18 SX Cerita Malam Ahad Buat Hilang Stress PRK... Hehehe

Sunday, February 27, 2011



Omar Perupok, budak berumur 4 thn yg sukakan subjek bahasa inggeris tanya pada maknya di kedai makan kepunyaan maknya.

Mak, tadi kat tandas adik dengar ada org cakap vagina. VAGINA tu apa mak?

Mak dia dengan bijaknya berkata:
Ohhhh vagina tu pinggan.

Omar: ada lagi. PENIS tu apa mak?

Mak: penis tu tangan (sambil garu kepala)

Omar: oooo MAKING LOVE lak?

Mak: making love tu berborak-borak, (Sambil mengurut dada)

Omar: ooo kalau TITS lak?

Mak: tits lak maksud dia kuih.

Selepas itu, si ibu masuk ke dapur untuk cuci pinggan kotor................
Then datang la Haji Hadi ke kedai makan tersebut.

Haji: omar, mana mak kamu?

Omar: kat dapur. Ngah basuh vagina. Nak saya panggil mak ke? Besenye klu mak basuh vagina lama skit. Mak basuh vagina sampai bersih dan wangi. Pastu, biasanya mak akan cakap "adik, cuba bau vagina putih yang mak dah basuh ni.."

Haji hadi ternganga dan mengucap berselang seli.....

Omar: jap ek pak. Omar panggilkan mak. Eh, pak haji nak making love ngan mak ke?

Pak haji menanggalkan serban nye sambil mengurut kepala.

Omar: pak, mak ada wat tits baru. Pak nak cuba tits mak? Tits mak sedap. pak long omar dan ayah pon puji tits mak sedap. Kadang kadang masa ayah dan pak long making love, dieorangg makan tits mak. Sampai berebut lagi.

Omar berkata lagi......
Oh ye. Ayah kata seblom makan tits mak, kena basuh penis dulu. Baru bersih. Baru la best making love ramai2!!!!

Pak haji terus lari lintang pukang sambil mengucap dengan kuatnya......

Hahhahahhahahahahhahahahahahah

30 comments:

tuan komrad February 27, 2011 at 8:43 PM  

ermmmmmmmmmmmmmm......

ermmmmmmmmmmmmmm??????

ermmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!

mohd noor February 27, 2011 at 8:49 PM  

Sempoi punya lawak bro, tepat padat dan sinis..teruskan karya-karya yang terbaik..

Aisanda February 27, 2011 at 8:51 PM  

tapi bro, betulkah dia lari? Atau dia terus masuk ke dapur. Pak Haji ni pun bukan boleh percaya. Dah banyak buktinya, bro...

Anonymous,  February 27, 2011 at 9:08 PM  

ini lah dia blog yahudi...tujuan dia menyesatkan islam dgn memaparkan cerita2 lucah

aku dh ckp banyak kali, x caya korg tengoik the arrival...kat u tube pun korg bleh cari agenda yahudi ni...serupa mcm mana yg dibawa gomo..

semoga Allah melaknati yahudi dlm usaha untuk memesongkan islam...
ALLAHUAKBAR!!!

Anonymous,  February 27, 2011 at 9:10 PM  

Nak belajar apa2 jmpa
puak PAS...........


Belajak SEX..jmpa ADUN SLSING


Ilmu Btina...tnya ADUN PEPUK


Putak niaga...kat Hu...sammmm

Putar ug..ama...POK NIK


ADA BERANI............


kah kah kah .............

alang February 27, 2011 at 9:15 PM  

haha. Salute la cerita ko nie gomo.

TO anynomus: ANg ni terpengaruh sgt ngn citer arrival tu. ANg baca blog kereta mayat. Cari artikel berkenaan the arrival.

Anonymous,  February 27, 2011 at 9:25 PM  

so nak pcaya cite seks yg slalu gomo bawak???

aduh, sesat2...muslim makin sesat...
yahudi makin menguasai pemikiran muslim..
nauzubillah

Anonymous,  February 27, 2011 at 9:40 PM  

macam ni je ke tahap pemikiran penyokong UMNO.?
buat malu org melayu je!

Anonymous,  February 27, 2011 at 9:48 PM  

wakakakakakak... giler punya citer

Sebanaku2u February 27, 2011 at 10:02 PM  

Cerita lucah takpe saje nak hiburkan hati. tapi yang patut kita tengok yang senyap je. Tengok halaman web Gomo nie takdepun iklan ubat kuat nafsu tapi straight foward letak gambar porno. Gambar real tu...GOMO tak yah nak edit lain kali. Kasi bogel terus je watpe nak edit edit. Dah bogel tu bogel je biar terkedu Pok Nik. Sebanaku2u dengar Pok Nik pun dah naik sheikh air keluar ikut idung tengok gambar dalam blog Gomo nie

Anonymous,  February 27, 2011 at 10:44 PM  

Aku tak pernah dengar dan tengok lagi orang yang bodoh dan tolol macam penulis blogg ni,.... camane hang buleh tulis sampai bangang cam ni aaaaa.. buat malu orang UMNO je.. sedar la weee.. transformkan minda kita untuk memimpin anak2 muda supaya sokong UMNO...bukan dengan cara yang bangang ni... hampeh....

Jesus Pashit saz',  February 27, 2011 at 11:02 PM  

ingat pakai songkok tu dah cukup baik, nampak tetek gebu tanggal semuanya, bukti dah bnyak...x payah nk ckap org, dlm songkok rupanya ade kondom..huhuhu sial punya manusia... undilah bulan...kharkk tuih..INGAT ZINA INGAT PAS...sex PARTY..

tuan komrad February 27, 2011 at 11:03 PM  

wakakakakakakakakakak

standard la tu

wakakakakakakakkakakaak

pemikiran macai2 yahudi

wakakakakakakakakakaka

suka cite blu

wakakakakakakakakakaaak

x habih2 bincang pasey jubuq

wakakakakakakakakakaakak

siar gambar alat reproduktif manusia

wakakakakakakakakakakak

dr brahim tambi tentu seronot

wakakakakakakakaakkaakak

gomo lagi hepi

wakakakakakakaakkaakakak

24jam nak berjimak jee..

wakakakakakakakaka

bukan berjamak yek

wakakakakakakakaakkakaka

kepimpinan melalui teladan

wakakakakakakakakak

x caya tanya tok guru solek,anak jarjis atau anak yatim

wakakakakakaakakaakka

nak tanya menteri johor aww @ pok jib pon bleh gak....

wakakakakakakakakakakak

Anonymous,  February 27, 2011 at 11:12 PM  

Penganut penganut PAS semuanya alim alim kucing, depan orang malulah konon cakap pasal sek, belakang orang bini kawan pun mereka kebas.

tuan komrad February 27, 2011 at 11:16 PM  

wakakakakakakakakaka

gua nak tanya nih

wakakakakakakakaka

calon al azhar kita salam org pompuan tak??

wakakakakakakkakakakak

gua tanya jeee

wakakakakaakakakaak

maner ler tau tok guru solek marah plak nanti

wakakakakakakakakakaakakk

Anonymous,  February 27, 2011 at 11:26 PM  

bila ada buktinya yg org pas balun bini org??

bila ada buktinya yg org pas suka berzina???

kalau ada bukti mesti lah dh ada laporan polis ka jabatan agama ka...ni x da pon, relax jeeeee

kata ada bukti...kah kah kah

main tuduh2 fitnah2 bodoh pon jua2 umno percaya

kalau mcm 2 tlg la pcaya jugak yg najib 2 berzina dgn al tantuya

kalau mcm 2 tlg la pcaya jugak yg najib 2 berzina dgn ziana zain

kalau mcm 2 pcaya la jugak yg hishamudin tu gay

kalau mcm 2 pcaya la jugak yg gomo ni main dgn pelacur

kalau mcm 2 pcaya la jugak yg gomo ni anak haram

kalau x da bukti x payah la nak bising2...ckp pakai bukti la, bukan pakai gambar tetek isteri sendiri

kah kah kah

yahudi memang menyesatkan islam dgn siarkan pkara2 lucah mcm ni....laknat ke atas kau wahai yahudi

Anonymous,  February 27, 2011 at 11:30 PM  

Kalau tak betuk tak kan GOMO berani tulis.

Ceritaa SEK ni ada wajar kasi keluar sebab ada saksi.......
ada legal basiss.....ceritaaa tu
sah dari segi undeng2

Siapa takut..............atau
ADUN PEPUK,ADUN SLSING takut nak
buka mulut ....bisu keee


kah kah kah ..........

tuan komrad February 27, 2011 at 11:49 PM  

wakakakakakakakakaka

penulis pencacai upahan memang berani tulis

wakakakakakakakakakaak

tapi yang heran utusan meloya,brita hairan.. tibi3 suku x kluar plak

wakakakakakakakakaakakakakka

anak yatim punya kes bleh plak kluar paper,masuk tibi

wakakakakakakakaakakakakak

siap saman lagi ( tp ramli sarip sama bigdork terlepas,mungkin dah kowtim kot??kot??)

wakakakakakakakakakakakakakakaka

maknanya pencacai upahan lagi berani dari mainstream nyer media

wakakakakakakakakakakakakak

tapi kan org2 tua penah bilang

wakakakakakakkakakakakaka

jgn layan org giler

wakakakakakaakakakakakakaka

sebab lama2 nanti kita pon jadi mereng

wakakakakakaakakakakakakakakaka

x caye,try tanya pok jibbbb

wakakakakakakkaakakakakakka

usin February 28, 2011 at 12:24 AM  

kah!kah!kah!. kuang aja tul lu punya lawak bro. naik senak perut aku tahan kentut. lawak...lawak!!!

PAPA GOMO February 28, 2011 at 12:30 AM  

ha ha ha ....
saje kasi hilang stress...huhuhu

Anonymous,  February 28, 2011 at 12:46 AM  

aduuiii la....kelakor..

Anonymous,  February 28, 2011 at 2:48 AM  

Duit dan burit terpisah tiada dari pas, cerita diatas di tujukan khas kepada pemimpin2 pas kakakakakaka

Anonymous,  February 28, 2011 at 4:31 AM  

kalo berani tulis tu kira cerita betul??

memang melayu islam umno dh kena main ngan yahudi sekoq ni...

kalo brani tulis kenapa x berani repot???

beranikan la diri g repot

x perlu nak soh org g repot la...kalo betui dh ada bukti semua bagai, silakan lah repot....
ini cabaran kepada puak2 pengikut yahudi ni....

cepat la, ktorg tunggu adun2 pas direpot kerana perlakuan sumbang...

kah kah kah kah kah

ke sbb org2 umno konek dia semua lembik2 n kecik2...sabek tu dok suka sgt ngan cite lucah

kah kah kah kah

apa2 pon...semoga dilaknat kepada yahudi

Anonymous,  February 28, 2011 at 6:04 AM  

Terima Kasih Gomo terbaik...hilang stress sikit aje...kena cari kerabat saifool dapat juge blow job pancut kat muka ....baru betui betui lega.

hamPAS nadJhess,  February 28, 2011 at 7:20 AM  

Yahudi..yahudi..yahudi...
tu ja org2 PAS tahu nak ckp,
Yang ngko orang tutuh BINI org tu bukan gaya Yahudi?
Ubat kuat ala Viagra tu bukan tunjuk ajar orang Yahudi?
Janggoat 3 meter tu bukan Yahudi?
membuat fatwa sendiri ala mcm nabi tu bukan agama Yahudi?
Memecah belahkan ummah sendiri tu memang bukan perangai Yahudi, kat sini PAS menang. Syabas.

Malaysiaku Ingin Brubah February 28, 2011 at 10:10 AM  

hahaha papa gomo memang macam tu.. biasa lah x dapat sex secukupnya dari isterinya.. hahahaha... BODOH!!!!!!!!!!!

Komrad yg boddddooooh!!!,  February 28, 2011 at 10:15 AM  

Bukan pakatan rakyat pun ade ustazah terlampau ker? Siap pas kasi green light lagi.. Sape yerr...

Bermula ngn huruh E..... Eliiii eliiiii eliii ape yer... Podah la puak2 Pakatan ni!!!

Kaki seks jer besepah dlm pakatan rakyat ni... Budget nak ckp soi lek kaki seks, tp dorg lupa dorg ade eli wonggg si ketaik hitam tu!!! Hahahaha

Anonymous,  March 1, 2011 at 7:53 AM  

Haha,,,Dalam banyak nama Pak Haji...Hadi jugak ko pilih...Anyway Lawak kelas Antarabangsa....Pecah perut aku...Kalah lawak Raja Lawak Bob Lokman...

Anonymous,  March 1, 2011 at 10:17 AM  

bodoh punye blogger,,
buat malu umat islam jer..
ingat mati lah bro..
konferm ko x kn buat bende2 bodoh nie...
semoga kau diberi hidayah oleh Allah..

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP