Apa Rahimi Osman Saksi Kes Liwat Anwar Buat Di Kerdau?

Sunday, February 27, 2011



Rahimi Osman saksi liwat Kes Anwar Brahim waktu ini berada di Kerdau bersama sama Dato Seri Ismail Sabri. Apa yang di sembangkan Rahimi kepada D.S. Ismail Sabri? He he he

Banyak hal Anwar Brahim telah di dedahkan segala galanya akan di war warkan kepada rakyat. Anwar Ibrahim akan kecut telor.

Ha ha ha
Published with Blogger-droid v1.6.7

9 comments:

meihua February 27, 2011 at 7:27 PM  

..mungkin cerita sensasi masa nuar buat dia dulu bro..ha ha ha

tuan komrad February 27, 2011 at 7:56 PM  

wakakakakakakakakakaka

rahimi je keeee???

wakakakakakakakakakakakak

agaknya dia jula punkoq kot??kot??kot???

wakakakakakakakakakaka

menteri johor tu mesti meleleh air liuq

wakakakakakakakakakakakakakaka

sayfool x nak join sekali ke???

wakakakakakakakakakakakak

umi anak dara??

wakakakakakakakakakakka

paling koman senatak kita???

wakakakakakakakakakakakakk

zul ryder x balik turki lagi ke???dok tunduk2 sembah kubur kamal atttuk??

wakakakakakakakakakakakak

kalo berani..umngok kena bawak mr goBALA kita....baru masyuk mehh

wakakakakakakakakakakakakakaka

Undi BN masuk syurga....,  February 27, 2011 at 8:12 PM  

kepada penduduk Kerdau & merlimau..kalau ada saman ekor...relex dulu...print jumlah saman ....jumpa calon BN....boleh kawtim...tak leh settle tak payah undi BN .

tuan komrad February 27, 2011 at 8:19 PM  

wakakakakakakakakakakaka

bijan cakap dia mau Islam

wakakakakakakakakakaakak

Islam yg cam ner???

wakakakakakakakakakkka

bijan mau Islam yang kaya

wakakakakakakakakakakaka

bijan mau Islam yang beharta

wakakakakakakkakaakkaka

Islam bagi rasuah time prk kira kaya gak ke???

wakakakakakakakakakakakaka

Islam yang berjambul ala2 bik moma barangkali??kaya jambul tercuit

wakakakakakakakakakaak

wuiiii..bik moma turut kempen siyutttt

wakakakakakakakakakaakakakakak

kempen permata katanya....

wakakakakakakakakakakakaka

mungkin duit wat permata dtg dari poket bini dia??

wakakakakakakakakakakakakakaak

babi negara kalo tak mengarut memang x sah

wakakakakakakakakakakakaka

terutama musim prk nih

wakakakakakakakakakakaka

Anonymous,  February 27, 2011 at 8:21 PM  

bosan dah citer nuar ni gomo...

kalu ismail sabri pegi kerdau sah punya nak kelentong pasal minyak tak naik...tup-tup lps prk kerdau mesti naik punya minyak...

kelentong kuat!!!

tuan komrad February 27, 2011 at 8:25 PM  

wakakakakaakakakakakaaaak

bapak dafi maner reti kempen

wakakakakakakakaka

joget2 ngan anak dia bleh lar..wat parti hendonistik..materealistik...plastik...sepastik

jaga2 la kita semua kalo lepas menang,babi negara naikkan rege minyak

wakakakakakakakakakakkaka

peel dah bleh baca...

wakakakakakakak

Anonymous,  February 27, 2011 at 8:52 PM  

Kempen lah sampai abis tenaga abis suara tapi aljubri tetap juga ke bamboo river welcome welcome welcome Muaaahahahahahahahaha

Anonymous,  February 27, 2011 at 11:19 PM  

celaka punya gomo.celako

Anonymous,  February 28, 2011 at 12:15 AM  

wah ketawa sakan tuan komrad yer.. kot tetiba tercabut nyawa.. mg mati dlm gumbira ria lah yerk.

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP