Video Porno Dan DNA Anwar Mana Lebih Penting?

Tuesday, March 22, 2011



Fokus Fokus Fokus.....


Isu sebenar adalah DNA Anwar Ibrahim dan pada hari Rabu Mahkamah akan putuskan sama ada Anwar Ibrahim akan di perintahkan untuk:



Pertama Serah DNA nya bagi memastikan Pertuduhan Pendakwaraya dalam isu Kes Liwat ini



Kedua: Bukti bukti DNA yang di temui pada Berus Gigi, Tuala dan botol air di guna pakai oleh Mahkamah bagi mengesahkan identity DNA lelaki Y yang di jumpai dalam Dubur Saiful Bukhari.



So harap kita jangan fikirkan sangat soal Video Porno Anwar Ibrahim ini kerana Anwar Ibrahim masih lagi belum report Polis! Kita biarkan pihak Polis menyiasat! Sebaliknya kita Fokus pada DNA Anwar yang sampai sekarang Anwar masih enggang membersihkan namanya dalam isu Liwat ini.


Psssttt... Sial Anwar Pancut Dalam Mulut..... Sedap!!!

21 comments:

Anonymous,  March 22, 2011 at 12:39 AM  

Betul kata GOMO, FOKUS. Jangan angkat hal sangat pasal video tu, dengar dengar kan aje dulu, dia terus lompat supaya blogger blogger pun kecoh, orang BN pun kecoh, dia sedang cari lobang nak bernafas dan membuktikan dia memang betul betul difitnah. Lu orang jangan lupa mamat siol ni belajar dgn Yahudi. Biar Datuk T jawab aje dulu.

Cara yahudi halus bang, lu orang kena fokus kat lubang jubur dulu, lubang depan lain kes. Dont play him game.

Gabriel, KL.

xman,  March 22, 2011 at 12:42 AM  

Ini perangkap bai perangkap!Pedulikan dengan video yg tak tentu asal-usul tu,kita fokus pada DNA.

Jangan termasuk perangkap anwar.Kita serahkan pada polis untuk menyiasat pelakon lucah misteri itew.Siapakah pengupahnya?Adakah aljuburi sendiri?

Blogger termasuk gomo dan media jangan mainkan isu ni lagi sampai terbukti identiti pelakon blue tersebut.

RoboGAPS,  March 22, 2011 at 12:48 AM  

Cite lubang jubor belum settle...nak cite lubang pantat.

Kesian Tuan Hj Saifool..kalu tu hari Tuan Hj hisap konek...jamin jubor dah rabak....terus gi hospital besar..jamin laporan jubor dah rabak...AlJuburi dah ke dlm..tak yah cite lubang pantat....Kesian Melayu lubang pantat lubang puki lubang jubor dah jadi agenda...bila Melayu nak maju??

Anonymous,  March 22, 2011 at 12:49 AM  

salam...

dek kerna video seks dato T dedah..
lelaki Y balun sakan kerajaan

dek kerna editor utama lihat dulu..
lelaki Y terjah sakan kerajaan

jangan pula kerja spin blogger pro kerajaan berlebihan....kerajaan
menjadi mangsa...

hubungan kita renggang...lelaki Y
bertepuk tangan...

hati-hati mainan lelaki Y...benar atau tidak video itu...kita lihat
gerakgeri Y-MAN tersebut...

Anonymous,  March 22, 2011 at 12:55 AM  

Macam mana Melayu nak maju kalau banyak Melayu pukimak macam lu RoboGAPS.

Akal lu sengkat, wa ingat lu pun barua yahudi.

Gabriel, KL

Anonymous,  March 22, 2011 at 1:00 AM  

Bahasa yang diguna disini tak macam orang yang bertaqwa....

Anonymous,  March 22, 2011 at 1:15 AM  

Ini tipu punya video yg dibuat sendiri oleh PKR menggunakan pelakon mana entah. Saja untuk divert attention dari isu DNA. Lepas tu boleh ditunjuk bahawa video tu palsu, menggunakan imej yg telah dimodify supaya boleh persalahkan pihak kerajaan. Satu taktik terfesak oleh orang yg terdesak.

karipap,  March 22, 2011 at 1:38 AM  

pergi mampuslah dgn video perut borai mantat tu apa yg penting skrg DNA lelaki Y.

Hahn March 22, 2011 at 1:54 AM  

Nak tunjuk Anuwar dia tu konon normal la. Boleh pancut depan. Jadi Nurul Izzah tu bukan ehem! macam sorang anak Assmin tu. BEtul betul anak Anuwar. Konon Anuwar pencinta lubang depan la konon.

Anuwar lupa mende tu depan belakang salur juga Pak Sheikh hehehe

Anuwar lupa. Jenis lelaki kalau tak di kawal seperti di Kelantan. Kambing pun mati. Betul tak ulamak binatang N.ajis?

PARANGkontot,  March 22, 2011 at 2:01 AM  

Masih terlalu banyak ambiguity tentang siapa Datuk T, Motif sebenar dan kandungan video tersebut.
Adalah lebih baik tumpukan kepada isu yang memang sah Anwar lakukan iani KES LIWAT Saiful. Stick to course and don't be disoriented dengan isu Datuk T.
Isu video Datuk T biar dia ,Anwar dan Azizah selesaikan. Kita teruskan denga cerita DNA Anwar dan keadilan untuk Saiful.

Anonymous,  March 22, 2011 at 5:11 AM  

Salam, Anon 1:00 am terima kasih diatas teguran, macam kenal aje. Biasa lah layan blog GOMO terikut ikut bahasa/perangai GOMO sikit.

'Wa bukan Melayu wa Swedish' tapi sayang kat Melayu Islam. Mamat tu cakap Tn Hj Saiful ... hisap konek ... jubor dah rabak ... bahasa macam tu tak perlu lah panggil 'Tn Hj' hina sangat. Perkataan Hj tu yang wa tak tahan.

Gabriel KL

mudz March 22, 2011 at 7:23 AM  

Gibon..lu silap masuk blog....ni blog jamban@lucah mesti guna bahasa lucah...tak suka leh berambus...masuk blog sopan santun...pukimak punya swedish.

Anonymous,  March 22, 2011 at 7:25 AM  

Video main puki pulak...ni mesti kerja MCA nak sabotaj UMNO....Najib bukan pilihan MCA untuk jadi Kepala UMNO...

Thmarin_G,  March 22, 2011 at 8:22 AM  

Sebab skrip jadi cacamerba, DEAD End... CEPAT2 disuruh member member upahan "FOKUS, FOKUS FOKUS... kita fitnah jer Anwar ni peliwat sudahlah... Cukup-cukuplah nak portrayed'kan dia ni sebagai peliwat Saiful auww auww sikit punya payah... ni pulak sbgi sex maniac pelanggan GRO mainland.

Sial punya si Ummi ngan Doc nyanyuk in da House... kasi kacau ana punya frogrammmm. Spin berlebih-lebih lah pulakkk..."

Bak kata Ucop dalam cerita Hantu Kak Limah. "Nampak benor nipunyer"

Betul atau tidak kisah VIDEO ni & hatta kisah lawak mintak DNA ni sekalipun... rakyat majoritinya semakin hari semakin dah jelas & fedup dengan permainan FITNAH puak-puak ni...

"Keep FOCUS... Stick to course and don't be disoriented..." Sial organised kaki Spin parti Melayu aka mamak sekaraang ni... tapi takda cerita lain ker. Apa cer agenda politik Melayu??? Apa cer Ketuanan Melayu diKL ni esplly?? Takkan pakat pandai buat website porno jerr????

sejahtera39 March 22, 2011 at 8:25 AM  

fokus..fokus...fokus...

tunggu esok 23032011..
result SPM Kuar
result mahkamah kuar
resulr DNA tak kuar?
fokus.. fokus.. fokus..

6hari lg cukup satu minggu..
tayangan perdana: hero Mcm Mr Y
perut boncit mkn duet haram ...

Anonymous,  March 22, 2011 at 9:27 AM  

APA2 PUN, AKU CUMA NAK TAHU SIAPA LELAKI Y...ITU JE

Matt March 22, 2011 at 9:30 AM  

geli betul tgk gambar kt post ni, tk lalu nk makan burger hari ni...

Anonymous,  March 22, 2011 at 9:40 AM  

Salam semua, saya rasa amat bersetuju dengan pendapat Gomo dan pengkomen2 lain, tak perlu alihkan pandangan kita ke isu lain. Lagi pun Wan Azizah sendiri cakap dia tak berapa nak percaya suaminya main yang depan(Utusan Malaysia), tentulah dia lebih mengetahui. Fokus...

Anonymous,  March 22, 2011 at 10:00 AM  

ala...apa salahnya. isu baru ni....panas! kita boleh "beli" apa pelacur yg di dlm video tu. kita buat siri baru lak, amacam?

Abdullah March 22, 2011 at 10:53 AM  

Wahai penulis-penulis blog, sedarlah segala kegiatan fitnah memfitnah sesama manusia merupakan suatu perbuatan yang amat dimurkai oleh Allah SWT, insaflah sebelum terlambat, kalau nak tulis kerana mencari nafkah melalui penulisan, biarlah hasil yg diterima itu HALAL dan SUCI. WallahuAlam.

Anonymous,  March 24, 2011 at 1:34 AM  

Aku tak paham ngan korang semua... Kita nak cerita kita kena ada fakta
Contoh: Ada tak korang yg tgok video tu? Boleh percaya ke ngan akhbar perdana yg mestinya berat sebelah?

Lepas tu korang nyebar opinion ni ada backup argument x?
Contoh: Ko ckp Anwar dah nafi walaupun blum tgok video tu dan terus buat laporan polis.... Kita skng tgh ckp isu maruah.. Kalau ada orang sebar gambar fake bogel korang ada ke masa nak gi check dlu? Dah berita bersepah ckp tu gambar ko.. mesti tindakan undang2 ko ambil kan??

Opinion ko kena ada argument yagn dpt streghthen your bloody hell opinion tau?

Fanatik tak kena tempat!! Aku pun kalau baca berita pun pkai otak... Aku tak sokong sapa2 tapi aku guna otak dan kaji dulu sebelum buat keputusan

by da way yg ckp ini satu tindakan kelirukan tentang kes liwat dia... BLOODY FUCKING HELL yg pkir camtu?? We talk about maruah!!

Korang semua ni memang bloody fools! Hope guna otak lain kali...

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP