Nazri Aziz Cabar Pakatan Buktikan Bukan Anwar Ibrahim Dalam Video Porno

Sunday, April 3, 2011




KUALA LUMPUR, 3 April — Datuk Seri Anwar Ibrahim tidak harus takut untuk berhadapan dengan siasatan suruhanjaya diraja mengenai pendedahan rakaman video seks kerana ia akan turut memanfaatkan Ketua Umum Pakatan Rakyat (PR) itu, kata Datuk Seri Nazri Aziz (gambar) hari ini.

Sehubungan itu kata Nazri, tiada sebab mengapa Anwar harus bimbang untuk menghadapi atau membantah pembentukan suruhanjaya sedemikian.

“Jika lelaki dalam video itu bukan Anwar, maka ia harus menjadi kelebihan politk yang cukup besar bagi pembangkang dalam pilihan raya umum.

“Saya merasakan beliau dan pembangkang boleh menang besar. Jadi mengapa bimbang?” kata beliau kepada pemberita di Kuala Kangsar, Perak hari ini.

Dipetik The Star Online hari ini, Menteri di Jabatan Perdana Menteri itu berkata, penubuhan suruhanjaya diraja adalah penting sebab polis sudah mengesahkan ketulenan video seks itu.

Nazri berkata identiti lelaki dan wanita dalam aksi seks rakaman itu harus ditentukan sebab polis sudah pun mengesahkan bahawa video itu bukan satu rekaan.

“Bagi Barisan Nasional, kami juga mahu membersihkan nama kami, memandangkan kami juga telah dituduh sebagai dalang pendedahan video seks ini,” kata beliau.

Sumber Bernama

GOMO: Gomo menyokong 100% kenyataan D.S.Nazri Aziz berhubung suruhanjaya Di Raja yang sewajarnya di tubuhkan bagi menjelaskan kepada rakyat Siapa Pelaku dalam Video Porno yang sedang hangat di pasaran.

Jika bukan Anwar Ibrahim dalam video porno sudah tentu kemenangan besar buat Pakatan Rakyat pada PRU 13 nanti. Dan ini kelebihan buat Pakatan untuk mengambil peluang dari Video Pono. Hehehe

Tapi berani ke Anwar Ibrahim dan seluruh kepimpinan Pakatan Rakyat untuk bersama dengan rakyat dalam penubuhan Suruhanjaya Siasatan Di Raja?

Rakyat pasti ingin mengetahui kebenaran video porno tersebut. Gomo dah 2 kali menonton dah memang 1000% lelaki porno itu adalah Anwar Ibrahim.


Jam Tangan Omega Anwar Ibrahim Mana?

Psssttt Nazri Aziz dah Cabar so apa kata Anwar brahi? Hehehe
Published with Blogger-droid v1.6.7

26 comments:

Anonymous,  April 3, 2011 at 6:53 PM  

correct correct correct!!!

yg buat tayangan lucah pun kena hukum jgk.

jgn buat undang2 kat malaysia ni tok nenek dia punya.

yammmsenggg!!!

kah kah kah

Anonymous,  April 3, 2011 at 6:55 PM  

Wa caya lu GOMO ....kalau dah tonton 2 kali maknanya makin jelas lah pelakon utamanya!!! 1000% Mr DSAI-Double Sided Anu Injector!!!

Hidup BN!!!

Anonymous,  April 3, 2011 at 7:03 PM  

kalau ikut fatwa n.ajis dah sah2 pelakun video tu anwar al juburi! rakyat dah semakin kenal siapa anwar al juburi! ini semua berkat doa dan solat hajat aritu!

Anonymous,  April 3, 2011 at 7:11 PM  

Bg teman. molek bebenor la dibuat RC utk kes video porno ini.

Jika tidak, kelak dibawa ke mahkamah syariah atau civil, lg panjang ceritanya nanti.

Hanya RC ada kata penamat dlm soal sebesar ini.

Semoga Allah s.w.t mendedahkan kebenaran demi kemakmuran tanahair ini juga

Anonymous,  April 3, 2011 at 7:22 PM  

Tok guru Nik Aziz dan Tn Guru Hj Hadi sedang berada dpersimpangan. Dilema ulamak (bukan dilema melayu).
Dilema samada nak selamatkankan Anwar di akhirat atau nak selamatkan Anwar menuju Putrajaya...hihihihi.
Jangan kamu sangka kamu beriman selagi aku tidak duga mu....kata allah taala! Ingat tu tok2 guru!...hehehehe

Anonymous,  April 3, 2011 at 7:53 PM  

Makin ketaq lah lutut anwar kakakaka

Anonymous,  April 3, 2011 at 8:22 PM  

lantik nazri jadi menteri, salah satu bukti yg umno bn ni bodoh

Anonymous,  April 3, 2011 at 8:27 PM  

sebodo nazri pun , dia masih lagi cerdik memperli geng-geng al-jubori.

ada berani ker si anu tu, nak suruhanjaya diraja.

Anonymous,  April 3, 2011 at 8:30 PM  

hahaha sapa nak tengok porn star, sila dtg subang ss14.. dia ada sini malam ni (03.04.2011)..

live woo....

Anonymous,  April 3, 2011 at 8:41 PM  

betul tu nazri mmg bodoh x tahu undang2,tgk video dan tayang video lucah xsalah,apa punya bodo menteri nih, patut la anak dia buat aksi lucah sana sini

Anonymous,  April 3, 2011 at 9:11 PM  

bodoh...tunggu la polis siasat wahai menteri bangang

apa la malang malaysia dpt menteri bengap mentega cam nazri nih??

Anonymous,  April 3, 2011 at 9:24 PM  

1000x bangang la lu.hal undang2 dia tahu la nak bercakap.lu undang2 kedai kopi boleh la.belajar kat mana.

Anonymous,  April 3, 2011 at 9:43 PM  

caya la nazri...

ckp dan cabaran yg mcm ni la yg buat anwar dan juak2nya meroyan siang malam, berjalan pun bleh langgar tembok....ekekeke

Anonymous,  April 3, 2011 at 10:08 PM  

BODOOO..

SOAL VIDEO LUCAH PUN NAK GADUH2..

KARPAL SINGH DAH SURUH TAYANG VIDEO BLU TU KAT PARLIMEN...SO, NAZRI KENA STANDBY DAN GET READY LAH NAK PASANG...SUME NAK TENGOK!

APA SUSAH2 COPY JER BANYAK2 LPS TU JUAL PASAR MALAM ATAU SUSAH SGT, SURUH JER TV 3, RTM, ASTRO SIARKAN LIVE...NI CAKAP DEGAR2 BUAT APA...


MAKIN BODOOOOO BETUL MACAI UMNO NI!!

Anonymous,  April 3, 2011 at 10:34 PM  

Hebatnye gomo, dah dua kali tengok. Kan video tu kat simpanan polis dah. Camne leh tengok lagi. Caya lah. Oiii video bangang tu lu orang bising, duit 108 billion lu org tak geram ke. Apa la lu org

Kerteh Mari,  April 3, 2011 at 10:35 PM  

Sebodoh penyokong UMNO bodoh bangang lagi pencacai PR..hahahaha

Bodoh penyokong UMNO bodohnya bertempat...bodoh pencacai PR akan merempat...hahahahaha

Dah tak der modal baik diam, korang tunggu jer la depan pintu River Bambo House nanti...hahahaha

siapkan pasukan kompang korang,jgn lupa ngan bunga manggar untuk buat sambutan besar-besaran pemimpin jubur korang tu...hahahahahaha

Kalau korang nak aku sediakan RED CARPET...bisa diaturrrrr....hahahaha

Apalah nasib pencacai2 PR ni, hidup berpaksikan pemimpin serakah berulamakan ular dalam semak berdamping dengan Komunis Kiasu...hehehehe geli aku ehhhhh....

Kalau la kat dahi tu ada lambang Jin Mata Satu...sekor2 aku terajang....buat menyemak bumi Malaysia jer dgn makhluk2 ni...

Hidup pun dgn subsidi kerajaan, lagi mau gigit kerajaan...cis..lebih teruk dari perasuah...haram jadah semua....

Pi mampossss ler korang ngan Aljuburi tu...sesat lagi menyesatkan..lagi mau nasihat kat org ...hahahahaha

Benda halal yg di cari, benda yg kotor jugak sedap hingga menjilat jari...hahahahaha

Mana pergi Tuan Komrad gila babi..?
Khaaakkkkk Thuiiiiiiiiii

Anonymous,  April 3, 2011 at 10:36 PM  

rasanya nazri ni selalu buat show blue kot kat rumah dia tu yang x salah tu

Anonymous,  April 3, 2011 at 10:36 PM  

INGAT ANWAR INGAT LIWAT
INGAT ANWAR INGAT PORN STAR

Anonymous,  April 3, 2011 at 11:00 PM  

INGAT NUAR INGAT REFORMASI
INGAT NUAR INGAT BUKU JINGGA
INGAT NUAR INGAT PUTRA JAYA
INGAT NUAR INGAT ALTANTUYA
INGAT NUAR INGAT UMNO AKAN KALAH PRU 13...

Anonymous,  April 4, 2011 at 12:01 AM  

heheheheheheheh

subsidi tu duit babi negara ke atau duit dari rakyat??

hehehehehehehehehe

pencacai babi negara nak tonggong sorang2 dah la..jgn ajak org lain nak tonggong bersama

jom minum stout buih 3 inci

Anonymous,  April 4, 2011 at 12:02 AM  

hidup babi negara
hidup jebon
hidup jambul
hidup umporno
hidup stout
hidup mamak kutty

kalo ada konspirasi,boleh kita ajak mamak kutty terbang ke argentina beli kuda

hehehehehehehehhe

Anonymous,  April 4, 2011 at 12:04 AM  

jgn jadi pedophil
jgn amik rasuah
jgn raba2 punkoq
jgn minum stout
jgn perut boroi
jgn jadi bahlul cam nazeri
jgn tgk vids lucah kat ofis..nanti kantoi..kena buang keje

dan bermacam lagi janganlah...

Anonymous,  April 4, 2011 at 12:12 AM  

jgn tutoh pungkoq....penyokong aljuburey suka bab juboq2 ni mcm anon atas ni

Anonymous,  April 4, 2011 at 5:18 AM  

jgn letup pompuan ngandung
jgn wat hambul tebuan
jgn rendek bik indon


eh..banyak lagilah jgn...

Anonymous,  April 4, 2011 at 8:45 AM  

tak perlu tubuh suruhanjaya diraja, tak perlu tayang di perlimen, YANG PERLU serah kepada rakyat menilai ketulinan vedio, kesahihan pelakun utama barulah tahu langit tinggi rendah.


Biar rakyat yang mengADILi nasib ANWAR IBRAHIM - orang yang disyaki atau RAHIM TAMBY DAN KUNCU2NYA serta PEMERENTAH amnya.

Anonymous,  April 5, 2011 at 2:54 PM  

Buktikan tu dsai

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP