Nurul Izzah Kecewa Dengan Lakonan Pendek Filem Porno Papa Nya

Saturday, April 30, 2011


Mari Kita Nyayi Bersama Sama
Tajuk lagu Kantoi (lirik : zee zah bukan zee avi)):
Nyanyian Nurul Izzah kepada Papa

Semalam I call papa, papa tak answer
Papa kata Papa keluar pergi dinner
...Papa kata papa keluar dengan kawan papa
but when I called Karpal he said it wasn't true

So I drove my car pergi Damansara
Khalid Jambul kata maybe Papa tengok bola
Tapi bila I sampai... papa, papa tak ada
Lagi la I jadi gila

So I called and called sampai papa answer
papa kata sorry my daughter tadi tak dengar
My phone was on silent, I was in the meeting
Tapi latar belakang suara perempuan China

Sudahlah papa, I don't believe you
I've always known that your words were never true
Why mama always with you?
I pun tak tahu
No wonder la your friends pun backstab you

So I guess that's the end of our story
Akhir kata best friends papa Eskay bagi tahu
Tapi last-last kita dapat tahu papa gi hotel tu
You left your jam Omega kat situ



Lagi Lagu Untuk Papa Izzah

Psssttt.....Papa Jahat, Papa Jahat, Papa Jahat Auw.....

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


47 comments:

Anonymous,  April 30, 2011 at 1:45 AM  

Eeeee.... geli aku dengan keluarga ni. Mak, anak semua sokong lendir papa.

Takut aku dosa bersubahat. Orang lain dapat sedap, kita dapat dosa.

Anonymous,  April 30, 2011 at 1:48 AM  

tu la pasal..tapi kalau family dia defense anwar aku faham lah..sebab diorang ada sedara dan menantu lain..malu beb..tapi orang yg tak kena mengena ngan nuar pulak lebih lebih..tak faham aku...nuar bersedap sedapan buat maksiat dan dosa..oramg lain defense lak..gila gila punya defense pulak tu..bestnya jadi nuar heheheh

adli April 30, 2011 at 1:56 AM  

home security systems

https://www.alarm.com/

Anonymous,  April 30, 2011 at 2:01 AM  

Nak tanya....
Kalau dalam video tu papa ko, apakah tindakan korang?

omega sigaraga,  April 30, 2011 at 2:49 AM  

anon 2:01AM

nak tanya.....
kalau dalam video tu pemimpin UMNO, apakah tindakan kau?

makcik tipah April 30, 2011 at 2:54 AM  

Jom tengok video sumpah sumpit yang full version:

http://www.youtube.com/watch?v=QYtyoqbGle4

yang ini media UMporNO takkan tunjuk punya.

0457,  April 30, 2011 at 3:30 AM  

Aku kesian betol dengan keluarga Anuar ni . Ya lah ...tak kan laa Kak zizah dan nurul nak mengaku dalam video tu anuar . Dah gila ...nak mampos ... Kalau kena pada batang hidung aku pun aku tak kan nak mengaku ...

.

Anonymous,  April 30, 2011 at 3:33 AM  

Bro semua...masyallah.

Sian lah kat Izzah n Jijah, cukuplah hentam PapaNuar sorang je. Dua beranak ni tak ada pilihan lain, sampai mati pun mereka terpaksa sokong. Kesianlah kat dia orang. Ni pun dah terpaksa menanggung malu sampai mati. Bagi la muka skit, the least we can do. Bukankah compassion tu the best of traits? Belas kasihan kat kucing kurap pun kita ada.

PapaNuar memang layak kena lanyak. Nak jadi pemimpin kan..takkan kena sikit je dah kalut.

Penyokong dia pun mmg kena taroh cukup2. Cakap nk memperjuangkan itulah inilah. Baru kena tmbak ngan air habis semua cabut lari tak cukup tanah. Bunyi cakap mcm peluru pun tak takut.

Dasar dayus mulut je hebat.

Anonymous,  April 30, 2011 at 3:33 AM  

lari tajuk sikit dawai kokot aka lord reid mungkin juga aka milo suam mengatal dengan aspan alias penulis blog:
dawai koko+ said...

datok aspan nie hem-sem lah.

suka baca penulisan hang.
30 April 2011 01:42:00 GMT+08:00
hehehehe rupa nya pencacai nuar ni kebanyakan nya lalat taik golongan gay macam dia juga.....

Anonymous,  April 30, 2011 at 4:27 AM  

ingat kau pakai tudung boleh blakon baik la, konon papa kau tu tak bersalah

apa pun papagomo jgn buat camni okay. hahaha

tamimi's theory April 30, 2011 at 4:45 AM  

-full video
-combination of all part
-no sensored
-clear
enjoy!

http://palangpalangdot.blogspot.com/2011/04/video-anwar-ibrahim-part-2-tidak.html

tamimi's theory April 30, 2011 at 4:50 AM  

gambar2 nie aq x taw plak.btol ke edit.x kan lah anwar nk kuar ngn amoi
siang2 hari.

anwar bersama wanita cina
http://palangpalangdot.blogspot.com/2011/04/gambar-cina-dollr-anwar-ibrahim.html

Anonymous,  April 30, 2011 at 4:50 AM  

makcik tipah, trima kasih la ye sbb kongsikan video tu. bagus jugak sdr firdaus sopi sbg imam palsu kerana mengingatkan eskay utk membalikkan Quran ditangannya.

apa pun yang hujah2 yg lain tu semua tak boleh pakai lagi. andainya anwar berzina live dpn karpal, kitsiang dan depan makcik tipah sekalipun, dia akan claim huqum qazaf jugak sbb tak cukup 4 saksi.

perilaku anwar al-munafik dah dipertontonkan di depan mata. kalau tak dapat petunjuk lagi, elok makcik tipah buat solat istikharah.

Anonymous,  April 30, 2011 at 4:51 AM  

Anon 2.49
Pemimpin adalah role model. Tak kira pemimpin keluarga atau masyarakat. Kalau moral dah rosak, wajib ditolak. Aku tak kira parti apa sebab bahananya jatuh pada kita.

Apa yang aku ralat dalam kes papa jahat ni....kalau keluarga tak bawa papa jahat tu ke pangkal jalan, siapa lagi? Sebab nak jaga maruahlah, keluarga dia kena bertindak. Yang lain dalam keluarga tidak bersalah.

Berapa punya untung, kalau papa jahat ni dibawa bertaubat. Tak nampak ke???

Anonymous,  April 30, 2011 at 4:59 AM  

Chua Soi Lek, cina kafir tapi dalam mesyuarat 4 jam, dia terus buat keputusan mengaku perbuatan sumbang. Sebab apa? Sebab orang2 keliling dan keluarga dia masih waras.

Banding dengan Eli Wong, dia nak letak jawatan tapi tak dibenarkan. Sebab apa? Semua orang boleh beza dan fikirkan.....

matpanah April 30, 2011 at 5:54 AM  

datok aspan nie hem-sem lah.

suka baca penulisan hang.
30 April 2011 01:42:00 GMT+08:00
hehehehe rupa nya pencacai nuar ni kebanyakan nya lalat taik golongan gay macam dia juga.....

April 30, 2011 3:33 AM
.............................

Penyokong Anwar ni ada dua jenis; 1) Gay (2) bangang.
Puak Pas termasuk no (2).
Pasai Aspan Alias tu...yang tu pulak pencacai Tengku Razaleigh. Puak yang dok dendam kat Mahathir tak habis-habis.
Kat blog dia, kalau komen mengata Ku Li, tobat lahum la dia nak lepas.
Bagi Aspan Alias tu UMNO semua tak betui tak baguih. Tapi yg aku pelik pasai apa bila Semangat 46 bubar, depa pakat berderet masuk UMNO? Awat tak buat parti lain yang lebih baguih daripada UMNO?
Harap cakap saja la pandai...semuanya oportunis.

Anonymous,  April 30, 2011 at 7:46 AM  

KENAPA ADA 2 SUDUT PANDANGAN YG BERBEZA. PART 1 DAN PART 2 SAMA VIEWNYE...
TAPI PART 3,4,5,6 MENGGUNAKAN SUDUT PANDANGAN LEBIH TINGGI SEDIKIT SEHINGGA MENAMPAKKAN KESELURUHAN TABLE LIGHT DI TEPI KATIL.

JIKA MENGGUNAKAN SUDUT YANG SAMA SEPERTI PART 1 DAN PART 2 TETAPI MENG 'EDIT' ZOOM TETAP TIDAK AKAN KELIHATAN PENUH TABLE LIGHT KERANA DIHALANG OLEH KABINET MEJA.

SIAPA YANG UBAH POSISI CAMERA?
ATAU MEMANG ADA 2 CAMERA.
ATAU ADA PENGARAH FILEM..
ATAU.......

Reza aljunaid Post April 30, 2011 at 7:53 AM  

Zaman sekarang memang susah nak cari wanita yang benar-benar takut kepada azab Allah SWT lebih2 lagi menjadi isteri dan anak kepada kepada lelaki yang terbukti amat tegar mempertahankan maksiat dan kemungkarannya meskipun bukti amat jelas. Dalam sejarah UMNO, anwarlah satu2nya bekas pemimpinnya yang sangat kuat nafsu serakahnya. sampaikan apa yang tidak ada. rasuah?judi?menipu?bohong?menikam belakang?liwat?zina?yahudi?pluralisme?mempersenda nama Allah SWT?.....fitnah? lempar batu sembunyi tangan? semua kerja terkutuk ini adalah pakej dajal alias yahudi dan anwar yang wajahnya mirip arab munafik, wajib bertaubat. kembali semula kepada Allah dan rasul. pangkat dunia yang dikejarnya beriringan dengan pakej dajal@yahudi. tidak seiring dengan tuntutan Allah SWT dan rasul-Nya. sebab itu, Allah SWT hinakan anwar sampai tahap gila!

Anonymous,  April 30, 2011 at 7:59 AM  

kebenaran x mau terima,hudud bole buat ka??? klu hudud d laksanakan puak pas,pkr n dap mesti terlepas hukuman,n.ajis akan ampun dosa,d mana keadilan???

Anonymous,  April 30, 2011 at 7:59 AM  

cctv tu macam boleh bergerak2 seolah2 di pegang confius2.

anwar belum habis kes dengan saiful takkanlah nak buat kerja macam ni ada pakat2

Anonymous,  April 30, 2011 at 8:10 AM  

Sya x nk ckp apa,
cuma nk ckp haram jadah punya SB.
Pukimak SB BAHAGIAN POLITIK PDRM.BLOG PAPAGOMO BLOG SB PUKIMAK.

Anonymous,  April 30, 2011 at 8:13 AM  

klu sprm nak tangkap org mkn rasuah kena bg umpan,sama la juga nak tangkap sesondol n sesudu ni bodo.klu x mcm mana nak bukti.nuar terima sedekah [cina doll] dari dap kut ??? nanti nuar terima lah lg sedekah india doll lak...

Anonymous,  April 30, 2011 at 8:25 AM  

nasib baik nuar x jd pm lg klu tak,,,nuar jd celaka firaun n n.ajis jd celaka haman...

Anonymous,  April 30, 2011 at 8:28 AM  

YA ALLAH..!!! sekiranya Anwar tidak bersalah...Kau selamatkanlah dia...sekiranya dia pelaku dlm video seks itu... biarlah dia disambar PETIR......aku memohon petunjuk dariMu YA ALLAH..!!!!...AMIN..

Anonymous,  April 30, 2011 at 8:29 AM  

Pa sal DAP & PAS senyap je. Dia orang sponsor Eskay untuk trap Nuar kot? Ada kemungkinan tak, aku hanya bertanya belum menuduh lagi.

Anonymous,  April 30, 2011 at 8:46 AM  

Anon 8.29
Aku tak rasa DAP & PAS nak susah2 sponsor. Lihat saja rakan2 karib anwar yg sepenjara dah tinggalkan dia. Eskay pun sama, dia dah bosan.

Aku kenal satu couple ni, ada business. Wife keje macam nak gila tapi husband keja ambil duit bagi pada PKR, alasan amal jariah. Wife dia boring, split business. Sekarang husband dah bangkrap. Semuanya kerana seorang peliwat. Rumahtangga hancur, husband dah macam sewel. Nak salahkan siapa?

MediaRakyat,  April 30, 2011 at 8:59 AM  

Hulu Selangor 30/04/2011 ,Tindakan Biadap wartawan Tv3 Malaysia berulang kali menanyakan berkaitan isu DNA kepda Datuk Seri Anwar Ibrahim pagi ini mengundang padah apabila dia dilempang oleh mantan timbalan perdana menteri Malaysia .Apabila dtemuabual wartawan malang ini , adakah dia akan membuat laporan polis,dia mengaku salah tidak menjaga etika keprofessionalism kewarta... baca artikel penuh

http://palangpalangdot.blogspot.com/2011/04/anwar-berang-tampar-wartawan-tv3.html

don juan April 30, 2011 at 9:02 AM  

dah ada lirik lagu? huhuhu[ Link Sini ]

Anonymous,  April 30, 2011 at 9:10 AM  

PG.. Im not siding PKR nor BN coz my entire life I xpnh register tuk mgundi or watsoever.. Politic msia terlalu DIRTY.. sgt memalukan.. n i pity you guys yg mempertahankan satu2 parti ni bukan dapat apa pon.. xtaula plak kalau PapaGomo mdpt habuan yg tersendiri.. if not mmg sia2 je la.. sbb buang masa PG & dosa pun bertambah.. I really like tis quote "Man are Dogs... even Dogs are better than Man"

mama,  April 30, 2011 at 9:18 AM  

"Janganlah kamu mengikuti orang yang banyak BERSUMPAH lagi HINA,yang BANYAK MENCELA ,yang gemar menyebar FITNAH"(ayat 29 Surah Al-Qalam)

Anonymous,  April 30, 2011 at 9:23 AM  

Same old story.. Other than that this blog is a crap.. U wanna sue me? Go ahead.. Take ur chance..

lick ajis,  April 30, 2011 at 9:28 AM  

NURUL IZZAH LAYAK KE JD AHLI PARLIMEN? BANGANG BETUL LA ORG LEMBAH PANTAI PILIH MNGKUK HAYUN NI..LANGSUNG XDE SUMBANGAN. BAIK DS NAJIB LAMBATKAN SIKIT PILIHNRAYA SUPAYA DITELANJANGKAN LG KES2 JIJIK PEMBANGKANG. MANA TAU ADA KES KIT SIANG / KAPAL SINK ISAP KONEK ANUWAR ATAU MAT SABUN KANTOI MAIN BINI ORG KE..

Anonymous,  April 30, 2011 at 9:37 AM  

http://dusunonline.blogspot.com/2011/04/video-seks-kantoi-lagi-kejap-kata.html?utm_source=BP_recent

Anonymous,  April 30, 2011 at 9:39 AM  

BEST JUGAK NUUUUUUUUUU
ESOK NNT. DLM. MAKHAMAH 1 MESIA
BILA BUAT SALAH......
DENGAN BERSUMPAH SAJA
YAK...YAK...YEAAAAAHAAAAAA

TUAN HAJI S K...
MONGOLIAN DOLL BOLEH SUPLLY KA

Anonymous,  April 30, 2011 at 9:52 AM  

Cuba bandingkan sumpah Eskay dan sumpah Dato Johari, MP Sungai Petani kat http://www.youtube.com/watch?v=kQdGhkCeWns&feature=player_embedded#at=675

Yang manakah kaedah bersumpah yang betul2 mengikut syariat Islam ?

Anonymous,  April 30, 2011 at 10:57 AM  

kena btg hidung sendiri nak qazaf la mcm berok la puak2 fuckatan ni dlm masjid dah mcm buat demo tepi jln babi punya fuckatan..hamPas mana?bisu ka?kalau nak roboh PASTI bukan main lg bila puak2 fuckatan buat mcm tu dlm masjid diam membisu telor takda kot? goood dog good dog

Anonymous,  April 30, 2011 at 11:28 AM  

La ada lagi puak yang pertikaikan sumpah,apoloo bro,nak sumpah cara mana dan tempat mana pun boleh,sumpah tu bukan nya antara manusia kepada manusia.kpd allah.ada faham.bagi tau kat aku sumpah macamnana hampa kata betul.
cetek akal,masih banyak perlu belajar.

Anonymous,  April 30, 2011 at 11:34 AM  

dorg kalau blh nak sumpah kat markaz PAS je tempat paling afdhal kot?len kali kalau nak sumpah apa kata buat kat rumah pok nik ka kat markaz PAS ke br dorg caya kot?

Anonymous,  April 30, 2011 at 11:36 AM  

woi!!! PAPA GOMOI amoi wow!!! manyak hebat lo....

Anonymous,  April 30, 2011 at 3:12 PM  

anom 7:59am

aku ni bukan nak cakap apa la..tapi aku memang tau sangat la kalau dah memang kaki betina kaki seks tu dia orang ni tak kira ada kes lain yang dah teruk ker, dah nak mampus ker..bila nafsu dia tu datang memang dia kena sondol orang la..lagi pun ramai lelaki yang ada masalah suka lepaskan tension mereka dia orang melalui seks la beb! aku ni kenal ramai jantan yg macam anuar tu...kalau tak dapat sondol dia orang pg pukul bola golf, tapi tak puas gak, nak menyondol jugak sudahnya!
Jadi apa yang ko nak heran sangat kalo dia buat walaupun kes dengan saiful belum selesai? Watdehelll beb??

Anonymous,  April 30, 2011 at 3:15 PM  

Eh,eh sila jawab.kata pkr di bentuk kerana keadilan,adil utk semua,hak bersuara la,kebebasan kpd media la,dan macam macam lah adil.tapi la ni mana slogan hampa dulu.Media hampa marah,mengeluarkan kata x beretika.dan la ni orang nak bersumpah pun hampa macam lembu nak sekat sekat,la buat apa.hampa nikan macam org dah hilang akal.mana dia prinsip hampa dulu.itu baru sikit dah hampa telanjang kat rakyat ,ni ada hati lagi nak memerintah negara.hampa nikan bila cakap la ni aku tenguk menyembur ikut bontot je.lepas tu meleleh je x lap.penuh dengan najis hampa dok bawak merata rata.
menyesal gila.dulu still cool la.skg x lagi utk pkr layak di buang dalam najis je.angin satu badan aku.

Anonymous,  April 30, 2011 at 3:21 PM  

eh? masih ada lagi nak pertikaikan sumpah2 mereka? kata beriman..tapi nak banding2 pulak..
Biarlah. itu urusan mereka dgn Allah. jika kamu yakin kamu beriman, jgn pertikaikan. Serahkan saja pd Allah. Sesungguhnya Dia Maha Mengetahui

Anonymous,  May 1, 2011 at 2:24 AM  

Bapak bukan main kuat henjut anak pun sama kuat juga maklum dari satu benih, laki dia pun tak bleh tahan dengan napsu dia, kalau bapak cari pelacur anak dia ni kenalah cari gigolo

kakakakakakakakakaka

Anonymous,  May 1, 2011 at 2:29 AM  

Mian gitar nak lepas gian, dont worry nurul abang mat sabu ada tapi kalau nurul mau yang full time gigolo, lord reid ada hahahahaha

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP