EKSLUSIF 18SX Video Porno Seks Anwar Ibrahim Di Dedahkan TOLONG SEBARKAN

Monday, April 4, 2011



video
Nantikan sambungannya.......

So apa kata anda? He he he


Psssttt...Berlari Gomo dan Gap nak upload video ni...huhuhu



DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

166 comments:

ANUwar ANUgerah Tuhan April 4, 2011 at 4:36 PM  

Yahuuuu..Kita dengar apa kata pencacai tahap dewa kata..kahkahkah

Anonymous,  April 4, 2011 at 4:45 PM  

YA ALLAH...INI KE VIDEONYA? BETUL KE NI GOMO?
ASTAGHFIRULLAHALAZIM..

Anonymous,  April 4, 2011 at 4:46 PM  

x macam anwar pun!?

carik la pelakon yg ok sikit!

Anonymous,  April 4, 2011 at 4:47 PM  

hancur ko anuwar

antijumus April 4, 2011 at 4:47 PM  

hahaaa steadylah papa..

Anonymous,  April 4, 2011 at 4:49 PM  

papa hebat, takde la buncit sgt

Anonymous,  April 4, 2011 at 4:49 PM  

Apsal tgn lelaki tu awal2 lagi asyik pegang benda dlm tuala tu....ni mesti kesan ubat kuat ni..

Anonymous,  April 4, 2011 at 4:50 PM  

mmg sah dia..tgk rambut n janggut pn tau

aku pencinta kebenaran,  April 4, 2011 at 4:51 PM  

skrg baru aku paham kenapa karpal singh pernah cakap: ANWAR HARUS BERTAUBAT!!

ANUwar ANUgerah Tuhan,  April 4, 2011 at 4:51 PM  

pencacai Al jubori dah nak jadi gila..kahkahkah.

Apapun, teruskan mancacai sehingga ke titisan darah terakhir. Jihad namanya tu..kahkahkah.


Word Verification kat comment ni pun keluar macam ni= nuadism

kahkahkah..

Anonymous,  April 4, 2011 at 4:54 PM  

gomo..

keluarkan la full version..

nak2 yg tgh pegang kote dia tu..

hahahahah

Anonymous,  April 4, 2011 at 4:57 PM  

lepas tengok ni,aku dan kawan2 aku cukup yakin lelaki itu memang dia..yg sokong dia sorang ni tgh menggeleng kepala sambil melopong mulutnya...kami dah sekeh kepala dia ni..hehe

CheDet Meroyan,  April 4, 2011 at 4:58 PM  

hehe..

NAMPAK SGT AGENDA POLITIK UMNO + POLIS.. PRN-S DAN PRU13 HAMPIR NI SO BOLEH LA BUAT MODAL MURAHAN..

KATA VIDEO DAH KASI POLIS CAMNER GENG MINUM ARAK NI BLEH ADA..???

NAMPAK SANGAT KO NI BENCI MAKHLUK ALLAH NI...

BERTAUBAT LA BRO.. JGN BER"ARAK" SELALU..

INGAT ALLAH DAN AKHIRAT ITU YG BENAR

Anonymous,  April 4, 2011 at 5:01 PM  

PAPAGOMO=BABIGEMOK...thehheehee

Anonymous,  April 4, 2011 at 5:02 PM  

isunya bukan siapa keluarkan video, isunya siapa yang "berlakon" video. kalau betul dia, lagi mahu pertahankan dia?

Anonymous,  April 4, 2011 at 5:04 PM  

sbb video ni kena atas batang hidung dorang so mcm2 lah disuruhnya kt buat,korang cb bayangkan video ni kena pd MT UMNO atau sesiapalah dlm kerajaan....harus xtidur mlm polis sbb setiap jam geng2 pencacai ni datang hantar buat report suruh adakan suruhanjaya.

ps :- tgk yg terbaru gambar ummi halfida yg dorang edit letak dlm al-kitab harakah aje lah

Anonymous,  April 4, 2011 at 5:04 PM  

amik ubat. masih nk pertahankan anwar ke? tang rambut dh sama, die senyum pon samer....pergh.....serah pada Allah. Semoga diberi petunjuk.

Anonymous,  April 4, 2011 at 5:04 PM  

gomo..

hanjing2 anuwar dah sawan...

siap persoalkan mcm mana leh lps tayang wlpn msh dlm siasatan..


full version la gomo..

60% ada gaya dan iras aljuburi dah tu..

hilbert April 4, 2011 at 5:06 PM  

BETUL DIALAH Bro PapaGOMO...sah 100% !!!

Anonymous,  April 4, 2011 at 5:08 PM  

gomo..

full version..

Anonymous,  April 4, 2011 at 5:09 PM  

Bro...suara takdak ka kat video ni...

Anonymous,  April 4, 2011 at 5:11 PM  

kalau nie yang tulen,xleh nak cakap ape dah jelas lagi terang walaupun hitam putih warnanya...imej lelaki bertuala itu Anugerah Tuhan yang perut boroi tu adalah Dato Eskay(jgn mare Dato)huhu

Anonymous,  April 4, 2011 at 5:13 PM  

CCTV mana ada suara. Tang ANUwar pancut jer keluar suara mengerang nanti..kahkahkah..

Bunyinya macam ni

"ahh..ahhah..ahahahahahaha..Puak pencacai dah kena kencing dengan gua" rengek ANUwar sambil memegang totenya.

Anonymous,  April 4, 2011 at 5:20 PM  

Terima kasih GOMO dan rakan2..

Saya menitis air mata tengok si pengkhianat negara ini.
Kawan2 yg sentiasa mengutuk BN,ayuh kita sedar sekarang..
Negara lebih penting dari kita jaga si babi sekor ni..

Ramai ramai kita bantu UMNO..Buangkan yg keruh dan ambil yg jernih demi Bangsa dan Negara.

Insaf dan mohon maaf kpd TUN.

Anonymous,  April 4, 2011 at 5:21 PM  

ya betul perut boncit....
badan dia lain sgt dgb anuwar...gaya pon lain, gaya jln pun lain...
muka samar2...tp seakan2 muka anuwar...

Anonymous,  April 4, 2011 at 5:21 PM  

hanya jijah dan anak2nya saja yang tau saiz tetek nuwar (yang dan melayut tu..)
giler suka cari penyakit aids,hari2 ken cari hati tokek buat obat..

Anonymous,  April 4, 2011 at 5:22 PM  

confom kantoi ....ni muka dan rambut sebijik...macam nuar...bila nak sambung episod....

Anonymous,  April 4, 2011 at 5:27 PM  

tahniah papagomo!!!!
aku bagi masa 1 bulan!! sure anwar berenti berpolitik. Silap2 gaya lari keluar negara nak elak dari kena sesah penyokong sendiri.. kekeke
Kepada kengkawan.. save movie nih cepat sebelum kena ban. Guna realplayer atau sewaktu dengannya!!

Anonymous,  April 4, 2011 at 5:28 PM  

lepas nih sure ada geng2 penjilat alter clip nih...

tepetz April 4, 2011 at 5:31 PM  

konpem ANUwar.. mamposla ko kali nih ANUwar..

Gelombang Wangsa Maju April 4, 2011 at 5:35 PM  

TUNGGU JAWAPAN BALAS ANWAR 'THE CHINA DOLL SODOMIZER' DAN JUAK JUAKNYA SPIN LAGI!

Anonymous,  April 4, 2011 at 5:36 PM  

Bukan shj Side B , side A pun boleh

Antnonymous,  April 4, 2011 at 5:41 PM  

Hm, org ramai dh minta vid die. So tgk la camne. Aku? Terdiam sekejap sebab cam x caya. Habis la pkr.

Anonymous,  April 4, 2011 at 5:43 PM  

cuba tengok tiang dalam bilik tu kan senget sikit begitu juga perut yang anu gairah yang tak buncit konon nya nampak buncit, tetapi jelas anu ghairah ni terima bala kerana mempermainkan kalimah Allah swt.

Anonymous,  April 4, 2011 at 5:44 PM  

Mampus!!!
Gomo- bagi la satu copy kat tok jijah ngan mek izzah tu. bior depa tgk senirik. bkn main lagi tok jijah cover line laki dia kat Chanel News Asia.

Anonymous,  April 4, 2011 at 5:50 PM  

ini baru seminit dari 20 minit....nak pasti betul ke tidak anwar, masa ceramah suruh dia bukak baju, tengok dadanya yang kendoq tu....jam mana...jam....OMEGA...

Anonymous,  April 4, 2011 at 5:50 PM  

Adeh..Terdiam kejap bila tgok video ni.. xnk percaya, gambor dh iras2 anuar. Nk percaya, anuar kata bukan dia.lagipon, bab2 zina ni xleh wat main2. Lagipon sape yang nk ngaku kalo dh berak tgh jln..

Anonymous,  April 4, 2011 at 5:50 PM  

Gomo ambil salah satu contoh gambar dalam koleksi minaq jinggo dalam posisi yang gomo still kan tadi dan bandingkan perut boroi anu ghairah tu, konpem 100% sama. Memang dia.

Anonymous,  April 4, 2011 at 5:54 PM  

the ultimate of the greatest papa gomo ,selamani aku percaya papagomo 99.9% tapi ni lu gua bagi lu 1000%.cayalah lu gomo.gomo bagi nombor account lu gua nak sedekah kat lu satu billion USD sebab aku amat benci sangat top actor penipu yang nak sangat2 berkongsi nama ALLAH dengan kafir lahanat yang lain.BRAVO GOMO.SEMUGA ALLAH BERKATI PAPAGOMO ,HIDUP PAPAGOMO.PERGI MAMPUS SI PENGKHIANAT ,PENIPU PELIWAT,PENZINA,PENYAMUN,PENJILAT,PENYONDOL.

Tocang ikat tepi belah kiri,  April 4, 2011 at 5:55 PM  

wehh..awek tu bukan pelacur Cina le..
dia 'special'. ala2 awek PM Itali tu apa nama dia..Ruby..hehe

Bab pipi ngn mata memang tak tumpah mcm Anwar..

Apsal lenggok badan dia sama macam Ezam? hehe..nasib baik dia dah tobat!!

Aik..Apsal Malaysiakini ngn Harakahdaily tak kuar pun isu ni? hehehe

Anonymous,  April 4, 2011 at 6:00 PM  

APSAL MALAYSIAKINI TAK KELUAQ BERITA PASAI BIDEO DAH KELAUQ NIIIII


SEMUA WARTAWAN DIA DAH JADI GILA BABI KUTTTTTTT

NAYA lagu niii

Papa Hebat tapi Papa Jahat,  April 4, 2011 at 6:03 PM  

Terima Kasih. Puak-puak PAS, atas solat hajat anda semua. Kebenaran telah teserlah.

Tq PAS, TQ.

Kipas susah mati Anu Anwar,  April 4, 2011 at 6:06 PM  

Woi..itu Anwar dgn bini muda dia daaa.. baru skjp tadi Jijah konpemkan. Dia yg izinkan.

Borang poligami ada kat Jijah sekarang, masih belum kering dakwatnya..hehehe...

Tp kat Lembah Pantai, Izzah kata tu adik kembar papa dia. Baru balik dari bulan,minggu lepas selepas menghilang pada hari pertama dilahirkan.


Mne satu betul ni? Tapi takpe, aku tetap sokong Anwar, sebab punggungnya harum!!! wakakaka!!!

Badut Rakyat April 4, 2011 at 6:14 PM  

DIBAWAH ADALAH NAMA-NAMA YANG PERLU LIHAT VIDEO INI

1. Wan Azizah
2. Hadi Awang
3. Lim Kit Siang
4. Mahfuz Omar
5. Khalid Samad
6. Khalid Ibrahim @ Gagap

NAK TAMBAH LAGI ??? SILAKAN !!!

Anonymous,  April 4, 2011 at 6:16 PM  

bro,request link gambar dalam minaq jinggo tu boleh.sy nak buat csi ni hehe

anugerah tuhan..;p,  April 4, 2011 at 6:19 PM  

Inilah berkat pakatan buat sembahyang hajat..kan Allah dah tunjuk..syukur alhamdulillah

Anonymous,  April 4, 2011 at 6:21 PM  

kepada pro aljub tak payah la nak konar-konar lagi. yang salah tetap salah. yang main tetap sedap. uh-ah-uh-ah

Anonymous,  April 4, 2011 at 6:23 PM  

ok le tu.comfirm dia,kan dah kata jika ada komen membela dpd puak2 ni lagi.sah lah mereka2 ni adalah ahli atau golongan 2 alam yg dah register seumor hidup.
comfirm......adios

Anonymous,  April 4, 2011 at 6:23 PM  

Papagomo.. You are the best blogger in Malaysia.. Proud of you.. Salute you.. & thank you for giving the truthness..

Anonymous,  April 4, 2011 at 6:26 PM  

wuuhhuhuhu jom layan...

Jokes for today:
Bob The Sperm

"Once there was a sperm named Bob. When all the other sperm were just swimming around, Bob was doing sprints and lifting weights all the other sperms asked him one day, "Why don't you just swim around like us?"
Bob replied, with a smirk, "well, when the time comes, I'm gonna be the first one there".
The others told him it was just destiny, but he said it wasn't. So, the day finally came when they were called upon. They were swimming along when Bob pulled ahead of the rest. Suddenly he stopped and turned around and headed back.
The others asked him why he turned around and he said, "back up boys it's a BLOW JOB!"


Kita tengok sapa meroyan kali ini, Nik Ajis menguncap panjang...

PAPA GOMO April 4, 2011 at 6:32 PM  

ehem.... Can I Fuck U Today? he he he

Anonymous,  April 4, 2011 at 6:33 PM  

Jahat2 UMNO pun main tangkap kawin terus, buat bini no 2 no 3. Orang yg suka main2 injit injit semut sapa sakit naik "atas" ni bahaya. Dah tau buat silap 2008 ni dok buat jugak, Allah tu Maha Kaya, byk cara dia nak tunjuk pada umat dia. Cheh malu tul kalau Anuwar 100pcent dlm gambar, lempaq taik kat muka penyokong tegar pun belum tentu depa ni tau busuk masih duk ingat bau ni wangi mcm setanggi..

Aku yakin dia p US pun mesti ada escort girl punya, mantop 34DD.

Anonymous,  April 4, 2011 at 6:33 PM  

hee ada kaa tak macam badan anwar...tentu mamat tu dah peneh tegok anwar berbogel kot...hee..yang satu same dol tanya video ne macam mana boleh buat lepas salah pdrm + umno dan semua pihak pihak dia tak di pertikaikan...heeene lah jenis mahluk 2 alam...

Anonymous,  April 4, 2011 at 6:38 PM  

tolong pagomo muu audio nya..selelu anwar belum berucap panjang lebar doa dia. mau dengar dia baca doa sebelum meyudu lak....kot kot boleh ambil bacaan dia...

Anonymous,  April 4, 2011 at 6:41 PM  

Tahniah Gomo. AKu percaya 100%.

Anonymous,  April 4, 2011 at 6:42 PM  

cayalah GOMO
lu memang care...

Kepade penyokong2 ANuaq,tolong balik lah kepangkal jalan..jgn balik ke pangkal batang sudah le...

16 september dh kene kencing dh korg,ni kan video ni lu org nk nafikan lg?....renung2kanlah

Anonymous,  April 4, 2011 at 6:45 PM  

sudah2 la dgn fitnah tu....
FULL version la....
x perlu nk kerat2 video asal....

Anonymous,  April 4, 2011 at 6:46 PM  

mula mula aku ingat anwar. tapi tgk btul btul, aku rasa bukan anwar.

malu sungguh nak cakap aku sokong bn kalau fitnah fitnah camni bute bute je org melayu percaya.

gomo, jangan sebarkan fitnah leh tak,
buat malu umno je. dah la seorang perogol kanak kanak dianggap hero pasal benda ni

Anonymous,  April 4, 2011 at 6:49 PM  

hahahha di bagi betis nak peha, apa punya orang....dibagi seminit nak full version....dah tgk full version pun mesti tak percaya lagi.... ape lagi diorang nak lepas peha? celah peha? celah punggung? hahahhaha

Anonymous,  April 4, 2011 at 6:50 PM  

Nampak sangat puak UMNO dah ketandusan idea nak bagi orang percaya kes ni melibatkan Anwar.

Datuk T dah tak berjaya kawal aliran video ni sampai blogger picisan macam ko pun disuruh untuk sebarkan video ni.

Gomo, ko ni orang Islam ke ? Ko terang-terang suruh orang lain sebarkan video ni. Apa jenis Islam ko ni.

Aku tak takut mahkamah dunia la Gomo. Tapi ko lain spesis, tak takut mahkamah akhirat. Biasa la blogger UMNO macam ko ni. haram halal ko main tibai je.

Kalau Anwar tak bersalah, kena Qazaf ko Gomo.

Qazaf

Qazaf

Qazaf

Mahkamah akhirat ada lagi tunggu kita Gomo. jangan buat dosa macam orang lain buat. Melainkan dalam hati ko dah takde Islam lagi.

Video yang ko sebarkan ni bawa saham dosa untuk ko Gomo. Bawak bertaubatlah.

Anonymous,  April 4, 2011 at 6:53 PM  

Ala, kena bab tauke dia mula cakap Qazaf la, itu la ini la...kalau time nak buat taik kat org BN/UMNO pasang video apa pun tak pa, tak dosa tak tp dapat pahala...pooodahh.

Naluri Rakyat April 4, 2011 at 6:55 PM  

cayalah bro.... berani kerana benar...

Anonymous,  April 4, 2011 at 6:57 PM  

saat ke 0:30.. the other guy click something kat remote tu yg ditala kepada camera... padahal TV kat belah kanan kamera... polis patut cari mamat tu sebab dia adalah pemilik kamera/perakam video ni....

Anonymous,  April 4, 2011 at 6:57 PM  

gomo, aku suggest ko stop posting baru selama 2 hari..biar posting ni kasi lame sket, nak gak tgk comment2 pencacai ni..

biar hit thousands comments, buat record!

Anonymous,  April 4, 2011 at 6:57 PM  

cuba korang tengok tiang tu melengkung ke kanan kan. itu sebab lens cctv biasanya 180 darjah dan dia akan ada distortion pada gambar. cuba jorang tengok gambar korang kat dalam cctv mesti nampak tembam. kebetulan pulak dalam video ni tang perut dia pulak kena kat hujung jadi bertambah boroi la lelaki dalam video. sekadar pandangan

Naluri Rakyat April 4, 2011 at 6:58 PM  

mohon copy komen diatas ke
www.nalurirakyat.blogspot.com

tq

antijumud April 4, 2011 at 6:59 PM  

betul macamana sekalipun orang tu,

puak puak yang fanatik menyokong

anwar malaun ni memang tak caya punya,

biasalah dunia akhir zaman bro

yang mungkar tu nak dipertahan

habis habisan..

memang malang kepada penyokong

anwar..

padan muka korang wahai penyokong

anwar yang bodoh banggang

antijumud

Anonymous,  April 4, 2011 at 6:59 PM  

http://www.youtube.com/watch?v=cgWZNcaTUcg cara anwar berjalan dan muka waktu video x jelas.

http://blogs.straitstimes.com/assets/2008/8/6/9503967_-_04_08_2008.jpg?1218005138 perut yang buncit kena tekan dengan tali pinggang

buat analisa dulu wahai penyokong2 kedua blh pihak

Anonymous,  April 4, 2011 at 7:00 PM  

cctv sok lek ada suara maaa

Anonymous,  April 4, 2011 at 7:02 PM  

Ko tengok dengan mata ko sengal. Mata boleh tertipu. Belum apa-apa ko dah kata ni Anwar Ibrahim.

memang la Qazaf. Sebab sekarang ko tuduh orang berzina. kalau tak betul tuduhan ko macam jadi kat kes 1998. dalam Islam memang ko kena tuduh dah.

lagi satu pencacai UMNO yang suka bawa fitnah sampai tak ingat korang akan mati satu hari nanti, perut aktor tu memang boroi. Tu pakai tuala lagi dah boroi. Kalau buka tuala lagi la boroi.

Compare la dengan Anwar please. Ko nak cakap aku pernah tengok scr dekat. Korang dah tengok Anwar scr life ke ?

Come on la. Chua Soi Lek punya video dia mengaku, korang UMNO masih lagi kawan dengan dia. Apa kes......

Anonymous,  April 4, 2011 at 7:03 PM  

cctv kedai mamak xder suara maaa

Anonymous,  April 4, 2011 at 7:05 PM  

Ehhh ..
i tot soi lek confessed then he letak jawatan ..... he was shunned.
then his ppl forgave him and re-elected ....
rite ?? i remember clearly he letak jawatan worr ....
Anwar should do the same la. Letak jawatan first. Then if his ppl forgive him then ok la he continue la ..


Jual So Lex

Anonymous,  April 4, 2011 at 7:08 PM  

ahh....ahhh....aahhhhh :)

Anonymous,  April 4, 2011 at 7:10 PM  

haiyaa ini semua cerita tipu gomo. tak elok lu percaya. Tapi lu pun cakap macam orang takde agama je.

maih ikut aku nanti kita gi Kencing kat kubur Tun M nanti bile dia dah mampos.

danak mampos orang tue nyayok tu.
gembiranya!!

UMNO for life! mari sokong umno woohoo

Anonymous,  April 4, 2011 at 7:11 PM  

Ala..kesiannya pencacai-pencacai ni. Lu tak percaya tu lu punya pasallah. Gua dah tengok dan gua percaya. Apa ada hal.

Habis kalau gua nak percaya, lu orang nak buat apa kat gua? Nak kafirkan gua? Nak suruh gua bertaubat?

Alahaiii..kesiannya pencacai-pencacai ni

Anonymous,  April 4, 2011 at 7:12 PM  

penyokong2 pembangkang in denial phase..apa yg depa tgk akan cuba dinafikan oleh otak depa..keh keh keh
pejuang2 agama pas? apa cer?

Anonymous,  April 4, 2011 at 7:13 PM  

Kami tak pertahan Anwar kalau dia bersalah. yang salah macam Soi Lek tetap salah! tapi korang UMNO pertahankan.

Kami bantah penyebaran video ni selagi belum ada kata putus dari mahkamah.

Konon la Datuk T tak nak bagi rakyat tengok, ni ha dah sampai kat papa gomo ni. confirm la mereka tak tahan tengok rakyat tak percaya. Tak perlu tunggu mahkamah dah nak siarkan benda-denda keji ni.

Mereka bagi je kat blogger proUMNO supaya sebarkan video ni. Nampak sangat UMNO terlibat dalam kes ni.

Datuk T tak perlu la tempah hotel carcosa tu bagi wartawan tengok. Gimik bodoh je tu. Sape lagi yang bagi video ni kat blogger picisan ni kalau tak orang-orang dalaman UMNO juga. :P

Kantoi dah.......

Blogger proUMNO macam gomo dah terlibat, maknanya orang-orang besar dalam UMNO pun terlibat. Kalau tak, dari mana sumber video ni korang dapat haa Gomo ?

Korang ingat boleh tipu rakyat ?

Anonymous,  April 4, 2011 at 7:14 PM  

solat hajat PAS kat melawati utk makhluk mcm ni? ca monla puak2 taksub..politik2 jgk..moral jgn diperlekehkan...

Anonymous,  April 4, 2011 at 7:16 PM  

video ni dari agensi perisik thailand. yg tunjuk kat carcosa xder strip putih tu

Anonymous,  April 4, 2011 at 7:17 PM  

kes Chua Soi Lek..yg pgg video x jadi isu..yg main jd isu.. skrg,kena kat Raja Drama, putar belit tahap hindraf salahkan umno. at least ade jgk org yg bg rakyat sedar,org yg nk jd PM Malaysia yg PASTI bkn dia ni..jijik!!

Anonymous,  April 4, 2011 at 7:19 PM  

Pada juak2 pakatan yang bela sgt si Nuar ni tgk la betul2. Buta ke atau buta hati. Dah sah2 tu video muka si Nuar ni. Buta ke? Nape nak salahkan UMNO/BN? Lu pikir la sendiri.

Anonymous,  April 4, 2011 at 7:19 PM  

Wowo. Gomo ada akses dengan Thailand ke ? hebat ko gomo. tak sangke jauh gitu capaian ko. hahahaha.

Anonymous,  April 4, 2011 at 7:20 PM  

Anwar patut bersyukur jer lah kerana kantoi dengan video..saksi pulak 1 org jer Datuk Eskay....kalau ada 4 orang saksi Anwar dah patut kena HUDUD. Kita semua patut REJAM DIA SAMPAI MATI...ini sebab takde 4 saksi dia kena TAKZIR...

TESLAMARIN April 4, 2011 at 7:20 PM  

dalang sebenar joe yang tamak tu.orang tamak selalu rugi.
dah tengok masih tak percaya
1000% masih nak pertahankan lagi.

gomo wa salute you.

Anonymous,  April 4, 2011 at 7:25 PM  

perghh..mau demam blogger2 fuckatan..baru je dapat semangat aritu kat konvensyen blogger, dah kena demam malaria..

Anonymous,  April 4, 2011 at 7:27 PM  

Dalam filem Ghandi, Ben Kingsley yang melakonkan watak Ghandi begitu menjadi sampai gondol sekurang kurangnya 11 anugerah peringkat dunia. Saling tak tumpah seperti Ghandi namun jika sesiapa yang pernah rapat dan mengenali perwatakan Ghandi tentu tahu membezakannya.

Pelanduk dua serupa. Ada possibility watak dalam video adalah orang lain. So, tunggu mahkamah putuskan. Korang tak perlu confirmkan. Korang bukan hakim pun.

KUCING COMEL April 4, 2011 at 7:29 PM  

saat ke 0:30.. the other guy click something kat remote tu yg ditala kepada camera... padahal TV kat belah kanan kamera... polis patut cari mamat tu sebab dia adalah pemilik kamera/perakam video ni....

April 4, 2011 6:57 PM
********************************
ALAHAI BANGANNYA PENJILAT JUBUR NUAR NI..... AWAT BODO SGT, KALU LA ITU REMOTE CAMERA, APASAL LA TAK JADI APA2 PON KAT KAMERA TU? DIER BUKAK TV LA BANGANG! MANA KO TAU TV DUK BELAH MANA??? ADUIHHH REDHA JR LA ANUGERAH TUHAN KORANG TU TAK SE ALIM YG KORANG SANGKA. anuWAR+CHINA DOLL=CHEACKMATE!

Anonymous,  April 4, 2011 at 7:30 PM  

Kalau sebab distortion dalam gambar cctv tu penyebab perut jadi buncit. nape perut amoi tu tak boroi jugak ? ada sape2 nak tolong jelaskan hal ni ? orang UMNO yang bijjok ni nak tolong jelaskan ke ?

Anonymous,  April 4, 2011 at 7:31 PM  

papa gomo, kau kena hantar video ni kat gutteruncensored, baru selamat sikit korang. biar US yang expose. ko jangan risikokan diri sendiri. TAPI, DEDAH TETAP DEDAH!!! hahahahaha

Anonymous,  April 4, 2011 at 7:34 PM  

hheheheehehheehheheh

nak jatuhkan seseorang guna video blu..hhehehehehehehhe

memang umporno sungguh

kata salinan asal dah serah kat polis?cam ner boleh sebar??

hehehehehehehehehehehehehehehhe

tak lama lgi ramai la yg kena tangkap dek polis sebab ganggu siasatan ,x kita belah babi negara atau pr

heheheheheheheheheehehehehehheh

Anonymous,  April 4, 2011 at 7:36 PM  

sebab amoi tu dah di luar lingkungan distortion view tu sebab dia jauh dari kamera apa la bengap

Anonymous,  April 4, 2011 at 7:36 PM  

jom tgk blu sambil minum stout

KUCING COMEL April 4, 2011 at 7:37 PM  

@April 4, 2011 7:34 PM,
ARITU MASA TAKDAK, KATA NAK TGK, BILA DAH BAGI TGK anu-GERAH TUHAN KORANG TU, SPIN MCM LAIN LAK, ORG CAM KORANG NI TAK LAYAK IDUP, GI MAMPUS JER LAGI BAGOSSSS

Anonymous,  April 4, 2011 at 7:38 PM  

Allo semua,

Penting sgt kke isu video ni. Lu sanjung umno tapi duit 108billion lesap. Yang kayA geng2 kastam. Lu orang apa dapat. Yang byk projek sure bising lbih2 pada video ni. Lu org makan la duit haram tu byk2

Anonymous,  April 4, 2011 at 7:39 PM  

aku dari keluar video ni mmg tak percaya tu Pak Sheikh!. Dah la perut buncit.. yg pompuan tu kan mcm Kak Wan.. so biar la nak beromen pun.. kan Kak Wan tu.. Wan Xhu Chia ha ha ha

Anonymous,  April 4, 2011 at 7:43 PM  

Anonymous April 4, 2011 7:38 PM

Gua tahulah lu sayang sangat peliwat jubor jantan tu. Tapi janganlah tunjuk sangat kat sini.kahkahkah

Sila spin lagi wahai pencacai..

imsohigh April 4, 2011 at 7:44 PM  

allah maha berkuasa.. sesunggahnya kebenaran akan diketahui ... mereka mereka yang munafiq dan pandai bermuka2 dan berpura pura untuk memutar belit dan menfitnah akan mendapat balasan

INGATLAH DAP, PAS DAN PKR ... bertaubatlah dan insaf

sesungguhnya allah maha berkuasa..

Anonymous,  April 4, 2011 at 7:45 PM  

aku xtau nk ckp ape...aku nk follow jer kes ni n tggu kebenaran berpihak pd siapa...tp aku tetap sokong umno, bn..hidup bn...

pok ngah nik ajis,  April 4, 2011 at 7:47 PM  

Aku heran dan pelik pada barua2 yg sokong aljuburi ni. . .ada cerita. .Minta video. .Bagi video. .Minta confirm. . . pelakon pulak. .Confirm pelakon,tanya camana video boleh bocor dari PDRM pulak. .PDRM kata video tulin,depa kata pelakon x tulin. . .pulak

Gambar ambil cctv cara statik. . Depa tanya pasal apa xda zooming. . .Suara x keluar. .Depa kata cctv jenama murah. .bila kita bg gambar setengah minta yg full version pulak

Nampak gayanya bewak tu ajar membelit anak buah pun membelit. Siap pulak dgn hukum islam pulak, qazaflah. .Islam itu. . .Islam lagu ni. .

Mangkok ayun. . .Jgnlah nak huraikan itu. .Ini pokoknya pelakon itu dah real. .Video DPVajinderan lagi kabur. .Itu pun dia surrender. Jgnlah mata dan akal dah duduk dgn ulat taik lubang eksoz. . .Sampai xnmpak yg benar lagi. . .

Anonymous,  April 4, 2011 at 7:48 PM  

apesal perut buncit mcm malikl sembat ni bro..

kah kah kah...dah mabok ke? warghkakaka,  April 4, 2011 at 7:49 PM  

warghkakaka...beratur pemuka yahudi umno nak bagi komen...kah kah kah

kah kah kah...wa pun percaya mamat dalam video ni ANWAR IBRAHIM...kah kah kah

tapi sebab wa tak mabuk macam sikafir popegomo ni...duration 1:17 wa tengok nampak sangat bukan ANWAR...warghkakaka

mesti pemuka yahudi umno panas dengan statement wa...kah kah kah

Anonymous,  April 4, 2011 at 7:51 PM  

yeahuuu....akhirnya anwar kantoi..hahahaha...
sukenye aku!!!!! :P
abg anwar ni nakal laaaa...

Anonymous,  April 4, 2011 at 7:55 PM  

Poskod 10400 === Bangkok

Anonymous,  April 4, 2011 at 7:56 PM  

betul tu anom 7;02pm

klu tgk dgn mata dua tiga x mmg berdebar2 rasa mcm anwar..
tp aku repeat tgk 3 - 4 x seramai 4 orgni..mmg tiada sorg pun yg mengatakan anwar.. wlupun dlm hati aku masih confius..

yg jelas bila tgk dg mata hati secara erperinci dan di ulang2..aku berani katakan 100% itu mirip anwar sahaja..selebihnya wallahuaalam..setakat ni..

tp org perut buncit pkai jeans tu
mmg mcm dtuk pembikin vedeo lucah..

Anonymous,  April 4, 2011 at 7:58 PM  

bila la jijah ngan ijah nak nengok video ni?? :P
HAHAHAHAHAHAHAHA

Anonymous,  April 4, 2011 at 7:59 PM  

Thank You Tun Mahathir... Harap kesabaran Tun selama ini berbaloi.

Anonymous,  April 4, 2011 at 7:59 PM  

woi.. haram jadah.. ini memang sah konspirasi nak jatuh anwar sebab jantan sekor lagi tak di fokuskan mukanya.. lagi satu kenapa berboroi2 perot dia.. aku rasa papa gomo pakai topeng lah.. kah3...

Anonymous,  April 4, 2011 at 8:04 PM  

sebenarnye xyah tnggu video ni pn org dah tau anwar ni perangai mcm pukimak...

konspirasi kepala bapak dia!!

tp kalo konspirasi pn...selera gak dia nak balun amoi ni...hahahahaha..

ko dah mati anwar!!!

TQ TUN MAHATHIR!!

Anonymous,  April 4, 2011 at 8:14 PM  

kalau ada nampak itu muka serupa pun itu orang tak percaya dan mahu mengaku punya sebab,batu besar ada sana kepala atas duduk...

Anonymous,  April 4, 2011 at 8:14 PM  

Biarlah kita serahkan pada Allah.kalau betulpun anwar buat, kita jangan la gaduh2. kadang2 ini hanya ujian Allah, bila kita bergaduh, siapa yang tepuk tangan? syaitan jugak yang suka kan? perlu diingatkan, benda ni tak mustahil berlaku, sebab anwar bukan maksum seperti para nabi. namun begitu, ia juga boleh jadi fitnah peringkat tertinggi di akhir zaman...wallahualam....

Al-JUBIRY,  April 4, 2011 at 8:28 PM  

Anwar...
Sepandai-pandai tupai melompat...
Pandai lagi Nuar berchina doll...
Akhirnya jatuh ke tanah jugak...

Anonymous,  April 4, 2011 at 8:35 PM  

GOMO..PLS PLS RELEASE FULL VERSION..BARU KITA BULEH USHAR NAMA CKIT MUKA DIE

Anonymous,  April 4, 2011 at 8:36 PM  

kalau betul anuar liwat saifool , kalaulah betul anuar tibai pelacur, kalaulah betul anuar tibai rosmah, aku akan tetap sokong anuar kerana aku sudah benci terlalu lama pada umno tali barut british ni.. benci sangat2..

anuar lepas ni kau tibai rosmah pulak biar najib ternganga nganga..
aku sokong...

mahathir dulu pon macam kuasa veto.. patutlah tt panggil mahafiraun.. masihkah puak zionis ni ingat tragedi memali yang membunuh ulama'.. ini lagi teruk dari zina..

umnolah raja maling..

Anonymous,  April 4, 2011 at 8:39 PM  

ya Allah, adakah di bumi ini umat mu mengagungkan penzina?

Anonymous,  April 4, 2011 at 8:49 PM  

Akhirnya kebenaran terbukti sudah.
Lepas ni kes liwat saipol pun boleh settle lepas ni

Aku Bosan tengok penzina ni. tapi lagi bosan melihat pengikut pengikut dia yang mengagung2kan bos die tu. macam dalam malaysia ni bos dia je yang layak jadi PM

Lepas ni dalam buku Jingga tu masuk dalam kawah rebus air minum. moga moga dapat merawat penyakit hati penyokong dia tu.

anugerah tuhan ker?,  April 4, 2011 at 8:56 PM  

owh ade jgk pencacai2 ANU-WAR yg x percaye lg..haha..nilah manusia2 bebal.aku rase sape yg x percaye lagi batter korang resign jd
manusialh pegi jd KAMBING lg bagus..KPD PENGOKONG ALJUB KORANG SEDAR X INI MGKN ALLAH DAH TUNJUKKN LPS KORANG WAT SOLAT HAJAT ARITU.ALLAH PUN X ZALIM NAK AIBKAN ANUWAR MCM TU SKALI.TP INI MGKN BALASAN SBB KEJE DIE DULU SAMPI SKANG PN DOK ASYIK AIBKN ORG JER..PADAN MUKE KAU ANUWAR JAHANAM!!!!

Anonymous,  April 4, 2011 at 8:59 PM  

MANGKUK2 PKR/PAS MEMANG BANGGANG GILA.
MANGKUK PKPPAS DOK BANDINGKAN ANUU WAR DGN SOI LEK APEKEJADAHNYA.

SOI LEK BUAT DAJAL LANTAK DIA LA
DIA BUKAN ISLAM, LAGI PUN DIA BUKAN BAKAL PM ISLAM.


SISETAN ANUUWAR CAKAP AGAMA/ HADIS BERGEEGGAAAR PENTASS..LANCAUUUUUUU

MAKHLUK2 PAS SEMEMANG BERUK BERUK BELAKA.

BODOSSSSSSSSSSSSS

Anonymous,  April 4, 2011 at 8:59 PM  

jangan lupa liwat rosmah aka bik mama.. best tu nuar.. jubor besor.. mat arab pon meleleh air liur.. tapi sayang, najib tetap cari altantuya..

Anonymous,  April 4, 2011 at 9:02 PM  

Kucing comel... TV kat belah kanan kamera kerana pada minit 1:20 - 1:26 lelaki bertuala click kat remote TV... ada nampak bayang cahaya dari TV kat badan dia...

So polis kena cari mamat yg berbaju sorang lagi tu utk siasatan... dia tau siapa lelaki tak berbaju tu... dan camera tu dia punya....

Anonymous,  April 4, 2011 at 9:08 PM  

RAMAINYA PENDOKONG DAN PEMBELA SEORANG BISEKSUAL..
YG NABI SAW TAK MENGAKU UMAT..
YG CAMNI NAK JADIKAN PEMIMPIN KE?
TAK RASA BERDOSA KE?

Anonymous,  April 4, 2011 at 9:09 PM  

kamera x salah. soalnya konek sapa yang memantat tu. tuan konek yang salah. apa nk siasat camera plak.

betul tak kekawan

betul x 10000x

Anonymous,  April 4, 2011 at 9:12 PM  

jom liwat puteri umno mak papa gomo pulak.. tapi aku tak nak geli.. muka gomo pon macam taik.. baik bahang jubor ummi hafilda dan rosmah.. kah kah kah kah...

Anonymous,  April 4, 2011 at 9:17 PM  

Puak2 pencacai ANUar ni memang mangkuk+bebal+bodoh+bangang. Kalau ANUar main depan diorang pun tetap diorang kata tu bukan ANUar... Korang ni kecik2 tak nak mampos... Dah besar bangang nak mampos... Woi, korang semua pkr+pas+dap pegi mamposs la woii!!! Menyusahkan Malaysia jer.

Anonymous,  April 4, 2011 at 9:30 PM  

HA HA HA HA

JANGAN JANGAN YANG DOK TULIS BUKAN ANWAR, BUKAN ANWAR, TAK SERUPA ANWAR,PERUT TAK MACAM ANWAR, KAMERA TAK MACAM ANWAR, AMOI TAK MACAM NURUL IZAH, KATIL TAK MACAM KATIL HOTEL, LELAKI SORANG TU TAK MACAM LELAKI???
JANGAN2 ANWAR YANG HANTAR KOMEN SENDIRI NI. TENGAH BELA DIRI SENDIRI.

pakteh adam April 4, 2011 at 9:30 PM  

Anon 8:14

Fitnah TERTINGGI diakhir zaman diantaranya apabila golongan manusia yang merasakan mereka diredhai Allah (mendapat petunjuk) lalu dihias diri mereka dengan kalimah Allah dan sunnah Nabi Muhammad S.A.W. Akan tetapi dibelakang mereka( fitrah nafsu sama dan malah lebih dahsyat daripada saitan). Apabila kelakuan mereka keterlaluan dan mereka tentunya lalai. Kelalaian ini akan menimbulkan aib mereka di kalayak ramai. FITNAH nya disini ialah , umum akan membuat andaian bahawa sebegitulah sebenarnya pribadi golongan yang memakai sunnah Nabi Allah itu.

Anonymous,  April 4, 2011 at 9:31 PM  

heheheheheheheheheh

memula muka sejibik nuar..tapi bile tgk banyak kali timbul konfius

pesal saat 33 video stuck??tetiba je amoi tu dah pakai towel?

minit 1:37,muka chinadoll clear,tapi muka nuar dah blur semacam

pesal boroi?punggung nampak tonggek?

tahun biler rekod nih??2008?2009 atau 2011??

21 februari?kata dato t hotel tu kat kuala lumpur,cam ner plak boleh pindah pegi thailand plak??siap ada tulisan thailand lagi masa permulaan video tu??


banyak persoalan sebenarnya,tapi gua tetap tunggu siasatan polis


heheheheheheheheeheheheheheheh

NSK April 4, 2011 at 9:32 PM  

Dahysat....
Sesungguhnya kebenaran itu terlalu pahit utk ditelan.
Apa2pn x perlulah gunakan ayat INI KONSPIRASI PERINGKAT TERTINGGI... amatlah kelakar, terlampau kelakar...
Ya ALLAH rahmatilah bumi malaysia ini, jauhilah dari pemimpin2 munafik..
Hidup BN!!!!!!!

Anonymous,  April 4, 2011 at 9:37 PM  

MEMANG BANGANGLA PENCACAI2 NUAR PEMBELA SPESIES KAUM NABI LUT YG KOMEN KAT ATAS NI.
AKU YAKIN YG MASIH TAK PERCAYA TU ADALAH GOLONGAN2 GAY ATAU BISEKSUAL ATAUPUN YG SUAM!!!
KAH KAH KAH

Anonymous,  April 4, 2011 at 9:40 PM  

Lu tak cerita, MCA lagi anti islam tak mau faham orang islam nak saman kelantan kerana mengharamkan judi

emrad April 4, 2011 at 9:49 PM  

hari ini dia orang no. 2 negara.. ada kedudukan yang tinggi, kuasa, pengaruh dll...tetapi esoknya semua nikmat itu hilang..sekelip mata..ditarik kembali nikmat-nikmat itu oleh Allah swt..tidakkah itu memberitahu sesuatu kepada kita tentang dia ni..renung2kanlah..

Cik Gayah,  April 4, 2011 at 9:54 PM  

kalau korang nk sokong dn syg sgt ngn DSAI tu..korang punya pasal..tapi jgn bawak bawak nama TUN M..nk banding kan DSAI ngn TUN M,besar ujung kuku pun tak ada.Sekian.

Anonymous,  April 4, 2011 at 9:56 PM  

Satu berita yang amat menyedihkan bagi kami pemuda-pemuda pakatan rakyat pada hari ini....amat terkejut kami setelah melihat video ini walaupun kami amat membenci membuka blog papagomo ini, tetapi hari ini tergerak hati kami membukanya setelah diberitahu oleh para sahabat-sahabat kami diluar sana.....Dengan ini saya dan para sahabat saya dari pakatan rakyat akan mengundurkan diri daripada berkerjasama dengan ANWAR IBRAHIM..dan akan tetap berekerjasama dan berkawan dengan para sahabat lain di dalam PKR dan DAP.Kami akan memboikot majlis majlis ANWAR ibrahim mulai hari ini........ANWAR IBRAHIM berundurlah .....berundurlah...

Anonymous,  April 4, 2011 at 10:02 PM  

dgn tersebarnya video ni,maka akan tercalar kredebilit 2 pihak

pihak polis

pihak dato t

macam mana video dlm simpanan polis boleh bocor?adakah polis tidak amanah seperti kes nurul jazlin?

dato t umum original dah bagi polis,tapi still tersebar jugak,2 hari sebelum penamaan calon sarawak.....motif politik?adakah dato t masih ada copy?versi uncutted?

satu lagi,dimana lokasi sebenar kejadian berlaku.dlm sidang media kata di hotel kuala lumpur..tapi kenapa ada tulisan thailand yang bermaksud “Phaholyothin Road Bangkok, Thailand 10400, Copyright 2011”.

dato t bapak ayam???

????????????????????????

Anonymous,  April 4, 2011 at 10:20 PM  

Anon 10.02PM

Dato T dapat recorder tu, tapi tak tahu macam mana nak transfer ka DVD, jadi dia bawak recorder ka Thailand untuk kerja2 tranfer la ngok. Phaholyothin Road Bangkok satu kawasan dimana terdapat banyak studio rakaman filem/DVD. Itu pasal lah dia tulis copyright 2011 ngok!
LAGI satu pasal perut buncit, cuba perhatikan pintu bilik air dan kayu frame cermin muka disebelah kiri, kedua-duanya membengkok bulat, sebab kamera menggunakan len WIDE ANGLE ata FISHEYE agar dapat cover semua, itu pasal bila objek makin kedepan ianya akan membulat seperti perut akan kelihatan lebih besar dari normal, jadi ngok ngok pembangkang terimalah kenyataan jangan jadi lembu!!!!!!!

Jurukamera Pencen

Anonymous,  April 4, 2011 at 10:37 PM  

tetek anwar melayut, sebab umur dah 60 lebih. itupun tak tahu. cuba kau tengok orang umur 60 lebih tetek mesti meleyut. lainlah kalau org tu kurus macam apek. bodoh punya manusia. kita kena tahu. anwar tu nak jadi pm.kalau setakat yb tu boleh sabar lagi.bodoh punya org.

Anonymous,  April 4, 2011 at 11:23 PM  

puaskan hati korang wahai pencacai2 UMNOngok/Babi Negara... Nape zaman serba canggih ni pun video hitam putih?pulak tu perut boroi bontot tonggek,hahahah penipuan yg amat ketara.Pemimpin korang takut kalau Anwar jd pm,sbb tu mcm2 fitnah yg korang buat.

Anonymous,  April 4, 2011 at 11:40 PM  

Video sudah diremoved kuang3!!! nasib baik sempat ambik td ahahaha

Staphylococcus aureus,  April 4, 2011 at 11:41 PM  

kepada celaka yg dok kata itu body org lain la, perut buncit la, konek tak nampak la, rupa lain la, aku cadangkan supaya korang pi tonggeng sendiri juboq depan al jub, then ang bole nengok cemana rupa fizikal dia... bila da kena baru tau mat....

Anonymous,  April 4, 2011 at 11:46 PM  

Betul kata ko anwar takut bersumpah.. tak cayer tgk video nih!!

http://www.youtube.com/watch?v=I-NrXP7PBS0&feature=player_embedded

kalau org islam yg baik dia tau yang mane perkara baik dan buruk.. fitnah n wat tuduhan sape2 boleh wat lebih2 org islam yg munafik!!


-Amri-

Anonymous,  April 4, 2011 at 11:54 PM  

Muka Pelakun (Eskay) memang mirip Anwar.Eskay...lu memang terrorlah....dapat wanita Beijing lagi....

Anonymous,  April 5, 2011 at 12:14 AM  

Salam semua dah komen macam2, aku ada 5 persoalan sahaja:

1) Tulisan Thai pada bahagian bawah video terjemahannya "Phaholyothin Road Bangkok, Thailand 10400, Copyright 2011"

2) Dato Eskay kata dirakamkan di Malaysia, adakah video itu dirakamkan di Thailand?

3) Adakah video itu dihantar ke Thailand oleh Dato Eskay untuk diedit?

4) Pada awal pendedahan Dato Eskay menceritakan dia pergi hotel utk ambil jam Anwar tiba2 terjumpa perakam video.

5) Pada satu press conference pula Dato Eskay mengaku lelaki pada awal rakaman adalah beliau.

Anonymous,  April 5, 2011 at 2:12 AM  

Itu Spy Cam dalam TV lah...Bangang betul Puak Penyokong Anwar Aljuburi ni...Kau Nampak tak dia tekan remote TV tu....

Anonymous,  April 5, 2011 at 2:20 AM  

malas nk komen...
tp rajin nk bertanya...

1) nape anwar xnak bersumoah ekk? pelik gak aku pasal time nak jadi ahli parlimen dulu (nk dpt jawatan), boleh pulak dia bersumpah... Tp, now nk mempertahankan diri, demi maruah, demi membuktikan kebenaran, demi membersihkan nama baik sendiri, taknak pulak dia bersumpah... pelik kan...kan...

Anonymous,  April 5, 2011 at 2:29 AM  

Pasai edit kat Thailand oleh anon 12:14. Kemungkinan video ini video yang sama. Video ini antara 18 video yang di katakan oleh SK antaranya diperbuat di Thailand.
Yang kat KL tu ada dengan Polis. Jadi tak boleh dikuarkan.

Anonymous,  April 5, 2011 at 2:30 AM  

go to youtube..search 'andangsayang'...sharing is caring...

Anonymous,  April 5, 2011 at 2:56 AM  

Malaysian insider punya reporter kata video yg dia tengok kat carcossa tu takde tulisan siam bawah tu.Video ni diupload oleh geng siam dato' eskay dr thailand sana.Mungkin untuk langkah keselamatan dato' eskay supaya tak dituduh penyebar video lucah.

Rakaman tidak pasti sama ada bertempat di Malaysia atau siam.Tapi yg hampir pasti pelaku video itu adalah 'lelaki Y'.

Anonymous,  April 5, 2011 at 4:08 AM  

Gambar tu clear dah pada aku.Dari rupa paras dan bentuk badan memang sah dah.Perut nampak buncit sikit tu biasalah,orang dah berumur kan.

Camera dia pakai wide angle ni sebab tu ada herotan kat belah kanan gambar tu.Superimpose tu untuk gambar stand still,video mana boleh.Boleh edit kalau video pendek seminit ke tapi mudah didetect.Polis dah sahkan tulen.Tak percaya polis?Panggillah tok nenek segala pakar sahkan kalau gitu.Siasat jangan tak siasat.

Anonymous,  April 5, 2011 at 8:59 AM  

Polis kata video tu tulen...tapi orangnya tulen tak..orang tu badannya nampak tegap dan agak sasa, gaya jalan tak sama dengan DSAI dan yang paling fail, perut tu boroi..muka agak sama tapi makin lama tunjuk, dah nampak muka dia berbeza dengan DSAI, tunjuklah banyak2 lagi supaya boleh nampak lagi perbezaannya..baru 2 minit dah nampak perbezaannya, apa lagi kalau tunjuk lagi banyak..yang herannya DSAI ni nak dijatuhkan dengan cara fitnah2 seks je, pohon pihak2 yang menyokong UMNO fikirkan cara lain ye...dah 13 tahun dah fitnah, cari la idea lain sikit..

pengikut tun M,  April 5, 2011 at 9:38 AM  

hahaha...

da la tengok video ni buat aku tergelak, tengok plak komen orang-orang yang macam kuat agama ni lagilah buat aku tergelak...

adoyai.. hahaha

balik-balik nak nafi guna soal perut. come on la, kamera tu melengkung (fish eye), tu pasal nampak buncit..

urm.. yerlah, korang tak penah ade cctv kat umah kan, mane nak tau beza.. korang ingat kamera cctv tu same mcm kamera henpon murahahn korang..

please la.. korang ni da besar, masing2 da tau beza baik buruk.. tolong la tengok lima nam kali atau lebih baru nak kata fitnah ke ape ke..

kalau gambar bole la nak tipu-tipu super imposed , kalau video xkan nak super imposed?
bape ribu frame sesaat nak buat, kerja bertahun nie..

lantak la korang nak cakap aku ape..

kalau da hati hitam, saksi empat ribu juta orang pun korang masih takkan percaya, apatah lagi empat orang..

Anonymous,  April 5, 2011 at 9:41 AM  

visit full http://mrbelia.pun.bz

Anonymous,  April 5, 2011 at 9:44 AM  

benar tak benar ??? kebanyakan laki pun macam tu bezanya orang tu terkenal atau tak...

Anonymous,  April 5, 2011 at 10:25 AM  

YABEDABEDUUUUU....

PUTIH MCM JIJAH..
SEPET MCM JIJAH..
KURUS MCM JIJAH..

MUDAH MCM JIJAH DULU2..
KETAT MCM JIJAH DULU2..
MANTOL MCM JIJAH DULU2..

HE.. SEMUA MCM JIJAH LAH!!!

EH?? JIJAH KER???

Anonymous,  April 5, 2011 at 11:04 AM  

teruskan pendedahan kemungkaran papa gomol jangan takut memperkatakan kebenaran....puak-puak bengong ni..depa buat salah semua tuduh UMNO terlibat kami orang umno banyak kerja lain nak buat untuk majukan negara dan bantu rakyat...bkn dok pi melilau cari dubur dan rumah pelacuran..depa sedap-sedap pas tu tudoh umno konpirasi la apa la...kepala bapak depa

Anonymous,  April 5, 2011 at 11:22 AM  

kepada rakan-rakan PAS/PKR..saya orang atas pagar yang dulu-dulu mirip menyokong DSAI...sejak kebelakangan ini bila saya guna otak dengan bijaksana..fikir, nilai buat analisa..saya rasa kebenaran sudah mula menjelma..baca yasin, sembahyang hajat minta tuhan tunjuk kebenaran..saya yakin tuhan dah tunjuk. tapi malang kita pula tidak mau menerima kebenaran..apakah kita hanya mengharap tuhan tunjuk kebenaran yang hanya memihak kepada kita sahaja..ingatlah, insaflah Allah naha adil. Bila dia tunjuk kebenaran allah tak pilih nak tunjuk yang memihak kepada kita semata-mata..kenapa DSAI nak mainkan emosi dan fikiran kita...Bagi DNA selesai masaalah, Kalau dia benar. benarlah kalau dia bersalah terima lah hakikat..seorang pemimpin yang baik perlu bertanggungjawap terhadap dirinya, keluarganya dan orang yang di pimpinnya. jangan jadi pengecut.kerana dia seorang degil..kita bergaduh sesama sendiri. Kita sebagai orang islam yang bijaksana perlu menerima hakikat dan berpegang kepada kebenaran, rasional dan bersikap adil lah..jangan apabila memihak kepada kita baru kita mengaku kebenaran..dan jika tak memihak kepada kita kita menolak kebenaran.kebenaran adalah hakikat yang tak boleh ditolak walaupun adakalanya ia tak memihak kepada kita.

adiemzs,  April 5, 2011 at 11:49 AM  

tulah sikap org melayu.. tak habis2 nak ungkit cite lama.. bukan nak cari kebenaran.. kalau org tu bekas penagih dadah, pencuri, pembunuh, perogol.. turus disisihkan.. kalau mereka kata ada org kena rompak.. mereka yg kena belasah, mereka yg kena tangkap.. tanpa langsung nak cari kebenaran.. tak habis2 dgn kisah chua soi lek, kisah rahim tambi chik.. gunalah akal utk cari kebenaran.. kalau apa yg kita jumpa itu kebenaran atau dusta semata2.. maka kita kena percaya kepada diri sendiri.. jgn gunakan alasan utk mencari kebenaran.. apa gunanya tuhan berikan akal untuk berfikir... renung2 kan lah wahai saudara saudari ku.....

Anonymous,  April 5, 2011 at 3:13 PM  

BAGI DNA..TAKUUUUUUT
BERSUMPAH..TAKUUUUUUT
VIDEO DAH ADA, JAM OMEGA? HILAAAAAAANG
DASAR PENIPU, YG PENCACAI DIA PULAK DASAR BUTA PERUT. MEMBELA SEORANG BISEKSUAL..TAUBAT LA.
MACAM KARPAL CAKAP : ANUWAR IBRAHIM HARUS BERTAUBAT !!!
KAH KAH KAH

Anonymous,  April 5, 2011 at 6:44 PM  

woi nmpak sgt menipu..perut anwar ibrahim sgt buncit??haha agak2 la woi pemfitnah umno...video terlawak abad ini..keluaran khas badut2 dr umno...

Anonymous,  April 5, 2011 at 8:29 PM  

jangan kita mmbuka aib orang yang tak tentu betul atau tidak....percayalah di akhirat kelak aib kite akan dipapar pada skrin yang maha besar....jangan jadi makhluk yang kelak akan menyebabkan kita terbakar keseorangan di neraka...jika ia benar hanya Allah yang tahu dan hanya Allah yang akan menghukumnya...bukan kita...
tapi yang jelas video ini macam dirancang.....bertaubatlah....jaga diri sendiri, berbuat baik sesama islam dan sesama makhluk....sesungguhnya Allah akan membalasnya...amin

Anonymous,  April 6, 2011 at 1:20 AM  

PENGERTIAN QAZAF
Pengertiannya ialah melimparkan tuduhan zina kepada orang yang

baik lagi suci atau menafikan keturunanya.
PEMBAHAGIAN QAZAF
1.) Qazaf yang pesalah-pesalahnya boleh dikenakan hukuman hudud,
seperti seseorang menuduh seseorang yang baik lagi suci berzina tanpa
mengemukakan empat saksi lelaki yang adil.

2.) Qazaf yang pesalah-pesalahnya boleh dikenakan hukuman takzir
seperti seseorang menuduh seseorang yang lain kufur, mencuri, minum
arakatau murtad dan sebagainya, termasuk mencaci, memaki dan
lain-lainnya yang boleh menjatuhkah marwah seseorang dan menghinanya.

Menuduh seseorang yang baik lagi suci berzina tanpa mengemukakan
empat orang saksi lelaki yang adil hukumnya adalahharam dan termasuk
dalam dosa besardan wajib dikenakan hukuman had Qazaf (sebat) sebanyak
80 kali sebat, dan tidak boleh diterima penyaksiannya selama-lamanya
kerana dia adalah orang fasiq. Sebagaimana Firman Allah Taala yang
bermaksud:

"Dan orang-orang yang melemparkan tuduhan zina kepada
perempuan-perempuan yang terpelihara kehormatannya, kemudian mereka
tidak membawa empat orang saksi. Maka sebatlah mereka 80 kali sebat,
dan janganlah kamu terima persaksian mereka itu selama-lamanya kerana
mereka itu adalah orang yang fasiq".
(Surah An- Nur ayat 4)
PENUDUH YANG BOLEH DIKENAKAN HUKUMAN QAZAF

1. Berakal
2. Baligh
3. Kemahuan sendiri tidak dipaksa
4. Mengetahui haramnya Qazaf
5. Bukan ibu bapa dan datuk ke atas kepada orang yang dituduh.

Jika orang yang menuduh itu gila atau kanak-kanak yang belum
baligh, tidak boleh dikenakan hukuman had Qazaf keatas mereka. Ini
sebagaimana berdasarkan kepada hadith Rasulullah s.a.w. yang
diriwayatkan oleh Imam Bukhari yang bermaksud:
"Allah tidak akan menyiksa tiga golongan manusia, iaitu
kanak-kanak sehingga ia baligh, orang yang tidur sehingga ia bangun
dari tidurnya dan orang yang gila sehingga ia sembuh dari gilanya".
(Riwayat Bukhari Fi Muslim)
CARA-CARA MELAKUKAN QAZAF
Dalam Qanun Jenayah Sayr'iyyah cara melakukan Qazaf terdapat tiga
cara:

i) Tuduhan yang dibuat secara sarih (terang dan jelas), iaitu
tuduhan yang menggunakan perkataan-perkataan yang jelas dan tepat yang
tidak boleh ditafsirkan kepada maksud yang lain selain daripada zina
dan penafian nasab (keturunan)

ii) Tuduhan yang dibuat secara kinayah (kiyasan), iaitu tuduhan
yang menggunakan perkataan yang tidak jelas dan tidak tepat yang boleh
membawa erti zina atau selainnya.

iii) Tuduhan yang dibuat secara ta'ridh (sindiran), iaitu tuduhan
yang menggunakan perkataan yang tidak jelas dan tidak tepat juga yang
boleh memberi pengertian yang lain daripadazina sebagaimana dilakukan
dalam perkataan kinayah.
BUKTI-BUKTI YANG MENSABITKAN KESALAHAN QAZAF
Kesalahan Qazaf boleh disabitkan dengan salah satu dari bukti
–bukti yang berikut:-

1. Syahadah (penyaksian)
2. Ikrar (pengakuan)
3. Yamin (sumpah
Qazaf Dan Pengertiannya
DownloadPrintMobileCollectionsReport Document
Info and Rating
qozaf
maksud qazaf
pengertian qazaf
qazf
maksud khazaf


Mana saksi??

Anonymous,  April 6, 2011 at 5:57 AM  

Rasulullah Salallahu 'Alaihi Wassalam bersabda:

"Takutlah kamu akan doa orang yang teraniaya sekalipun dia kafir, kerana sesungguhnya doa orang yang teraniaya tidak dihalangi."

Riwayat Ahmad, Abu Ya'laa dan Dliya dari Anas.

aku bukan nak belah2 mana pihak.. tapi selepas isu video ni, aku terpikir, kalu anuar betul2 teraniaya, dan doa dari penyokong2nya, aku rasa ALLAH dah tunjuk kekuasaanNya kpd pemimpin2 yg coruppted tu, tapi ni makin teruk plak jadinya.. baca balik hadis Rasulullah S.A.W tu, sedangkan org kafir pun Allah makbulkan doanya, inikan pula org ISLAM.. knpa video ni kluar? pasal KehendakNya.. aku tunggu je next episode kisah "anuar" ni.. mcm layan drama TV pun ada..

P/S:- aku dah 10 tahun wat video editing, dari cctv cam sampai la HD RED CAM, video yg dikatakan mirip "Anuar Ibrahim" tu aku x tgk lagi, so aku x leh nak komen apa2.. tapi semalam 5hb, aku tgk gambar dlm satu paper ni, duk tunjuk gambar2 org yg dikatakan mirip "anuar".. ada 2 gambar yg aku rasa "match" dgn "anuar" aku x pasti sama ada EDITOR PAPER tu perasan & sengaja letak gambar tu @ kebetulan.. aku maleh nak scan 2 keping gambar tu, kalu nk tgk cari sendiri.. hahahahahaha..

Anonymous,  April 6, 2011 at 11:43 AM  

ni cam bi en nyer belog jer kakaka

Anonymous,  April 6, 2011 at 12:18 PM  

mengikut islam, apabila seseorang didapati berzina, dan terdapat 4 orang saksi dengan 8 biji mata yang menengoknya, mka saksi itu wajib memberikan keterangan dalam mahkamah, hanya boleh bercakap menjadi saksi bila diminta sahaja, kemudian bila keluar mahkamah, kesemua saksi tidak boleh mendedahkan lagi, jika dia menceritakan kejadian yang dia lihat itu, dia dia dikira pasiq

ruhaifi April 6, 2011 at 12:56 PM  

http://www.youtube.com/watch?v=ob5Fh3wpUXQ

click sini 200% sama perbandingan..

Anonymous,  April 8, 2011 at 6:18 PM  

SUBHANALLAH,jika benar sekalipun DSAI penzina,peliwat,penipu dll keburukan lagi tapi apakah hak kamu untuk menyebar video lucah ini? Walaupun kamu benci DSAI perlukah kamu-kamu memaki hamun bangsa(MELAYU) & seagama dengan kamu.Matlamat menghalalkan cara.Ini kah Islam yang kamu sendiri mengaku sebagai penganutnya dan bersaksi bahawasanya tiada tuhan melainkan Allah,Muhammad s.a.w itu persuruhnya.ALHAMDULLIH aku telah menyampaikan...kerana aku yakin Allah maha besar lagi 'MAHA' mengetahui.ALLAHUAK'BAR

Anonymous,  April 11, 2011 at 2:00 PM  

cemaner kiter nak tau tu anwar ke idak??? kalo tekaan kiter salah sapa nak tolong jawabkan di PADANG MASYHAR??? Sekarang mungkin kiter lepas tp kat sana mulut akan DIAM jer... Dari tabur fitnah baik kiter diam dan fikirkan...

X sokong memaner... takut terSALAH meneka.. :) ISLAM ITU BENAR

cikgulee April 14, 2011 at 9:50 PM  

Bila najib kena fitnah korang diamkan saje....nape korang tak keluarkan segala nas menentang fitnah....busuk punya org...

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP