PRK KERDAU - Tok Him Balun Kaw Parti Ajaran Syaitan

Saturday, March 5, 2011

Gomo baru sahaja selesai dari membuat liputan ceramah Pilihanraya di Rumpun Makmur yang melibatkan penceramah YB senator Ezam Mohd Nor, Roslam Kassim dan Yb Dato Ibrahim Ali.


Memang panas ceramah tadi yang membuatkan Kem Ceramah Pakatan Haram Kecut Perut sehinggakan Khalid Gagap Lari lintang pukang bila Di asak oleh penceramah BN.


Gomo akan Upload gambar gambar sekitar ceramah sebentar lagi dan tak lupa di sertakan dengan isi cerita nya sekali!!!


Memang Panas malam ini!!!

8 comments:

Anonymous,  March 5, 2011 at 12:41 AM  

kalau check gigi Mala bertembung dengan Ezam konfem ezam yang lari. tapi apakan daya cadangan itu ditolak mentah-mentah kerana Check Gigi mengalami senggugut. takdak rezeki, nak buat lagu mana, tunggu ajalah keputusan undian nanti.

Anonymous,  March 5, 2011 at 12:46 AM  

penceramah ameno mana ada standard naik moto kapcai aje. penceramah PR jauh lebih hebat. paling koman naik lexus dan merc. bersilau mato pakcik/mokcik peneroka terkena pancaran high beam.

Anonymous,  March 5, 2011 at 12:58 AM  

Penceramah PR dan pemimpin PR ni hanya berani hentam belakang sahaja.. bila berdepan cabut lari.. mcm ayam bacul jer...

Anonymous,  March 5, 2011 at 12:58 AM  

Kalau Obama berada di Kerdau pasti dia kagum tahap demokrasi dan tahap ekonomi penceramah. Kalau ada pertanyaan pun ialah tentang kehilangan hantu-hantu yang sering merayap-rayap ketika PRK.

tuan komrad March 5, 2011 at 2:17 AM  

wakakakakakakakakakaka

oooooo...ap yg guna lambang pas dulukan??kan??kan??

wakakakkaakakakakakakakakakak

org tua x sedar dek untung

wakakakakakaakakakakakakak

cam kucing kurap

wakakkakakakkkkakakaka

busuk,taik berselepat,bulu kusam,ada cekenit,mata ketumbit

wakakakakakakakakkakakkaka

dah dikutip,dibela,dijaga elok sampai sihat

wakakakakaakkakakakakak

biler dah segar bugar,kuat..gigit n mencakar tangan tuan yang mengutip

wakakakakaakkakkakakakakakakka

nasib baik kena heart attack je..tu pon x insaf lagi

wakakakakakakakakakakakka

cuba kalo kena langgar lori ayam??

wakakakkakakaakkakakkaka

gua pon tepuk tangan sehari suntuk

wakakakkaakakakakakakakakkaka

Anonymous,  March 5, 2011 at 2:35 AM  

gua setuju dgn wakakkak wakakakk

tuan komrad March 5, 2011 at 4:09 AM  

wakakkakkakakakakkaa

nasib baik ali ketam x makan kari bewak

wakakakakakakaakaakakak

kalo x,naya je

wakakakakakakakakaakakak

kisah merlimau yg wat gua rasa serba salah

lawak pon ada,sedih pon ada

zaman millenium masih ada famili yg kebulur tak makan

iskhh..iskhh..iskhhh

Anonymous,  March 5, 2011 at 7:22 AM  

hamidah osman,pru 13 nanti hang tau langit tinggi ke rendah..menang mjriti 600lebih je..pastu puak hang yg undi hang 60 keatas byk dan meninggal...harap undi pos la hang ni...tengah ada masa baik la hang tutuh duit rakyat perak..kayakan anak beranak...

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP