Doa Saiful Bukhari Di hadapan Kaabah Di Makbulkan Allah SWT

Saturday, April 2, 2011




Lihat gambar di atas dan sama sama kita menilai maksud tersirat dari Gambar yang penuh makna ini. Allah Maha Besar dan itulah yang berlaku ke atas Anwar Ibrahim di atas Dosa Dosa nya yang selama ini mengaburi mata Rakyat terutama Penyokong Tegar Al Juburi ini.

Saiful Bukhari selalu menyebut...

Yang Hak Pasti Berdiri
Yang Bathil pasti Jatuh

Buktinya sekarang setelah Saiful Bukhari pulang dari menunaikan Ummrah di makkah dan memohon doa di depan Kaabah maka satu persatu Kedajalan Syaitan Anwar Ibrahim terbongkar. Allah maha besar!!!


Psssttt....Anwar Ibrahim nak kata apa? Juak Pencacai pakatan nak kata apa? Huhuhu



Bukan macam Nik Ajis yang BACHOL menyokong
Peliwat Tegar Anwar AL Juburi.

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

52 comments:

Anonymous,  April 2, 2011 at 6:25 PM  

Haji Sepol pegi Mekah tapi x pegi sembahyang jumaat??

camana tu?

kena tanya Ustaz Soi Lek ke?

Anonymous,  April 2, 2011 at 6:40 PM  

kalau ada masa tengok ni..... fikir-fikirkan, jangan tutup pintu hati terhadap pendapat/pendirian yang berbeza dari kita.

http://www.youtube.com/watch?v=5d5jDwzZ9Rk

Anonymous,  April 2, 2011 at 7:05 PM  

minyak naik lagi...Sarawak nak buat pilihanraya negeri. Kerajaan nak pakai duit banyak fullstop. Bila kerajaan nak pakai duit, kerajaan akan mintak duit dari siapa? Macam biasalah, rakyat yang kena keluar duit. Bagaimana? Naikkan harga minyak, maka kerajaan akan dapat duit banyak.

Bagaimana pula kalau rakyat marah kerajaan naikkan minyak? Kerajaan tak bimbang ke nanti rakyat tolak BN di Sarawak? Tak perlu bimbang, kerajaan dah plan baik punya, malam ni nak naikkan harga minyak, Buletin Utama TV3 suku pun keluarkanlah kenyataan Ketua Polis Negara, "Video seks Anwar terbukti tulen, bukan video palsu!".[Video seks tulen].

Maka huru haralah lu orang semua rakyat Malaysia, mendengar kenyataan Ketua Polis negara tentang video seks Anwar Ibrahim yang dikatakan tulen sampai tak sedar kocek lu orang dah rabak dikoyakkan oleh kerajaan. Duit lu orang jatuh mencurah-curah masuk dalam kantung kerajaan. Selepas pilihanraya nanti jadilah lu orang macam wartawan Utusan yang mengeluh dengan kenaikkan harga barang lu klik sini [Wartawan Utusan].

Anonymous,  April 2, 2011 at 7:15 PM  

anon 7:o5 terpaksa pecah tabung anak sebab sesak gara2 minyak naik dopolosen...itupun kalu ada anak..kalu bujang maknanya tegok air paip jer kerana kebulur gara2 minyak naik doplosen...kesian masih ada mamat yg sengkek kat malysia ni gara2 minyak naik doplosen..padahal satu dunia minyak naik harga....

Anonymous,  April 2, 2011 at 7:25 PM  

Bila telan subsidi kerajaan tak pulak mahu BERTERIMA KASIH. Bila naik minyak sikit nak mengamuk habis diungkit.

Susah negara kalau ramai rakyat bodoh macam anon tu dan tak tahu bersyukur. Lagi pun tak tahu betapa harga minyak memang naik seluruh dunia dan Malaysia yang terendah.

Tapi susah nak cakap kalau orang yang fikirannya selorong sahaja. Lorong Gelap Anwar Ibrahim. Lorang Sempit Nik Aziz. Lorang kotor Lim Kit Siang.

Cakap pun tak guna.

TESLAMARIN April 2, 2011 at 7:38 PM  

BENDA NI JADI SEBAB SIBUTA PIMPIN SIPEKAK, JADILAH MACAM TU, YANG PEKAK NI IKUT AJE SAMPAI KE UJUNG.ADA CERITA KISAH 3 ORANG SIBONGKOK, SITEMPANG DAN SI CEME PERGI MEMINANG PUTRI RAJA, TAU MACAM MANA DIA NAK PERGI KE KE ISTANA RAJA, NANTI AKU CERITA KAT BLOG AKU.

Anonymous,  April 2, 2011 at 7:39 PM  

Kena pi marah tok sheh2 pengeluar minyak juga sebab depa pun penaik harga minyak di pasaran antarabangsa. Macam mana kita nak kutuk depa ni, kerajaan Ada juga blog ka yang kita boleh hentam.

Anonymous,  April 2, 2011 at 7:39 PM  

lorong kunyit haji sepol jgn lupa!

pakej baekkkk punya!

10 DNA in 1!!

kah kah kah...

Anonymous,  April 2, 2011 at 7:39 PM  

ni anon 7:15 & anon 7:25 (same bloody person, chet!!!!)

telan la bulat-bulat apa yang Utusan Malaysia dah spin. Bodoh sangatlah kalau kata minyak kat malaysia ni paling murah. Thais pay high petrol price, but they don't have to pay toll, they don't pay road tax more than once, they don't pay a small fortune for locally produced cars. Singaporeans pay high price petrol, but they earn six times we do, they can eat cheap in JB, they buy their groceries from JB. Tu smart namanya, biarlah tak beretika, so what.

Subsidi sikit bising, politicians and cronies melantak tak hengat ko buat bodoh je? Razak Baginda sapu setengah bilion ko tak nampak?

Rabun tahap gaban la kau! Bodoh sombong!!!

Anonymous,  April 2, 2011 at 7:44 PM  

Malaysia as an oil producing nation should rejoice in the increased revenue, use it to buffer the shock of the hike, let not the people suffer...

Anonymous,  April 2, 2011 at 7:47 PM  

kalau pakatan memerintah malaysia, ada jaminan ke minyak tak naik harga???

Anonymous,  April 2, 2011 at 7:53 PM  

anon 7:47

jaminan tak ada, tapi kalau kau rajin baca Buku Jingga, PR punya formula adalah lebih doable daripada cakap kosong/sombong/bongkak BN. Kalau engkau ikhlas nak tahu, bacalah, gunakan kebijaksanaan untuk buat penilaian. Kalau boleh terima ok, kalau tak boleh terima pun ok. Yang penting kau kena ikhlas pada diri sendiri dalam menjawab persoalan engkau di atas.

RoboGAPS,  April 2, 2011 at 7:57 PM  

Cit Tuan HJ Tamby kecik...buat porno show hambir terlupa aku Tuan Hj Saifool Al Bontot....

Kesian Tn Hj Saifool populariti dah kurang semanjak Tuan HJ Tamby Kecik al rogol buat video lucah...

Nak jadi bangang jadi bangang cam tuan Hj Saifool al Bonto...suruh hisap konek tak nak...tak hisap konek cam na konek nak naik..cam lubang jubor nak rabak......rosak skrip punya Melayu.

Anonymous,  April 2, 2011 at 7:58 PM  

kalau FUCKatan memerintah alamak Anuar Aljuburi akan buka kilang Kunyit..dan Nike Ajis akan Takebeer...Takebeer...Takebeer...dan pencacai-pencacai PAS..DAP..PKR akan bermandi Kunyit ..yahooo hidup FUCKatan...hidup FUCKatan..

Matt April 2, 2011 at 8:11 PM  

RON97 tu minyak org kaya, standard shell vpower, sebab tu kerajaan tk subsidi.. sebab tu harga dia turun naik ikut harga pasaran dunia..

tipikal pembangkang totok, tkde keje lain nk membangkang 24 jam, benda yg dia tk faham pun bangkang juga..

Anonymous,  April 2, 2011 at 8:15 PM  

Bangang punya Matt..isu lubang jubor bukan isu minyak...tolong hormati tuan blok jangan lari tajuk.....kalu utk orang kaya apasal naik 20 sen tak naik 2 ringit ....bodoh punya Kerajaan.

Anonymous,  April 2, 2011 at 8:21 PM  

kepada penyokong pr yg bodoh lagi buta....selagi tak dpt kuasa....memanglah syok sendiri...boleh janji bulan dan bintang...cuba tengok selangor...habis pasir kena tibai...kelantan habis balak kena tibai...20 thn perintah masalah air paip pun takleh selesaikan...penggundi diselangor dulu pangkah pr konon nak perubahan...rupanya lagi teruk...cukuplah apa yg dah jadi kat selangor sebagai pengajaran pada penggundi yg lain

Anonymous,  April 2, 2011 at 8:26 PM  

Anon 7:53

Kalau ko jujur pada diri sendiri, cuba ko tengok semula manifesto PR (baca kerajaan SELANGOR) yg dijanjikan sebelum PRU yg lepas dan bandingkan berapa yg dah ditunaikan. Gunakan kebijaksanaan kau utk buat penilaian. Mungkin kau boleh cakap, satu penggal memerintah mungkin tak dapat nak deliver semua, tapi cuba kau peratikan, selidik dan buat homework sikit, berapa peratus usaha yg sedang dijalankan utk mencapai matlamat manifesto. Yg aku nampak, tak ada cerita lain yg didendangkan, balik-balik subsidi air, air, air.....yg lain lain tu macam mana ya? Yg penting kau kena ikhlas menilai dan memahami maksud penyampaian dlm sesebuah organisasi.

Anonymous,  April 2, 2011 at 9:03 PM  

Tengoklah juga laporan audit negara berkenaan pentadbiraan kewangan kerajaan negeri Selangor. Nombor dua terbaik selepas Pulau Pinang.

Air percuma. Sungguhpun sedikit, tetap sudah ada kamajuan, alhamdulillah. Something BN did not do in their 50 years in power.

Lain-lain isi dalam manifesto aku memang tak buat homework, tak boleh komen. Cuba ko cerita mana yang tak tercapai lagi, kita study satu persatu.



Lombong pasir cerita lama, sebelum PR tadbir dah ada, cuma baru nak dedahkan sekarang, bila dedah dan siasat, culpritnya orang BN juga pun. Tak terkejut.

Anonymous,  April 2, 2011 at 9:13 PM  

kena tunggu 17 thn br mslh air blh settle kat kelantan...adoiii lamanya tp beli bangunan UMNO harga 3 juta blh plak kat KB?pelik3X bg blogger tabur fitnah 4 juta blh plak.....adoiii sangap tul hamPas...kerajaan Pakistan pon naikkan harga minyak so mslh harga minyak bkn mslh negara kita je tp dunia..ada paham ka?bodo punya hamPas....janji mcm2 mani festo mengalahkan nak buat roket tp kelantan masih lg kotot...ketinggalan 20 thn kebelakang....haktuiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhhhhhh

Anonymous,  April 2, 2011 at 9:15 PM  

Janji pakatan di Pulau Pinang masih tidak mampu dilaksanakan. Rakyat masih menunggu Janji manifesto Pakatan Rakyat PRU 12 masih belum ditunaikan.


1:Hapuskan kutipan tol Jambatan Pulau Pinang Rm7


2.Hapuskan Tol Sg Nyior Rm0.50


3. Bonus Rm6,000 sthn kpd kluarga miskin


4. Hapuskan bayaran parkir kereta hari sabtu/ahad


5 Janji dan sumpah PR utk bela Kg Buah Pala akhir roboh

Anonymous,  April 2, 2011 at 9:22 PM  

dia mandi wajib tak sebelum pergi ni ??

Anonymous,  April 2, 2011 at 9:36 PM  

Anon 7.39pm

Kalau macam tu kau pergilah pindah duduk Thai atau Singapork. Apa hal kau menyalak kat sini. Kalau Mesia ni x bagus berambus lah dari sini. Bukan tak de Melayu yg dah migrate from mesia ni. Walk your talk laa.

Anon 7.39pm

10 DNA dalam lubang Saypol? kau buta tuli or plain stupid. Pergi baca betul betul apa chemist chemist tu tulis. Jangan buat dosa kering aje. Kalau 10 DNA dalam lubang Saypol tak de la hero zina lewat kau tu menggigil takut nak bagi DNA.

Hark ptuih. bodoh punya melayu

Anonymous,  April 2, 2011 at 9:55 PM  

anon kat atas ni pencacai jilat jubo ANU-grah tu ke atau china doll yg dimaksudkan dan berselindung dibalik nama anon hehe

Anonymous,  April 2, 2011 at 10:07 PM  

pada yang marah minyak Ron97 naik, kau orang betul betul jenis puki mak dan bangang, kau orang pakai Ron97 ke ? bangsat betul la kan Ron 95 ada nak murah pakailah Ron 95, nak lagi murah pakailah minyak puki mak kau orang!!!! bangsat!!!!

Anonymous,  April 2, 2011 at 10:11 PM  

anon 9:36

buat apa nak pindah, ni tanah tumpah darah aku. Aku bukan benci Malaysia, point aku, kalau pentadbiran negara lebih telus, rakyat tak terbeban secara melampau. Aku bukan minta petrol free, aku nak harga petrol biar berpatutan sebab kita ada cara nak maintain harga petrol.

Kalau boleh bukti Anwar salah, silakan hantar masuk Sungai Buluh. Dia tengah fight court battle, tak salah dia exhaust semua means legally available. Kita yang kat sini dok fight perception battle, memang tak ada common ground to agree. Macamana pulak swab sample dated 26/6 boleh admitted as evidence, tak ke pelik sedangkan report cuma Saifool buat pada 28/6?

walk the talk eh? Tapi kat Malaysia ni Money talks, bullshit walks. Ada duit semua boleh, judge pun boleh beli. Might is always right.

anon 9:55
Gila aku nak letak nama sendiri, korang tak apalah tak ada risiko nak kena tangkap, aku ni? Selagi BN berkuasa selagi tu lah dissenting voice tak akan selesa menulis, biarlah aku anonymous sekarang, ada rezeki kalau dapat government lebih democratic, aku pun tak menulis dah kut

anon 10:07
bahasa melambangkan jiwa bangsa. You're disgusting

anti bohmau April 2, 2011 at 10:27 PM  

harga minyak ron97 naik puak2 pr hingaq gila. padahal naik moto pakai ron95!!!!

ooohh! lupa! sejak pembangkang memerintah beberapa negeri ni, dah ramai org2 pr jadi kaya raya. depa pakai kereta mewah & guna ron97, patutla mengamuk sakan!

eh? beli keta harga beratus ribu, minyak harga ciput mcm tu pun nak marah??apa hal?

*tak ada kena mengena dgn mrk yg pakai keta local & kontot, guna ron95 mcm aku...

Anonymous,  April 2, 2011 at 10:28 PM  

anon kat atas ni.....kalau mcm tu baik ko dok singapok mcm member ko si hanif bahlol tu....lg senang kalau ko bangga2 kan sgt pg la takde sapa nak halang...naik 20 sen kecoh padahal cukai pintu setaun sekali pon mls byr ....

Anonymous,  April 2, 2011 at 10:28 PM  

Kelantan memang ketinggalan, KB Bandaraya Islam, tapi pasar2 kotor, longkang kotor, jalan raya rabak, sikap mementingkan diri di tahap teruk, air bersih tak sampai2 kalu ada pon tekanan rendah... retorik KB BRI biar tertunai...

Anonymous,  April 2, 2011 at 10:36 PM  

PUAK MACAI BODOH NI SEBOK KATA UMNO/BN BYK BAGI SUBSIDI KPD RAKYAT..

KEPALA HOTAK KO...DUIT ITU KAN RAKYAT PUNYA...JGN NAK PUSING LAH..ITU SUME DUIT KITA...

UMNO CUMA NAK PELINGKUP JER...

Anonymous,  April 2, 2011 at 10:40 PM  

anon kat atas...kalau nak lingkop dah lama mak kau jd pelacur kat petaling street tau.....ko belajar pon kat mana?silap2 dpt biasiswa..usaha sapa?ko sakit pg amik rawatan bayar pon rm 1.00....pe la punya bodo pencacai AL juborey

Anonymous,  April 2, 2011 at 10:44 PM  

. Program-program Islam bagi melaksanakan Instituis Islam dicemuh oleh PAS, seperti penubuhan Bank Islam, Universiti Islam dan Institusi Islam yang yang lain. Ini dilakukan untuk tidak menampakkan imej Islam pada UMNO dan kerajaan. Mereka menentang perlaksanaan program Islam. Anehnya antaranya pemimpin PAS itu, ada yang merayu supaya anaknya dapat memasuki Universiti Islam dan universiti-universiti lain.

2. Pesuruhjaya PAS Terengganu, Haji Hadi Awang mensifatkan penubuhan Bank Islam dan pajak gadai Islam yang sedang diusahakan oleh kerajaan tidak kerajaan tidak memberi apa-apa ertipun kepada umat Islam di negara ini.

"Perkara ini hanya sebagai kulit yang berlambangkan Islam sedangkan pemerintahan negara tidak dijalankan mengikut cara Islam". (Harakah - 26 Januari 1983).
hahaha hamPas yg bodo tp masuk gak tabung haji..pegi kursus pon anjuran kerajaan bukan anjuran hamPas....

Anonymous,  April 2, 2011 at 10:46 PM  

anon 10:28

naik 20sen/litre. Sekali full tank 60L, beza RM12. Satu bulan 6x full tank, beza RM72. Dah boleh cover tambang anak gi sekolah, atau bill air. Semakin hari spending power semakin mengecut. Belum kira kenaikan harga barangan keperluan lain akibat direct results kenaikan harga minyak. Yang ko sibuk nak suruh aku pindah buat apa, bukan aku tak suka Malaysia, aku tak suka perangai pentadbir negara ni. Ko cakap serupa nak lari dari masalah, bukan nak selesai masalah, bila nak ada mentality negara maju tak tau. Think out of your little box la, bai!

Anonymous,  April 2, 2011 at 10:49 PM  

anon 10:28 tengok nih, biar kembang sikit minda tuh

http://www.youtube.com/watch?v=5d5jDwzZ9Rk

Anonymous,  April 2, 2011 at 10:54 PM  

anon kat atas ni...ko tak tau ke Pakistan pon naikkan harga minyak..so minyak mslh global..logik la sket kalau tak amerika tak perang la kat iraq kalau akda kepentingan....jgn jd bangang apa mslh pakai je la ron 95...kete ko mahal sgt ke?adoiiii buruk2 malaysia pon yg ko kata semua mahal takde lg yg mati psl tak mkn,mati byk mkn ada....

Anonymous,  April 2, 2011 at 10:55 PM  

anon 10:44

tahu tak beza mengkritik dan meluat? Kalau tak tahan kena kritik, jangan dok megheka nak jadi pentadbir. Itu minda kurang cerdas namanya kalau tak boleh terima kritikan.
Tok sah dok canang hak kerajaan kalu, hak UMNO. Sedaq dighi sikit, perbelanjaan kerajaan adalah untuk semua rakyat. Sumber peruntukan kerajaan juga sebahagian besar datang dari rakyat. Jangan dok perasan hak UMNO, macamana hangpa dok perasan guna sekolah untuk program UMNO cek oii. Tak malu! Ignorance is bliss, pasai tu hangpa boleh tidux senang urut perut walaupun dok mentekedarah duit kerajaan (tax payers' money) secara tak berhemah

Anonymous,  April 2, 2011 at 11:02 PM  

belum perintah blh la ckp mcm2 dah perintah mcm kera dpt bunga..mana pegi manifesto ?apa jd dgn konon2 nak mansuh tu ini?balik2 isu air je....BTW puak2 hamPas menggunakan kanak2 semasa berkempen blh plak?PASTI...hmm sumber rekrut masa depan hamPas...kecik2 diajar utk membenci..apa da ..terbaru nak roboh pasti psl nak buat jln tp puak2 hamPas politikkan hal ni kononnye ker. negeri nak robohkan surau la apa la ..bodo betul...masa ker. buat jambatan pulau pinang puak2 DAPig dan hamPas mogok psl isu jambatan..skang tgk siap mintak satu lg..tu la ckp lg senang..takat ckp kanak2 autism pon blh tp otak zero...

Anonymous,  April 2, 2011 at 11:06 PM  

semasa kerajaan BN mentadbir Kelantan, permohonan kaum Siam untuk membina sebuah berhala di Kampung Berok, Pasir Mas tidak diluluskan kerana ketinggiannya yang agak menonjol. Lalu setelah dipohon lagi, maka kerajaan BN meluluskan dengan syarat;

1. Berhala itu tidak boleh dibuat menegak, tetapi perlulah dibaringkan.
2. Berhala hendaklah terlindung agar tidak mengganggu kaum Melayu di sekitarnya.

Tetapi di bawah kerajaan Pas mentadbir semakin banyak projek 'berhala' yang diluluskan di Kelantan. Berhala duduk yang berada di Jong Bakar, Tumpat telah diluluskan walaupun ketinggiannya menyamai 5 atau 6 tingkat bangunan.Jadi kami agak terkilan, tetapi memandangkan kami inginkan sebuah kerajaan Islam, maka kami masih lagi menyokong kerajaan Pas, bahkan moyang kami telah mendermakan seutas tali lehernya yang bernilai beberapa ribu ringgit ketika ceramah Pas yang dianjurkan ketika saya di sekolah rendah sebagai tanda sokongan.Tahun demi tahun berlalu dan sekali lagi kami dikejutkan dengan pembinaan berhala dekat dengan 'Kok Keli'. Dan apa yang menyedihkan lagi TG Nik Aziz sendiri yang datang merasmikan beberapa majlis keagamaan.Kemudian sekali lagi kami dikejutkan dengan pembinaan terbaru 'berhala Buddha' terbesar di Asia Tenggara di Kampung Tawang, Bachok. Atas dasar ingin tahu, demi Allah, saya, ayah, ibu dan adik lelaki telah pergi ke wat Siam di Kampung Tawang yang menempatkan berhala yang terbesar di Asia Tenggara.

Ditakdirkan Allah, kami telah diberi penerangan oleh saminya sendiri yang datang kepada kami setelah melihat kami melawat berhalanya. Pakaian sami itu berwarna putih.Menurut tok sami itu ketinggian berhala ini menyamai 12 tingkat bangunan. Ketinggiannya melebihi 100 kaki dan diletakkan secara berdiri. Berhala ini dibina betul-betul bertentangan dengan kiblat solat.Menurut sami itu lagi kerajaan negeri sendiri telah meluluskan projek itu dan telah memberi sumbangan sebanyak RM60 RIBU RINGGIT melalui wakilnya Datuk Anuar Tan. Kami terkesima mengapa dengan mudah peruntukan diberikan untuk membina berhala, sedangkan Nabi Allah Ibrahim sendiri dengan kudrat Baginda memusnahkan berhala.Tok sami itu memberitahu, bahawa pelancaran perasmian tokong Buddha itu akan disempurnakan oleh TG Nik Aziz sendiri pada 6 Jun 2009. Kami pun mengambil keputusan untuk pergi sekali lagi pada 6 Jun.

Tetapi Datuk Anuar Tan yang datang merasmikan kerana menurut orang kampung TG Nik Aziz ditegur oleh beberapa tok guru pondok agar tidak terlalu menonjolkan diri di rumah ibadat Siam.Kami diberitahu kos pembuatan patung itu sahaja melibatkan belanja lebih daripada RM2 juta. Kami terkesima. Kami terfikir syiar manakah ini? Hari demi hari berlalu, namun hati kami masih lagi pada Pas........ luahan anok kelate...

Anonymous,  April 2, 2011 at 11:26 PM  

hehehehhehehehehhe

nama je pegi haji

ramai gak yang tak reti nak taubat bile balik

hehehehehehehehehe

rambut still kuning

dada nampak lurah

hati masih hitam cam buntut kuali

heheheheheheheheheheh

Anonymous,  April 2, 2011 at 11:33 PM  

tu yg al juburi geram..hari2 mau toron....silap2 buntut lu mangsa seterusnya he he he

Anonymous,  April 3, 2011 at 12:20 AM  

Orang yang komen pasal orang pergi Mekah ni dia dah pergi Mekah ke..?
Dari apa yang dia orang komen seolah-olah melaksanakan Ibadah Haji itu tidak membawa apa-apa makna... mungkin itulah gambaran hati mereka..

Anonymous,  April 3, 2011 at 2:46 AM  

Negara kita mmg keluarkan minyak tapi bukan pengeluar terbesar... do the math... jgn asyik nak salahkan kerajaan... kalau kos dah naik... terpaksalah naik... asyik nak bg subsidi kat minyak.. sampai bila??? dahlah... isu minyak naik ni mmg dah basi dah... kalau kerajaan tak cukup jujur minyak tu naik lepas pilihanraya... bukan sebelum pilihanraya...

Anonymous,  April 3, 2011 at 2:52 AM  

lupa pula nak beritahu... sila search kat mana2 source yg anda dpt cari... ada negara yg produce lg bnyk minyak dr malaysia tp harga minyak kat pasaran dia lagi tinggi dr kat malaysia... TQ...

Anonymous,  April 3, 2011 at 5:23 AM  

subsidi ni merupakan tindakan perkongsian hasil negara

kalo subsidi hapus,rakyat nak merasa apa lagi??

org miskin makin miskin.yang kaya bertambah pelahap nak bolot kemewahan..

jgn nyesal rakyat menuntut kat akhirat kelak..

Anonymous,  April 3, 2011 at 5:26 AM  

org lain pegi gak haji,tapi takde sampai nak berposing2...
mentang2 la lu jadi mangsa suntut,takkan nak tunjuk bukti lu dah jadi alim

orang yang baik,takkan ngaku dia baik

buat ibadat sebab nak bertaubat atau sekadar nak menunjuk2?

Anonymous,  April 3, 2011 at 9:49 AM  

woi bodoh siapa kat orang lain pegi umrah takde posing...situlang besi ambil gambar kat mekah tu apa...siap bagi tahu kat orang apa dia doa....dia bagi tahu tu pun kerana nak boss dia tahu yg dia pergi sana buat serti apa yg disuruh oleh tuannya...baru balik boleh claim duit kat tuannya...agama orang pas ialah politik...ISLAM hanya alat...

Anonymous,  April 3, 2011 at 11:11 AM  

untung dok malaysia blh gak pakai kete minyak pon blh isi kalau dok myanmar naik kete lembu je la korg nih...BTW bersyukurla anda dilahirkan disini...takda yg sempurna at least semua ada ...

Anonymous,  April 3, 2011 at 1:14 PM  

Bangang! ingat nak gali minyak nih macam gali air mineral? air mineral kat stesen minyak tu cuba tengok berapa hinggit seliter? kenapa tak bising?

Nak gali minyak nih kena buat research, kena cari, kena buat platform, kena gali, kena buat loji, kena tapis... bla..bla..bla... kena gajikan pekerja dgn harga tinggi... kalau naik pun aku tak hairan...

tak tau la plak dalam buku jingga, PR boleh gali minyak pakai cangkul jer... hahahahhaa.... bodoh!

Anonymous,  April 3, 2011 at 3:18 PM  

Lambang Pas dan Keadilan pada dahi Seefool @ Sayfool tu dah dipadamkan ke?

He he

Anonymous,  April 3, 2011 at 7:36 PM  

gambar ustad saiful dah tak bercahaya lagi, dahinya dah tak berbelang hitam lagi. hitam didahi dah tak kelihatan. apa sudah jadi?.
Boleh tuan gomo tunjukkan gambar terbaharu Mr. Saipol

Anonymous,  April 3, 2011 at 9:53 PM  

ni apa hal ni dari cerita sepol boleh divert ceta minyak plak ni. tak pa sepol kebenaran dah semakin menyerlah. tak lama lagi sure anwar akan direjam dgn batu sampai mati.

Anonymous,  April 3, 2011 at 10:04 PM  

antara dua darjat, satu pergi muasasah berjuang sendirian utk cari kebenaran, satu lagi tua kutuk yg tak sedar diri.

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP