Eskay Dedahkan Hubungan Nya Dengan Anwar Ibrahim Bukan Setakat Di Ranjang Tapi.....

Saturday, April 30, 2011


Juak Pakatan Akan Kata Ini Gambar TIPU


Datuk Eskay Sahkan Anwar Hubunginya..


AIDCNews – 02/4/11 – Datuk Shazryl Eskay Abdullah mengesahkan Datuk Seri Anwar Ibrahim menghubunginya sewaktu video seks yang dikatakan menyerupai seorang pemimpin pembangkang disiarkan di Carcosa Seri Negara.

“Eskay! Where are you?” tanya Anwar. Menurut Eskay, “Data-data daripada maklumat panggilan telefon, data-data sms di antara Anwar dan Eskay telah diserahkan kepada pihak polis untuk membantu siasatan”, kata Kickdefella, kawan Eskay yang pernah sama-sama terlibat dalam sebuah filem bertajuk ‘Kacau Malaya’.

Kickdeffella berjumpa semula dengan kawan lamanya itu dalam pertemuan bersama lima orang blogger dan seorang pengarang media alternatif pada 30 Mac, di Shah Alam, setelah lebih satu dekad tidak bertemu.

“Saya berterima kasih kerana dipelawa ikut serta kerana terdapat beberapa soalan yang saya benar-benar mahukan kepastian dari Dato’ Eskay”, katanya.

Menurutnya, Eskay tidak menafikan Anwar lebih berminat menyerang Tan Sri Rahim Thamby Chik berbanding dengan dirinya, sedangkan penglibatan Rahim hanya bermula tiga hari sebelum pihak media didedahkan dengan video tersebut.

Secara jujur, Eskay mengakui bahawa beliau adalah rakan berhibur Anwar sejak tahun 1990-an ketika beliau mula curiga tentang perhubungan Anwar dengan Sukma Darmawan Sasmitaat Madja, adik angkat Anwar dari Indonesia.

“Suatu masa, Anwar duduk di kediaman rasminya sewaktu jadi Timbalan Perdana Menteri dan Menteri Kewangan, Anwar kehilangan wang tunai berjumlah RM200,000 di rumah tersebut….” Eskay memulakan cerita.

Menjadi Rakan Berhibur Anwar Sejak Tahun 1996

Menurut rekod mahkamah, antara bulan Jun dan Julai 1996, Anwar Ibrahim telah menghubungi Pengarah Cawangan Khas ketika itu, Datuk Norian Mai kerana mengadu kehilangan wang RM4 juta dari sebuah bilik kecil di sebelah bilik tidur di rumahnya.

Eskay mendakwa ketika Anwar kehilangan wang itu, bekas Timbalan Perdana Menteri itu mengajaknya ke rumah untuk melihat tempat wang itu disimpan dan hilang.

Ketika di rumah tersebut, Eskay terlihat Sukma Darmawan di dalam sebuah bilik bersebelahan dengan bilik tidur Anwar.

“Saya tanya dia, siapa tu ? “… Anwar menjawab, “Oh itu adik angkat saya…” tambah Eskay yang mendakwa beliau curiga kenapa bukan anak-anak Anwar yang tinggal di bilik sebelahnya, sebaliknya, seorang lelaki dewasa yang ‘lembut’ itu untuk diberi bilik betul-betul di sebelah bilik tuan rumah. Apa istimewa lelaki itu ?

“You like him ?” tanya Anwar. “Please, I am straight” kata Eskay dan menurutnya, Anwar juga segera menepuk tangan ke dadanya dan berkata, ‘I pun straight tau….”

‘Straight’ bermaksud lelaki yang hanya sukakan jantina yang berbeza. Lawan kepada straightadalah homoseksual iaitu lelaki yang sukakan jantina sejenis.

Manakala yang sukakan jantina berbeza dan sejenis secara sekaligus dinamakan biseksual.

“Selepas itu, Anwar seolah-olah mahu buktikan bahawa dia memang straight dan ajak saya pergi berhibur…” itulah penjelasan Eskay bagi menceritakan bagaimana Anwar sering memintanya ikut serta dan kemudiannya menjadi pengatur perempuan-perempuan untuk Anwar.

“Macam (peranan) Dato’ Nalla”, kata Eskay. “Tetapi Nalla pun ada sekatan, saya tidak…” tambah Eskay yang merupakan bekas sport therapist bagi pasukan Jimnastik Sukan Olimpik Amerika Syarikat dan kelab American Football ternama, Dallas Cowboys.

“Kenapa Dato’ tak dedahkan ini lebih awal?”, tanya seorang tetamu yang hadir.

“Apa bukti saya nak sokong dakwaan saya?” pantas jawapan Eskay. “Tetapi bila saya dapat video ini, bukti itu diberi kepada saya”.

Eskay yakin semua ini adalah petunjuk dari Allah s.w.t.

Sebelum ini, Eskay yang dibawa pulang ke Malaysia bagi membantu proses pemulihan Anwar setelah kemalangan terjatuh dari kuda.

Eskay mengerjakan Haji pada tahun 2010 merasakan ini adalah jawapan dari Allah s.w.t.

Lima Solan Eskay Untuk Anwar

Dalam sidang media di Impiana Hotel, Kuala Lumpur, 23 Mac lalu, Eskay memberitahu beliau merasakan telah diperalatkan terlalu lama oleh manusia bernama Anwar Ibrahim, tetapi bukanlah seperti kes Mohd Saiful Bukhari Azlan, kerana dia lelaki straight .

“Saya mahu semua orang tahu. Saya tidak minat politik dan saya rakan karib Anwar. Dari satu sudut, saya lihat kehadiran Anwar dalam politik Malaysia, bagus untuk check and balance. Saya bukan ahli UMNO dan mana-mana parti pun. Tetapi saya suka bila pembangkang kuat, supaya kepentingan rakyat terjaga”

“Tetapi Anwar bukan manusia yang rakyat kenal. Cukuplah rakyat ditipu. Anwar kena berhenti dan letak jawatan”, tegas Eskay menjelaskan rasional di sebalik tindakannya mendedahkan video seks tersebut.

Eskay bagaimanapun meminta penyokong-penyokong Anwar supaya tidak menyerangnya kerana jika mereka terus berbuat demikian, beliau mendakwa akan bertindak balas.

“Jangan biar saya dedahkan lebih banyak…”

“Sekarang awak semua tanya Anwar lima soalan…” desak Eskay.

Soalan tersebut ialah, pertama, sejak dua tahun lalu berapa kali Anwar ke Thailand? Kedua, siapa yang menyambut Anwar di Thailand? Ketiga, di hotel mana Anwar menginap? Keempat, apa Anwar buat di bilik hotel tersebut? Dan kelima, siapa yang menyelesaikan semua bayaran tersebut?

“Jangan paksa saya dedahkan semua itu… suruh Anwar jawab dulu soalan itu,” kata Eskay.

“Awak semua balik dan tanya soalan ini di dalam blog…” minta Eskay.

Penjelasan Eskay itu menunjukkan episod ini masih berpanjangan lagi. Skandal video seks lelaki menyerupai Anwar yang sedang disiasat polis itu seolah-olah hanyalah satu permulaan.

Anwar dan Wan Azizah telah menolak permintaan Dato’ Trio yang terdiri daripada Dato’ Eskay, Dato’ Shuib Lazim dan Tan Sri Rahim Thamby Chik supaya berundur dari persada politik tanah air.

“Bermakna semua yang hadir yakin, Eskay yang merupakan ‘anchor’ dalam episod ini, mempunyai lebih dari sekadar video seks untuk didedahkan kepada umum”, rumus Kickdeffella. Klik di sini



Sumber AIDC



Psssttt....Anwar Ibrahim dok fikir kenapa lah dia tinggal jam Tangan Omega...huhuhu

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM


ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

33 comments:

MediaRakyat,  April 30, 2011 at 10:16 AM  

Hulu Selangor 30/04/2011 ,Tindakan Biadap wartawan Tv3 Malaysia berulang kali menanyakan berkaitan isu DNA kepda Datuk Seri Anwar Ibrahim pagi ini mengundang padah apabila dia dilempang oleh mantan timbalan perdana menteri Malaysia .Apabila dtemuabual wartawan malang ini , adakah dia akan membuat laporan polis,dia mengaku salah tidak menjaga etika keprofessionalism kewarta... baca artikel penuh

http://palangpalangdot.blogspot.com/2011/04/anwar-berang-tampar-wartawan-tv3.html

Tuan Speaker April 30, 2011 at 10:26 AM  

salam,

pohon linkkan blog kawan.

www.speakerakyat.blogspot.com

Anonymous,  April 30, 2011 at 10:46 AM  

Anon 10.16
Anwar nak sumpah pun takut, inikan pula nak tampar pipi pompuan. Nak spin isu lah ni hehehe...tapi tak jadi. Belum apa2 wartawan tu dah dikata mengaku salah hehehe...

Apa salahnya bertanya. Bukan dia menyamar pakai tudung, curi2 masuk dalam majlis orang tanpa undangan hehehehe...

Anonymous,  April 30, 2011 at 10:52 AM  

dia silap tu..bukan tampar orang tp tampar PALA BUTOH dia yg nakal sgt tu.....tak pon tampar pepek kak wan kot....pastu kena spin ngan pencacai media rakyat hihihih

Anonymous,  April 30, 2011 at 10:59 AM  

MediaRakyat, April 30, 2011 10:16 AM

nak tampar bontot china doll masa main pun tak berani ! ada hati nak tampar muka wartawan pompuan....sudah lah aljuburi, jijah patut tampor je konek gatal dia ni.....

Anonymous,  April 30, 2011 at 11:00 AM  

Sudah2 la palangpalangdot. Ko salah satu lidah rasmi DAJJAL AnWAR ke?? Semua cerita dari ko penipu je haram jadah. Kejap gune nama Media Rakyat, kejap Tamimi's Gallery. Dasar penyokong DAJJAL yg sakit otak....

Anonymous,  April 30, 2011 at 11:04 AM  

Tuan2 Puan2... tolong jangan dengar ape yg budak MediaRakyat tu tuliskan. Blog dia penuh dengan penipuan... bile pergi ke link tersebut hanya kluar game budak bodoh je. Aku percaya anon yg menyamar sebagai MediaRakyat tu hanya nk menimbulkan huru hara dlm blog ni dan blog2 pro-kerajaan yg lain je. Berhati2......

Semalam AnWAR di Bandar Baru Ampang dan tidak pernah ke Hulu Selangor....

Anonymous,  April 30, 2011 at 11:08 AM  

Periksa dulu ape yg MediaRakyat tu tuliskan, kalau wartawan tv3 betul2 ditampar oleh DAJJAL tu, pasti isu ini dah meletup dalam blog2 pro-kerajaan. Penulis MediaRakyat tu penipu besar... sengaja nk menjatuhkan maruah blog2 pro-kerajaan. Berhati2.....

Anonymous,  April 30, 2011 at 11:08 AM  

Menurut kata seorang ustaz, kesan sumpah laknat boleh kita nampak dalam masa2 lingkungan setahun. Kita TUNGGU.

Setakat hari ini Eskay ada...
Jam Omega
Sms dari Anuar
Sample DNA
Video Amoy
Sumpah laknat

Eskay 5 Anwar 0

KITA TUNGGU!

Anonymous,  April 30, 2011 at 11:20 AM  

Setakat ni anuar ada konek yg besar dan hitam.
hebat bro....klu kena memang senak

Anonymous,  April 30, 2011 at 11:20 AM  

benar la anon 11:08am. Mangkuk yg menggelarkan diri mediarakyat tu mgkn cybertrooper yg di antar anuar utk menipu org ramai dlm blog-blog penyokong kerajaan. Jahanam punye cybertrooper al-juburi

Anonymous,  April 30, 2011 at 11:29 AM  

betul 3X (upin ipin) nak tampar bontot china doll pon tak berani ada hati nak tampar anak org hahahahhaaha

silap2 konek dia yg kena tampar dgn jijah hahahahahahah

nak tampar bontot org tak berani tampar bontot sendiri hahahahahahah

agaknya bontot budak media rakyat yg kena tampar kot?hahahahahahahaha

al juburi...drop dead 5-0 hahahahhahahah

hamPas mana?fucktua mana?hahahahahah

dawaikokot dgn lord taik mana?hhahahahahaha

main tampar2 bontot dgn ANU-gerah tuhan ke?hahahahahahaha

Anonymous,  April 30, 2011 at 12:08 PM  

Anon 11:29 ko dah kenape? meroyan tak bis2.. ko suke ek kena spank2.. takyah la nk sokong mana2 pun... sokong diri u sudeyh.. ckp lebih2 pun payah kan... nti bini/anak ko jadik mcm tu plak... ishhhh minta jauhlah kan... tapi kalau ko suka sgt bab tampar2 ni.. ko tampar la totoq ko tu... hahahahks

Anonymous,  April 30, 2011 at 12:12 PM  

Anon 11:20, biorlah kalau mediarakyat tu kena anto oleh A ke B ke C yg penting ko tak kena anto oleh sesape ye dok? Jaga diri ko sendiri sudeyh!

lalat,  April 30, 2011 at 12:29 PM  

nampaknya kita memerlukan kem yg besar untuk pengikut2 Al Juburi bertaubat.First batch kebanyakanya semua dah insaf cuma yg tinggal rekrut2 baru dan cina2 malaun yg nak mengambil kesempatan atas pepecahan ini.

Anonymous,  April 30, 2011 at 12:31 PM  

bodo blake....

cyz,  April 30, 2011 at 12:34 PM  

mengapalah semua yg mendedahkan aib(maksiat) Anuar adalah kenalan2 rapat serta pekerja2 yg dia sendiri.

Anonymous,  April 30, 2011 at 12:45 PM  

mu bodo..bodo belaka. hok tukang buat, hok tukang heboh, hok tukang fitnoh, hok mengaibkan orang, hok mengaku ade skali(dah kire bersubahat)pastu buleh bersumpah pulok konon nak menegak kebenaran...1 malaysia 1dunia sudah tahu...ititud & moral orang melayu paling buruk....sapa yg buatt isu ni...orang2 melayu. (umno) itu melayu...

Anonymous,  April 30, 2011 at 1:28 PM  

semua tahu ANuwar mencIPAP China DOLL, tau kah anda siapa yang membekalkan China DOLL kepada ANuwar?

Aku rasa mmg ada konspirasi tetapi bukan dari pihak BN-UMNO, ianya datang dari pihak PR.

Cuba fikir2kan....
DAPig diam ajer... kot2 mereka yg bagi China DOLL kot...........

Papagomo tlg siasat.... EDISI PAPA..

meluat,  April 30, 2011 at 1:35 PM  

pembawa fitnah yang terhebat diabad ini ada dmalaysia penyambung2nya ada disini.salahsatunya inilah dia.

lord ried,  April 30, 2011 at 3:40 PM  

ELOOOO BEWAK GOMO JENEH PEMINUM ARAK......HE HE HE

AKU BAGHU TAU CITER DARI MEMBER YANG GAMBAQ MAMAK BLOGGER BEWAK BERBADAN BESAQ DOK KEDAGHAH ARAK TU ADALAH BEWAK PAPA GOMO.

KALU JENEH PEMABOK SAPA LA NAK CAYA. BEWAK2 DALAM BLOG NI CAYA LA.
PATOT LA TULISAN HANG NI NAMPAK TAK TERATOR GHUPENYE PENULIHNYA ADALAH PENAGIH ARAK NOOOOOO.

TULISAN CABOK PE TAIK DAGHI HOTAK MABOK HE HE HE.

he he he
idea mai ngan ayaq setan

Anonymous,  April 30, 2011 at 3:44 PM  

meluat said...

pembawa fitnah yang terhebat diabad ini ada dmalaysia penyambung2nya ada disini.salahsatunya inilah dia.

April 30, 2011 1:35 PM

fitnah apa, bahlol! ko buktikanlah yang ini semua satu fitnah! jgn pandai cakap tanpa ada asas. orang siap bagi bukti lagi.. ko mulut bacin, hancing!!

Anonymous,  April 30, 2011 at 4:17 PM  

org dah bagi bukti kata fitnah..
org dah sumpah berkata benar kata fitnah..
tu yg kena fitnah tu buat apa? tak habis2 berdalih dan terus berdalih..

Anonymous,  April 30, 2011 at 4:19 PM  

HA'AH KALAU FITNAH, SAMAN JE LA. BILA NAK SAMAN?

Anonymous,  April 30, 2011 at 4:47 PM  

Ya Allah... kami tahu DSAI tidak bersalah... tabahkan ahli keluarga ya Allah..

Anonymous,  April 30, 2011 at 8:30 PM  

anon atas ni....

ye la sebab yg ANU tibai tu bukan china doll tp kakak hang....

Anonymous,  April 30, 2011 at 8:33 PM  

Ya... Allah lindungi negara kami khasnya golongan belia dan beliawanis dari di bontoi dan di CIPAP oleh DSAI......

Amin...

HAMBA ALLAH,  April 30, 2011 at 11:28 PM  

dlm semua yg dok komen ni, kita tunggu je sapa yg benar n sapa yg salah,Allah pasti bersama dgn org yg benar,yg dok komen2 dlm blog ni, byk yg buat tambah dosa,entah benar entah tak kita tak tau,hanya Allah yg lebih mengetahui,kita jgn le tmbh dosa dgn apa dosa yg kita ada.setiap kejadian ada benarnya n ada hikmahnye.

Anonymous,  May 1, 2011 at 2:20 AM  

Penyembah anwar hanya duk ulang gebang fitnah fitnah fitnah stakat tu aja yang tau kalau tanya alibi tadakkk bukti nak lawan video seks pun tadakkk

Kurang2 kalau ya pun nak nafikan video seks tu buatlah sumpah laknat tapi takut bersumpah juga kenapa takut sedangkan nik aziz pun dah minta anwar bersumpah

Ada brani kaa anwar

Confirmn 1000% anwar takut bersumpah kerana anwar sememangnya bersalah, full stop.

vernty,  May 1, 2011 at 12:35 PM  

Papa Gomo ni banyak betul koleksi video@gambar lucah...Peminat ke

vernty,  May 1, 2011 at 12:38 PM  

Papa Gomo ni banyak betul koleksi video@gambar lucah...Peminat ke

Anonymous,  May 1, 2011 at 2:36 PM  

mana leh ful sini. full stop kat sini. Akhirat lupa ka....hehehe. mampuih umno. penyambung fitnah. kalau anak2 hampa nak kawin nanti hampa jgn jadi saksi...tak sah nikah anak hampa...dpt cucu cucu haram... mengaji bagi habis dulu.

Anonymous,  May 1, 2011 at 11:43 PM  

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

UMNO TU YANG MELAYU..
PAS MENEGAKKAN ISLAM..


ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT
SEBENARNYA YANG KENA BERTAUBAT TU KORANG DALAM BLOG NI SENDIRI..

YANG MENGUTUK DSAI..

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP