18 SX - Jom Layan Cerita Malam Jumaat

Friday, March 11, 2011

Kisah Malam Pertama
Seorang lelaki bernama Omar Perupok yang baru saja menjalani malam pertama bersama isteri barunya, menceritakan tentang kemusykilannya kepada seorang sahabatnya, Saiful Bahri Selising.

"Wah, gila juga! Ternyata memang benar," ujar Omar Perupok "Kebiasaan yang sering kita lakukan ketika masih bujang, boleh berulang pada malam pengantin."

"Maksud kau? Sebenarnya apa yang berlaku semalam?" si Saiful Bahri Selising ingin tahu.

"Begini. Kau kan tau kalau sewaktu bujang aku suka melanggan perempuan?."

"Ha'ah. Tapi bukan ke kau kata dah insaf dah, nak taubat selepas berkahwin?"

"Memang la. Tapi aku tersilap buat something semalam."

"Ye ke? Apa yang kau dah buat?"

"Kau tau, masa malam pengantin semalam, setelah selesai melakukan hubungan, dalam keadaan mamai, tanpa sengaja aku memberikan wang RM100 pada isteri aku."

"Wah, gila kau??!" Saiful Bahri Selising terperanjat.

"Bukan aku sengaja! Dah benda nak terjadi, nak buat macamana.." jawab Omar Perupok dengan muka mencuka.

"Habis, bagaimana? Isteri kau marah ke?"

"Itulah masalahnya," Omar Perupok menjawab. "Dalan keadaan separuh sedar dia menjawab, 'Terima Kasih Bang, datang lagi ya'...!"

10 comments:

Eli Wong,  March 11, 2011 at 7:05 AM  

muahahahaha

pelacur rupanya

RoboGAPS,  March 11, 2011 at 7:42 AM  

Celak Gomo..aku dah pancut 3 kali baru hang post cite seks ni...kalau tidak leh pancut sekali lagi kat screen komputer aku ni...

Pelacur leh hisap konek...Tuan Hj Saifool suruh hisap konek tak nak...uweeek geli....bila suruh nonggeng tuan hj nak pulak...tak pulak geli....1Malaysia kena bangang dgn Tuan Hj Saifool Al Bontot.

Anonymous,  March 11, 2011 at 7:51 AM  

Papa Gomo,
citer lah tentang juburi buat blowjob ngan Azmin..tak tahan yooo!!!

Ah ah ah ah......sedap sedap..Hisap lagi min Hisap...crett crett crett

kamcengGomo,  March 11, 2011 at 8:00 AM  

RoboGap pun satu hal gak.Kalau aljuburi suruh hisap konek ja mau terus tapi.....nape RoboGap nagis lak.Oo............rupa2nya aljuburi tak tibai punggung Robogap.Bab tu la nagis.Tak pe malam besok papa gomo boleh minta aljuburi tibai ounggung Robogap....dah lama tak mengemut btg aljuburi tu.kan Robogap.

Anonymous,  March 11, 2011 at 8:58 AM  

alahai kesiannya,fitnah x jadi,mula la buat cite lucah untuk hiburan para pencacai yahudi.

video selingsing biler nak keluar??
gambar perempuan perupok takkan bagi empty jeee kot?



mca adalah komunis sejati....
umno telah diliwat oleh sok lek...
bijan nak halalkan bible bahasa melayu.....

Anonymous,  March 11, 2011 at 9:01 AM  

saiful tak suka blowjob.geli katanya sebab takut muntah.main punggung amat disukai kerana ada rasa geli2 skit.

kena tutuh sampai bibir diketip dan mata naik stim.

raih yatim taknak cuba ke??

Anonymous,  March 11, 2011 at 2:31 PM  

Kalau dasar penfitnah...memang akan terus jadi penfitnah.

Gomo keturunan sundal....
Sekarang tengah pening nak reka "bukti".. tapi macam biasa, Gomo cakap pusing2 tapi habuk pun tarak..

Begitulah kalau keturunan sundal...perangai sundal akan terus diwarisi..

Anonymous,  March 11, 2011 at 2:34 PM  

itu la dia
sebenarnya...
dah takde modal buat cerita pulak
andainya si gomo ni hidup zaman alahyarham P.Ramlee
aku rasa arwah tak dapat cari makan kerana gomo ni lebih berbakat dari arwah.di tambah denga bakat ber auta nya.
tentu P.GOMO Lebih popular dari P.RAMLEE.
ehh gomo kau tak try contact Mamat Khalid ko...mana tau ..
kita bakor aje
kita bakor aje
si GOMO ni.

Anonymous,  March 11, 2011 at 2:37 PM  

kamcenggomo
akan tukar nama nanti
jadi
KENCINGGOMO

Anonymous,  March 11, 2011 at 3:39 PM  

wakaka.... gomo test power je tuh. Rupa2nya mmg ramai juak2 hamPAS yg baca citer sex ni. Nasib baik tak der iklan sex kt blog gomo mcm blog2 pencacai hamPAS lain tu, klu tak mesti lagi ramai juak2 ni melukut kt blog nih.
Ingat hamPAS, ingat sex.
Hahahaha.....!

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP