PANAS - Video Seks Anwar Al Juburi Ala Ala Chua Soi Lek Tersebar

Monday, March 21, 2011




Siap sedialah semua rakyat Malaysia dengan Video porno seorang pemimpin politik parti pembangkang. Kalau dulu Chua Soi Lek terkenal kerana video skandal seks nya dan kali ini video yang sama juga akan tersebar.

Kak Wan di minta hersabar atas apa yang berlaku kerana yang salah adalah Punai Anwar Ibrahim sendiri.

Lu orang nak tengok video Seks Anwar Al Juburi dengan Wanita China? Kita akan sebarkan Video tersebut sedikit masa lagi. Tampa edit dan tampa tempelan terhadap video tersebut.

Lepas ni kita mintak puak PKR dan PAS bagi jawapan apa pandangan mereka terhadap video Porno Anwar Al Juburi ni.
Published with Blogger-droid v1.6.7

50 comments:

cibai March 21, 2011 at 2:42 PM  

1997 - Plan A -status : Failed
2008 - Plan B -status : Almost failed
2011 - Plan C -Status : Try n Error
???? - plan D - status: under construct.. hahahhahahaha.. kasi upload youtube laa.. kasi rakyat tengok filem tu setaraf quality lord of the ring atau setaraf filem 2 Alam dr.rozmey.. hahahahah

zvicmorrow,  March 21, 2011 at 2:48 PM  

ada terbaca kes ni tadi dekat forum(dah mula kecoh)..saya terus buka laman web gomo ni....bila nak upload itu video...

Anonymous,  March 21, 2011 at 2:57 PM  

Cibai...hoi jangan asyik nak spin lah! Tengok dulu baru boleh cakap. Reporter pun kata video tu clear dan jelas.

P/s Karpal kata...'hmmm letih betul aku dengan mamat sekor ni'

Anonymous,  March 21, 2011 at 2:58 PM  

Apa agak Ustaz Badrul kote yg nafsu serakah mengalah unta di padang pasir, apak fartwa yg beliau akan keluarkan untuk membela Boss yg bayar beliau gaji hasil dari wang Harami Yahudi zionist. Pak Sheikh terpaksa lah kali siap pakai baju jurung berselendang ala Eli, berjumpa Wali Terompah jamban untuk di ampunkan dosa ole godfather Pork Nik .

pemerhati,  March 21, 2011 at 3:05 PM  

ala..si cibai ni mesti kata ..muka je sama tapi org lain sebenarnya.

Panglima Harimau March 21, 2011 at 3:17 PM  

Panas..!! Jom Tengok Rakaman Aksi Seks Pemimpin Utama Pembangkang

http://panglima-harimau.blogspot.com/2011/03/panas-jom-tengok-rakaman-aksi-seks.html

Anonymous,  March 21, 2011 at 3:22 PM  

ayh ko lah....suka2 panggil NIK Aziz PORK NIK......aku raso mung nih jenis kure ajar,,,,baek mu g dok kat miyagi senang.....same2 islam nk kutuk mengutuk,,,,bengong x habis2,,,,wat nyusoh kot rang,,,,,,

Cry Baby Cry,  March 21, 2011 at 3:25 PM  

Maka termakbulah mereka-mereka yang bersembahyang HAJAT sejak 1998 untuk diberi petunjuk.
Ini termasuklah yang Ber iya-iya berdoa depan Kaabah siap ambik gambar sendiri lagi(kasi nampak real)nak dapatkan petunjuk. Amin....

Anonymous,  March 21, 2011 at 3:27 PM  

ha..ha..ha..

kan aku dah kata...pelan sepol kantoi dah!

baru ada tanda2 nak kantoi, cepat2 la puak gerombolan ni create spin isu seks baru plak..

sebenarnya rakyat tak terkejut pun...gomo dan umno jer yg terkejut!!

benda dah biasa...tp kalu umno buat lg terkejut beruk!!!

sejahtera39 March 21, 2011 at 3:39 PM  

di FB Nadi Rakyat sudah hangat..

bagi gua cecita sensasi klu tak datang dr papa gomo gua memang kurang percaya.. tp gua tengok papa gomo dh posting cecite ni baru gua percaya..

samada gomo buat fitnahke gua percaya dia fitnah...
samada gomo buat cerita betui ke gua percaya cerita betui...

jadi sahlah sekarang lelaki melayu berprfil tinggi tu adalah sama dengan imej lelaki Y!!!

Apakah papa gomo dh konteks Dato' Nalla kerana setakat ni dia saja yang mengaku memilik vedio lucah lakonlayar lelaki Y... (takut nak sebut nama.. takut kena saman)

Anonymous,  March 21, 2011 at 3:50 PM  

Kalau buat projek curi-curi makan di belakang mesti ada perancangan teliti. tak boleh buak cincai-cincai.

keutamaan tertinggi harus ditumpukan kepada kerahsiaan tanpa kompromi. dalam konteks kerahsiaan, awek yang dibantalkan itu mampu menjadi pihak pemecah lobang.

dalam kata lain, tak berbaloi curi-curi makan di belakang bini/laki dalam era serba canggih lar nih.

hik hik

Anonymous,  March 21, 2011 at 3:51 PM  

Salam..

Saya berharap pihak Kerajaan berhati-hati terhadap isu ini. Nampak agak meragukan. Kenapa tidak terus sahaja diserahkan kepada pihak polis atau Jabatan Agama Islam?

Ada kemungkinan ini merupakan strategi terakhir pemimpin pembangkang tersebut untuk mengalihkan perhatian terhadap kes beliau yang sedang meruncing sekarang. Apatah lagi apabila isu DNA dilihat seperti makan tuan.

Kalau betul video ini palsu, beliau akan menuduh pihak Kerajaan sengaja membuat video tersebut untuk menjatuhkan beliau. Ini secara langsung akan menaikan semua nama beliau di pandangan rakyat dan masyarakat.

Anonymous,  March 21, 2011 at 3:58 PM  

mintak Forensik Polis cepat pergi ke spa tu cari bukti DNA...sama tak dengan DNA Lelaki Y??? Kalau tak dapat air mani...tentu bulu Y bersepah lagi!!!

Anonymous,  March 21, 2011 at 4:01 PM  

HERAN...

KENAPA VIDEO NI TAK LAPOR SAJA KPD POLIS?

BARU ADA INTERGRITI ORG YG MENDAKWA..

INI MAIN TUNJUK2 SECARA RAHSIA JER..

MACAM NAK TENGOK KAT WAYANG PLAK..BERATUR DAN BELI TIKET!!!

DAH LAH TU..SIAP BG AMARAN KPD PELAKU AGAR LETAK JAWATAN BERSAMA ISTERI BELIAU...KAN NAMPAK SGT UGUTAN YG TAK TERANCANG...

BUKANKAH POLIS LBH LAYAK SIASAT...

MACAM JUAL BARANG KAT PASAR MALAM PLAK...MARI2 TENGOK VIDEO LUCAH...APA MENDE LAH..

MERAGUKAN....

Anonymous,  March 21, 2011 at 4:14 PM  

Ustaz Gomo,

Ramai anon pembakngang taksub membabi buta. Dah tu berlagak pandai walhal bebal.

Rakaman video tidak semuanya boleh diletakkan dalam U-Tube. Pihak yang jumpa video itu tidaklah sebodoh Aril Peterporn.

Mungkin ada ramai pelayar mahu menonton video berkenaan tetapi kalau tidak diubah set minda makanya baik tak payahlah Gomo berikan mereka tontonan video berkenaan secara percuma.

Biarkan saja mereka terus jadi pemuja artiporn sampai bila-bila!

hik hik

Anonymous,  March 21, 2011 at 4:34 PM  

ingatlah,
doa org yg teraniaya itu amat mustajab
jadi skrg kita boleh fikir sendiri, siapa yg teraniaya, siapa yg menganiaya. apakah ini saatnya kehancuran org yg menganiaya?
dulu, ada aktiviti solat hajat utk mendoakan kehancuran seseorg, tp smp hr ni org yg didoakan sihat walafiat,
jadi apakah maksudnya? org yg didoakan di pihak yg benar kah atau yg solat hajat dan berdoa itu bersalah dan byk dosanya?

cibai March 21, 2011 at 4:51 PM  
This comment has been removed by the author.
cibai March 21, 2011 at 4:53 PM  

para anoy tak de batu :

hahahaha.. Chu seks leak dulu org curi gambo pon tak berapa nak clear .. setahu aku spy cam nie tak de model yang clear ..melainkan yang jenis beso gedabak tak muat masuk dalam aircond.. hahahah..
gini lah senang..

1. upload dalam youtube bior rakyat nilai..
2. awat panggil press? tak antar polis / tak lapor polis?..
3. nape nuar sanggap benggap tak nampak 4 bijik camera/4 possiton bilik sedangkan Datuk T boley jumpa ( padehal dia tukang g ambik jam je.. sempat geledah jumpe camera lagi tu .. hahhaha)
4. stail black mail - tak turun video didedah ( padahal dah dedah pon kat wartawan ..konon tak nak kasi malu nuar .. )
5. nape malu2 babi sangat datuk T nak tampil diri .. saiful pon berani ape ??( siap leh sumpah laknat kuar tv lagi )
6. awat dekat PR s;wak baru nak dedah ? wakakaka.. game standet..nak alih pandangan..
7 . SB tak tahu ke ?.. hahahahah takkkkkkkkkkkkkkk loooooooooooooogikkkkkkkkkkkkkkk...

p/s: gua bukan penyokong puak2 lu , puak PKR,Puak2 PAS..SPR pon gua tak daftar tapi bila jadi kes nak kenakan org cam lahanat punya planing .. Mossad , CIA, FBI .. boleh gelak guling2.. Pro takdak , amaturrrr ada.....hahahahha

p/s lagi : tolong upload.. wa nak tgk nuar sedang kongkek awek ( err?? nuar ni GAy ke Stright??? korang nie pon satu .. plan betul2 la .. nak soh dia GAY ke Stright... tambah lagi satu bisek.. hahahah)

Anonymous,  March 21, 2011 at 5:30 PM  

Kamera yang khalid jumpa kat bilik Mb tak sampai pun di meja polis meskipun pada awalnya heboh satu dunia. Kenapa? Permainan politik macam tulah.

Makanya lojiklah kalau klip video PRporn lebih berharga dijadikan komoditi politik. Bayangkan impak politik kalau memanda Pah yang tengok, wow tersembul bijik mata.

Hanya ada satu alasan logikal kenapa Cibai beria-ia mahukan klip video berkenaan masuk stor pihak berwajib iaitu ada tangan ghaib (orang dalam) boleh lenyapkan video berkenaan! Boleh baca punya.

Apa pun kirim salam kat aktor tu, Bro.

kah-kah-kah

Anonymous,  March 21, 2011 at 6:11 PM  

makin lama makin bangang si gomo ni hahhahaha

Anonymous,  March 21, 2011 at 6:44 PM  

gomo pundek!!!

Anonymous,  March 21, 2011 at 6:51 PM  

pelakon x confirm lagi tapi lu orang yg memiliki dan menonton video lucah boleh didakwa dimahkamah dunia dan mahkamah Allah swt., yg ni confirm

adi March 21, 2011 at 7:56 PM  

aku nak tanya sikitlah... jam omega tu sekarang kat mana? aljuburi cakap jam tu ada pada jijah.... meragukan..... kenapa pulak jijah yang simpan jam tu...? musykil..musykil..musykil... aku dapat rasakan yang beberapa hari ni mesti ada seseorang datang kedai jam nak beli jam omega... pantau pantau sikitlah, gomo.... faham eh..faham eh...

Anonymous,  March 21, 2011 at 10:45 PM  

kalau ada peluan, Jom gi tengok filem ni ramai-ramai, Ramai-ramai pun boleh tengok, kemudian kita buka cerita dan beri komen bagus-bagus. jangan peduli orang nak kata firnahkam,apaka. Yang penting kita tengok. jangan sensitif sangat. masa ni la nak tengok filem porno. ari lain jangan main-main, nanti kena...kap.

pakcu March 21, 2011 at 11:24 PM  

wahai umat islam jangan kamu mudah terpedaya dengan menfitnah atau pendedahan keaiban orang lain, ingatlah balasan tuhan di dunia sangatlah dasyat, tengoklah tsunami baru berlaku di jepun. ini adalah bala tuhan bukan? bolehkagh kamu tahan kalau Allah meletakkan bala tersebut di atas kepala kamu?

Anonymous,  March 22, 2011 at 9:06 AM  

gua kempuan nak tgk video nuar tue..

err?.. possisi yang baik untuk letak spycam .

1) aircond,
2) smoke detector
3) lamu/kipas
4) frame gambor
5) bunga/pasubunga
6) boarder siling kapur
7) perfume dispenser (style sangkot)
dll..

spycam ada 3 type: wired, wireless dan mounted dengan dvr(style usb)

wire+wireless perlukan DVR yang standet cam dvd player..sah2 yang wired tak boleh diguna pakai.
kalo wireless.. mesti ada ibu DVR dia.. sah2 takan nak letak DVr tu dalam bilik tu kompom kene letak kat lain ,so...spycam tu mestilah stail mounted dgn DVR + berkapasiti storan.. soalannya.. benda nie kena on terus sebab bukan jenis stail motion detector(ada pegerakan baru trigger cam).. so.. mesti on siap2.. (jika pakai 9v mungkin tahan lama) tp jika pakai jenis bat cam batt jam .. ia limited.. hehehe so .. soalan bouns cammana datuk T leh jumpe?.. heheheh melainkan dia sendiri yang letak .. hehehehehe.. ok tak teori domino aku

Abdullah March 22, 2011 at 10:58 AM  

Wahai penulis-penulis blog, sedarlah segala kegiatan fitnah memfitnah sesama manusia merupakan suatu perbuatan yang amat dimurkai oleh Allah SWT, insaflah sebelum terlambat, kalau nak tulis kerana mencari nafkah melalui penulisan, biarlah hasil yg diterima itu HALAL dan SUCI. WallahuAlam.

Anonymous,  March 22, 2011 at 11:14 AM  

nape pulak jijah yg pegang jam omega tu ekh? tiba2 je.. :-(

Anonymous,  March 22, 2011 at 1:37 PM  

jom tgk cite blu secara beramai-ramai

polis x tangkap puunyerrrr

Anonymous,  March 22, 2011 at 3:02 PM  

MasyaAllah ada lagi spesis bloger bodoh ni macam ni. Ingatkan dah pupus......Penyebar fitnah

Anonymous,  March 23, 2011 at 12:17 PM  

Papa Gomo adalah blogger yang patut ditahan ISA oleh polis kerana memfitnah....
Tapi apa polis kita buat?

BN / UMNO buat apa pun tak kisah?
Ini negara milik mereka kah?

Anonymous,  March 23, 2011 at 9:38 PM  

bodoh punya papa gomo.otak macam otak lembu xdak akai.anu kulup,telog besag.bising mcm puak hampa baguih.jaga poket masing2.anak haram

Anonymous,  March 24, 2011 at 1:36 PM  

Allah maha besar..Dia tidak sekali2 menganiaya hamba2 nya tanpa sbb. Kalau di pihak yg benar akan ditunjukkan nt..begitu jg di pihak yg salah. Betul kata anonym kt atas 2..solat hajat minta tunjuk kebenaran dan hancurkan si penganiaya..akan Allah makbulkan nt kerana Allah tdk sekali2 memungkiri janji. Cuma bersedia jelah bila kebenaran ditunjukkan nanti, bukan seperti yg kita jangka @ harapkan. Buka minda dan bersedia utk dibuktikan anggapan kamu2 mungkin salah ataupun betul. Jgn nt pandai kata org lain je dh tertutup pintu hati. Sila2lah cermin diri sendiri dgn kurangkan bercakap. Kalau x boleh kurangkan bercakap, sekurang2nya kurangkanlah mencarut tu..moga kt semua mendapat hidayahnya..

Hahn March 27, 2011 at 10:47 PM  

Kak Jijah harus bersabar kerana hari tu tak menyempat nyempat nak tengok kehandalan suami setan dia.

Tak lama lagi dapatlah Kak Jijah tengok bersama keluarga.

Anuwar di kategorikan sebagai Ayah yang mencontengkan arang ke muka keluarga. Macam keluarga seks kuat nampaknya.

Anonymous,  March 31, 2011 at 6:26 PM  

gemok bodoh tak sedar diri

Anonymous,  April 4, 2011 at 3:21 AM  

sikit2 konspirasi..sikit2 konspirasi..dasar penyokong bengong...

Anonymous,  April 6, 2011 at 5:49 AM  

Rasulullah Salallahu 'Alaihi Wassalam bersabda:

"Takutlah kamu akan doa orang yang teraniaya sekalipun dia kafir, kerana sesungguhnya doa orang yang teraniaya tidak dihalangi."


Riwayat Ahmad, Abu Ya'laa dan Dliya dari Anas.

aku bukan nak belah2 mana pihak.. tapi selepas isu video ni, aku terpikir, kalu anuar betul2 teraniaya, dan doa dari penyokong2nya, aku rasa ALLAH dah tunjuk kekuasaanNya kpd pemimpin2 yg coruppted tu, tapi ni makin teruk plak jadinya.. baca balik hadis Rasulullah S.A.W tu, sedangkan org kafir pun Allah makbulkan doanya, inikan pula org ISLAM.. knpa video ni kluar? pasal KehendakNya.. aku tunggu je next episode kisah "anuar" ni.. mcm layan drama TV pun ada..

P/S:- aku dah 10 tahun wat video editing, dari cctv cam sampai la HD RED CAM, video yg dikatakan mirip "Anuar Ibrahim" tu aku x tgk lagi, so aku x leh nak komen apa2.. tapi semalam 5hb, aku tgk gambar dlm satu paper ni, duk tunjuk gambar2 org yg dikatakan mirip "anuar".. ada 2 gambar yg aku rasa "match" dgn "anuar" aku x pasti sama ada EDITOR PAPER tu perasan & sengaja letak gambar tu @ kebetulan.. aku maleh nak scan 2 keping gambar tu, kalu nk tgk cari sendiri.. hahahahahaha..

Anonymous,  April 8, 2011 at 12:44 AM  

Alo-alooo... tumpang lalu... nak tnya la.. GOMO NI KAPIR KE BABI?.. yg mana satu haaa? aku pon konpius.. agak GOMO ni serupa je dengan Nuar... atau sama dgn Sepol... Gomo=Nuar=Sepol.... wakakaa

ahmad syafwan fazri shukri April 8, 2011 at 12:09 PM  

allah maha kuasa.....kita tunggu sipa yg benar.....

Anonymous,  April 8, 2011 at 4:27 PM  

cite tu kasi abes la bro... :)

Anonymous,  April 9, 2011 at 3:52 AM  

ALa plessing jer lebih...konek ntah beso ke kcik ntah...rkam rr smpi abes...kasi tngok punai die...wkakakakaka

Anonymous,  April 9, 2011 at 8:13 PM  

apo hal sokorat yo video eh..

Anonymous,  April 10, 2011 at 1:48 AM  

lepas ni sapa nak beli CD blue boleh beli ngan papa gomo...polis please note...papa gomo penyebar video seks...kalau x salah juga....lepas ni sapa2 beli CD blue boleh suruh taukeh kedai test...sebab x salah tengok cerita blue dan sebarkan...macam tu la yang aku paham....polis double standard...PENJARAKAN PAPA GOMO...PEMFITNAH DAN PENYEBAR VIDEO LUCAH...mesti mak bapak ko bangga kan...

Anonymous,  April 14, 2011 at 12:01 PM  

Petunjuk dan bala dr ALLAH ada yang segera dan ada yang agak lambat.gitu gak doa orang yang teraniaya ni lambat laun akan dimakbulkan kelak.Solat hajat juga adalah satu ikhtiar memohon kpd ALLAH bagi mendapatkan atau menyempurnakan sesuatu maksud yang tak dapat diungkai.Kesabaranlah senjata sebenar dalam segala ikhtiar kerana keputusan baik dan buruknya hanyalah dari ALLAH.

Anonymous,  April 14, 2011 at 12:09 PM  

Saudara-saudaraku..Hentikanlah mempercayai segala tuduhan/fitnah dan bersama-sama kita berdoa dan solat hajat bagi ALLAH tunjukkan kebenaran dan petunjuk kepada orang yang menzalimi dan orang yang dizalimi tersebut.Renungkanlah kembali,fitnah liwat pertama dulu dah ramai yang ALLAH ambil kembali berkat doa dan solat hajat saudara-saudaraku bersama.Usahlah kita bertelagah disamping mengumpul dosa secara tak langsung.

AkuTakPernahUndiSapa2,  April 16, 2011 at 4:02 AM  

PAPAGOMO - Lu punyer bahasa pun macam celaka ada hati nak kutuk orang..wa mmg tak sabar laa nak tgk lu kena bakar mcm mana kat Neraka..citer sume macam hebat tak pernah uat dosa..pui !!

Anonymous,  April 21, 2011 at 10:40 PM  

pic yg minum arak tersebar tempoh hari siapa agaknya ye..tak jelas...air colour hitam...kopi kot...tak sedar ada org yg tangkap pic waktu tu kot....dah mabuk agaknya ye...hehe...tuhan adil....

WANGMUDAH April 28, 2011 at 10:26 AM  

moga2 orang yg buat fitnah dan menyebarkan fitnah masuk dalam neraka jahanam semuanya..aminnn..

Anonymous,  May 3, 2011 at 11:12 AM  

si anwar ni kuat jolok dubor laki dan pompuan !

Anonymous,  May 10, 2011 at 1:50 AM  

Aduh somak tol politik lam malaysia nie , tengok berito jo asik² cito main jubo asik² cito main pelacur , apo tak ado cito lain ko? isu² kenaikan barang keperluan yg naik , isu minyak naik tak nak lak kuar lam berito tb ni , kalau satu ketiko maso iso main jubo dulo yg jadi saksi dan yg dituduh di tangkap sumbek an lam jel tapi sekarang lak yg dituduh dan yg jadi saksi bebas jo ,
Kalau pemimpin drpd parti kompenan yg torang² mengaku main pelacur pon boleh jadi presiden parti tak pulak nak heboh² lam tb , yg pasal sorang nie jo dok sibuk kuar lam tb tiap ari
Satu jo posan den jangan suko mengaibkan antaro manusio nie , kalau isu yg ditangkap kek pokdisen tu tak nak kuar kan lak ko? hahhahaa sudah sudah lahh tuuu

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP