January 15, 2011 at 5:20 PM  

tahniah sdr papa gomo
utk pengetahuan sdr, saya terbaca artikel apanama. langsung tak tersebut tun rasa sakit hati dgn rais yatim. dia tu kerja sebagai machai roki bru, takkan dia nak buka pekung 30 blogger dan isu 25 juta tu.

tetapi papa gomo juga terlupa peranana parpukari jamban dalam hal ni. walaupun serangan induk dari bigdog tapi parpukari jamban ni juga memberi sokongan moral dan pakar dlm hal nak gulingkan pemimpin.

apa lebihnya si big dog ni. merapu je pandai bersama para pencacainya bersama nono, abu dan selebihnya. org baca terus meluat

PAPA GOMO January 15, 2011 at 5:35 PM  

wah ada komen menarik...emmm macam ni lah!!! untuk makluman semua si Big Dog aka Anjing besar ni adalah Parasit dalam Kerajaan. kerjanya Fitnah dan suka mencari kesalahan orang lain. tapi diri sendiri dia tak pernah nak cermin pulak.

Harap Anjing Besar ingat sekarang ni zaman kami Blogger Nyamuk dan bukan zamannya.

Nak Rentap??? Meh Big Dog.....mana tempat?

PapaBaik,  January 15, 2011 at 7:12 PM  

Gomo, hang pon sama penipu dengan big dog.

Tapi penipu bigdog tu cerdik sikit daripada hang punya penipu.

Anonymous,  January 15, 2011 at 9:29 PM  

Aku bukan nak bela bigguy atau sokong hang gomo, aku sokong semua blogger yang tibai puak pembangkang tak kira elitis atau nyamuk asal tibai pembangkang kaw kaw cukup.

Tapi kalau bab fitnah tak kira musuh atau kawan aku akan kutuk punya, tang rais tu aku kira dia sudah terlalu lama dalam UMNO kira pemimpin recycle lagi lama akan lagi banyak lobang next pru kasi turn orang lain plak lah.

Toksah gadoh kasi panjanglah.

MUHAMMAD NORZAMRIZAL,  January 15, 2011 at 10:09 PM  

kahkahkah...lawak2...

sekor pemfitnah mengatakan sekor pemfitnah lagi memfitnah....

kahkahkah...

celako!

Anonymous,  January 16, 2011 at 12:42 AM  

Kah! kah! kah! kalau nak jatuhkan musuh bukanlah kerja mudah, bro. Banyak tenaga yang diperlukan dan meskipun fizikalnya sebesar anjing gergasi tetapi tiada jaminan anjing tadi mampu menumbangkan sasarannya!

Ini kerana kegarangan sekor anjing tidak berkadar terus dengan berat badannya. Ada kalanya anjing yang kecil lebih ganas dari anjing yang lebih besar! kah! kah! kah!

Semut Hitam January 16, 2011 at 4:22 AM  

Teringat plak pesanan Nik Aziz mengenai isu perpaduan di Shah Alam baru - baru ni. Kata dia;

"Umpama Anjing kurus diberi makan. Bila dah gemuk dan jadi Anjing Besar, dia gigit kita balik"

Pesanan dari penaja Terompah ini ditujukan secara lansung buat Anjing kurus yang dah jadi Anjing Besar dan Gemuk itu.

Anonymous,  January 16, 2011 at 5:51 AM  

big dog = ANJING BESAR
nama pun sudah tiada maruah. kalau org yg ada maruah tak pakai nama anjing. nampaknya dia memang anjing.

anjing itu sebenarnya kecewa dgn rais yatim kerana gagal melobi satu projek telekomunikasi yg dibawanya.

projek itu pun projeknya, dia hanya org tengah yg makan komisyen bawa projek sana sini. itu cara dia cari makan.

terbaru dengar khabarnya dia akan hentam mukhriz pula kerana penyakit yg sama, gagal dapat projek.

itulah dia zakhir anjing.

dia memang anjing

Anonymous,  January 16, 2011 at 6:09 AM  

Anon 5.20, apa kena mengena parpukari dalam hal ini? Bukankah dia juga mempertahankan Rais, malah dia juga salah seorang yang korek cerita sebenar. Ni mesti budak khairy yang dengki dengan parpu

Anonymous,  January 16, 2011 at 7:16 AM  

gomo,kali ni aku ade setuju sket dgn kau.wpun aku xminat baca blog kau psl kuat sgt merapu mencarut.malu aku jd org umno.tp dlm hal rais yatim ni aku ade sket bersetuju.aku tgk kwn kita yg hang kutuk ni mcm ade personal vendetta against rais yatim.mungkin ade la yg dia minta tu xdpt.xbaguslah bro.kalau betul menteri tu buat salah siasat ajela.cuma xnk la sbb kita xdpt apa yg kita hajati,kita attack org tu.dulu puja puji.tp gomo kau xpayahla maki2 sahabat kita tu

Anonymous,  January 16, 2011 at 10:22 AM  

mana ada istilah blogger elitis, blogger nyamuk...taraf semua blogger adalah sama dan dlm satu kumpulan iaitu sebagai "penulis murahan, penulis upahan, globblok, penabur fitnah, hina orang,kebudak-budakan dan bullshit"...

mokhtar nasarudin mansor

Anonymous,  January 16, 2011 at 11:34 AM  

Big Dog twit Gomo bekas polis trafik yang kena buang sbb RASUAH? Gomo, kau tak nafikan so betullah! Best jugak info BigDog ni!

Pewaris Wasiat August 1, 2011 at 4:11 PM  

Woooi mokhtar nasarudin mansor...ko cakap ape...Blogger.. goblok, murahan..bullshit...??? kepala bapak ko laaaah...orng macam ko ni keje pegang Kotey jeey...dok umah ngan anak bini..gentel bini..!!! pi laaaaah...!!!!

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP