Kisah Guru Dan Anak Murid Lelaki.... Hehehe

Friday, February 4, 2011




Guru Perempuan Bersembang Dengan Murid Lelaki Di dalam sebuah kelas, seorang cikgu tadika perempuan bertanyakan satu soalan,

" Ada 3 ekor burung di atas pokok. Seekor ditembak pemburu, berapa ekor lagi tinggal di atas pokok?"

Adik Mat mengangkat tangan dan menjawab soalan tersebut, "Kosong cikgu".

"Kenapa kosong Mat?" Tanya cikgu.

"Sebab 2 ekor lagi tu mesti laa terbang lari cikgu."

"Salah! Jawapannya tentulah 2 Mat. 3 tolak 1 sama dengan 2. Tapi cikgu suka cara kamu berfikir".


Habis kelas, cikgu dengan ikhlas dan murah hatinya belanja Adik Mat makan aiskrim. Adik Mat yang sedang menjamu aiskrim itu tiba-tiba bertanya,

"Cikgu, ada 3 orang perempuan makan aiskrim.

Sorang tu style makan telan semua sekaligus.


Yang sorang lagi gigit sikit-sikit.


Perempuan yang last sekali jilat keliling dulu dan kulum aiskrim sampai habis.


Antara 3 orang perempuan tu, cuma

seorang saja dah kahwin. Yang mana satu cikgu?"



Tergamam cikgu apabila mendengar soalan Adik Mat tu! Tapi cikgu tetap maintain cool jerk. Dengan berlagak neutral cikgu pun menjawap:

"Yang jilat keliling dulu dan kulum aiskrim sampai habis tu kot yang dah kahwin".



"Salah cikgu! Yang pakai cincin kahwin la yang dah kahwin. Tapi takpe, saya suka cara cikgu berfikir."



muahahaha... kantoi cikgu pompuan tu.



Psssttt.... Takda mende nak tulis.. Kita rest kan minda je lah hari ni! Hehehe

22 comments:

TESLAMARIN February 4, 2011 at 2:25 PM  

tak leh lawan abu anak murid cikgu murni hahahahaha

Anonymous,  February 4, 2011 at 2:29 PM  

ok gomo, bagus.. takyah cite fitnah2 lagi.. cite camni je.. aku sokong..

Anonymous,  February 4, 2011 at 2:32 PM  

inilah dia gomo...semua cerita dia adalah berunsur lucah..

apa yg gomo buat sama lah seperti agenda yahudi yg diceritakan dlm the arrival...

aku rasa gomo ni yahudi, dia ni ada tujuan nak merosakkan umat islam..

so jaga2 bila baca blog yahudi laknatullah ni...takut hati jadi hitam dengan agenda lucah dia ni

Anonymous,  February 4, 2011 at 2:37 PM  

kahkahkahhhh!Bacaan ringan hari ini,tak perlu stress2...

Aku,Pasbuih Dan Siamang February 4, 2011 at 2:44 PM  

rasanya blog pas lebih yahudi dari yahudi....kah..kah..kahhh

menipu.putaq belit,belidah bewak itulah pas.

Berdasarkan pada cerita Gomo melambang inilah perangai puak PAS,jilat,kulum dan telan !!

Syabas GOMO !!

Gerakan Timur February 4, 2011 at 2:45 PM  

hahahaha..

anak harun betul la. Tulis mcm ni pun ader yang tak puas ati gak ye...

dah kalah kat tenang sudah la woooii..

hahahahahaha... pas bodo.. hahahah

Anonymous,  February 4, 2011 at 3:10 PM  

Dalam kepala hotak hang tak ada benda lain ka? Budak tadika pun hang boleh buat cerita steam. Umur 5 & 6 tahun mana tau jilat keliling & kulum. Otak macam ni lah yang buat orang berfikir sex saja. Tengok budak yang belum tumbuh bulu pun boleh naik nafsu. Saya ingat hang ni terlalu banyak makan ubat kuat kut. Patutla banyak sumbang mahram, buang bayi, liwat budak lelaki jambu, macam bother kita sorang tu. Tak habis2 berfikir kisah sex saja. Langsung tak bermanafaat buat pemikiran & kemajuan bangsa.
Khaikk tuihh....

Anonymous,  February 4, 2011 at 3:16 PM  

HISH orang pasni....cerita gini pun leh dikategori certita steam ke?

ok gomo teruskan, takpe jadikan nbudak tadika modal cerita...ahlul pas ada yang jadikan budak tadika hamba seks ....jangan wat2 lupa dah la

Anonymous,  February 4, 2011 at 3:24 PM  

Hahaha....ko org yg otak kuning...sampe ke ctu ko org fikir,,,xde pun unsur2 lucah..hahaha....nk tunjuk baik post tu berunsur lucah..perbualan seharian ko org pun belum tentu baik...

DNA February 4, 2011 at 3:56 PM  

budak tu berfikir mcm tu pasal banyak makan ubat kuat yang terlalu byk dlm pasaran hari ni kut..

Anonymous,  February 4, 2011 at 3:57 PM  

ni release tension je...jgn le nak hamun gomo tuh...hehehe

hangkedee February 4, 2011 at 4:17 PM  

dalam kepala tengkorak puak haprak ni tak ada lain poltitik, politiak kerjanya.Hasilnya seperti bendera kosong.

DB9,  February 4, 2011 at 5:19 PM  

LMAO...

SIMPLE POST cmnie pon kne CONDEMNED ngan dak2 taksub..

sangat2 LOL la korunk nie...
haha

Anonymous,  February 4, 2011 at 6:38 PM  

Gomo
Tergelak aku baca. Yang nak tujuk alim tu...rentikan sebab belakang kita dia orang tu sex maniac sadist gila punya.

Anonymous,  February 4, 2011 at 7:04 PM  

macam ni la tahap pemikiran kita... ni la cara orang Islam kan...

Anonymous,  February 4, 2011 at 8:18 PM  

bodoh jugak org umno ni.... kah..kah..kah... komen byk2 pun tak guna....

RoboGAPS,  February 4, 2011 at 10:33 PM  

Yang ni aku suka.....idea yg bagus. Kalau ada mangkuk baca terfikir ais kerim tu konek..memang otak sex maniac..

Jangan jadi bodoh cam Tuan Hj Saifool Al Bontot..pergi merata cite lubang jubor..sampai ke Mekah bersumpah...kalau Tuan Hj Saifool tak jumpa doktor bangla tu..dah lama aljuburi kena pindah sungai buluh...

Anonymous,  February 5, 2011 at 4:31 AM  

Kalau lah cikgu mala cikgu tadika pasti tu tentu lagi murunglah cikgu maarof terus tambah cuti 1 setahun kot?

Njah February 5, 2011 at 11:02 AM  

He3. Sesekali berguruau bagus juga ya gomo. Relax sikit kepala selepas membaca blog-blog yang lain

pengembala February 5, 2011 at 8:47 PM  

kehkehkehkehkehkehkehkehkehkehkehkehkehkeh...

ada 3 binatang,sekor lalat hijau,anjing warna biru,babi ada sticker rocket

kalau yang lalt hijau lemas dalam banjir,anjing dan babi akan mati di mana?


hahahahahhahahahahahahahahahah

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP