Video Seks Anwar Ibrahim Mula Di Jual Di Petaling Street?

Thursday, March 31, 2011



Baru dapat makluman katanya Video Seks yang melibatkan Anwar Ibrahim telah mula tersebar di Petaling Street yang mana di jual dengan harga RM 20 sekeping, Butiran Lanjut.................Read More


Psssttt...Betul ke ni? kalau betul jom pakat pi beli

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

20 comments:

Anonymous,  March 31, 2011 at 3:16 PM  

Bodoh, mengajak org jd jahil cm dia.. Kau memang jahil papa gomo, penyebar fitnah.. mengajak org melakukn kejahilan, tgk video lucah 2 berdosa besar.. Kau emang kaki tgk porn, Fasik xlayak jadi saksi, xlayak dihormati.. Kau org y keji, hentikan penyabaran palsu, xcukup 4 saksi y bukan fasik adalah berdosa besar kata Mufti.. Klu kau org islam, bertaubat lah.. Isu agama jgn dipersendakan..

SEBELUM AJAL DATANG MEMANGIL MU!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous,  March 31, 2011 at 3:37 PM  

aku tgk papa gomo pye blog mcm syok sendiri je..bukti xde..fitnah je yg die pandai buat...ko ingt rakyat malaysia ne bodoh cm ko ke papa gomo...blog ko ni ptt d bg nama blog memfitnah se-malaysia...sesuaila 2 sbb ko kn ske mmfitnah...ingt papa gomo...kt dunia ni ko seronok...ble dh di teln bumi bru ko tau 'seronok' yg sebenar...insaflah wei....

Pakatan hapRak-yat,  March 31, 2011 at 3:39 PM  

Bengong mu Anon 3.16pm.

Amenda nak saksi 4 orang yang tak fasik? Kalau tak fasik, dah tentu halang Anwar dari sontot china doll tu. Amenda laa ko nak spin lagi?

Sape2 dapat salinan video tuu, pegi hantar pada Nik Aziz. Ape laa bebal sangat orang tua ni.

Esok bila dah tak leh nafikan lagi Anwar dalam video tu, Wan Azizah akan kata dia laa pula china doll tuu. Haa... sudah, kena buat lagi pulak royal commission baru.

pok ngah nik ajis,  March 31, 2011 at 3:54 PM  

Apa yg fasik samdol. . .Nicky ajis dgn nuar,hj hadi dan kak jijah.sam pendek.rafizi jambu bukan setakat fazik je. . .Munafik . . .Menipu je memanjang. .

Anuar dgn arsenik,shaipol,doc bertong-tong,beli MP, PM xjadi 16 sept. .byk lagi autanya dan kes baru memantat cina yg dikepit bloger topeng perak. . .

Hadi dgn fatwa sonsang. . .Lebih dr tuhan tuduh orang xsenada dgn nya kafir. .

Nicky ajiz siap boleh ampunkan dosa geng kalwat perupok dgn selinsing. . .Siap bg rasuah kat orang asli masa prk galas. . .

Rakyat malaysia yg mana prihatin. . ?
Rakyat malaysia yg mkn babi,jiat mcm bewak yg perasan kata semua rakyat sukong PR. . .aku rakyat m'sia juga tp x mcm barua PR. .Sbb aku sekolah....

Anonymous,  March 31, 2011 at 4:03 PM  

puak fuckatan rakyat hampa kata pi lah apa pun..depa dok kata anuwar betui situlah..otak depa dah tak boleh terima kenyataan.yang dok kalut nangoi-ngangoi hak bawah nilah.

kak limah gomol March 31, 2011 at 5:20 PM  

papa gomo...tunggu kak limah ooooiii

http://suara-keadilan.com/v1/images/MAKLIMAHBALIKKAMPUNG.jpg

Anonymous,  March 31, 2011 at 6:38 PM  

bangang la lu...

lu ajak minum2 semeja ngan parpu boleh la..

ni suruh masyarakat beli cd blu...

takde agama ke??

nak stim,sorang2 dah la....

Anonymous,  March 31, 2011 at 6:45 PM  

pok ngah nik ajis ,gua tabik sama lu ,bernas lu punya komen bib,puakpuak bangkai pas pis pus mana dia thu hala haram ,yang penting ,dap sondol dia pun dia kemut ,pkr sondol dia pun dia kepit .taruk sama dia .depa buat sembahyang hajat ,kenapa depa fikir Allah tak tahu apa apa ke.Allah Maha Tahu segala galanya.

Anonymous,  March 31, 2011 at 6:50 PM  

Seorang pegawai Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) dikatakan memuat turun dan menonton pornografi pada komputer milik pejabat selepas sejam menyoal-siasat Teoh Beng Hock.

Perkara ini didedahkan oleh pengerusi Suruhanjaya Diraja yang menyiasat kematian Teoh, tan Sri James Foong hari ini.

Beliau berkata demikian ketika peguam Majlis Peguam, Cheow Wee menyoal bekas timbalan pengarah SPRM Selangor, Hishamuddin Hashim berhubung memorandum dalaman yang mengingatkan kakitanganya supaya sentiasa memerhatikan pelawat, saksi ataupun suspek ketika mereka di kawasan suruhanjaya itu.

NONEPada satu ketika, Fong berkata penolong penguasa Mohd Ashraf Mohd Yunus sedang menonton pornografi di komputernya pada jam 1.20 pagi, 16 Julai 2009.

Foong: Pada pendapat saya, adalah agak longar cara saksi diperhatikan. Kenapa? Saya ingin tahu mengapa tiada kawalan keselamatan?

Hishamuddin: Arahan diberikan (melalui memorandum dalaman) dan mesti ada pegawai (yang mengiringi saksi).

Foong: Kenapa tidak tanya pegawai awak apa yang mereka lakukan (apabila awak berada di pejabat pada waktu itu)?

Hishamuddin: (Mereka tidak beritahu saya) kecuali saya tanya.

Foong: Tahukah awak bahawa Ashraf telah memuat turun bahan pornografi sekitar jam 1.20 pagi (16 Julai 2009). Apabila operasi dijalankan, dia menonton pornografi di internet.

Hishamuddin yang terkejut dengan berita itu mengambil masa sebelum menjawap “ia di luar kawalannya”.

“Ini tiada kaitan dengan kerja... mungkin inisiatif sendiri,” katanya.

Kejadian itu berlaku kira-kira sejam selepas beliau membantu seorang lagi rakannya menyoal Teoh.

sumber:malaysiakini

kahkahkahakhakhakakahkahkahkahkah

mesti rakyat malaysia dah giler seks

jibon tgk video miyabi tak kat ofis??

kahkahkahkahkahkahkahkahakah

anti bohmau March 31, 2011 at 6:52 PM  

bila kena ko puak dia, cepat2 kata fitnah...suh org lain bertaubat. yg dia sendiri tak reti2 nak bertaubat...tau buat jeeee...

Anonymous,  March 31, 2011 at 9:17 PM  

Video sex soi lek bulih pulak tengok, video anwar tak boleh tengok berdosa. mana punya mazhab diaorang ikut.

Anonymous,  March 31, 2011 at 9:40 PM  

VIDEO SEKS NUAR SESIAPA TENGOK PUN BOLEH...TP SESIAPA NAK DENGAR CERAMAH NUAR TAK BOLEH PLAK?

MAKIN TERUK UMNO...TUKAR JER LA, MENYUSAHKAN RAKYAT JER BELA UMNO NI..

LBH MULIA BELA ANJING DR BELA UMNO!!!

Anonymous,  March 31, 2011 at 10:17 PM  

Nuar lucah ker, ko peduli apa?

entah2 ko pun kaki blu jugak...

Anonymous,  April 1, 2011 at 3:30 AM  

Tipikal Cyber Trompah tajaan parti cap melayu.

Dok bercerita benda/perkara yang tak menjana minda, merapu lagi memualkan.

Nak kata apa lagi, kalau ketua bahagian dalam parti cap melayu pun ada yang tahap bangang/takdak ilmu, inikan pula Cyber Trompah upahan. Tulis merapu pun apa ada kesah, asalkan bulan-bulan duit masuk.

Makin lama parti cap melayu ni nampak bertambah bangang dengan wujudnya blog-blog yang tidak menjana minda seperti ini.

Kesudahannya, parti cap melayu bertambah lesu dan mereput dengan sendiri dari dalam.

Anonymous,  April 1, 2011 at 4:35 AM  

video perupok dan video din puduraya tak de ke gomo?

cakap dentum dentam

Anonymous,  April 1, 2011 at 9:23 AM  

Siasat Yayasan Pengurusan Utama Yayasan Pembangunan Ekonomi Islam Malaysia (YaPEIM yang kuat menyokong Anwar AlJubori dibelakang tabir.

Anonymous,  April 1, 2011 at 3:38 PM  

puak2 fuckatan dah gelabah ahak2...ANU-arjuborey ..lu dah game over hahahahah puak2 fuckatan pasni korg melancap la gentel konek ngan kelentit je pujaan hati korg dah ke bamboo river ahahahaha

Tanpa Nama Dowhh...,  April 2, 2011 at 1:16 AM  

Asal ada bangkangan saja musti korang ingat kononnya ia datang dari puak-puak pakatan.

Alahai...lemahnya otak pemuja-pemuja parti cap melayu neh.
Lu orang ingat semua melayu yang bangkang umno tu datang dari puak pembangkang kaa..?

Ramai je melayu kat luar sana tu yang duduk atas pagar....ke umno pun tidak, ke pakatan pun tidak.
Tapi yang pasti kebencian mereka kepada umno memang tidak dapat disangkal lagi.

Seperti orang veteran parti cap melayu sendiri cakap laa...umno zaman sekarang sedang mereput dari dalam.

Anonymous,  April 9, 2011 at 11:59 AM  

x ada adap punya papa gomo...ada ke ajak orang beli CD blue...patut polis siasat pemilik blog ni...orang islam ke kafir? dah la nak beli CD blue ajak orang lain beli sekali...x paham aku...desperate ke apa ko ni papa gomo? bagus ajak mak bapak kau...adik perempuan...kakak kau tengok sekali....bodoh macam lembu...x tahu malu....

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP