Ummi Hafilda Dan Gobala Ada Apa Pada Cinta?

Wednesday, February 16, 2011

Hebahkan kepada Seluruh Rakyat Perak!!! Jangan terlepas pembongkaran yang akan mematikan langkah si Peliwat Tegar Anwar Al Juburi!!!



Anwar Al Juburi Harus Bertaubat!!!




Sent from my BlackBerry® by dtac.

16 comments:

Anonymous,  February 16, 2011 at 10:00 PM  

kah kah kah

geng2 balaci dah mula kelam kabut gabra tak tentu hala...
yela, talian hayat terakhir jubuq sepol dah macam x boleh menang dah...
memang betul la...yg hak pasti berdiri...

kita tengok mcm mana sepol nak tiong dah....kantoi banyak dah woii

kah kah kah kah

Anonymous,  February 16, 2011 at 10:41 PM  

Lu bongkar lah GOMO..Bongkar apa yang patut...Orang akan tahu Lu memang Pencacai murahan ..Bongkar lah..Bagus Lu bongkar Kelengkang Umi Halifada tu..lagi cepat dapat...Lu kata Kempen Ummi Munafik hari tu boleh menarik 10 ribu orang..yang datang tak sampai 200 orang... KAH KAH KAH

sasha2020,  February 16, 2011 at 10:51 PM  

2 ekor anon kat atas ni masih lagi bebal...mungkin dah tertutup hati mereka...atau mungkin menyokong orang yg suka main bontot..

Apa pun, semoga 2 ekor anon ni diberikan taufik dan hidayat..

Semua dah kenal siapa bapak munafik, agen yahudi, lidah bercabang, perosak perpaduan melayu dan byk lagi....

Anonymous,  February 16, 2011 at 10:57 PM  

sasha 2020
anom berdua kat atas dapat taufik dan hidayat
lu dapat papa dan gomo

TESLAMARIN February 16, 2011 at 11:18 PM  

papa gomo, gua pinjam gambar pungkok bapok tu. ok tak. thanks

Anonymous,  February 16, 2011 at 11:21 PM  

Jangan salah faham anon kat atas tu peminat Taufik Hidayat pemain badminton indonesia.Apa nak di herankan ketua mereka pun lebih berminat untk jadi warga negara indonesia dari berbangga jadi orng malaysia.

kah kah kah...ini namanya BEBAL BEN BAGHAL...kah kah kah,  February 16, 2011 at 11:33 PM  

Ketua unit kemalangan dan kecemasan Hospital Kuala Lumpur (HKL), Dr Khairul Nizam Hassan hari ini mengaku tidak menemui bukti wujudnya kemasukan pada dubur Mohd Saiful Bukhari Azlan.

Beliau memberitahu demikian ketika menjawab soalan peguambela Karpal Singh dalam perbicaraan kes fitnah Datuk Seri Anwar Ibrahim di mahkamah hari ini, lapor TV Selangor.

Dr Khairul Nizam merupakan individu yang bertanggungjawab menjalankan pemeriksaan ke atas Mohd Saiful yang juga pengadu kes tersebut.

Beliau mengaku tidak mengisi borang pro-forma mengenai bukti fizikal seperti kekoyakan otot serta lebam di bahagian dubur seperti yang biasa dilakukan ketika ujian liwat.

Beliau juga turut mempertahankan bahawa Saiful tidak menyatakan sama ada percubaan meliwat atau percubaan mengadakan seks oral tetapi borang pro-forma menyatakan sebaliknya.

Menurut Khairul konklusi laporan pro-forma hanya dibuat berdasarkan laporan jabatan forensik dan soalan dalam dokumen itui diisi oleh seorang lagi doktor HKL, Dr Siew Shueu Feng.

Dalam keterangannya pada Isnin lalu, Dr Khairul Nizam memberitahu mahkamah bahawa beliau telah mengambil sampel daripada mulut Saiful kerana pemuda itu mendakwa telah dipaksa melakukan seks oral.


kah kah kah...Taufik Hidayat waklu...kah kah kah

ini macam ka sudah jadi HJ...kah kah kah

tengok macam sikafir gomo nih...kah kah kah

tak payah HJ pun sebab UMNO ITU ISLAM...warghkakaka

RoboGAPS,  February 17, 2011 at 12:15 AM  

Jom yop...badut badut seks buat show mesti ada cite blow job@hisap konek, lubang jubor kena tibai...giliran Perak diperbodohkan.....

Kalau nak jadi bodoh, jangan jadi bodoh macam Tuan Hj Saifool....lupa bersumpah batang konek dimasukkan kedalam mulut dengan paksa...lepas bersumpah kat Mekah...baru teringat ada blow job....kalau tak jumpa Doktor bangla dah lama keluaq laporan lubang jubor dah barai...tak leh pakai punya Melayu.

budak atas pagar,  February 17, 2011 at 12:41 AM  

Jommmmmmmmmmmm.. pakat semua orang perak gi dengar pembongkaran terbaik abad ini...anda akan menyesal tak cukup tanah kalau tak pergi.... jom semua ..joommm ..kasihan la gomo dok promosi gila gila ni ... aku akan ajak semua sedara sepupu sepapat pergi jangan risau gomo.... pasti kurang kurang 10000 akan hadir..pasti yeaaaa betul cakap gomo rakyat sudah sokong kembali umno.... ceramah PR dan Nuar langsung orang tak mau pegi.. ceramah ummi orang tertunggutunggu ...ulat dalam batupun keluar nak pergi..begitu juga segala unggas, monyet dan katak...semua terlalu ghairah nak dengar pembongkaran ini... umno hidup umno hiduppp...lepas pembongkaran ini pasti dan confirm 30000 ahli Pas masuk umno...pas is dead yeaaa bagus gomo...

Anonymous,  February 17, 2011 at 9:34 AM  

heheheheheheheheheheh

pembongkaran??

heheheheheheheheheheheh

apa yang dibongkar??

heheheheheheheheheh

lubang mulut n lubang burit??

heheheheheeheheheheheheheh

gobala x nak ngaku kena suntut ke??

hehehehehehehehhehe

atau kena tujah tang mulut??

gobala pasti bawa bala

heheheheheheehheheheehheheeh...

Anonymous,  February 17, 2011 at 9:15 PM  

desperado betoi la andartu ni.

Anonymous,  February 18, 2011 at 7:06 PM  

Ramai yang akan turun ke Arena Square Batu Gajah pada 20hb Feb.2011 jam 9.00 malam mendengar ceramah UMMI HAFILDA dari kawasan aku Insyaallah.

Difahamkan ada sesuatu pendedahan yang akan meletop seperti BOM ATOM DI HIROSHIMA masa World War 2.

Ucapan Ummi juga ada POWER. Tak percaya datanglah sendiri.

Aku Pernah Dengo itu sebab aku boleh cakap.

melati

Anonymous,  February 18, 2011 at 7:14 PM  

Kalau apa yang Ummi cakap tu tak betul kenapa Anwar, Azmin, Azizah dan Shamsidar tak berani nak saman. Kalau dah takut nak saman, jawab sajalah. Kenapa senyap? Kata Lawan tetap Lawan. Sekarang kenapa senyap?

Pelik kan? Boleh diam membisu orang kata kat kita macam2 perkara yang salah. Takkan tak mahu mempertahankan diri. Tuduhan Ummi semuanya bersandarkan fakta. Itu agaknya yang jadi tak berani tu sebab semuanya betul.

Dah sedar & Insaf.

Anonymous,  February 18, 2011 at 7:23 PM  

Aku heran lepas satu, satu wakil rakyat PAS buat angkara. Agaknya sebab dalam harakah ada iklan ubat Sex. Lepas mencuba itu yang menjadi-jadi tu.

Lagi satu sebab ialah mereka pi sokong Anwar jadi ketua mereka. Sedangkan pemimpin PAS yang mula sekali dedahkan kisah skendal sex Anwar. Bukan pemimpin UMNO. Heran bila dah tahu Anwar perangai lagu tu, depa pulak sokong gila.

Mereka sokong orang yang dah rosak moralnya yang terbukti kesalahannya sebab dia telah dipenjarakan selama 6 tahun.

Dah sedar & Insaf

Anonymous,  February 18, 2011 at 7:29 PM  

Tak perlu datang sampai 10000 orang. Kalau 1000 orang hadir pun dah cukup ramai. Kalau seorang sampaikan kepada 10 orang bermakna 10000 orang dah dapat tahu kan.

Aku nak bawak pita rakaman. Boleh rakam dan dengo dalam kereta.

Anonymous,  March 8, 2011 at 3:20 PM  

rendahnya mertabat bangsa malaysia, soal liwat, dizina mendapat tempat dihati rakyat malaysia. mengaibkan orang menjadi kerja mulia dikalangan pimpinan umno. apakah bangsa umno dah tidak beragama lagi?..mana perginya nilai dan hati budi?...

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP