PHONE SEKS 18 SX - Bukti Adun PAS Perupok Menodai Isteri Orang

Friday, February 18, 2011


Gambar Asli

Bukanlah Niat nak mengaibkan Adun Perupok dan Pasangannya dalam siri pendedahan ini, namun menjadi Kewajipan buat Kami Team Nadi Rakyat dalam mendedahkan kepada umum bahawasanya PAS bukanlah benar benar menyelami Islam dan mereka ini juga bukanlah parti yang berlandaskan Islam.

Pemimpin mereka penuh dengan Aktiviti aktiviti maksiat yang merangkumi bermacam macam hal baik dari meraba, Kaki Blue Filem, Khalwat, Zina dan paling keji bila MENUTOH ISTERI ORANG.

Gambar di atas terpaksa di SENSORED kan memandangkan Puting yang ada amatlah tidak baik buat kesihatan para pembaca, jadi usahlah membayangkan Puting dalam gambar di atas itu kerana ianya sudah menjadi milik Adun PAS Perupok.

Gambar di atas merupakan gambar Tubuh Badan seorang Wanita yang telah di hantar melalui talifon bimbitnya kepada Talifon Bimbit Adun PAS Perupok berserta dengan Mesej yang menghairahkan dan membuatkan sesiapa yang membaca pastinya terangsang.



Ini lah di namakan PHONE SEKS yang selalu kita lihat waktu ini, emmm tak sangka lah pulak yang Pemimpin PAS pun gemar dengan Aktiviti sebegini.

Untuk makluman anda Wanita yang di paparkan Berbogel di atas adalah SKANDAL Adun Perupok yang mana wanita ini pada waktu kejadian adalah Isteri kepada orang lain dan akibat dari Terkantoinya hubungan Intim antara Isterinya dan Adun Perupok maka si Suami telah Menceraikan Isterinya.

Bagaimana kami Nadi rakyat boleh mengetahui bahawa Gambar di atas adalah milik Wanita yang mempunyai Skandal dengan Adun PAS Perupok? Ops...Jangan kata kami Fitnah kerana Talifon Bimbit Wanita itu berada di dalam tangan kami dan di situ jelas nama dan no talifon Adun Perupok tertera dan No talifon Adun Perupok juga telah di sahkan sendiri oleh beberapa orang Ketua PAS dalam parlimen Bachok.

Untuk makluman semua di tangan kami Bukan sahaja Gambar Bogel Wanita ini yang kami ada bagi membuktikan akan Maksiat yang berlaku malah gambar Adun PAS Perupok juga ada di dalam tangan kami. Gambar apa? Jeng jeng jeng....

Apabila si Wanita menghantar MMS Gambar Bogel nya berserta ayat ayat Lucah yang merangsang nafsu maka di balas pula oleh Adun PAS Perupok dengan menghantar MMS Gambar Kemaluannya berserta Ayat ayat Lucah. Hebat adengan MMS ni, boleh jadi Blue Filem gamaknya.

Dan seperti biasa Gomo dan juga Team Nadi Rakyat serta para Blogger akan mendedahkan Satu persatu Gambar Gambar Adengan TERLAMPAU yang ada di dalam Talifon Bimbit Wanita ini berserta SMS Lucah dari Wanita dan juga Adun PAS Perupok.

So nantikan Siri Terbaru Adun PAS Perupok Kaki PHONE SEKS!!!


Psssttt...hebat PAS..benarlah bagai di kata PAS FOR ALL


GAMBAR PANAS AKAN DATANG


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

80 comments:

Anonymous,  February 18, 2011 at 2:34 PM  

macam bangang cerita Papa Gomo!
bersepah gambar macam ni kat internet!!
kalau ade klip mcm soi lek baru org caye.
setakat gmbar mcm ni manusia bodoh je caye cite ko tu.

Bahtera Merdeka February 18, 2011 at 2:48 PM  

Anon 2:34

Betol ko cakap tu..

Org bodoh jer percaya Kerajaan Malaysa Menzalimi rakyat, UMNO menolak Islam, Najib bunuh altantuya..Nik Aziz ulamak!

Anonymous,  February 18, 2011 at 2:52 PM  

Dalam dunia ini tidak ada yang mustahil.... Imam pun boleh terlepas kopiah dan kain sarungnya, ini apatah pula ADUN yang bertanding pilihan raya pun boleh bagi duit konon untuk tambang teksi balik lepas mengundi.

Hari ini hari Jumaat, tak boleh bohong... Papa Gomo pastinya tidak bohong.

budak dungung,  February 18, 2011 at 2:55 PM  

seperti yang diduga,..seperti yang sudah aku jangka.....kahkahkahkah
gomo sudah tunjukkan bukti gambar tanpa wajah wanita pasangan zina adun Pas....
rasa nak tergelak tergolek golek....kesian gomo....pengikut umno boleh la dia kencing.....
setakat gambar takde muka ...kenapa masa tangkap tak ambil video???
kesian pengikut umno kena kencing lagi...... lepas ni aku cari gambar totey basah bangla kat internet lepas tu tulis dalam blog...BUKTI GOMO ANAK LUAR NIKAH...BUKTI KUKUH EMAK GOMO BERZINA HINGGA MELAHIRKAN GOMO...BUKTI PALING KUKUH...kahkahkahkah pecacai umno kena kencing lagi kahkahkah..

ZINA PASS @ TICKET,  February 18, 2011 at 2:57 PM  

Anon 2.34

Tuuu...klip video n.ajis berfatwa, bersepah kat youtube. puak2 ngko pun masih tak caya....

simple ja benda ni.
kalu puaka2 PAS yg buat salah, suma halal dan toyiba. org lain (DAP,PKR dikecualikan) suma salah.

Otak lembu gred AAA lah katakan.

Anonymous,  February 18, 2011 at 3:06 PM  

den cakap dari awal lagi jangn buek saspen. mano2 video gambo mesej telepon upoload lah kek internet>mediafire/rapidshare/4share dll.

Anonymous,  February 18, 2011 at 3:06 PM  

macam tetek RM je!!

PorkNick,  February 18, 2011 at 3:08 PM  

org pas mmg bebal. bukti yg dah ade terang2, dorng mana nampak. yg dorg tau, jual ubat kuat seks. tu yg terjadi kat adun dorg. terlebih makan ubat seks. ni kalo gomo letak muka n bukto yg jelas, confirm puak PorkNick ni kata superimpose la. xcaya, tunggu dn lihat

Anonymous,  February 18, 2011 at 3:14 PM  

bukti terang2 kepala hotak ko!

twinsmum February 18, 2011 at 3:19 PM  

Tak salah dedah orang yang berani masuk gelanggang politik. Sebab nak memimpin rakyat tu.

Kalau dia jadi pemimpin banyak lubang yang dalam jangkauannya. Bahaya tu. Orang baik pun boleh jadi jahat kerana hasutan syaitan dia.

Gitu juga Anuwar, berapa jubor taik terbuka untuk dia. Habis anak teruna orang.

C L J February 18, 2011 at 3:20 PM  

Cerita yang dibentangkan ialah apa yang ada dalam talipon yang dijumpai. Bukan prises menyundal sedang berlaku. Cuma gambar gambar yang ada dalam talipon itu menunjukkan tanda tanda nyata ada perkongsian tanpa sempadan yang jelas.

Kalau nak cari pengesahan kenalah cari fakta mengenai talipon talipon itu. Sahkah nombor nombor itu dan talipon itu milik pasangan terbabit. Janganlah melulu lulu nak "cover line". Takut kita terjebak cuba dengan nyata membela yang benar berlaku.

Kalau benar begitu tak pasal pasal kita ikut menanggong beban dosa yang terlalu berat atas nekmat yang kita tidak rasai.

noor,  February 18, 2011 at 3:21 PM  

Bukti terang apabenda...BODOH punya Pencacai UMNO...

Anonymous,  February 18, 2011 at 3:25 PM  

Bodoh punya pencacaiUMNO ni...kalau memang ada bukti dah lama keluar kat TV 3..TV satu apatah lagi....Tak boleh pikar ke,,,?? mahu tipu lagi...KHAH PUITH...

Dee Lee,  February 18, 2011 at 3:30 PM  

wei kakah tok puk!! bakpo mu wok ndir eh??? mu tipu puok2 umno ni bulehlaa mugo kakah sek-sek umno buto IT blako. entry lepah mu mace taik jah ni buktinya: http://1.bp.blogspot.com/_0X1ggm5ZqsA/TEm3j6CajyI/AAAAAAAAGzQ/WG4P7sfZo5M/s1600/unhappyface.jpg

Anonymous,  February 18, 2011 at 3:39 PM  

heheheheheheheheheh

gomol memang terhebat

hehehheehheehehehheeh

dedah gambar namapak kopek

heheheheheheheheheheh

dedah gambar nampak karipap

heheheheheheheheheheheh

mungkin gomo tgh stim??

heheheheheheheheehehheeheh

gomo gian nak membalun burit seseorang??

heheheheeheheheheheheheheheheh

kesian mak gomo

heheheheheehehehehehhehehe

melahirkan anak melalui lubang juboq

heheheheheheheheheheheheh

24 jam pikir seks

hehehehehehehehehe

Dee Lee,  February 18, 2011 at 3:39 PM  

weh papa gomo bodo, denga kaba demo kato zina denge ustazah pahtu bakpo gamba tu gamba ore mudo 20-han???

Anonymous,  February 18, 2011 at 3:48 PM  

heheheheheheheeheh

ni tak hebat

heheheheheheehheeh

hebat lagi juboq sayfool

hehehehehehehhe

katanya ada 10 dna berbeza dalam lubang keramat

heheheheheeheheheheheh

mungkinkah sayfool gay??

hehehehehehehehe

kaki jual buntut kat chow kit?

heheheheheehheheehehhe

mat bapok suka lepak tasik kelana jaya?tasik bndar tasik selatan??

heheheeheheheheheheheh

mungkinkah gomo pernah lagi pelanggan sayfool??

hehehehehehehehehehehehehe

hanya tuhan saja yang tahu

heheheheheeheheheheheheheh

bakal terjadi kes seumpama rozita??

matkilau,  February 18, 2011 at 3:49 PM  

WoooW, Cerita Panas, Ni pun fitnah ke ? kantoi terus org PAS. kalau lah Unmo buat cerita tu aku tak heran kerana mereka dah dilabel kan bukan parti Islam oleh PAS jadi mereka lebih ISLAM lah ni... tengok apa jadi. Lebih dahsyat lagi lah pemimpin PAS ni. Fasik habis lah.

Apa nak di kata sekarang Pemimpin PAS, Alllah perlahan2 dok mai tunjuk depa punya busuk.

Mustaqim February 18, 2011 at 3:54 PM  

Dee Lee mesti selalu romen romen dengan budak umor 20 an...

pasal tu dia tau body 20an macam mana...

Anonymous,  February 18, 2011 at 3:57 PM  

gambaq bersepah... mana pun hang boleh ambik gomo oo..

Anonymous,  February 18, 2011 at 3:58 PM  

satu ja nk cakap, kalau tak betol dah lama blog papa gomo ni bungkus masuk lam tong sampah...ni tak, steady jer...apsal nk takut, publish benda yg betul, for me korang2 yg rasa papa gomo ni tak betul saman jer....hah tunggu apa lagi??Its not that saya nk back up papa gomo, tapi dah memang semua yg terpapar dlm blog ni betul...tgk kes Adun Selinsing udah ler...nk saman nk saman at last sengap camtu gak...apsal takut??sy cabar la sapa2 yg rasa kes2 ni tak betul...tunggu apa lagi saman ja..what are u waiting for?

Malayaraya February 18, 2011 at 4:06 PM  

kahkahkahkahkah
banyak orang marah gomo
kahkahkahkahkah
ini benda bagus
kahkahkahkahkah
ini benda terhebat
kahkahkahkahkah
ini benda.. boleh buat isu debat
kahkahkahkahkah
boleh adun selising sama eli wong join sekaki
kahkahkahkahkah
anwar berahi confirm jadi kepaala
kahkahkahkahkah
kepala sekongkolan pakatang tahi-tahi sedunia
kahkahkahkahkah
pandai pakatan berpakat-pakat
kahkahkahkahkah
ini menjelaskan kepelikkan ciri-ciri pemimpin yang dipilih menjadi calon pilihanraya
kahkahkahkahkah
ingat kot tahfiz
kahkahkahkahkah
ingat kot engineer
kahkahkahkahkah
ingat kot lawyer
kahkahkahkahkah
ingat kot doktor
kahkahkahkahkah
rupa-rupanya tahap kezinaan
kahkahkahkahkah
kepada sekongkolan pakatan nak mimpi nak naik jadi calon..
sila aturkan kembali strategi anda
berusahalah untuk berzina dengan lebih bersungguh-sunggah
kahkahkahkahkah
kahkahkahkahkah
kahkahkahkahkah

Anonymous,  February 18, 2011 at 4:06 PM  

keh keh keh..pasal adun perupok ni, silalah pegi ke blog kickdefella..dikatakan, PAS menggunakan blogger UMNO utk menjatuhkan adun perupok ni..

adakah blogger UMNO yg digunakan PAS itu papagomo and team nadi rakyat?

sila la click link ini..

http://kickdefella.wordpress.com/2011/02/10/aduhai-dato%E2%80%99-omar-pt-6/

thanks

Mak_Limah February 18, 2011 at 4:07 PM  

Dulu pembangkang nilah dituduhnya kaki spin.. Sekarang rakyat menyaksikan kerajaan pulak upah blogger tuk spin bagi pihak mereka. Desperate sgt nampak sebab ramai orang dah x percaya Utusan dengan TV3 lglah tu.

Aku pun nak apply jadi blogger upahanlah lps ni. Ketua bahagian mana nak offer aku ... boleh gak buat duit sampingan gituu.

Tapi sayang selalunya skrip korang mcm gampang lah. Rakyat sering disajikan cerita2 bodoh macam ni. Mungkin korang ada agenda... ada isu nak diketengahkan, tapi silalah buat homework dulu. Bagilah nampak realistik sikit dan boleh diterima akal.

Rakyat skrg dah tgk CSI, criminal mind, NCIS, Prison Break, Lost, National Geographic etc... setakat buat cerita melucah mcm #Sexmelayu, WebMelayuBoleh ngan Mona Gersang nii... orang baca-bacalah jugak... tapi bila dipikir-pikirkan balik nampak seperti membodohkan balik pembiaya ngan penaja korang jer.

Buat menghabiskan boreh jer bak kat TS Iso Samad... cuba lagilah bang. kasik nampak real'lah but its a good try ;)

Dee Lee,  February 18, 2011 at 4:09 PM  

sorry la Mustaqim, romen2 bukan jenis aku. aku dah kawin sejak umur 20 lagi skrg aku 25 dh ada anak pun.

mustakim ni pon 1 contoh yg org umno seke pitnah doooolll

Anonymous nak saman camne papa gomo ni bukannya fitnah pakai cap jari atau nombor IC! stop dissing people plezzz!!! papa gomo ni bukan sorang diri tapi berkumpulan tau...

blog hebat akal singkat,  February 18, 2011 at 4:12 PM  

sekali dua buat boleh la gomo. kalo selalu gimik macam ni lama2 orang akan bosan dan hilang percaya. akhirnya blog ni akan mati perlahan2. sayang...

nun manjung,  February 18, 2011 at 4:18 PM  

upah apa mak limah oi... ini baru sikit...Tungguuuuuuuuu

PAPA GOMO February 18, 2011 at 4:24 PM  

Sabar lah, hangpa ni gelojoh nak tengok semua. Kan gomo dah cakap, satu persatu. He he he

Anonymous,  February 18, 2011 at 4:25 PM  

kahkahkahkah....kantoi



wakakisontot

Anonymous,  February 18, 2011 at 4:29 PM  

kalo kita ramai2 doa gomo eksiden...kedian hilang kepala kote

nak tak???

nak angkat tangan...

Mak_Limah February 18, 2011 at 4:31 PM  

@nun manjung,
Usah gebanglah. Takyah lah selalu sgt nak gimmick. Aku pun bukan semalam hidup korang nak kencing.

Sapa yang yang kat biro penerangan korang tu yang aku tak kenal... ermm dengan style hasil kerja cincai mcm ni... too obvious'lah too denied.

Yolah tuk tak mengecewakan keperihatinan korang, aku Tungguuuuuuuuu lah ;)

Anonymous,  February 18, 2011 at 4:32 PM  

gomo wat cite ni pasal dah gelabah beruk

ranking alexa dah turun maaa

duit plak x masyuk

betul tak gomo??

kasi panas dengan cite fantasi ala realiti

Anonymous,  February 18, 2011 at 4:35 PM  

aku tengok muka adun ni pun muka miang semacam je he he he...

nun manjung,  February 18, 2011 at 4:45 PM  

hoi mak limah aku pun bukan semalam hidup kau nak kencing... porah!!! Apa cerita gimmick2 ni. ingat pas ingat zina... dedah gomo jangan tak dedah TUNGGUUUUUUUU

Malayaraya February 18, 2011 at 4:52 PM  

semua pencacai pas tunggu apa lagi?

berusahalah berzina dengan bersungguh-sungguh

kahkahkahkah

ikutlah adat resam parti turun temurun

kahkahkahkah

ikutlah jejak zina pemimpin anda

kahkahkahkah

dok maki kat sini buang masa

kahkahkahkah

berzinalah bersungguh-sungguh

kahkahkahkah

untung-untung boleh jadi wakil rakyat

kahkahkahkah

Anonymous,  February 18, 2011 at 4:54 PM  

aku rase puak2 pr ni mgkin takkan percaya kalau najid dikaitkan dgn kes altantuya sekiranya najib pakai jubah dan serban.. kekeke

Anonymous,  February 18, 2011 at 5:13 PM  

gomo aku nak jadi blogger umno la.....camner nak apply....upah masyukkkkkkkkk...... jadi blogger PR apa dapat....dengar citer banyak masyukkk. dosa tolak tepi la...nak mati nanti tobat la kan gomo.....

Anonymous,  February 18, 2011 at 5:21 PM  

ingat PAS ingat telefon seks
ingat PAS ingat koch keretapi

usin February 18, 2011 at 5:23 PM  

naik ranking gomo woi!!! aku... tunggu post yg akan datang. kalau xde post sambungan cerita ni lepas ni, ko siap gomo. aku balun ko cukup2, haha. woi adun perupuk! xkan diam jer!! kalau diam tu tanda setuju. eh!! adun perupuk angkat tangan la.....

Anonymous,  February 18, 2011 at 5:34 PM  

gomo...gomo...x habis2 kau ni...perangai mcm zaman sekolah gak...dulu kau suka raba udak pempuan...skrg kau suka buat cerita2 pelik...kkau ingat tak dulu zmn kita isap rokok sama dlm tandas sek...aku ingat lg masa kau kencing dlm sinki tandas...habis kena kepala paip...lepas tu budak form 2 gunakan paip tu...kau ni mmg giler x habis2...kau ingat x dulu kau bg sorang kwn kita video lucah...kau kata video lucah artis 80an tp rupa2nya video omputih gak...x habis2 kau nak menipu... kau ingat x, aku terpaksa curi karipap kt kantin sekolah krna kau suruh...mujur x mampus aku...semuanya aku buat bersama kau..dan yg paling hebat sekali, kau panjat belakang tandas pempuan sekolah kita...kau skodeng budak pempuan kencing...aku nak tgk pon kau x bagi...masa tu kau tgh asah pelir kau...gila2...

blogenstarz February 18, 2011 at 5:47 PM  

Apa nak digaduhkan.
Jadi adun pun dia manusia juga.Yang berbeza hanya dia ada otak ke tak....

tabligh February 18, 2011 at 6:30 PM  

Salam semua,

Tak habis-habis orang-orang agama ni menggunakan topeng agama untuk membuat maksiat.

Yang peliknya,mereka ini suka sangat pada bini orang. Agaknya,mengikut kepintaran ilmu agama yang dia ada,bermaksiat dengan bini orang akan lebih terlindung daripada diketahui suaminya.

Sila baca post terbaru saya tentang orang-orang agama ini.

http://sukusakat-hangtuah.blogspot.com/2011/02/orang-orang-agama-verses-orang-orang.html

RoboGAPS,  February 18, 2011 at 6:55 PM  

Tolong Gomo cepat siarkan gambaq...tak ada gambaq real buh gambaq bini hang...aku dah lama tak pak chu cheng...nak pancut depan screen...
Nak jadi bangang jgn jadi bangang cam Tuan Hj Saifool Al Bontot...kalau tak jumpa doktor bangla ..kes dah settle...dah payah cite hisap konek, pancut kat sulaq dalam...pancut kat muka Tuan Hj..kena korek lubang hidung cari DNA....bingai punya Melayu.

Porknick,  February 18, 2011 at 6:56 PM  

kalo benda ni xbetul, xpayah la dok sibuk menyibuk kat blog GOMO. ni dok menyibuk jer. kalo dok komen scara positif, okey gak. ni dok buat pemikiran hamPAS jer

Anonymous,  February 18, 2011 at 7:01 PM  

tabligh,

ya sudah2 la tu.... habistu u & the gang nak cakap demonstrasi palestin buat tu haram jadah lah ye? ye org2 palestin jangan demonstrasi ok? kekalkan human-rights-suppression!!

Ahmad Jawhi February 18, 2011 at 7:47 PM  

Kenapa orang paspispus takut?
1. Kalau betul, habis lah parti diaorng...
2. Kalau betul, depa kena jilat ludah depa selama nih, konon mendaulah islamiah.. pemimpin sendiri bersyiok-syiok..
3. Kalau betul, semua kena masuk umno... :-))

Anonymous,  February 18, 2011 at 7:49 PM  

aku tak sabar nak tggu sambungan nya.... mampus laa pas... bajet bagus sangat... taik kucing!!!

Anti Hipokrit,  February 18, 2011 at 8:07 PM  

Dee Lee

Banyak ngko punya pengalaman hingga saiz payudara pun sda tahu umur seseorg?

Seseorg yang masih sunti dan berumur sekitar 20-30thn, secara naturalnya, adalah JARANG sekali mempunyai saiz payudara seperti gambar tersebut melainkan sudah BERKAHWIN dan mempunyai ANAK.Faktor2 lain surgikal adalah terkecuali.

Saya bukan kaki perempuan untuk mengetahui semua ini. Saya hanya bekas pakar Obstetrik dan Ginekologi.

Anonymous,  February 18, 2011 at 9:39 PM  

aku senang je...klu org yg dimaksudkan takde ambik apa2 tindakan..betul la apa yg gomo tulis tu...
klu dia nafikan dan nak ambil tindakan, ok lah..mungkin dia tak bersalah...kena tengok bukti2 la...
itu je..

Pak Tam February 18, 2011 at 10:03 PM  

Siapa yg jadi ADUN Perupok sepatutnya buatlah laporan polis dan saman Gomo jika gambar itu benar2 palsu dan handset itu serta nombor handset pun palsu. Jangan jadi spt Cina Tian Chua buat gambar superimpose DS Najib dgn Altantunya. Nampaklah fitnah besar? ADUN Perupok kanapa kau senyap?

Anonymous,  February 18, 2011 at 10:08 PM  

Hidup Gomo ! Kalau boleh bahan bukti yg ada jgn di tapis. Siarkan je. Puak2 PAS memang menyokong aktiviti penyundalan kerana rata2 mereka ni dilahirkan secara menyundal.

Anonymous,  February 18, 2011 at 10:09 PM  

PAS - Parti Anak Sundal

Anonymous,  February 18, 2011 at 10:10 PM  

Saya menghormati dan menyanjung perjuangan Nik Ajis untuk menegakkan undang-undang HUDUD! Hidup Nik Ajis!

Saya akan berkorban apa saja untuk Nik Ajis melaksanakan hukum HUDUD! Untuk itu saya menCABAR Nik Ajis yang sudah 20 tahun memerintah Kelantan untuk melaksanakannya sebelum turun TAHTA!

Adun SELISING dan Adun PERUPOK perlu dilempar dengan batu sampai mati kerana melakukan perbuatan sumbang dengan isteri orang dan keduanya sudah berumahtangga. Dan tidak lupa juga MAT SABU(N)!

PAS selalu membuat demo yang tak masuk akal di KL untuk meraih simpati dan populariti. Mengapa tidak para NGO mengadakan Demo di halaman rumah Nik Ajis - di Kelantan.

Mari kita ramai-ramai turun padang. Saya harap Nik Ajis jadi Jantan! Jangan jadi katak - menyuruk dalam tempurung bila kena batang hidung Ni Ajis! dan menyalahkan orang lain!

Kita jerit ramai-ramai! Rejam! Rejam! Rejam! Sampai telinga Nik Ajis berdarah!

Anonymous,  February 18, 2011 at 10:17 PM  

dei antihipokrit

-saiz payudara x menentukan umur budoh&pempuan tuh blum tentu lagi masih dara & bujang mungkin die dh kene balun bnyk jantan dh.saiz payudara brkait rpt dgn saiz badan dan 1hal lg tangan pempuan tu bukan mcm tangan org tua.

Anonymous,  February 18, 2011 at 10:26 PM  

mcmlah umno takde kes rogol cnthnye rais yatim rogol pembantu indon-ajk umno tanah merah 54thn kantoi khalwat dgn budak bawah umur 16thn.pi carik dlm google tuh byk lg citer seks psl umngok.

PAPA GOMO February 18, 2011 at 10:34 PM  

lol cerita saiz tetek ke? untuk makluman tetek wanita tu Hitam keliling yang mana orang dah beranak je hitam macam tu... tapi Gua tutup gambar puting tetek tu nak elak ada yang buat modal nanti.. he he be

umur wanita 30 tahun ke atas.

CNS FURNITURE February 18, 2011 at 10:41 PM  

masyaallah... mcm ni kew umat islam... ulama di perkotak katikkan... dihina... ingat org yg mulia selepas nabi ialah ulama yg berpegang ajaran nya... klu gambar ini betul... kenape x dew liputan tv.... bukan kew sifat umno mcm nie... sume isu buruk pembangkang didedah... ade media pro kerajaann... ni snyap jew... terang - terang ini sume fitnah...

Malayaraya February 18, 2011 at 11:14 PM  

woi pas dungu

kahkahkah

jangan buang masa la woi

kahkahkah

pi kongkek la woi

kahkahkah

kongkek bole jadi adun pas

kahkahkah

kongkek bole ada jawatan pas pusat

kahkahkah

kalau dok menyibuk sini buang masa woi

kahkahkah

macam mana nak naik pangkat woi

kahkahkah

lepas kongkek, webcam pulak

kahkahkah

Anonymous,  February 18, 2011 at 11:27 PM  

untuk makluman semua.Apa sj pendedahan yang dibuat oleh bloggers pro BN semuanya salah.Kalau dia orang yang buat ok saja.TG sedia mengampunkan dgn jaminan syurga.
Teruskan gomo.gua memang sokong lu.Insya Allah kebenaran tetap kebenaran.
Jgn dipedulikan puak-puak laknat haram jadah tu.

CNS FURNITURE February 18, 2011 at 11:45 PM  

Siape yang boleh tentukan siape masuk syurga neraka... Allah saje... Negara ada undang2 yang disanjung tinggi yang dianggap lagi bagus dari hukum hudud islam... kenape pulak x pakai... pi lah saman buat cam kes anwar 2... senang... tangkap adun 2 masuk penjara... ni duk balun belakang bwat apew... hahahhahah... kesian...

Porky Nicks Ajeez,  February 19, 2011 at 12:15 AM  

Adeh!!! Caya lah puak2 PAS ni!! Suma org pun kalah. Terlebih pintar dan kuat fikiran (maklumlah, minum ubat kuat). Doktor, lawyer, arkitek,jurutera, suma salah dan bodoh. yang pandai org2 PAS shj. Nih nak sambung pasal saiz buah dada tuu.. Gemuk yer perempuan tuu!!! Kalu berkait rapat ngan saiz badan, ada perumpuan kurus tapi saiz buah dada agak montok tanpa modifikasi!
Kalo dah nak membela parti dan tok guru tu, semua ckp diorg betul.
Aku pun nak tolong angguk2 lah yer..
Betul...Betul...Betul...
Yaa Betul Cakap Anda juak2 PAS...
Tok Guru N,ajis mmg sda nyanyuk!!!
Cakap org nyanyk, dia lagilah parah!!!

CNS FURNITURE February 19, 2011 at 12:44 AM  

bukan kerana pas atau umno... tapi manusia yang hilang maruah bangsa dan agama bila dah taksubkan sesuatu... bukan kerana pas diperjuangkan ulama tapi soal tanggungjawab sebagai islam dan amanat nabi... semua dah tertulis dalam al-quran... betul atau salah parti bukan kerana pemimpinnya tapi... kerana misi perjuangan parti... klu umno janji laksana hukum hudud... inyaallah kita umat islam wajib sambut... kalau pemimpin salah kita perbetul... ada akal tuhan bagi pakai... rujuk kitab nya klu ade keraguan bukan buku undang2 saja barulah ada kemajuan... ini cari jalan jatuhkan dan fitnah... tak boleh cara depan... ikut cara belakang... satu lagi... kenapa aib wanita ini di dedahkan dengan cara begini... kenapa tak dibawa dengan cara betul... kenapa disiar auratnya... ape penyelesaian... kalau bersalah dihukum lah... cara ini menggalakan fitnah kepada satu lagi fitnah... jadikan lah kemajuan internet ini untuk tunjuk kebijaksanaan bukan kebodohan...

UMNO is DEAD,  February 19, 2011 at 2:26 AM  

Ingat Gomo, Ingat Seks, Ingat, ni la keje BARUA2 UMNGOK... hahaha...

Anonymous,  February 19, 2011 at 2:36 AM  

puak2 Pas apa lg...saman la klau cite nie x betul....

LeePAS (Lipas),  February 19, 2011 at 10:16 AM  

Susah jga syarikat perabot nih!!!
Byk lah dia punya cengkadak!
Nak independent konon...
mcm ni cerita.
PAS mencadang hukum hudud pasal kunun mo laksana hukukm isle.
Tapi suruh pula UMNO laksanakan pasal kunun UMNO memerintah.
Persoalannya, sejak bila UMNO mempunyai 3/4 kerusi dlm komponen BN? Kenapa PAS tak buat dulu? Undang? Hal2 lain bole buat, yg ni tak bole buat?
Nyata dan Jelas, Otak Udang + Otak Lembu = BODO2!

nikjeezmulutlongkang,  February 19, 2011 at 10:22 AM  

Pas ni dungu nak mampos juak2 dia. Contoh mudah kalo masa prk kalo dia menang mula la cakap sokongan rakyat, spr telus lagi mulus tapi kalo kalah mula la bn rasuah, pengundi hantu, spr agen bn dan macam2 lagi. Macam pundek punya pas. Pas bangang2 belaka tu sifir nyaaa. Kekekekekekkekekekekekeke

UMNO is DEAD,  February 19, 2011 at 11:56 AM  

Banyak jugak kapir laknat dlm UMNGOK ni..

Komen2 depa sume mcm kapir. Patut la org UMNO ni sume KAFIR...

Na'uzubillahi MinHum..

TARANTULA,  February 19, 2011 at 2:03 PM  

CELAKA LU GOMO BAGI ORANG SASPEN.....CEPATLA

PAKAI SARUNG KA ????? HAHAHAHA

CNS FURNITURE February 19, 2011 at 8:31 PM  

saye x berani nak cakap sape islam sape kafir... siape pun anda sekalian... tanggungjawab anda pade tangan anda... jika pemimpin anda bina masjid... tolak maksiat... pahala anda besar... tetapi... jika pemimpin anda jual arak.... halal judi... pikir sendirilah... kafir atau tidak itu keje tuhan... saye sendiri pun x layak untuk syurga tuhan... kalau anda cakap saye ngok.. ke bodo kew... tak pewlah... terpulang... tapi tanggungjawap pada agama dan bangsa dah saya tunai... kesian anda semua... moga tuhan terangkan hati anda... segan saye tengok gambar 2... yang sebar umat islam... sesama islam... sedih ngan bangsa melayu yang beragama islam mcm nih....

Anonymous,  February 20, 2011 at 2:06 AM  

PAS = Puok Ahlul Seks

Terok bedooh doh pas.

Pilihanraya kali ni mapuh abis lah pas tadok chance doh, bala nuar jubo jatuh ke pas, padang ngan muka.

Anonymous,  February 21, 2011 at 1:24 AM  

aku percaya kpd citer bodoh ne...ye la..satu nyer..ngape si suami yg pompuan kena entot tu tak wat report jabatan agama islam...

yg kduanya..apsal gambar adun ne stim tak tunjuk skali haha....

yg ktiganya...puting tu mcm puting altantuya jer..tak percaya tanye najib..dia buleh kenal pasti maner satu puting made in mongolia...hahaha..

yg keempat..apsal takde gambar creampie...tak pun gambar squirting..sbb aritu aku ader trjumpe hp papagomo...ader gambar papagomom trpantut...stim sorang2 selepas layan citer antu mak limah balik kampung..oit melancap dlm panggung wayang ke?...haha...

yg kelima...if ko nak tgk video adun tu punye ranjang...ko search dlm internet...type...Chua Soi Lek..hahaha...

apsal bulu kmaluan tu tak sumer cam bulu kmaluan ADUN tu..sbb aku dah tgk dah..bulu kmaluan ADUN tu brpintal2...(bulu papagomo punk oi)...haha...

keenam dan seterusnya sampai mampus...ne dnamakan artikel gian nak trpancut...dah boring tulis tak ramai yg percaya..last skali layan gambar chinadoll..pastu mrepek mraban sndirik2..hahaha...

Anonymous,  February 21, 2011 at 9:49 AM  

takyah la tunjuk puting tetek tu takut2 lak si pork nick yg stim.............

Anonymous,  February 23, 2011 at 2:07 AM  

Sudah lew korang ni jangan kutuk sangat org umno nih... kang depa tangkap kiter masuk ISA.... naya.. x dak bukti x pew isa masuk free x payah bayar tax atau yuran... depa buleh cas kita... memecah belahkan kaum pulak, menghasut, pengganas atau memiliki bom nuklear....bukti atau isu2 depa buleh buat... bawak tilam sampai mahkamah... x payah lew cakap banyak... negara kita negara demokrasi yang satu2 nyer ade ISA yang paling adil dan saksama... x dak rasuah... x payah sokong parti pembakang sebab parti kerajaan sume sudah betul... Depa x sedar ade Tok Guru Nik Aziz ni lah dok bagi parti kerajaan pusat dok bagi servis terbaik kat rakyat sebab takut rakyat hilang sokongan... Nik aziz lah buleh bagi rakyat melayu kelantan memilik 3,4 buah kedai emas.... kat kl brapew bnyak kedai emas melayu... paling banyak sume kedai makan... dalam satu pasaraya buleh bilang brapew bnyak kedai melayu... Jahat lagi kew tok guru... tak cube kew die selamatkan bangsa die sendiri... sedangkan muhyidin yasin jual tanah melayu kat bangsa asing... yang paling penting... pikir lah dalam2 layakkah anda nak kutuk tok guru 2...

ngek,  February 25, 2011 at 12:51 PM  

ape lagi adun Perupon, buktikan kamu tidak bersalah.

1. buat laporan di balai polis dan buat saman fitnah ke atas blogger ini.

2. ok lah, kalu malas sgt nak g balai polis, atas sebab geng ko(mgkin ko jgak) pernah kata PDRM ni anjing dan tak percaya PDRM,

kami nak kau bersumpah dengan nama Allah di dalam masjid dengan bersaksi, bahawasanya kau tak melakukan aktiviti terkutuk seperti yg dituduh ini

jika kamu tak buat, kami akan percaya blogger ini dan ini bukan sahaja mencalar imej politik kamu, malah undi pas akan merosot teruk disebabkan kamu.. ingat kamu!!!

ingat!!.. pendedahan seterusnya akan berlaku.

ade bran ke bro? =)

Anonymous,  February 25, 2011 at 4:11 PM  

KEBODOHAN PAPA GOMO TERSERLAH! haha

eXception March 15, 2011 at 12:57 PM  

Di sini aku mencabar sesiapa yang rasa cerita Gomo ni fitnah, rekaaan dipersilakan membuat laporan polis... Lagi ramai lagi bagus... Aku cabar korang semua!! Kalo totey korang tak lembik... Air mani masih kental... Dipersilakan membuat laporan Polis... Aku percaya tak seorang pun berani buat laporan Polis... Puak-puak PAS semua totey lembik mcm cacing...

Anonymous,  March 22, 2011 at 1:07 PM  

Baekkpunyer...

doa pada tuhan sape yg betol atau salah.
cukup 40 org, insyAllah dibayar cash hasil usahanya.
harap2 kalo time mati tu, mintak2 la mayat berbau, ulat dlm liang lahad.
amacam, berani x papa gomo ?

Anonymous,  February 18, 2012 at 7:07 AM  

Baguslah kamu ni GOMO, aku suka cara kau expose kes ni, kasi letak sikit2, kasi SUSPEN, biar ada unsur THRILLER. Tak sabar nk tunggu EPISOD seterusnya. GOOD JOB.

Anonymous,  February 18, 2012 at 7:25 AM  

sabar je la gomo. biar la apa yg depa nk kata, maklumlah depa tgh desperate tu, satu-persatu kebengongan pemimpin mereka telah tuhan bongkarkan.

tunggu saja saat dan ketika bilamana kamu tamatkan episod ini, maka seluruh negeri ini akan dilanda GELOMBANG MERAH.

biar rakyat KELANTAN yang tentukan nasib mereka, samada nak tambah lagi 4 tahun atau TUKAR kerajaan. Orang negeri lain sila jaga negeri masing2, korang dah rasa macam2 nikmat pembangunan.

DAH 22 tahun kami biarkan mereka berkuasa, NOW THIS IS THE RIGHT MOMENT, WE WANT TO FEEL THE WIND OF CHANGE!!!

JOM TUKARRRRRRRRRRRR!!!!!!!!

Anonymous,  February 18, 2012 at 7:38 AM  

We Need To Feel The Wind Of Change!!

"TAKE ME TO MAGIC OF THE MOMENT ON THE GLORY NIGHT, WHERE THE CHILDREN OF TOMORROW DREAM AWAY IN THE WIND OF CHANGE"

KAWE BOSE DOH DENGAR CERAMOH POLITIK!!!! SERABUT PERUT WEIH!!!

Jom TUKAR KE GELOMBANG MERAH!!!
GO RED WARRIOR!!!

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP