ROGOL 18 SX - Rais Yatim Dah Jawap, Bila Rocky Nak Gegar?

Thursday, January 6, 2011

Pembantu Rumah Papa Gomo

Kecoh di sana sini bila pendedahan di lakukan oleh rocky Bru blogger Emmm tak tahu lah nak cakap dia ni sebelah kerajaan or Pakatan Haram! Tapi memang Rocky Bru cukup hebat kerana mendedahkan satu skandal Seorang Menteri yang di katakan oleh Wikileaks CIA Seorang Menteri Telah Merogol pembantu rumahnya!

Gomo secara dasar merasakan hal ini suatu yang amat mendukacitakan kita rakyat Malaysia terutamanya pihak Kerajaan kerana jika terbukti benar inilah pekara yang amat memalukan Pentadbiran Kerajaan BN. Menteri Rogol Amah, kan semacam bunyinya?


Laporan Polis telah di buat oleh beberapa individu dan yang paling mendapat Tempat dalam Laporan Muka Depan Akhbar Malay Mail yang mana Editor nya Rocky Bru adalah berkaitan laporan Polis oleh Chegubard bagi meminta pihak polis menyiasat apa yang telah di keluarkan oleh Rocky Bru. Fuh... Muka Depan tu beb....

Gomo bersetuju dengan laporan Polis yang di buat dan berharap sangat agar siasatan yang terperinci dapat di jalankan bagi mengesahkan apakah benar atau tidak dakwaan yang seorang Menteri telah merogol pembantu rumahnya.



Dan Gomo juga pinta kepada Rocky Bru dan BigDOG yang menjadikan isu berkenaan modal mereka sehingga berkelana ke Indonesia untuk memberikan kerjasama kepada pihak Polis bagi mengenalpasti Individu Menteri yang di laporkan itu. Kerjasama mereka amatlah penting bagi memastikan kebenaran dan Kesahihan berita tersebut.


Gomo tidak bersikap Hipokrit dalam hal ini memandangkan rakyat Malaysia ingin mengetahui siapakah Menteri yang di nyatakan ini! Malah kita juga ingin Rocky bru dan Big DOG mendedahkan apa yang ada!


Gomo telah keluarkan isu Adun Selising yang di Tangkap Khalwat bersama seorang Wanita isteri kepada seorang guru. Malah Video pengakuan individu yang menangkap Adun Selising itu juga telah tampil menjelaskan kepada semua apa yang berlaku. Malah Adun Selising juga telah menyatakan akan mengambil tindakan Undang undang kepada yang terlibat dalam mendedahkan isunya namun sehingga kini 3 minggu berlalu satu apa pun laporan Polis dan Tindakan Saman tidak di lakukan oleh Adun Selising!

Malah Saksi yang mendedahkan Adun Selising di tangkap Khalwat ini pula telah di ancam Bunuh sehingga pembunuh upahan di hantar untuk mematikan wataknya!

So kalau Gomo boleh dedahkan Adun Selising Saiful Bahri yang di tangkap Khalwat dengan pasangannya berserta pengakuan Saksi yang menangkap takkan lah Rocky Bru dan Big DOG tak boleh???


Buat pembaca semua Gomo bukan nak memihak kepada Menteri yang di katakan merogol amah itu namun ingin juga melihat Keadilan kepada mereka yang melakukan kesalahan ini di adili dan di hukum! Begituah juga dengan Anwar Ibrahim yang masih lagi bebas kemana sahaja walaupun jelas Air Mani nya berada dalam Jubor Saiful!

Harap Kita boleh Berfikir tentang Isu ini!!!

Dato Seri Utama Rais Yatim Meminta Pihak yang berkenaan Menjalankan Siasatan secara menyeluruh dalam Isu ini!!! Bila Keluar kenyataan D.S. Utama Rais Yatim ini maka adalah si Sipulan tu Keluar dari Malaysia menuju ke Singapura. Awat Lari???

Psssttt... Sampai Indon pi beli Laporan? Masyukkkkkkk.....


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

22 comments:

Anonymous,  January 6, 2011 at 10:59 AM  

Hujah malukan kerajaan tu hujah zaman batu.

Bukti bukan tanggungjawab rocky pasal dia cuma suruh siasat.

Nama rais kau yang dedahkan bukan rocky atau bigdog.

Nama bukti kau gomo?

Lecehlah pembsar2 ni. DI abuat hal tapi nanti kita yang susah kena defend.

Kadang2 dia orang berdiam saja.

Belahlah! Letih ...

Sekarang pasal adun selinsing, ada cerita dedahkan gomo.

Mana perupok punya cerita ... kami tunggu ni.

Peminat

Anonymous,  January 6, 2011 at 11:02 AM  

tu la papa, tuhan bayar cash kat lu..haha

lipas,  January 6, 2011 at 11:19 AM  

PKR telah mempunyai kekebalan yg tersendiri hasil usaha yg gigih dari Al Juburi, mana ada mahkamah kat Malaysia berani dakwa diaorang, hari ni dakwa esok demo. Nampaknya suara mejoriti dah tak berharga, lebih baik jadi minoriti yg sentiasa ditatang bagai minyak yg penuh.Domokrasi kepala bapak dia, baik kita tukar komunis terus mungkin lebih aman, buat demo je kasi sapu bersih mcm kat medan tiananmen dulu.

Anonymous,  January 6, 2011 at 11:21 AM  

cheqgu bard dah wat report...kalo ko ada bukti adun selinsing tu, buat la report...

asal cheqgu bard boleh ko x bleh?? pelik je???

kalo ko berani pi lah report...x yah cabar org buat report

tgk ceqgu bard, berani je...x mcm ko, kecut telor..nyata fitnah

kah kah kah

Pendekar Melayu January 6, 2011 at 11:26 AM  

rocky bru ni blogger bebas..dulu pendekar tengok dia ni lebih kepada pakatan..bigdog pulak hummm entah apa pegangan dia..

tapi rasanya perbuatan mereka ni lebih kepada balas dendam..kan dulu mereka ni ada kes dgn Dr Rais..Sampai modem laptop semua kena rampas polis..so sendiri fahamlah apa motif mereka berdua ni.

Anonymous,  January 6, 2011 at 11:42 AM  

Asal tegur sikit dikata balas dendam, siasat je. Jgn cakap banyak, kita tgk siapa yg kena.

Anonymous,  January 6, 2011 at 12:14 PM  

pasal che gu bard tu pandai. dia buat report je. pembuat report pun bukan ada bukti. bila kita mintak bukti pun dia akan kata, dia dah buat report, polis la yang kena cari bukti.

itulah pandai namanya.. pandai ambik kesempatan meraih populariti, pandai ambik kesempatan untuk jatuhkan orang lain.


1997, Karpal singh kata dia ada bukti dan akuan sunpah menyatakan anuar peliwat. Kenapa tak buat laporan suruh polis siasat hal tu. 'Pandai' la che gu bard ni. Macam sial..

Anonymous,  January 6, 2011 at 12:18 PM  

ko ni meraban tak tentu hala gomo..napa nak salahkan rocky .. nape ko tak buat repot kes ADUN selising tu..aku tak kisah orang kerajaan ke,, pembakang ke..klau kes merogol ni buat repot biar polis siasat..ni tak pi menjaja sana sini macam kena rasuk hantu raya..last2 menteri yang sah merogol..geli aku..

Anselmo January 6, 2011 at 12:30 PM  

Bro, aku dengarlah, entah betul entah salah, Papa Rocky Bru, gi indon dgn seseorang. Dia dan partner dia tu nak cari jalan mcm mana nak kenakan menteri yg tak sokong projek dia. Ni aku dengar, entah betul entah tidak. Partner dia plak bkn orang biasa, projek besar, tapi ada lah orang besar gak tak berapa sokong, hanginlah satu badan, itu yg mula operasi korek mengorek tu, mulalah buat citer. Nampak Rocky Bru mcm tak ikhlas je, buat pendedahan bersebab. Tapi dlm kesa Rais ni, polis siasatlah, kalu betul, biarlah Rais jadi jiran member kita kita kat sg buluh. Tak ade aku nak sokong org jahat. Kalu Rais clear, sapa2 yg buat citer ni siap.

Anonymous,  January 6, 2011 at 12:52 PM  

gomo pergi la report
kes adun selising and din puduraya
kenapa diam je and dok jaja cerita..tak baik tau..if gomo tau ni kes betul buat report la if tak gomo macam bersubahat..kata umno itu islam.
ke gomo takut kena ugut macam al ustadz saidi..

Kama Irahsa January 6, 2011 at 1:30 PM  

jangan lupa. azmin ali dan shamsidar pun kena bersumpah jugak. tuduhan ummi hafilda berat woo..hehe..

Rais sudah. Azmin bila lagi?

Anonymous,  January 6, 2011 at 1:54 PM  

Awat suruh gomo wat report..
Rais kene tuduh merogol...blogger hebahkan...Yang wat report Chegubard..

Jadi Adun selising kene tuduh, gomo & geng hebohkan, maka Chegubard punye keja la wat report polis...supaya dapat membersihkan nama Adun tuuuu...BETUL tak?

=Anak buah Kepal Singh+

Anonymous January 6, 2011 at 2:11 PM  

kah kah kah...kepala bana apa Chegubard nak buat report adun selising...kah kah kah

dah bangang ke??? kah kah kah

banyak la LAGI mengiyakan umnoAPCO...kah kah kah

Rais yatim PR punya bukti...kita report...kah kah kah

Adun selising LU orang punya bukti...LU orang report laa...kah kah kah

kata ada bukti...dulu WA ada sebut kalau UMNO ITU ISLAM tak boleh subahat dalam kes zina ni...kasi report kasi TARAM adun ni dekat mahkamah SYARIAH...kah kah kah

tapi habuk pun TARAK...kah kah kah

meroyan sebab dah BANGANG je lebih...kah kah kah

Anonymous,  January 6, 2011 at 2:24 PM  

Bukan ke keje PR wat report polis jer...kalu UMNO buat hal report polis...Tapi bila sendiri kene ngan polis, kata polis ejen umno....kah kah kah

Anonymous January 6, 2011 at 2:53 PM  

ape lg org pr..korng buat la report polis kes adun pas tu..chegu bad wt report polis pon bknnyer ade bukti..pelik gak aku..mungkin chegu bad wt report polis dgn niat die nk kes ni disiasat agar kes ni jd buah mult satu dunia...rais slh or xslh tu bkn mnjd isu..yg penting isu ni biar satu dunia tau n mesti diheboh2kn...xgitu chegu bad...ni la strategi pr..

tp kalo kite tgk kes adun selinsing plak...xde sekor pon monyet pr nk wt report..dieorg xnk isu ni diperbesarkan or disiasat..xgitu monyet2 pr sume...mari kite tgk monyet mn yg jwab dlu..hahahaaha...licik btul monyet2 pr ni..sebijik mcm ketua dieorg..si nuar juburi tu..hhehe

Anonymous,  January 6, 2011 at 3:18 PM  

apa2 lagi la lu orang nie.. blogger rocky bru tu standard kelas satu punya..dia keluar fakta dgn bukti lengkap..so ada sebab nak buat repot..lu orang tau menjaja kes adun selising tu je..habuk pun takde..macam mana nk buat repot...gila ke apa....

Anonymous,  January 6, 2011 at 3:29 PM  

Jawapan RAIS bukan bermakna dia tidak bersalah. Pencuri Tak Pernah Mengaku Mencuri. Oleh kerana laporan polis sudah dibuat, maka Polis kena bertindak untuk menyiasat.

Berbeza dengan kes ADUN Selising. BEliau menafikan tuduhan PAPAGOMO. DAn PAPAGOMO pun tak buat laporan Polis. Maknanya penafian ADUN boleh diterima kerana pihak yang menuduh tidak membuat laporan Polis untuk menguatkan tuduhan. Sedangkan dalam kes Rais, laporan polis sudah dibuat makanya polis kena buat siasatan bagi menentukan samada penafian Rais itu betul atau laporan polis itu yang betul.

Manakala video "pengakuan" individu yg kononnya yg menangkap ADUN Selising tidak boleh dijadikan bukti kerana tidak ada bukti yang disahkan bahawa berlaku penangkapan tersebut. Mungkin ianya hanya ceramah kedai kopi, sesiapa pun boleh buat cerita tersebut. Sedangkan dalam kes Akuan Bersumpah BALA terhadap NAJIB dan ROSMAH dalam KEs Altantuya pun tidak disiasat inikan pula ceramah kedai kopi.

Bagi tuduhan ancaman bunuh pula. Tidak dibuktikan pun berlaku ancaman tersebut. Pihak yang mengatakan dia diancam pun tidak membuat laporan polis. Sesiapa pun boleh buat cerita dia diancam bunuh. Bagaimana pula kalau ADUN Selising pun kata dia diancam bunuh. Setakat buat cerita, Yusof Haslam pun boleh buat lagi real.

Lagi satu kalau GOMO boleh terima laporan WIKILEAKS ke atas ANWAR kenapa pula GOMO menolak laporan terhadap RAIS. Ini double standard.

Dalam soal RAIS gomo bercakap pula soa Keadilan. Tapi dalam soal ADUN SELISING kenapa tidak. Ingat Dalam kes RAIS laporan Polis sudah dibuat...manakala dalam KEs ADUN hanya tuduhan di internet. Siapakah sebenarnya yang tidak mendapat keadilan?.

Dalam kes Anwar, sekurang2nya dia sedang dibicarakan. Adalah tidak adil kalau kita kata Rais tidak bersalah hanya dgn penafiannya. Berkenaan air mani Anwar, smlm bekas orang kanan polis mengatakan berlaku penipuan dlm bukti DNA dalam kes 1998. Kalau tahun 98 boleh menipu..apakah dalam tahun 2010 tak boleh berlaku. Lagipun Doktor yg beri keterangan gagal merujuk kepada Nota perubatan. HAnya bercakap kosong sahaja.

Kita harap Rais ikhlas untuk disiasat bukan hanya sekadar penyedap telinga di TV tapi sebaliknya menggunakan kuasa politik utk menghalang siasatan. Kalau benar rela disiasat sila undur dari jawatan Menteri. Atau Najib perlu gantung RAIS sementara siasatan dijalankan.

Dalam hal ini jelas GOMO BIAS!!!

Anonymous,  January 6, 2011 at 3:46 PM  

aku heran la papa...aku punye air mani pun pernah trpancut dlm jubor sefol..

apsal sefol tak buat report pun...

ke dia sedap entot ngan aku...rase keras biler ngan anuar...hahah...

Anonymous,  January 6, 2011 at 4:32 PM  

anon 3.46
sbb kau tu muka kaki lima je..lain le ngan orang tu..aku kaya ye..ye..ye ada orang bagi aku upah..

aku bukan sefool la..aje nak lakon je..jangan saman ye

Anonymous,  January 6, 2011 at 4:42 PM  

ala tgk gomo
dah divert...takde cite adun selising dah
dok cite pasal TBH
and rais...
mesti jap lagi gomo cakap ada video bukti TBH terjun bunh diri
dia kan juara video...
hummm jangan jangan gomo ni tauke cd/video cetak rompak kot...

Anonymous,  January 6, 2011 at 10:44 PM  

aku cabar kau gomo buat repot polis isu adun selinsing..

Anonymous,  January 16, 2011 at 5:53 PM  

ciku bard..
papagomo da fitnah adun selising...pe lgi..g la wat report..xnak mempertahankan PR ke.. ni xbuleyh jd ni!! gomo da perkotak katik PR... che gu bard report la..takut ke!!! yg cibuk jage telur org,telor sndri xmo jage..ape cer??

kah kah kah

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP