Saiful Bukhari Nazak, Kemaluan Bernanah Kencing melalui Tiub - Pahang Daily

Wednesday, February 2, 2011Yang Hak Pasti Berdiri
Yang Bathil Pasti Jatuh

Apakah kita semua ingat kata kata di atas ini?

Sejak dari mula sehingga ke hari ini Saiful Bukhari masih lagi menyatakan kepada kita semua seluruh rakyat Malaysia bahawa perjuangan demi mendapatkan Keadilan yang Hak buat dirinya akan di teruskan sehingga ke akhir hayat. Dan itu lah buktinya sehingga kini juga Kes Liwat Anwar Ibrahim tertuduh yang meliwat Saiful Bukhari masih juga belum selesai ekoran penanguhan demi penanguhan yang di lakukan oleh Anwar Ibrahim.

Gomo nak menyampaikan kepada semua berkenaan isu sebuah Blogger Pakatan Rakyat iaitu Pahang Daily yang telah pun memohon maaf kepada Saiful Bukhari dan menarik balik artikel Fitnah yang telah di buat ke atas Saiful Bukhari sekitar 2 tahun yang lalu.

Untuk kenyataan Maaf tersebut boleh layari di SINI

Untuk makluman semua dalam kes Pahang Daily ini sebenarnya jelas menunjukkan Blogger Pakatan Haram merupakan PENFITNAH yang amat Dasyat sama sekali. Artikel mereka yang melemparkan Fitnah jauh lebih busuk dari Lubang najis yang di Sodomi Anwar Ibrahim. Itu lah mereka yang kononya memperjuangkan Rakyat namun FITNAH makanan mereka.

Tahukah anda semua bahawa Pahang Daily Blogger Pakatan Haram ini telah melemparkan Fitnah yang amat dasyat ke atas Saiful Bukhari dnegan menyatakan Saiful Bukhari selepas bersumpah telah mendapat penyakit Kelamin dan di timpa kecelakaan yang amat Dasyat.


Petikan Blogg Pahang Daily Berhubung Isu Fitnah ke Atas Daiful Bukhari:


Info terkini yang kami perolehi beliau sememangnya sedang mengalami penyakit misteri dan tidak seperti apa yang dilaporkan dalam blognya. Justeru itulah kelibatnya dihalang dalam mana-mana media arus perdana. Sebelum ini kami telah mendedahkan beliau telah dibawa oleh beberapa orang penjaganya untuk menerima rawatan di beberapa buah pusat perbuatan tradisional termasuk seorang Tabib di Sungai Petani, Kedah. Beliau dipercayai mengalami masalah untuk membuang air kecil dan besar serta "anunya" telah bernanah. Biarpun ramai yang mahukan fakta atas perkara ini, terus terang kami ingin nyatakan mana mungkin kami boleh beri fakta. Jika fakta beliau tidak diliwat dari Hospital Pusrawi sekali pun dianggap satu penipuan. Apatah lagi jika kami lampirkan fakta. Mana mungkin "bomoh atau dukun" mempunyai rekod perubatan untuk didedahkan?. Cukup kami nyatakan bahawa perkara ini didedahkan oleh beberapa orang saudara mara terdekat dan sahabat-sahabat Saiful.

Khabarnya sakitnya kian parah kini, dan beliau dipercayai tidak boleh membuang air besar dan kecil mengikut saluran biasa. Kini pihak terbabit telah menebuk tepi pinggangnya itu untuk dimasukkan saluran bagi memudahkan beliau membuang air besar !!.

Jika tidak beliau kemungkinan besar akan terus sakit dan bakal tersiksa hingga akhir hayat atau meninggal dunia. Soalnya kenapa beliau tidak dibawa ke mana-mana hospital?. maklumat yang kami terima, atas arahan pihak-pihak tertentu mereka tidak dibenarkan membawa Saiful ke hospital takut perkara ini akan tededah. Maka terpaksa Saiful dirawat secara tradisional dan seseekali doktor pakar datang melawat ke kediamannya sekarang. Pihak terbabit dipercayai lebih rela Saiful mati daripada mendedahkan rahsia sebenar tentang kes liwatnya dengan Anwar. Saiful ingin membuat pengakuan tersebut kerana mendapat nasihat daripada beberapa orang tokoh agama dan pakar perubatan tradisional. Namun hasratnya itu dihalang kerana beliau kini mempunyai
"khadam yang menjaga disekelilingnya". Kasihan benar mendengar cerita terkini Saiful ini. Apapun kamu harapkan agar beliau akan selamat dan akhirnya kembali ke pangkal jalan. Namun takdir penentu segalanya. Juseteru itulah kini beliau masih disembunyikan atas faktor keselamatan pihak terbabit dan bukannya diri Saiful sendiri sebenarnya.


Anda semua boleh lihat kenyataan Blogger Pakatan Haram ni dalam menfitnah Saiful Bukhari, Memang hebat Rekaan mereka ini ke atas Saiful Bukhari dan sekarang nak Mohon Maaf pulak. Khak Ptuih!!!

Pahang Daily Adalah Contoh Blogger Pakatan Yang Memang Sah Sah Mereka Reka Cerita Dan Jelas Merupakan ANAK LUAR NIKAH ANWRA AL JUBURI.

Ehhh Kimak Betul lah si Mohd Shukri Blogger Pahang Daily ni. Untuk makluman selepas Saiful GERTAK nak saman Pahang Daily RM 2 Juta dengan rasa Bangga si Anak Haramjadah Mohd Shukri ni tulis dalam Blogg nya:


"Kami melihat kes Saiful ini banyak kepincangannya dan memusykilkan. Saiful menyaman blog ini kerana mendedahkan "penyakit misterinya" yang tiada kaitan dengan kes liwat tersebut. Jika dia menang atau tidak kes penyakit ini, ia sikit pun tidak mengganggu perjalanan kes liwat beliau itu. Sebaliknya, jika laporan perubatan Pusrawi itu terbukti benar belaka maka bukankah ia akan memalukan Saiful malah memberi kesan kepada perbicaraan beliau itu. Justeru itulah sepatutnya Saiful bertindak juga menyaman Dr.Mohammad Osman iaitu doktor Myanmar yang dikatakan membuat laporan palsu itu. Saiful membuat laporan polis terhadap beberapa artikel yang dipetik dari blog ini kononnya menfitnah beliau. Ini menimbulkan keraguan dikalangan rakyat tentang kes Saiful ini. Justeru itu, atas iniseatif salah seorang krew kami di Pahang iaitu Blogger Cucumatkilau, sebuah buku yang bertajuk "Saiful Saman PDO: Fakta Atau Auta" akan dilancarkan tidak lama lagi.
Dalam buku itu akan menerangkan dengan jelas dan terperinci kisah si Saiful ini dan rahsia yang tersirat di sebalik kes saman berkenaan. Malah beberapa artikel yang disaman oleh Saiful itu juga akan cuba diperolehi dari laman-laman lain yang sempat memasukkan artikel terbabit ke dalam blog mereka. Laporan telah disiarkan dalam akhbar Sinar Harian Edisi Pahang (foto) hari ini. Antara lain memperjelaskan tentang kekeliruan mengenai laporan kisah Saman RM2 juta yang difailkan oleh Saiful dulu. Apakah sekadar untuk mencari populariti selepas kisahnya agak terpinggir dulu atau pun sengaja dibuat untuk menakut-nakutkan para blogger agar tidak menyiarkan kisahnya itu."

Lu orang lihat lah bertapa Bongkak dan Angkuh Blogger Pakatan Haram ini. Dah lah Fitnah Saiful Bukhari tahap Gila Babi malah siap Keluarkan Buku Fitnah pulak tu. Panggil akhbar buat liputan sekali yang aku tak boleh tahan. Hang ni Mohd Shukri memang ANJING lah. Anjing Barongan SUntut Anwar AL Juburi.


Sebenarnya bukan sahaja Pahang Daily yang menfitnah Saiful Bukhari, malah boleh di katakan keseluruhan blogg Blogg mereka acap kali melemparkan Fitnah dan Tuduhan yang amat dasyat kepada mangsa Liwat Anwar Ibrahim ini. Sebagai contoh apabila sebuah Blogg Pakatan Haram memainkan isu yang Biadap bila menyatakan Bapa Saiful Bukhari Pernah Melacurkan Ibu Saiful sendiri akibat Ketagihan Judi.


Artikel Fitnah Bapa Saiful Bukhari KLIK Di SINI

Ya Allah, Itu lah mereka Blogger PenFITNAH hasil dari kerakusan mendapatkan kuasa Politik. Apa sahaja di Fitnah mereka asalkan mereka Puas dengan Kuasa yang belum tentu mereka sendiri akan kecapi.

Gomo di labelkan FITNAH oleh mereka Blogger Pakatan, namun sekali pun mereka tidak pernah dapat menjawap apa yang di sampaikan oleh Gomo. Malah Rakan Blogger Pro Kerajaan yang lain juga mereka di sebelah Pakatan Haram tidak mampu menjawap isu yang kami keluarkan. Sebaliknya mereka hanya akan Komen Kami Penfitnah.

FITNAH FITNAH FITNAH

Sudah jelas lah di sini bahawasanya Blogger Pakatan Haram memang PENFITNAH. Jelas bila Kenyataan FITNAH ke atas Saiful Bukhari telah di Tarik Balik dan memohon Maaf ke atas Saiful Bukhari.

Semoga Blogg Blogg Pakatan Haram mengambil iktibar dengan Kejadian ini. Usahlah menfitnah jika hendak berperang di dalam dunia Politik. Menulis lah kita dengan Fakta yang ada walaupun Fakta itu hanya sebaris ayat. Namun jangan sesekali Melemparkan Fitnah.


Psssttt...Pahang Daily ni sebenarnya Bodoh..ha ha ha...Well Done Saiful..strategi Domino menjadi!!!


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

23 comments:

Gelombang Rakyat February 2, 2011 at 4:20 PM  

PAPA GOMO.. Kau xkan tlepas... Ikuti pembongkaran ini..

FITNAH PAHANG DAILY - PAPAGOMO TERLIBAT!!

http://gelombang-rakyat.blogspot.com/2011/02/fitnah-pahang-daily-papa-gomo-terlibat.html

Anonymous,  February 2, 2011 at 6:17 PM  

Salam Bro Gomo,

Memang padat, jitu serta pedas kepada Tuan punya badan :)

Kepada Bro Pahang Daily, kalau dah berani tulis kena la berani pertahankan kenyataan yang ditulis walaupun kena saman atau masuk ke dalam.

Tgk jer bro RPK sampai skrg tak nampak batang hidung kerana mempertahankan apa yg dia tulis. Mungkin saya tak berapa setuju dengan apa yg ditulis bro RPK tapi saya tetap respect dengan dia sebab dia sanggup mempertahankan kenyataannya sampai ke akhir.

Bila dh tarik balik kenyataan yg pernah ditulis, sampai bila2 pun org tak akan percaya lagi dengan apa yg tertulis di Pahang daily lagi sebab dah tak ada credibility & reliability!!!

Tahniah kepada bro Saiful serta Sis Ummi serta teman2 bloggers(terutama bor Gomo) yg tak kenal erti penat lelah dalam menegakkan kebenaran. Hanya Allah shj yg dapat membalas jasa serta pengorbanan kalian.

Anonymous,  February 2, 2011 at 6:48 PM  

Fitnah memfitnah ni dah lama dihalalkan oleh hamPAS. Sejak Tok guru pork nik amik alih tampok pimpinan hamPAS, sejak itulah fitnah sentiasa bermain dari bibir juak2 hamPAS ni.

Hahn February 2, 2011 at 7:02 PM  

Tuan, bukan lebih hina dari lubang jubor yang Anuwar juburi tapi lebih hina dari anu yang di rendam dalam tahi ;)

Anti Kaafir Norzamrizal,  February 2, 2011 at 7:16 PM  

Ini pun hasil fitnah ko jugak Gomo @ Norzamrizal..

Ko kan Raja Segala Penfitnah..

Ingat Gomo, Ingat Fitnah..
Ingat Gomo, Ingat Fitnah..
Ingat Gomo, Ingat Fitnah..
Ingat Gomo, Ingat Fitnah..
Ingat Gomo, Ingat Fitnah..
Ingat Gomo, Ingat Fitnah..
Ingat Gomo, Ingat Fitnah..

Fitnah dah sebati dgn akal ko Gomo, mcm mana sebatinye duit haram dan daging yg tumbuh pd anak dan bini ko..

Anonymous,  February 2, 2011 at 7:18 PM  

Anon February 2, 2011 6:17 PM.

Kenyataan saudara seperti Ariel Peterporn menafikan perbuatannya, walhal sudah terang lagi bersuluh seluruh umat manusia bole menjadi saksi dgn mudah.

Maruah yg baik ialah mempertahankan sesuatu yg benar bukan yg salah.

Dari segi prinsip, org akan mengatakan yg kita ini dari jenis bodoh sombong gred A kalau mempertahankan sesuatu yg jelas dan terbukti salah!

Anonymous,  February 2, 2011 at 7:54 PM  

melabelkan orang Islam sebagai kafir juga satu fitnah.

Anonymous,  February 2, 2011 at 9:24 PM  

kafir bila langsung menolak islam dari pelbagai sudut... dan langsung tidak menjadikan islam sebagai pegangan yg sebenar dan lebih mengagung-agungkan budaya org kafir... zina dihalalkan dari diperangi... maksiat digalakkan dari dcegah... judi diikuti dari menjauhi ulama dihina dari dihormati... nafsu tamak dan nafsu amarah lebih diikuti dari melembutkan hati... dan fitnah lebih dicari dan dipercayai.. dari mencari keadilan sejati... menyebabkan islam tergadai jadi bahan jual beli tanpa mengkaji dan mendalami dari islam itu sendiri.. apa yang sepatutnya kita semua ikuti

Anonymous,  February 2, 2011 at 9:24 PM  

Tak pernah lihat ada blogawan yang fitnah AnuWar sampai tahap gaban. Tetapi fitnah tahap gaban dalam kes ini adalah sukar digambarkan bagaimana tergamaknya manusia yang ada agama melakukan perkara berkenaan. Makanya tidak hairanlah memfitnah diklasifikasikan sebagi lebih zalim dari membunuh. Kalau diberikan upah berjuta-juta belum tentu orang beriman sanggup melakukan fitnah atas sebab-sebab yang dinyatakan itu -- zalim, kejam dan tidak ada perasaan.

AntiFitnah

Anonymous,  February 2, 2011 at 9:54 PM  

Tebal betullah muka mamat shukri tu. Senang2 hina dan kutuk orang lain sampai 6 artikel. Bila tuan punya badan nak saman, barulah nak check kebenaran cerita yg dia tulis. Ish ish ish...dah tulis berjela2 baru tahu tak benar dan tarik balik artikel. Orang macam ni memang tak patut dimaafkan!

Anonymous,  February 2, 2011 at 10:08 PM  

Ya Allah berilah kekuatan dan peliharalah saudara saiful dari fitnah jahat....Amin.

Hahaha...tukang fitnah dah panas, tersipu2 nak minta maaf. Padan muka!

PAPA GOMO February 2, 2011 at 10:10 PM  

Saiful akan terus menyaman blogg pahang daily ni. Padan muka.

Anonymous,  February 3, 2011 at 3:23 AM  

Teruakan saman wahai saudara Saiful kerana awak di pihak benar dan di khianati.

Saya doakan Allah swt sentiasa melindungi awak dan seluruh keluarga awak. Amin.

Anonymous,  February 3, 2011 at 3:33 AM  

Apa nak jadi dengan beberapa kerat orang zaman sekarang ni, walaupun dah sahih duduk di sebelah yang salah dan pemfitnah, masih nak pertahan... Inilah akibatnya apabila mereka mudah menjadi tabsub kepada ulama-ulama songsang.

Anonymous,  February 3, 2011 at 8:50 AM  

Sokong saiful saman,

Memang yng terbaik anda memaafkanya.
Ttp di dalam kes saudara article ini tlh mempengaruhi orng ramai untk mempercayainya.

Saman ini bukan sahaja untuk membuktikan kebenaran antara sdr dan penulis pahang daily tetapi juga membuktikan kebenaran antara sdr dan beratus2 ribu mungkin jutaan orng yng terkesan dari article tersebut.

SELAMAT BERJUANG!

Anonymous,  February 3, 2011 at 10:50 AM  

mengapa ditarik balik? adakah kerana PDO telah menemui bukti yg sahih? jadi adakah ia membuktikan saiful di pihak yg benar? bagaimana pulak hak saiful utk mendapatkan keadilan? mengapa perbicaraan masih ditunda? jadi bila nak selesai?

RoboGAPS,  February 3, 2011 at 11:02 AM  

Saman jangan tak saman.....

kalau tu hari Tuan Hj Saifool al Bontot terus gi hospital besaq..tak ada laporan lubang jubor Saifool Al Bontot masih kuncup...celaka punya doktor bangla....pakar jubor terpaksa ikut laporan doktor bangla...kalau terus gi hospital jamin keluaq laporan lubang jubor dah rabak...Aljuburi dah pindah sg buluh...

PASRAEL February 3, 2011 at 2:27 PM  

Jgn bg chance,lahanat ni semua perlu diajar,mmg dasar x makan saman bangsat ni semua.Sial dah trg2 salah masih nak tegakkan benang yg basah.Ptuih!

Anonymous,  February 3, 2011 at 8:13 PM  

wahai org2 melayu..pertahankan maruah saifool..krn ianya lebih penting dari mempertahankan islam & ketuanan/kepuanan melayu..tanpa beliau impian Anwar mungkin akan menjadi kenyataan..hidup saifool!!!...

Anonymous,  February 3, 2011 at 10:18 PM  

Bila kala amPAS pertahankan ISLAM??? Isle adalah...

Nijar amPAS Meroyan pon pernah declare dlm DUN Perak...kan?

So, harapkan UMNO jahillyah nih ajelah yg bela & bela ISLAM di Mesia nih!

Anonymous,  July 22, 2011 at 7:29 AM  

umno itu islam???? bini PM si ketua umno tu sndiri x pkai tdung... bleh plak nk wat ptunjukan show islam dgn pkaian yg menjolok mata dgn ade tulisan khat... ape ke bangng??? islam la tu??? kalau islam, pgang semua la... bkn ambil sparuh yg suke... n buang sparuh yg x suke...
ade plak puak korang yg ckp kat tu bela saifool lbh pnting dr bela islam... ape ke jahil...

Anonymous,  March 6, 2013 at 8:23 PM  

kalau la umno itu islam. PM kita najib tu isteri dia pkai tudung ke?pm kte tu sentuh prmpn yg bukan muhrim. Itu bukan haram ke? Bukan hukum islam ke? Kalau umno itu islam, mestilah umno perlu ikut hukum-hukum islam. Kalau pemimpin tidak mengikut ajaran islam, apatah lagi kuncu-kuncunya. Sekian.

Anonymous,  May 9, 2013 at 2:06 AM  

Cisss!!!! Bagi busuk nama orang pahang je! Wabe deme ni!!!

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP