Rakaman Aksi Seks Anwar Ibrahim Mungkin Ini Posting terakhir Blogg Papa Gomo

Wednesday, April 27, 2011











video 2


video



Blogg Papa Gomo di sekat dari menayangkan Video Seks Anwar Ibrahim. Emmm nampaknya mereka sudah takut dengan apa yang di dedahkan kita semua akan keberannya. Silap haribulan mungkin ini artikel terakhir di Blogg Papa Gomo kerana sudah dapat amaran dari pihak Google untuk menyekat Blogg Papa Gomo

Apa pun terima kasih kepada Rakyat Malaysia dan jika Blogg ini di tutup maka nantikannlah Blogg Papa Gomo yang baru demi menyambung kesinambungan Perjuangan kita Demi Agama Bangsa dan Negara.


Psssttt....Agak terkilan dengan Google yang menyebelahi Anwar Ibrahim : )

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

220 comments:

Cik Tanah April 27, 2011 at 9:05 PM  

PAPA! usah risau...! kami menyebelahi papa! insyaALLAH tidak akan ada apa2 yang akan berlaku.. insyaALLAH.. :)

Anonymous,  April 27, 2011 at 9:07 PM  

Mereka TAKUT sebab mereka BERSALAH!!!!!!!!!!

Anonymous,  April 27, 2011 at 9:10 PM  

cecah 1000+ hit

JFK,  April 27, 2011 at 9:11 PM  

Hei ...apa ni ? Kata internet unsensored ... baru sikit dah kena block ...

.

Anwar Tube April 27, 2011 at 9:11 PM  

Video terbaru Anwar main China Doll IPTS @ www.anwar-tube.blogspot.com

Anonymous,  April 27, 2011 at 9:11 PM  

PAPA GOMO..UNTUK BERKATA BENAR MEMANG ADA BAYAK HALANGAN..JADI ANDA JANGAN TAKUT DAN GENTAR,,KERANA ALLAH SENTISA BERSAMA ANDA...KAMI AKAN MENYOKONG USHA2 ANDA

Anonymous,  April 27, 2011 at 9:19 PM  

GOMO

TERUSKAN USAHA DAN SEMANGAT JUANG, KAMI SEMUA MENYOKONG ANDA.

ORANG BERSALAH SAHAJA YANG TAKUT DENGAN KEBENARAN.

Anonymous,  April 27, 2011 at 9:20 PM  

KALAU TENGOK BAHAGIAN LEHER LELAKI DALAM VIDEO NI NAMPAK MACAM MASIH MUDA, SEDANGKAN LEHER ANWAR DAH BERKEDUT...SAH BUKAN ANWAR, TAPI SIAPA YE..MUNGKIN ESKAY KOT

Anonymous,  April 27, 2011 at 9:22 PM  

to those assclub n the group,just follow this way....go to and rest in hell...

Anonymous,  April 27, 2011 at 9:25 PM  

berkata lah benar walaupun pahit......PAPA GOMO NO 1 BLOG IN MALAYSIA.......1000 BINTANG UNTUK GOMO

Anonymous April 27, 2011 at 9:26 PM  

Bro..buat backup dulu apa-apa hal..

The Eugenist April 27, 2011 at 9:28 PM  

salam Bro..

Harap semuanya selamat belaka. Take care woo..

Hesmel Faznee Faisal

Reza aljunaid Post April 27, 2011 at 9:28 PM  

hidup papa gomo...semoga Allah SWT berkati usaha papa yang besar maknanya kepada agama, bangsa dan negara....

Anonymous,  April 27, 2011 at 9:28 PM  

PEDULIKAN PUAK FUCKATAN TUUUU MEMANG TAU TAPI TAK NAK MENGAKU

Anonymous,  April 27, 2011 at 9:35 PM  

Kalau tanya kat dia sampai kiamat dia tak mengaku, cuba tanya kat bini dia, seluar dalam tu nampak besar, mungkin jenama 'Crocodile', bini dia tau laa sebab dia yang dok basuhhh...

joghos,  April 27, 2011 at 9:40 PM  

samada ianya anwar atau tidak, tindakan menyiarkan video klip lucah ini pada rakyat adalah berdosa besar dan haram. Kita ada mahkamah, jd biarlah mahkamah tentukan. Bayangkan ianya terjadi pada sanak saudara tuan, tentu tuan tidak mahu video tersebut didedahkan. INSAF DAN TAUBATLAH. NIAT BAIK TIDAK MENGHALALKAN TINDAKAN JAHAT.

Anonymous,  April 27, 2011 at 9:46 PM  

tindakan menyiarkan video klip lucah=haram.... tapi bagaimana fitnah @ gambar2 palsu dari Fuckatan Haram... tak haram ker???? tak berdosa ker??? hukum mana yang awak guna....

agak2nyer hukum kamasutra kot????

Anonymous,  April 27, 2011 at 9:47 PM  

Allah lebih mengetahui siapa salah n siapa benar....org yg buat salah,akan menerima hukuman daripada Allah SWT...sebaliknya org yg berada di pihak yg benar,Allah akan bantu....setiap perkara yg kita buat,kenalah fikir apa akibatnya di kemudian hari kelak....hidup bukan untuk mendapat kebaikan d dunia sahaja...akan tetapi hidup d akhirat kelak menjadi tujuan utama....

Anonymous,  April 27, 2011 at 9:48 PM  

cakap elok2 korang tak nak percaya yang bos korang tu kurang baik.. orang tunjuk terang2 kata nak aibkan bos korang plak..abih camno..lu fikir la sendiri.

Anonymous,  April 27, 2011 at 9:53 PM  

kita serahkan pada Allah SWT...

joghos,  April 27, 2011 at 10:01 PM  

Wp aku bukanlah penyokong Anwar tp yg haram ttp haram xkisah samada dr PR atau dari BN. Fatwa songsang mana korang pakai boleh tayangkan video lucah pd umum utk buktikan org tu bersalah atau tidak?? Aku ckp gunalah saluran mahkamah, bangang!! Kalupun mahkamah kata salah, aku tak fikir mahkamah akan biarkan ianya disiarkan pd umum.

Anonymous,  April 27, 2011 at 10:01 PM  

Video mcm ni pn korg kata video lucah.. padahal byk crite2 drama @ filem yang tunjuk gambar separuh bogel, berkemban, nampak pongpong lagi lucah dari video anuwar ni.. xde pn korang nk kecoh2!!

Jeffry April 27, 2011 at 10:04 PM  

LU THE REAL WARRIOR BRO..REAL WARRIOR NEVER QUIT! TERUS BERJUANG SEPAK TONGKENG ANUWAR & THE LIWAT GENG BROO! YEHAAAAAA!!

Anonymous,  April 27, 2011 at 10:04 PM  

Anom 9:53,

Ini memang sebenar2nya kuasa Allah SWT...terbongkarnya satu2 aib itu adalah di atas kuasa Allah SWT sebagai pengajaran kepada sipelaku yang nampak warak tapi sebenarnya syaitan. Ini adalah kuasaNYA menunjukkan kebenaran supaya tidak ada lagi penyokong2 anwar yang mendapat dosa kering.

Against The Wind April 27, 2011 at 10:04 PM  

Nak buat apa block papagomo ada beribu lagi blog anti anwar dalam blogsphere ni. Kalau depa block papagomo buat la blog baru papagomoi hehe.

Anonymous,  April 27, 2011 at 10:04 PM  

Anom 9:53,

Ini memang sebenar2nya kuasa Allah SWT...terbongkarnya satu2 aib itu adalah di atas kuasa Allah SWT sebagai pengajaran kepada sipelaku yang nampak warak tapi sebenarnya syaitan. Ini adalah kuasaNYA menunjukkan kebenaran supaya tidak ada lagi penyokong2 anwar yang mendapat dosa kering.

Anonymous,  April 27, 2011 at 10:05 PM  

Bukan ke depa ni yang buat solat hajat hari tu mohon petunjuk.... bukan alang2 yang datang ... ribu2.... tapi bila terbongkar satu per satu tak terima pulak yer...aku tak paham betul lah.... fikir pakai otaklah puak pakatan woi....

KUCING COMEL April 27, 2011 at 10:08 PM  

CITER HINDUSTAN DAN TAMIL NYANYI TERGELEK2 SEPARA BOGEL LAGI LUCAH, PON RAMA PAK2 AJI PAS TGK TAK TAKUT DOSA PON...

Anonymous,  April 27, 2011 at 10:10 PM  

anon 10.01,

pelakon tu memang berlakon oiii...dia orang tu tak berjanji apa2 pada rakyat malaysia..dia orang tu memang tak hingin jadi PM, tapi si anwar ni cakap berdengong2 pasal agama, politik, nak jadi PM malaysia, yang sebenarnyor dia lah AZAZIL, KETUA IBLIS!! ko nak KETUA IBLIS jadi PM ka??

Anonymous,  April 27, 2011 at 10:15 PM  

google kecewa dgn hang sbb hang tayang video blue taraf budak sekolah. X steam pun depa tengok. depa geli tngok anwar.

Anonymous,  April 27, 2011 at 10:15 PM  

kuasa yahudi nuar sangat hebat

benci_BN,  April 27, 2011 at 10:19 PM  

Kat TV skrg ni mmg bnyk tyg cite2 lucah dan memalukan. Artis2 terang-terangan berpelukan jantan betina. Siap ada adegan ranjang lg. Padah disebabkan dasar kerajaan BN skrg, perkara ini sudah semakin diterima rakyat wp ianya maksiat terang-terangan. Sbb tu ada artis dh sanggup berbogel d sbbkan nak nmpk real. Ada kerajaan nk ambil tindakan gam artis tu?? Aku tabik zaman tok mat je. Menteri lain, huh, makin dahsyat artis skrg. Belum buka cerita bab tahyul khurafat lg ni...

Anonymous,  April 27, 2011 at 10:21 PM  

Gambar ni dari video yg tak sensoreed kan Gomo. Nampak punggung Amoi ni. Dalam video yang kuar sensored tmasuk kat punggong amoi.

Anonymous,  April 27, 2011 at 10:23 PM  

kak Jijah kata orang dalam video tu bukan Anwar sebab perut buncit. Memang benar ketika telanjang perut Anwar jelas kelihatan buncit tapi ajaib bila pakai tuala atau bila dah berpakaian hilang buncit. Apa nak heran anugerah Tuhan memang banyak keajaiban he he he he

Anonymous,  April 27, 2011 at 10:26 PM  

Hero-heroin dpt berpelukan dgn pasangan yg hensom/ cun dgn bebas tanpa ditangkap jbtn agama. Kalu scene xreal, dpt buat berkali2 sbb pengarah suruh...

tosei..,  April 27, 2011 at 10:28 PM  

selain beserah kpd Allah kita patut berusaha mengenal pasti identiti pelaku ini kerana dia bakal menjadi Imam kita. kita nak tau jugak Imam kita ni gila ke apa, kalau gila tak sah!

Anonymous,  April 27, 2011 at 10:29 PM  

Jd perogol dlm drama/movie lg best dr jd heroin sbb dpt pegang lg kuat dan sambil2 raba yg mana patut, HAHAHA

RajaLiwat,  April 27, 2011 at 10:30 PM  

Gila Seks macam mana?

karipap,  April 27, 2011 at 10:32 PM  

kita wajid tutup aib bakal PM kita ni. Tak baik dedahkan aib dia..

Anonymous,  April 27, 2011 at 10:33 PM  

korang yang sokong anwar ni percaya mahkamah ke?? kalau mahkamah kata tu anwar korang akan terima ke?? kan korang kata mahkamah tak adil la..polis tipu la..kalau bn yang kena tak kisah plak korang pasal bab aib2 ni..sekarang baru tau nak jaga aib orang...piiirah..

Mat Sabu 121,  April 27, 2011 at 10:36 PM  

Memang benar ajaran Islam menuntut orang Muslim menutup aib orang Muslim yang lain. Tetapi tidak secara mutlak. Kerana penutupan aib orang Muslim itu adalah bersyarat seperti dijelaskan dalam kitab-kitab fiqah, iaitu mesti orang Muslim yang wajib ditutup aibnya itu bukan yang terkenal sebagai zalim, jahat, rosak, fasik, rasuah, tidak bermaruah, tidak bermoral dan sebagainya

Anonymous,  April 27, 2011 at 10:36 PM  

jangan gentar dan takut..perjuangan harus diteruskan..alang2 menyeluk pekasam biar sampai ke pangkal lengan ..patah sayap berganti paruh namun gunung ku daki ku daki juga..

Anonymous,  April 27, 2011 at 10:39 PM  

banyak lagi blog site papa gomo...pgi mampus dgn google.....takut apa

kopi Boy,  April 27, 2011 at 10:40 PM  

tp abg Mat Sabu Nuar jubo ni baik orgnya,kita kena tutup aib dia.

Anonymous,  April 27, 2011 at 10:40 PM  

Baru nak pangkah PKR pru13 ni. Cancell la. saya nak pilih PM, bkn pelakon

jalut,  April 27, 2011 at 10:44 PM  

Suruh sumpah dia cilok, kali ni bab menutup aib pulak, terer Nuar Berahim ni..

hilbert April 27, 2011 at 10:47 PM  

apa pulak main sekat2 ni...rakyat Malaysia mahu tahu kebenaran..

Hidup PapaGomo!!!

Anonymous,  April 27, 2011 at 10:52 PM  

kah kah kah anwar ada belen 15 minit lagi mungkin lain bulan kah kah kah lepas ni ehsan menafikan itu papa bohjan lepas tu nurun nuha pulak nafikan last nanti besan anwar pulak nafikan kah kah kah mampos mampos bohjan sial ni kah kah kah mamposss luu

Anonymous,  April 27, 2011 at 10:52 PM  

Blog dajal ala hindraf kenapa tak sekat? Biadap sangat..Takut ker? Blog yg nak perjuangkan bangsa sendiri,nak terminate.. Ni lah masalahnya org Melayu, dekat blog dan org yg jelas2 permainkan hak2 istimewa org Melayu, kuasa2 raja, cerca lagu kebangsaan, TAK ADA pula tindakan. Tu la sebabnya kaum haramjadah tu semakin biadab. Bagi muka sangat!!!!! Ada ka kaum2 lahanat tu pikir perasaan org Melayu?????

Anonymous,  April 27, 2011 at 10:56 PM  

gomo u cut upper below video tak macam 1st video full view tak aci lah brother.....tapi yang hak tetap hak

Anonymous,  April 27, 2011 at 11:10 PM  

gomo...screen shot ni mmg full...beza ngn you tube punye..xper2..screen shot la anu war tgh tarik condom tu...jadilah..buat modal smggu dua sbelum part 3 plak...hehehe

Yang benar pasti akan muncul!!
Gomo pejuang kebenaran!

Papagilo,  April 27, 2011 at 11:12 PM  

Puiii..papagilo,
"demi agama,bangsa dan negara"poorah!!
Tapi tindak tanduk kau macam orang tak ada agama dan akhlaklah.
Perangai pun sama jugak macam PKR.
Asal satu kapal jugakan.

Anonymous,  April 27, 2011 at 11:16 PM  

Siapa kata saya tidak bersuara? Siapa kata saya tidak ada cakap apa? Sejak hari pertama lagi saya sudah bercakap mengenai perkara ini dan bagi saya rakaman video seks itu telah mengaibkan Anwar kerana tidak saksi yang boleh buktikan.


Mufti Perak, Tan Sri Harussani.

“Saya ada bercakap dengan Utusan Malaysia tapi apa yang keluar sikit sahaja, mereka tidak keluarkan secara keseluruhan apa yang saya katakan… yang tertulis ia (video seks) hanya fitnah, itu sahaja… yang lain-lain tidak keluar,” kata Harussani kepada Thе Malaysian Insider semalam.

Kesimpulannya, ulama yg hang sanjung pun xsokong cara ni.

P/S: Apa kata Majlis Fatwa Kebangsaan?? Kenapa membisu. Atau media pro-UMNO ada sembunyikan sesuatu

Anonymous,  April 27, 2011 at 11:19 PM  

gomo!!!!
aku minta sekali lg..
ko screen shot yg anuwar tgk tunduk pakai spender tu..baru clear...xyah cover2 lg...kasi habis...hehhee..

gomo pejuang kebenaran!

anon 11.10 pm

Mat Side Kick,  April 27, 2011 at 11:23 PM  

Hak alaaaaaaaaa... nak heran ape kalau perut tu tak nampak buncit, pakai seluar pun sampai atas pusat, memang la tak nampak ketara sangat boroinya - kalau tahap boroi tu kritikal lain la crite..

Jangan nak membohong la - kalau umur tu dah memasuki usia senja, toksah crita ar kat perut tu ada ketak 8 dan nampak ketat - cam Malek Nor masa muda2..

MEMBOHONG JEH SEMUA TUH !

Anonymous,  April 27, 2011 at 11:23 PM  

Xheranla ada nasihat yg baik2 dlm komen-komen diatas, geng2 pro-Papgomo xnk dengar. Ulama Harussani yg mereka sokong sblm ni pun ditolak mentah2.

sudin,  April 27, 2011 at 11:25 PM  

Biarpun tak sealim Nik Aziz tapi hatimu mulia bang Gomo, teruskan dan bersabarlah dlm perjuangan.

fin,  April 27, 2011 at 11:28 PM  

engkau gila ke apa nak dengar nasihat Harussani sorang, apahal dgn Ulamak2 yg lain, apa mereka ini semua bodoh ke apa?

Anonymous,  April 27, 2011 at 11:31 PM  

Solat hajat perlu dilakukan lagi jika kita yakin kepada Kebesaran Allah SWT. Minta padanya lagi & lagi kalau tak puas hati.

din puduraya,  April 27, 2011 at 11:38 PM  

Solat hajat,bagus2.. tapi jgn pulak takada usaha yg dilakukan bagi membuktikan siapa lelaki dlm video ni..

Anonymous,  April 27, 2011 at 11:38 PM  

Ulama2 lain tak sokong cara xbertamadun ni. Tp kalau dorg ckp pun, media pro-UMNO bukan nak siarkan. Membazir air liuq je..

Anonymous,  April 27, 2011 at 11:38 PM  

tq gomo..

HANG JEBON,  April 27, 2011 at 11:41 PM  

KALU BETUL, PAPAGOMO BERPEGANG TEGUH PADA KATA-KATA BERANI KERANA BENAR, TAKUT KERANA SALAH, AKU CABAR NGKAU DEDAHKAN IDENTITI SBNR NGKAU. AKU RASA2 PUAK2 PENYOKONG NGKAU NI PUN NAK JG TGK MUKA PEJUANG MEREKA YG AMAT DISANJUNGI NI. YG XSOKONG NGKAU, LEBIH2 LA LG.

Anonymous,  April 27, 2011 at 11:41 PM  

mak ang kuli najib papa gomo! duduk celah ketiak rosmah lebih!

link April 27, 2011 at 11:43 PM  

tak apa..nak sekat ko..nak blok ke.nak apa ka..lantaklah..yang penting ada lagi blog gomo dengan edisi baru,,,eeeeeeeeeemmmmm,,

Anonymous,  April 27, 2011 at 11:47 PM  

aku rasa apa yang berlaku sekarang mungkin bala daripada tuhan keatas anwar...

Anonymous,  April 27, 2011 at 11:48 PM  

MANA OMEGA WOI!!

Anonymous,  April 27, 2011 at 11:49 PM  

DAH LA TU KORANG ...SIAN GOMO..KASIKLA MEMBER BEREHAT..JELAS DA VIDEO TU..BG YG TAK TERIMA TU..HATI DIA DAH TUTUP MCM NO NAK PAKSA..

Anonymous,  April 27, 2011 at 11:49 PM  

apa yg pasti mmg anwar tak pakai sebarang jam tangan semasa kluar dari bilik. Dimanakah jam OMEGA anwar? kan bagus kalau papagoma boleh screenshot sikit time amoi tu kebas jam OMEGA.

Anonymous,  April 27, 2011 at 11:51 PM  

WEI HANG JEBON...BUAT APA PULAK NAK DEDAH IDENTITI PAPAGOMO...DIA BUKAN NAK JD PM..

Anan,  April 27, 2011 at 11:52 PM  

joghos, April 27, 2011 9:40 PM
samada ianya anwar atau tidak, tindakan menyiarkan video klip lucah ini pada rakyat adalah berdosa besar dan haram. Kita ada mahkamah, jd biarlah mahkamah tentukan. Bayangkan ianya terjadi pada sanak saudara tuan, tentu tuan tidak mahu video tersebut didedahkan. INSAF DAN TAUBATLAH. NIAT BAIK TIDAK MENGHALALKAN TINDAKAN JAHAT.

: Itulah RISIKO yang berani di tanggung oleh pejuang seperti Gomo..


Tahniah Gomo..

Anonymous,  April 28, 2011 at 12:03 AM  

gaduh skrg pun xguna. Tggu je pendedahan polis. Xlama lg dh. Pas2 kita pakat2 terimalah. so, cool down semua. Pergila tidur... Sian bini korang tido sorg2.. Gud nite all.

Anonymous,  April 28, 2011 at 12:09 AM  

ala tak best lah..apsal nak sekat2..special sgt ke anwar ni smpai nk sekat2??

Anonymous,  April 28, 2011 at 12:13 AM  

Silap langkah di pihak Pakatan Haram. (1) Solat Hajat yang sangat hebat, beribu ribu termasuk ulama ulama, ular ular dalam semak, bijak pandai, orang warak warak & berbagai bagai (tolong sikit, ini tak termasuk Khalid Gereja & Nizar sebab dia orang katogeri mental).

(2) Juak juak Nuar pi cabar orang macam Papa Gomo dan seangkatan dgn nya, faham faham aje lah dia orang mana tau takut kat manusia, InsyaAllah dia takut kat Allah SWT, dia orang selalu dia agar Nuar bertaubat!

So kena banyak minta kepada Allah SWT kalau tak puas hati.

Sepatut nya Nuar dah lama blah dari Malaya tapi dia rasa masih banyak backers, dia pun gamble jugak, habis amacam.

Anonymous,  April 28, 2011 at 12:19 AM  

Nuar adalah punca pecah belah umat Islam & Melayu yang beragama Islam. Ulama PAS tau tak hukum bagi seorang yang menjadi Pemecah belah umat? Tau tak? Tau tak?

Sekarang dia juga punca atau subjek yang menjerumuskan ramai kekanca fitnah & sangka buruk.

Jika dia seorang yang iklas pasti dah lama tinggal kan Malaya ni sebab hendak menyelamatkan umat, tapi dialansung tak kisah.

Fikir fikirkan lah.

Anonymous,  April 28, 2011 at 12:24 AM  

Macam ni kalau dia jadi pemimpin mampus Malaysia.

1.Kelab gay akan berleluasa (mmg dah ada pun di Kldan bandar2 besar sekarang)
2.Kelab sapu bini orang juga akan berleluasa
3.Kelab sapu student juga akan berkembang maju.

PAS terpaksa meluluskan semua lesen kelab kelab ni sebab penganjur kelab2 ni adalah DAP(perniagaan org cina bukan ada batasan),lainlah kalau dia orang semua masuk Islam.
PKR tumpang sekaki jer...sebab boss dah memang kaki ...

Middle Finger,  April 28, 2011 at 12:26 AM  

Dah memang la tajuk video tu video blue 'pemimpin agung pakatan ROGOL'.. nak kecoh2 buat ape ??

Kalau setakat nak tengok blue ar, banyak sumber yang bleh didapati.. tetapi ngapa rakaman blue ini lebih menarik perhatian ramai ??

Itu kerana babak2 dan aksi2nya telah dimainkan oleh seorang tuan guru yang telah berkahwin dan terkenal warak sangat2 serta ter sangat2lah bercita-cita tinggi untuk menjadi PM M'sia pada suatu hari nanti..

Orang bukan nak tengok sangat aksi2 atas katil tu, yang orang ramai nak tau - benarkah aksi tersebut dilakukan oleh seekor ungka "Uk" "Uk" "Uk" !! (anugerah tuhan)..

Itu sahaja..

Secara jujur aku mahu nyatakan di sini bahawa - maaf ye Pakatan - Undi aku untuk PRU ke-13 yang akan datang bukan lagi untuk kalian..

Aku tak sanggup menanggung dosa memangkah serta memahkotakan seekor 'Bisexsual' untuk menjadi bakal PM M'sia..

MAAF lah ye..

lord ried,  April 28, 2011 at 12:29 AM  

ELOOOOOOOOO BEWAK2 PEJUANG MELAYU KEDARAH TAIK BEWAK GOMO.......

HE HE HE BEWAK2 SUMA DAH KENE KENCING KAT GOMO TAU. DALAM VEDIA TU AKU TAU LA .....TU BEWAK DATO' ASKEY NGAN RAHIM TAMBY CHIK YANG ROGOL BUDAK 15 TAHUN SAMPAI BERANAK.

AKU BUKAN KISAH SANGAT NUAR KA ASKAY KA. YANG PASTI HANGPA NI SUDAH MABOK CITER SEX SAMPAI JADI PE AYAM MABOK TAIK HE HE HE

um-NO,  April 28, 2011 at 12:30 AM  

NEGARA KITA TIADA UNDANG2 PENYEBARAN VIDEO LUCAH KE??

PAPAGOMO KAN MGAKU PERNAH KENA TAHAN POLIS SO POLIS KENAL LA SAPE DIE.

KENAPA TAKDE UNDANG2 TGKAP GOMO N DATUK T TU?

I DEMAND UMNO'S MMBER TO ANSWER THIS

Anonymous,  April 28, 2011 at 12:30 AM  

BODOH,

VIDEO 1 TIADA TIMING

VIDEO 2 ADA TIMING..


PAPAGOMO BODOH.. UMNO BODOH...

um-NO,  April 28, 2011 at 12:30 AM  

NEGARA KITA TIADA UNDANG2 PENYEBARAN VIDEO LUCAH KE??

PAPAGOMO KAN MGAKU PERNAH KENA TAHAN POLIS SO POLIS KENAL LA SAPE DIE.

KENAPA TAKDE UNDANG2 TGKAP GOMO N DATUK T TU?

I DEMAND UMNO'S MMBER TO ANSWER THIS

April 28, 2011 12:30 AM

um-NO,  April 28, 2011 at 12:35 AM  

NEGARA KITA TIADA UNDANG2 PENYEBARAN VIDEO LUCAH KE??

PAPAGOMO KAN MGAKU PERNAH KENA TAHAN POLIS SO POLIS KENAL LA SAPE DIE.

KENAPA TAKDE UNDANG2 TGKAP GOMO N DATUK T TU?

I DEMAND UMNO'S MMBER TO ANSWER THIS

April 28, 2011 12:30 AM

April 28, 2011 12:30 AM

um-NO,  April 28, 2011 at 12:36 AM  

NEGARA KITA TIADA UNDANG2 PENYEBARAN VIDEO LUCAH KE??

PAPAGOMO KAN MGAKU PERNAH KENA TAHAN POLIS SO POLIS KENAL LA SAPE DIE.

KENAPA TAKDE UNDANG2 TGKAP GOMO N DATUK T TU?

I DEMAND UMNO'S MMBER TO ANSWER THIS

April 28, 2011 12:30 AM

April 28, 2011 12:30 AM

April 28, 2011 12:35 AM

um-NO,  April 28, 2011 at 12:36 AM  

NEGARA KITA TIADA UNDANG2 PENYEBARAN VIDEO LUCAH KE??

PAPAGOMO KAN MGAKU PERNAH KENA TAHAN POLIS SO POLIS KENAL LA SAPE DIE.

KENAPA TAKDE UNDANG2 TGKAP GOMO N DATUK T TU?

I DEMAND UMNO'S MMBER TO ANSWER THIS

April 28, 2011 12:30 AM

April 28, 2011 12:30 AM

April 28, 2011 12:35 AM

Anonymous,  April 28, 2011 at 12:37 AM  

Lord Ried & um-NO kau orang memang PUKIMAK, setaraf dengan pesakit pesakit otak ketogari Khalid Gereje & Nizar mental.

Sorry lah aku tak tau apa nak cakap lagi kat kau orang.

Juak juak Nuar biasanya yang berpelajaran tapi kau orang yang sebelah hujung satu lagi tak berpeluang bersekolah, abis amacam.

Anonymous,  April 28, 2011 at 12:40 AM  

what ever it is....konspirasi? fitnah? UMNO + DATO' NAJIB PILIHAN UTAMA KU...ITU HAK AKU..SORY...JGN MARAH...hehe...thanks gomo

Anonymous,  April 28, 2011 at 12:40 AM  

ahaha.. umno kantoi.. trio lagi kantoi.. tgk perut, rambut dah confirm bkn anwar kos 22hb bila DSAI ke mahkamah stail rambut lain, malah ketika itu dsai berjambang.. takkan jambang terus leh lebat dlm ms beberapa jam... insaflah wahai pencacai umno, lawan dsai cara politik sihat, jgn nak hina peribadi saja....

Anonymous,  April 28, 2011 at 12:41 AM  

to anon 12.30
umno yang bodoh lah telah membebaskan nenek moyong kau dari british.........dan kau lahir

pedulikan gomo teruskan perjuangan.....

geng quraish dulu tengok bulan terbelah dua depan mata lagi tak percaya Nabi saw. itu Pesuruh Allah inikan cuma rakam video lagilah mereka tak caye......mata hati telinga semua butak

Anonymous,  April 28, 2011 at 12:42 AM  

Agensi Kerajaan yang dibiaya oelah Wang Cukai Rakyat akan sekali lagi bakal digunakan utk perkara yg tiada faedah menyiasat isu Fitnah ini. Sebelum ini, Mahkamah-SPR-Suruhanjaya-Polis-Media memperhabiskan duit utk siri siasatan yg tidak berfaedah kerana gara gara pihak yg ingin Kekal Kuasa. Suruhanjaya Kematian TBH... sampai 2 kali. Berapa banyak habis duit? Siasatan Liwat II dari 2008 - kini baru peringkat fasa sama ada Perlu Membela atau Gugur Kes. Akhirkata.... Undilah BN.

Anonymous,  April 28, 2011 at 12:42 AM  

takut dah ke papa gomo oii..boleh le terjun sama dgn datuk temberang tu..blog paling dajal di malaysia..blog hang la

bermegah le dgn fitnah hang ni

Anonymous,  April 28, 2011 at 12:45 AM  

bukan DSAI.. confirm.. betul2 terdesak UMNGOK ni, eh salah.. UMporNO.. Bodoh tak bertempat..sekian...papagomo ko memg pencacai terhebat....salute lu

lord ried,  April 28, 2011 at 12:49 AM  

ELOOOO BEWAK2 YANG BERJUANG UNTUK MELAYU2 BEWAK HE HE HE

PARTI BEWAK X BODOH. KETUA BEWAK JAMAN DULU NAK MERDEKA TIMER UNDENG2 ORANG PUTIH DAN MENOLAK UNDENG2 ISLAM.

X BODOH JUGAK KTUA BEWAK MASA TU TIMER PUAK CINA JADI WARGANEGARA. LANI ANAK CICIT BEWAK PE BEGHOK KULUM PELIAQ MENGONG DOK MAGHAH KAT CINA.

he he he
rukun iman puak bewak yang ke 7: beriman ngan lord reid

Anuar Kantoi,  April 28, 2011 at 12:49 AM  

Oi Lord taik bodo, kalau budak tu dah beranak, selidik la DNA anak budak tu..

Cross Check la DNA anak budak tu ngan Rahim.. problem settle.. jangan la bengong sangat..
.
.
Hek eleh, apehal lak sibuk2 sangat nak suruh tangkap dato' T - abeh yang sedap2 memuki tu cam mana lak ? Toksah tangkap ??

Oi manusia, kau orang ney tak nak tau ke siapa sebenarnya individu yang sedap2 sangat memantat tu ??

Tak nak tau ke ??

Ngapa lah idiot sangat neh..

Anonymous,  April 28, 2011 at 12:50 AM  

jgn harap aku dgn keluarga aku undi pengkianat bangsa agama umnporno.....tunggulah kejatuhan mu.....dgn modal yg jijik mcni lagilah....haram jadah....x sbr tggu pru13............MAI PAKAT SOKONG PR

bulan oh bulan,  April 28, 2011 at 12:50 AM  

salam semua.
LORD REID marah nampak.terimalah kebenaran bro.aku tunggu.

Anonymous,  April 28, 2011 at 12:50 AM  

Pd pandangan mata aku, video ni xboleh sahkan ianya Anwar. Masih kureng jelas. Tp aku skrg ni bergantung pd siasatan polis dan keputusan mahkamah.

Anonymous,  April 28, 2011 at 12:50 AM  

tengok pun dah tau baukan anwar kah kah kah.....

Anonymous,  April 28, 2011 at 12:52 AM  

Pukimak2 penyokong PKR ni, kalau nampak aksi live anwar depan mata pun tanak pecaya jugak. Hati dah busuk hitam mcm tu ah. Hoho

lord ried,  April 28, 2011 at 12:53 AM  

ELOOOOO BEWAK2 PEJUANG MELAYU....

KALU HABAQ PASIQ KA. KAPIAQ KA MAGHAH. KALU HABAQ ENGKAQ NGAN AJARAN ISLAM X PA

HE HE HE
gurau ngan bewak kapiaq

Anonymous,  April 28, 2011 at 12:54 AM  

Mereka mahu DSAI & keluarganya mengalah dan berundur tetapi yg sebenarnya mereka telah terbukti kalah dlm PRU12 hingga hilang majoriti 2/3 sbb ahli mereka sendiri tidak mengundi mereka. Kini mereka terpaksa memilih jalan salah dlm mempertahankan kuasa yg digunakan secara rakus & keji bagi menjatuhkan saingan politiknya. Tiada Hari Esuk BagiMu UMNO.....BN..ttp Esuk Masih Ada untuk DSAI, ahli keluarganya dan seluruh penyokongnya selagi matahari masih terbit dari Timur..InsyaAllah..

Anonymous,  April 28, 2011 at 12:59 AM  

Fakta
1. Anwar LIWAT Saiful.
2. Dalam Video Itu ADALAH ANWAR!



..... noktah.

Anonymous,  April 28, 2011 at 12:59 AM  

xtrlintskah di fikiranmu malaysia makin teruk sekg dgn gejala sosial yg brluasa,judi sana sini,hub hiburan merata2,pelacur di mana2...adik2 saudara seislam mu ke hulu kehilir dgn jntn...lps tu buang ank merata2...siaran tv yg melalaikn...af/mentor dll....acara keagamaan xada tmpt lg d tv kecuali hari jumaat dn di tgh mlm shj...siapa yg nk tgk???????majalah2 bogel mangga...sapa yg luluskan itu semua...mahukah trus begini??xsedar lg ke dgn bencana yg Allah bg??

Fars,  April 28, 2011 at 1:00 AM  

apa pasal rambat dibahagian jambang nampak baru digunting sedangkan pagi tu kat mahkamah tebal,lebat dan menutup keseluruhan bahagian tepi telinga. Datuk Eskay kot....

Anonymous,  April 28, 2011 at 1:02 AM  

sila like page ni kat fb http://www.facebook.com/Ustaz.Azhar.Idrus.Original?ref=ts boleh tnya mcm2 soalan berkaitan agama....atau ae2 sj....mari lah kita berkenal kenalan dgn para2 ustaz

Anonymous,  April 28, 2011 at 1:05 AM  

Barangsiapa yang duduk dengan lapan macam manusia akan ditambah Allah baginya lapan corak hidup:

1. Barangsiapa suka duduk berserta orang kaya, Akan ditambah Allah kecintaannya kepada dunia dan keinginan kepadanya.
2. Barangsiapa suka duduk berserta orang miskin, Akan dijadikan Allah baginya kesukaan bersyukur dan redha menerima pembaha...gian yang ditentukan Allah.
3. Barangsiapa suka duduk dengan Sultan (Pemerintah Negara), akan ditambah Allah kasarnya dan sombongnya.
4. Barangsiapa suka duduk dengan perempuan, (bukan mahram) akan ditambah Allah bodohnya dan syahwatnya.
5. Barangsiapa suka duduk bersama kanak-kanak, akan ditambah kesukaannya bermain-main dan bersenda gurau.
6. Barangsiapa suka duduk dengan orang fasiq, akan bertambahlah beraninya berbuat dosa dan menunda-nunda taubat.
7. Barangsiapa suka duduk dengan orang-orang soleh, akan bertambahlah keinginannya untuk taat.
8. Barangsiapa suka duduk dengan para ulama' maka bertambahlah ilmu dan waraknya.

Anonymous,  April 28, 2011 at 1:09 AM  

Memang bukan pun tengok rambut sudah hahaha kepala ala2 botak dah dalam video klip tu sedangkan DSAI ada rambut banyak lagi kakakakakakakakakakakakaka BODOSSSSSSS Dato T Dato Taik.

Terajang Dia,  April 28, 2011 at 1:09 AM  

Siapa2 yang rasa2 nak masuk syurga, PRU akan datang silalah pangkah kat muka MANGKUK HAYUN seorang neh..

IsyaAllah - Ganjarannya adalah syurga ..

Jangan marah ke aku lak sebab fatwa ni bukan aku yang reka, tetapi sebaliknya aku pernah dengar sendiri semasa menghadiri kuliah PAS..


Ho Ho Ho Ho Ho Ho..

Anonymous,  April 28, 2011 at 1:11 AM  

Memang seperti aku katakan si Lord Reid ni tak bersekolah. Nama pun nama kafir, sanggup pakai nama si kafir yg menggubal perlembagaan Malaya. Dulu puak parti ajaran sesat (PAS) bukan main benci perlembagaan Lord Reid kafir, sekarang bukan main menjilat lagi perlembagaan.

Kimak punya Lord Reid & Parti Ajaran Sesat.

Aku rasa...,  April 28, 2011 at 1:16 AM  

AKU RASA: memang betul dalam video tuh Anwar....atau...mmg ada ada pelanduk dua serupa sbb kat dunia ni Tuhan wujudkan 7 rupa yang hampir sama....atau kita tak payah nak kalut sangat....lantak demer la nak liwat ker apa ker....Anwar tuh bukan bapak ko....Najib pun bukan bapak ko....pedulikan....kita kerja..cari duit....hal2 mcm ni bukan effect kat gaji ko pun....

Anonymous,  April 28, 2011 at 1:28 AM  

kenapa bodoh sangat penyokong PR ni??? Korang sembahyang hajat beriya-iya mintak petunjuk...dah diberi petunjuk pun masih buta hati lagi. Sepanjang negara M'sia ni wujud dari zaman sblm merdeka & selepas merdeka kau penah ker tengok dgn mata kau sendiri gmbar/video pemimpin Melayu Islam yg buat kerja kotor mcm ni???? (Bukan setakat dengar2 ye..yg real mcm siap video/gambar ni...lain la Soi Lek di tu kapir) Ni bukan FITNAH....ni adalah BALA BESAR pada ANUAR & pengikutnya. FITNAH TAKDE BUKTI...BALA YG TURUN NI SIAP DGN DNA, JAM OMEGA, CCTV, ESKAY, SAIFUL DLL. VIDEO NI BOLE NAMPAK CLEAR KALO pengikut ANUAR tengok dgn teknologi canggih. BULU ROMA PUN BOLE NAMPAK, INI KAN PULA MUKA NUARRRRRR.

Anonymous,  April 28, 2011 at 1:30 AM  

dato DSAI... layan jer barua tu... percaya lah dato... Umur UmPoRnO dah dipenghujungnya... nanti kita perbetulkan balik sistem keadilan ini selepas PRU 13... saya berdoa semuga dato tabah...dan saya amat respect pada dato diatas ketabahan menghadapi segala fitnah ini... mereka sekarang tengah mencari jalan bagaimana untuk mempropaganda isu ini... kepada pendokong PAKATAN RAKYAT... diharap bersabar dan berdoa agar fitnah ini terpalit kepada muka pemfitnah....kita terjemahkan di PRU13 nanti... lawan tetap lawan....

Anonymous,  April 28, 2011 at 1:34 AM  

apesal nuar tu asyik duk tayang muka dpn kamera jer.....konpius2.....eh npe x buat pkai teknologi canggih....ce tukar video ni jd kaler....apsal nk buat hitam putih....ade lg ke cctv itm putih skng...apesal stiap kali nk pru dtg je BALA BESAR kat nuar.....nmpk sngt ko ni kurang cerdik...huh!

Anonymous,  April 28, 2011 at 1:39 AM  

Terima kasih kepada pihak yang memuat-naik video itu di youtube kerana dengannya kita akan dapat melakukan penganalisaan yang lebih tepat mengenai lelaki yang dikatakan mirip Ketua Pembangkang itu.
Pembesaran imej-imej akan membuktikan DENGAN JELAS bahawa lelaki itu BUKAN Anwar Ibrahim. Jika dilihat dari jauh gambar dari video itu hitam putih itu nampak seolah-olah ia mirip Ketua Pembangkang. Disebarkan bertujuan untuk mengaibkan Anwar. Tetapi penelitian yang lebih rapi dengan apa kaedah sekalipun akan menjurus kepada rumusan bahawa ia bukan Anwar.Hanya si bengong yang mabuk, yang tembel matanya dan yang busuk hatinya akan menyatakan ia Anwar Ibrahim

Anonymous,  April 28, 2011 at 1:41 AM  

cukupla wahai pemfitnah umno......usah ditambah lagi dosa yang telah bertimbun dipikul oleh kamu itu.......ingatlah mati itu pasti tiba....tidak dipercepat atau dilambatkan walaupun sesaat....itu janji ALLAH......dan cukuplah kamu memperbodohkan orang lain untuk menutup segala kemungkaran yang telah dilakukan oleh pemimpin pemimpin kamu.....muhasabahlah diri kamu sebelum ajal menjemput kamu......INSAFLAH.......

Anonymous,  April 28, 2011 at 1:48 AM  

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM
....................................
HAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHHAHAHHAHAHHAHHAHAHHAHAHHAHHAHAHAHHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHHAHAHAHHAH......ISLAM KE WEI PKAI TUDUNG PON X BETUL...JAMBUL SANA SINI....LAWAK LA KO NI...PEMIMPIN PON X BETOL KO LG LA X BETOL....UMNO ITU ISLAM POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOODDDDDDDDDDDDDDDDDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Anonymous,  April 28, 2011 at 1:50 AM  

woi puak pakatan.... ce korang g kat twiter ke muka buku ke AI(tak layak pakai Dato seri) suruh dia bersumpah.... kompon lah korang dituduh pencacai umno bn.... itu pun dah jelas dah sapa yg takut... bersumpah bukan susah kalu dipihak benar tp sebab politik korang puak pakatan sumpah pun jd mcm yang susah sangat...korang kata fitnah.... bila keluar pasal altantuya, ada korang pikir itu fitnah ke tak... jd bahan ceramah dalam masjid lagi... tak ada pun korang Pas ke Pkr ke... ckp itu fitnah ... asal boleh jatuhkan pemimpin korang ulang tu je dalam ceramah.... yg dengar ceramah pun tanggung dosa.... bila kena ke batang hidung korang.... pandai pulak kata fitnah yer.... IQ korang puak pakatan tahap sampah betullah... Bila isu Apco keluar bukan main korng ceramah sana sini walhal yg duk lontar isu itu pun tak boleh bg bukti kukuh.... korang duk guna juga isu Apco.... ada korang selidik itu fitnah ke tak.....bila blog AIDC keluarkan rangkaian yahudi yang menaja AI korang tu tak pulang korang kata AI ni barua israel yahudi.... sekali lagi IQ korang tahap sampah...kepada PAPA GOMO...teruskan berjuang menentang puak2 haram ni....

Jom Terajang Dia,  April 28, 2011 at 1:53 AM  

Oi pakatan HANTU, korang nak kata video tu palsu ke apa kebende ke ..

Jangan lupa sama itu Eskay ya.. tanya tok guru korang tu.. SIAPA TU ESKAY dan apa kaitan dia sama Anuaq juboq..

Ngapa dalam setiap ceramah bohongnya dia hanya berminat untuk menghentam Rahim dan bukannya Eskay ??

Ngapa ???

Hohohoho..

(Ada ke patut, dia orang bleh kata rakaman video tu tak canggih, tetapi apa yang mengherankan - ngapa U.S sewaktu mengebom iraq dan IDF sewaktu membantai pejuang Palestin pada waktu malam - rakaman pengeboman yang disiarkan adalah dalam bentuk hitam putih, bukannya berwarna - oi penganut ideologi bodo, korang nak tau ngapa video tu warnanya hitam putih ?? sebabnya camera cctv tu pakai teknologi infra red la bengong)

Hohohohoho..

Anonymous,  April 28, 2011 at 2:04 AM  

korang ada peluang nk pkai video with infrared....tp knp x guna???sbb akan trbukti jelas yg tu bkn anwar!!!sbbtu korg guna hitam putih............umno memang x abis2 dgn fitnah....itu lah umno dulu kini dn selamanya

Anonymous,  April 28, 2011 at 2:07 AM  

Persoalan yang perlu dijawab:
i. Kenapa perut pelakon itu boroi tidak seperti DSAI?
ii. Kenapa rambut pelakon itu pendek tidak spt rambut DSAI?
iii. Kenapa tetek pelakon itu londeh tidak seperti DSAI?
iv. Kenapa badan pelakon itu sasa tidak seperti DSAI?
v. Kenapa Datuk Trio tidak dihadapkan ke mahkamah kerana memiliki dan menayangkan video lucah?
JAWAB JANGAN TAK JAWAB!

Anonymous,  April 28, 2011 at 2:07 AM  

nak tayang rakaman setengah jam pun takut.jadi jalan selamat ambil rakaman yang menampakkan mirip wajah saudara anwar sahaja supaya rakyat percaya.tapi rakyat semakin yakin itu bukan anwar kerana terlalu banyak pembohongan.sebagai contoh, untuk suntingan video part 1, anda lihat rambut pelaku seks tu lebat tapi dalam video part 2 ni, tiba tiba rambutnya nipis pula.saudara anwar, rakyat sentiasa mendoakan kesejahteraan mu.amin.

Jom Sepak dia,  April 28, 2011 at 2:24 AM  

Payah betul la nak cakap ngan pakatan bodo ni..

siap bleh tau description tetek dan buah pelir bos dia tu cam mana tu..

Macam la dia secara personal penah nengok Anuar tu telanjang bulat depan mata..

Payah..

Errr.. Si monyet tu sasa sangat ke ??

Kalau setakat pakai kot, sapa2 pun bleh nampak sasa..

Senang crita gini ah, kalau umur tu dah masuh 65, abeh dah.. semua dah mengelebeh habeh..

--------------

Bagi yang bodo dan tak pernanh nengok imej night vision (Infra red) cuba nengok gambar kat sini:

Extreme-CCTV-Active-Infrared-Night-Vision.

http://en.wikipedia.org/wiki/File:Extreme-CCTV-Active-Infrared-Night-Vision.jpg

JFK,  April 28, 2011 at 2:47 AM  

SAH ... bukan Anuar tapi saya yakin dalam klip video adalah peliwat Saiful dan pemimpin anugerah Tuhan .

Anonymous,  April 28, 2011 at 2:50 AM  

anon 2.07am

i. Kenapa perut pelakon itu boroi tidak seperti DSAI?
* Adakah kamu pernah melihat perut Anwar semasa dia membuka pakaian?

ii. Kenapa rambut pelakon itu pendek tidak spt rambut DSAI?
* Adakah rambut Anwar tidak boleh panjang atau disikat(macam rambut plastik)?

iii. Kenapa tetek pelakon itu londeh tidak seperti DSAI?
Adakah pernah melihat tetek Anwar tanpa pakaian?

iv. Kenapa badan pelakon itu sasa tidak seperti DSAI?
* Adakah kamu pernah melihat susuk tubuh Anwar tanpa pakaian?

v. Kenapa Datuk Trio tidak dihadapkan ke mahkamah kerana memiliki dan menayangkan video lucah?
* Adakah kamu ingat mahkamah BAPAK kamu yang punya(siasatan dan prosidur yang perlu dilakukan sebelum pendakwaan mahkamah?)

Sebenarnya persoalan kamu cuma mencari 1000 satu macam alasan untuk meyakinkan diri sendiri( bukan orang lain) bahawa kamu masih memilih pemimpin yang benar. Betul tak? 

Sebab itu saja yang ada untuk kamu melihat muka sendiri dicermin dan meyakinkan diri bahawa engkau bukan dari golongan yang tertutup mata hati. betul tak?


Anon 2.07am
Dan soalan CEPU MAS untuk diri sendiri:-

ADAKAH MUSTAHIL AKU DI DALAM GOLONGAN YANG TERHIJAB DARI MELIHAT KEBENARAN ?

JAWAB JANGAN TAK JAWAB!

Anonymous,  April 28, 2011 at 2:50 AM  

Gomo dah tau akan di sekat, pasaipa tunggu pi lah awai2 buat portal lain artikel pindah semua pi sana, kat sini buat pengumuman pindah & set link


Anwar sudah kantoi, ajijah sama nurul ijah terkucil lam spender padan muka anak branak, bapak penipu anak bini subahat

Anonymous,  April 28, 2011 at 2:57 AM  

wah betol punya marah bdk2 nuar kat sini.. lawak la korang ni. aku xtau apa nuar dh buat smpi korang taksub sgt kat dia..

kesian dowh...

xpe2, kita tunggu full video plak..

p/s: apa la bang nuar tgh buat & fikir skrg ni ek..

Anonymous,  April 28, 2011 at 3:53 AM  

Si gemuk tu siapa??

Ismail,  April 28, 2011 at 4:26 AM  

ADUHAIIIIIIIIIIIIII.....VIDEO INI LAGI FAILED LAH GOMOL. YANG PART 1 tu..OK LAGI...DALAM 55% IRAS2...YANG NI...DAH JADI 35%. APA DAH JADI GOMOL...KAH KAH KAH.

Anonymous,  April 28, 2011 at 6:02 AM  

jangan la jadi hati batu...bukak minda tu.. yang salah tetap salah...

aku rasa solat hajat menunjukkan kebenaran tu dah di makbulkan Allah..


tabik papagomo...

harap ada orang buat full released video ni..

sedarlah... manusia itu tidak lari dari melakukan kesilapan. Orang dalam video itu memang seorang yang tak boleh di percayai langsung...

Hashim,  April 28, 2011 at 6:47 AM  

Ismail yang terang hati...Gomo ni standard bewak..bewak makan taik ... buh le gambar perogol cucu Pendek bin Ahmad kemudian heboh ni gambaq DSAI...puak puak bewak tak payah tengok dah percaya....bewak geng Zul Lembu.... dulu , kini selamanya bewak....bewak punya Melayu

Anonymous,  April 28, 2011 at 6:53 AM  

Nasib baik aku bukan MElayu...Melayu tidak ada maruah..hari hari cite seks...surat khabar Melayu tajuk utama seks....bila MElayu nak berubah....Melayu Bodoh.....bergaduh sesama sendiri pasal seks...bangsa lain tepuk tangan.....Tak malu punya Melayu.


Melayu Bodoh....MCA tipu UMNO 12 billion ...habis tanah Melayu, UMNO gadai kat Cina.....Melayu Bodoh suka cite seks...tak sedar tanah sendir kena gadai.....Melayu bangsa paling bodoh dan tidak bermaruah dalam Dunia

Anonymous,  April 28, 2011 at 6:57 AM  

bantal tak berubah sikit pun.
cadar teralih sikit.
tilam tak terusik
tulisan siam dah takde
ganti dgn masa n tarikh kejadian
perempuan mula2 kurus sgt rambut lepas
perempuan part 2 besar sikit rambut sanggul
part 1 blur2
part 2 clear
part 3 mst superb kaler2
ape sebenarnya dorg buat kt dalam tu..confuseddddddddd

Anonymous,  April 28, 2011 at 7:20 AM  

kalau bg video yg terang benderang pun kalo dah taksub memang x buleh kata apa laa..kita berdoa je supaya ALLAh bukakan pintu hati orang2 yg dah gelap hati neh..perutboroi la,rambut nipis la,xde color la..seribu satu alasan akan dicari untuk sedapkan hati sendiri..hakikatnya??dah terang lagi bersuluh..penjilat,penjilat!!

Anonymous,  April 28, 2011 at 7:39 AM  

buat apa nak kejar putra jaya, balak besar dan panjang gunakan utk jadi hero blue

Anonymous,  April 28, 2011 at 7:41 AM  

youtube dah delete. nampak sangat anwar dah contact kroni kroni dia kat barat supaya sekat vidoe seks tu..

pad sesapa yang sempat download jangan gunakan youtube tapi banyak lagi tempat lain yang boleh diupload dan dishare pada orang ramai supaya nafsu seks anuwar natang haram ni tersebar

jom pakat upload kat
"ziddu.com"
"megaupload"
"rapidshare"

kita pakat hajar konek tak sekolah tu

Anonymous,  April 28, 2011 at 7:50 AM  

Anwar da tak update twitter selama 18 jam yg lalu...huhu...katakanlah...tetiba je ari ni anwar ngaku yg dia la org dlm video tu....agak2 apa penyokong pkr nak ckp eh? adakah terus diam sampai lebam ataupun, still sokonng anwar dgn berkata, dia buat tu sbb dia punya hal...jgn jaga tepi kain org...haha...

Anonymous,  April 28, 2011 at 7:51 AM  

Ada budak Nuar mempertikai pasal tetek dia, itu bukan tetek dia. Wa nak tanya lu & Lord Reid pernah menetek dgn dia ke? Klu boleh buktikan pernah menetek tetek 63 tahun bru wa percaya! Boleh bukti tak? Hantar gambar masa lu menetek. Kepala kalau dah biol abis camna? Tinggal je lah serumah dgn Nizar mental & Khalid Gereje.

mael,  April 28, 2011 at 8:19 AM  

alhamdulillah.. dengan pendedahan video nie keyakinan aku bertambah mengatakan ini bukan anwar.. kebencian aku bertambah pada umno/be end nie... insyaallah pru13 umno/be end akan ditumbangkan.. patut lambat ja polis nak dedahkan siapa pelakonnyer.. hakhak... hakhakk..

Bingai @ Bangang April 28, 2011 at 8:24 AM  

PapaGomo!
Kalau blog ini kena block, bagi aku link blog yang baru pada sema bloggers!

Anonymous,  April 28, 2011 at 8:32 AM  

Alhamdulillah ... dengan penerangan ini sokongan aku kembali kepada kerajaaan

ANTARA 2 MUDHARAT PAKATAN RAKYAT DAN BN AKU AKAN PILIH BN BAGI MEMASTIKAN MALAYSIA TERCINTA SELAMAT SELAMANYA.

Spin1001 April 28, 2011 at 8:34 AM  

patutlar anwar gi cosmetic surgery kat London... nak kempiskan perut tu... jangan lupa, lensa yang digunakan adalah fisheye... boroi tetap boroi... muahahaha... syabas PPG... kena percepatkan lagi RCI... kita mesti selamatkan negara dari dijahanamkan oleh anwar laknatullah... :)

Anonymous,  April 28, 2011 at 8:39 AM  

byk persoalan yg timbul...
klu la btul itu adalah DSAI, tapi kenapa dia biarkan aksinye dirakam...?
pastu pulak cuba kengkawan pk,..apakah peranan tisu tu...(??...???)
apa agaknye yg ada pd tisu tu...??
haa...yg ni kite rase kome2 semua msti tahu ken utk ap...mcm2 depo blh buat dgn tisu tu...bukti tu ...
tak heran la kalu kekg polis kate DNA kat tisu tu milik DSAI.....(blh di ejas..hmmm..???.)
rasenye hanya or VoDOO2 je yg akan terpengaruh dgn video ni...
apa la nk jd dgn puak2 lucah ni...x hbs2 nk mampuskan DSAI

Anonymous,  April 28, 2011 at 8:50 AM  

Spin1001

cepat...cepat musnahkan mereka semua sebelum kita dimusnahkan oleh angkaraskandal kita sendiri...malu nnt beb...mana nak lari

Anonymous,  April 28, 2011 at 8:55 AM  

kantoi...kantoi...kantoi...
boroi...boroi...boroi....
umno...umno...umno...
amoi...amoi...amoi...
toi...toi...toi...

Anonymous,  April 28, 2011 at 9:00 AM  

BEWAK2 SAJA YG. PERCAYA.
KERANA YANG BUAT KERJA NI PON BEWAK.
BEWAK2 TU SAPA...CIRI2 DIA LAGHU

1. ada ma'arop sintok
2. ada limau purut 3 serangkai
MACAM 3 TRIO BUTA PERUT TA RAK AKAI.
3. ada perasap kemian
4. lengkap dgn. kerih

SEMUA KENA TIMBANG KATI.
MELAYU KETURUNAN BEWAK.

Anonymous,  April 28, 2011 at 9:04 AM  

Doa orang dizalimi tidak ada hijab di cc Allah Ta'ala dan balasananya akan disegera didunia lagi. Allah memerintahkan kita menutup aib orang lain sekalipun dia bersalah, tapi Allah juga mengisyaratkan akan membuka aib orang lain sekiranya dia tak tahu nak menjaga aib saudara seIslamnya.

Anonymous,  April 28, 2011 at 9:06 AM  

Perut saya tidak buncit!. Pelik tidak lihat video tetapi sudah mengaku perut tidak buncit. Itu kenyataan Datuk Seri Anwar Ibrahim apabila dikaitkan dengan rakaman vdieo seks dengan seorang pelacur Cina. Kenapa terlalu cepat untuk membuat penafian sedangkan semalam tidak ada seorang pun pemimpin PKR yang melihat video tersebut.

Lebih malang terdapat pemimpin Pas yang terus menyalahkan UMNO. Sekali lagi soalan yang sama diajukan, Adakah mereka sudah melihat video itu. Habis semua fatwa, ayat Quran dan hadis dikeluarkan, seolah-olah mahu menegakkan benang basah. Sepatutnya pemimpin-pemimpin Pas ini harus tunggu dan lihat kerana ini isu besar, isu yang akan memalitkan kotor ke muka mereka juga.

Perlu diingat ini bukan kali pertama Anwar dikaitkan dengan aktiviti tidak bermoral ini. Kalau dihitung mungkin empat atau lima kali beliau dikaitkan dengan seks luar nikah dan seks luar tabii.
Agak sukar bagi juru tukang fitnah untuk terus membuat fitnah berulang kali sehinggakan ada bukti video kali ini.
Untuk percaya atau tidak sama banyak. Berfikirlah sematang-matangnya dalam isu ini, jangan terlalu cepat membuat keputusan dan tunggu sehingga video tersebut disebarkan bagi mendapatkan bukti yang kukuh tetapi tuduhan ini sudah mencukupi untuk menyatakan Anwar tidak layak menjadi pemimpin utama negara

Anonymous,  April 28, 2011 at 9:07 AM  

Najib ikut cakap penasihat Yahudi.
Najib bagi kontrek 20 Juta bukan pada kroni UMNO tapi pada syarikat Yahudi.
Najib lagi percaya pada Yahudi dari orang Melayu.
1 Malaysia adalah ilham dari syarikat Yahudi yang naikkan Ehud Barak dulu di Israel.

Najib telah mencipta sejarah dengan menjadi pemimpin Melayu Islam pertama yang mengguna khidmat nasehat dari Yahudi APCO untuk agenda 1 Malaysia.


Panas !!!! Panas !!!!!

"Before Rabinovich began his presidency at TAU, he was Israel’s chief negotiator with Syria under the Yitzhak Rabin government, leading some of the most delicate diplomatic missions in contemporary history. He served with distinction as Israel’s Ambassador in Washington, D.C., during the critical period from 1993 to 1996." sumber APCO

Rabinovich adalah diplomat Israel ke Amerika Syarikat

Rabinovich merupakan antara pegawai kanan di dalam pentadbiran Yitzhak Rabin.







Mahu tahu lebih lanjut mengenai siapa di belakang 1 Malaysia ?


Klik sini , Itamar Rabinovich


Fitnah ? Sila Rujuk Bukti.


"Hong Kong (August 10, 2009) – APCO Worldwide, continuing to broaden its activities in Asia, is opening a new office in Kuala Lumpur, Margery Kraus, president and chief executive officer, announced today. Among the office’s first clients is the Government of Malaysia under the government of Prime Minister Najib Razak." sumber APCO










Margery Kraus adalah antara Yahudi bertanggungjawab membawa masuk idea 1 Malaysia ini ke kepala hotak Najib.


Tindakan Najib ini merupakan satu pengkhianatan besar kepada agama.


Tindakan Najib ini merupakan satu pengkhianatan besar kepada bangsa.


Tindakan Najib ini merupakan satu pengkhianatan besar kepada negara.



AKU CABAR IBRAHIM ALI PERKASA JAWAB DAN TENTANG TINDAKAN NAJIB AL-YAHUD ni.


AKU CABAR BLOGGER PRO UMNO YANG KATANYA BERJUANG UNTUK PERTAHAN AGAMA BANGSA NEGARA LANYAK TINDAKAN MENGGUNA PENASEHAT YAHUDI UNTUK IMEJ NEGARA


AKU CABAR MAJLIS PERHIMPUNAN MELAYU DAN NGO MELAYU TENTANG PENGKHIANATAN NAJIB NI KALAU KORANG NI BENAR-BENAR IKHLAS BERJUANG UNTUK AGAMA BANGSA DAN NEGARA


DAN BUKAN UNTUK KONTREK DAN PROJEK


MARI SELAMATKAN MALAYSIA DARI SI ELIT ILLUMINATI FREEMASON MELAYU NAJIB AL-YAHUD

Anonymous,  April 28, 2011 at 9:11 AM  

APA2 PON KITA TUNGGU SAJA PRU 13 NNT.
KALAU DAH NAK LAYAN BAB PUNGKOK DAN CIPAP PARTI BEWAK OIIIIIIIIII.
HAMPA LAYAN LAH....BUAT LAH SEMAHUNYA.SAMPAI HAMPA BEWAK2 RASA PUAIH.

Anonymous,  April 28, 2011 at 9:12 AM  

respect btul la ak kat papagomo ni. Abu jahal ngan abu lahab yg kapir n sebangsa ngan Nabi pun xpenah fitnah melampau2 kat nabi walaupun diorg benci sgt kat nabi...ko yg ntah islam ko campak ke mana bleh plak buat keja xsenonoh ni...moga2 dgn hasil duit haram ko fitnah ni bleh bg mkn anak2 ko sampai rosak n jd macm ko plak, pastu rosakkan pulak anak2 penyokong tegar ko tu, br best bapak2 diorg tu kena panggang dlm kubur. org2 mcm ko ni la antara punca nabi isa lg cepat turun...akhirnya makbul gak doa ak dajal mcm blog ko ni kena tutup...memalukan la google milik org kapir jugak yg terbukak mata ngan kebenaran, xmcm sesetengah MELAYU, tabur duit sket jilat3...

hangkedee April 28, 2011 at 9:12 AM  

Lord Taik pergi mana tak masuk,pergi tahan pungkur kot??????

mael,  April 28, 2011 at 9:12 AM  

SESUATU YG PELIK BERLAKU LAM VIDEO INI, SEMASA PELAKON NAK PAKAI SPENDER TIBA2 ADA ORG MINTAK TISU.. TENGAH2 LELAKI TU SEDANG PASANG BAJUNYA TIBA2 ADA SATU OBJEK(WARNA PUTIH)SEPERTI KERTAS DIBALING KE ARAH BAHAGIAN DEPAN KAMERA CCTV TU. SEOLAH-OLAH ADA ORG BALING KERTAS KE DALAM TONG SAMPAH..MUNGKIN BAWAH TEMPAT KAMERA TU ADA TONG SAMPAH KOT... SAPA YG MINTAK KOTAK TISU DARI PELAKON TU.. PUAK2 PENYOKONG UMPORNO MASIH BUTA HATI KAH KAMU SEMUA..

FIKIR2KAN DAN RENUNG2KAN..

KANTOOOOII..

GOMO, BILA NAK KUAR PART3 PLAK.. ADA BERANI KA NAK ????

KeNaPA April 28, 2011 at 9:45 AM  

Macam mana tu...sampai Google pun blh kaw tim..just watch your back

Anonymous,  April 28, 2011 at 9:55 AM  

Salam..

Kesiannya korang2 kat dalam forum ni..tak pasal2 laa semua pahala korang pi kat anwar tu.wat laa benda yang perkdah skit.jangan laa wat isu macam Nasi lemak tu..kalau benar umat Islam.Orang kapir pon reti pikir video sek ni kotor walupon korang kata pelakonnya sama.

xper laa.lagi pon korang dah takde modal nak menjatuhkan anwar. KERAjaan nak menjatuhkan anwar sebab takut tembelang KERAjaan pecah,mcm2 laa depa wat..

kalau baca utusan meloya dengan berita hairan,memang tak hairan laa dengan korang ni..

Semoga Allah bukakan hidayah kat korang semua..

Saya tumpang lalu jer..

Wassalam..

Anonymous,  April 28, 2011 at 10:20 AM  

jangan bagi komen bodoh!!!!!cakap video ini mengaibkan orang yang awak bukak nie pun dah melihat aib orang kalau orang baik takdalah nak carik benda-benda ini (tak tepikir dalam otak dia nak tengok benda-benda nie semua sampai carik kat blog ini)nak tengok sangat aurat orang pastu buat komen bodoh ...... cuba lah yang buat komen ilmiah sikit .......(aku pun sama tertengok tapi taklah bodoh macam kaldai ngaku diri ini baik sangat agaknya yang beria-ia sangat menafikannya munkin ia golongan sewaktunya......ingatlah....wahai sahabat kalau kita buat maksiat buat kerja jahat ucapkanlah Astrfirullahulazim, berapa dosa kau buat, berapa kali maksiat kau buat ingatkan akhirat ucapkanlah Astarfirullahualazim,termasuk aku juga....yang bukan manusia sempurna )

Anonymous,  April 28, 2011 at 10:26 AM  

bagus lagi tgk maharaja lawak..pikir lah sendiri..JOngang tetap jongang..hang kata badut..siapa yang badut??

Anonymous,  April 28, 2011 at 10:27 AM  

mak aiii boroinya perut anuar... macam bunting 5 bulan..

Ibnu Ihsan, Terengganu April 28, 2011 at 10:29 AM  

Papogomo,

Pausekan di 0:46..ada lintasan hantu dari arah kiri. SEREEMMM!.. Pausekan di 1:18, I rasa masa tu Anwar baru keluar kem PLKN lah. You know rambut belakang dia tu kaw kau pendek punya beeb!..Jahat betullah Anwar ni ya.

i luv gomo,  April 28, 2011 at 10:31 AM  

blog lu nak kena tuta kaa?.. oh tidakk .. celaka tul google tu ... bior a\la papa pon nak cari makan .. tak de blog. tak de fitnah , tak de fitnah , tak de pulus.. .. bengong google nih .. gomo ko lah inpirasi ku ... ko lah yang membuka mata umat islam malaysia untuk mengenali erti pencacai fitnah .. ko lah inpirasi segalanya .. tanpa mu fitnah tak bererti lagi ... huk ! huk ! huk !.. bersemadilah dengan aman gomo .. semoga dalam tempoh nie kau boleh beribadah dengan tenang ................ aminn!!

pilih yg lebih baik,  April 28, 2011 at 10:44 AM  

kalau terdesak pun nak tukar pemimpin kerajaan, kena la pilih yg betul betul.. pemimpin skrg pun tak capai par standard agama, TAKKAN KITA NAK PILIH PULAK PEMIMPIN YG LEBIH HAPRAK CAMNIH???

BERSUMPAH JER LA!

Anonymous,  April 28, 2011 at 11:12 AM  

kita tengok pru13 nanti? ye ke? kita tengok la ok.
dulu hampir 1 kampung aku undi pkr, skrg semua menyumpah dan sengih2 je bila disebut psl anugerah tuhan tu..
tunggu dan lihat la

Anonymous,  April 28, 2011 at 11:16 AM  

video nih takde suara ke? kalau ada suara.. lagik valid kan .. camner pun kalau orang tu tak buat ..tak kan ader cerita ni... kesimpulannya takyahlah pemimpin ni berangan nak jadi pemimpin.. bagilah golongan muda yang lebih kenal hak rakyat dan kesusahan rakyat..

Anonymous,  April 28, 2011 at 11:26 AM  

Oi anon 9.07am,

Barua kepala bapak ko berjambul, mana punya sumber ko amek? BABI pujaan ko pun tak dpt bagi bukti APCO tu kepunyaan Yahudi, apa lagi barua mcm ko lahanat. Ko tu penjilat jubor Cina komunis apa ko tak sedar ke binatang? Ko ngan parti ko tu takde beza ngan Si Kitol dan Raja Mendaliar..Pengkhianat bangsa!!!

YB Raz April 28, 2011 at 11:44 AM  

kesian pulak dengan pencacai anwar..dorang dah tak idea sampai buat cerita najib ada kaitan dengan freemason hahahahaha.

Jom berak kat muka dia,  April 28, 2011 at 11:54 AM  

Apa yang pasti - rakaman cctv tersebut adalah TULEN !!!!

TULEN ya bang - bukannya PALSU...


Hohohohohohhoho...



(Woi fuck 'atan' - lubang nenen dan lubang taek - jangan lupa sama itu Eskay ye - dia lah saksi penting yang akan menjadi kunci pembuka 'pintu kebenaran' kepada segala kekalutan ini..)

Jom Kentut ramai2 kat muka pakatan,  April 28, 2011 at 12:03 PM  

Apakah perbezaan ICG (International Crisis Group) dan APCO


• APCO merupakan sebuah syarikat komunikasi global, yang terlibat dalam industri media dan penyiaran maklumat.


• Paul Stedlen yang mewakili APCO di Malaysia merupakan seorang bekas wartawan dan jurucakap bagi badan tersebut.


• Fungsi APCO adalah hanya untuk membantu melalui arena media bagi memulihkan imej negara daripada sudut diplomatik dan koprat.


• Selain itu APCO juga merupakan syarikat antarabangsa yang mempunyai cawangan di seluruh dunia termasuk di rantau Arab.


• Manakala ICG yang di anggotai Anwar Ibrahim merupakan sebuah badan yang diwakili pegawai perisikan dan pertahanan Kerajaan Amerika Syarikat dan Kerajaan Israel.


• ICG juga didapati bertanggungjawab menyediakan maklumat risikan dan nasihat untuk membantu negara barat menghadapi ancaman dan krisis keselamatan global.


• ICG merupakan sebuah badan yang dibiayai oleh badan-badan sekular dan pro Yahudi, di bawah pimpinan George Soros.


Hakikat Sebenar Hubungan Anwar, George Soros, dan ICG (International Crisis Group).

Benarkah terdapat ada percanggahan pendirian Anwar Ibrahim tentang APCO?


• Jelas sekali di mata rakyat Malaysia Anwar Ibrahim begitu vokal dan lantang membangkit isu APCO di parlimen, malah menggesa Kerajaan supaya tidak lagi berurusan dengan APCO, walaupun badan itu hanya berfungsi sebagai penasihat imej kepada Malaysia.


• Namun yang menghairankan kehadiran APCO sebagai Ahli Badan Penasihat Antarabangsa ICG langsung tidak ditentang Anwar Ibrahim yang juga merupakan penasihat, dan ahli Majlis Eksekutif ICG itu.


• Malah Anwar Ibrahim sendiri mengetahui Majlis Eksekutif ICG yang diwakilinya sering menggunakan khidmat dan nasihat APCO.


• Justeru ramai yang keliru tentang pendirian Anwar yang sering bercanggah dan tidak konsisten ini.



Siapa yang lebih Yahudi?

Refer sini :

http://bicarakelantan.blogspot.com/2010/06/hakikat-sebenar-hubungan-anwar-george.html

Anwar ICG,  April 28, 2011 at 12:15 PM  

APCO : Anwar Pernah Berforum Bersama Ehud Barak?

http://www.anwaraidc.com/?p=7343

APCO : Agenda Anwar dan Al Gore

http://www.anwaraidc.com/?p=1214

Al Gore arahkan Anwar bangkitkan isu APCO di Malaysia

http://www.anwaraidc.com/?p=1213

APCO modal Anwar untuk tutup lubang

http://www.anwaraidc.com/?p=1264

Anwar Ibrahim dan APCO

http://www.anwaraidc.com/?p=1239

Anonymous,  April 28, 2011 at 12:17 PM  

cakap banyak tak guna

kenapa anwar tak buat sumpah laknat

mengaku dia tak liwat sesapa
dan tak mumantat orang lain selain dari bini dia azizah tu..

masa reformasi rajin naik masjid negara

apa hal kali ni dah tak ingat masjid??

kata kena fitnah??

kan doa orang yang kena fitnah dan aniaya tu dimakbulkan Allah..

kenapa takut kena laknat dengan Allah ke ??


time memantat tak ingat dunia

time terbongkar rahsia pandai pulak suruh orang lain buatkan solat hajat..

last last puas PAS jugak yang jadi bodoh

opss puak pas memang dari dulu lagi bodoh jadi tungangan DAP

hahahahahaa

Anonymous,  April 28, 2011 at 12:24 PM  

hi papagomo .. hati tu bagi bersih ckit ... tak nampak ka rambut depan org tu dah nak botak MEMANG BOLEH NAMPAK KETARA BUKAN DSAI... dah bodo buta lak tu .. sudah sudah lah dok fitnah orang .. tak takut ka nanti balasan di akhirat... busuk punya
orang ...HATI DALAM ADA TAIK

Anonymous,  April 28, 2011 at 12:24 PM  

apsal suma ni censored?

aku nak yg uncensored. link plz???!!

Anonymous,  April 28, 2011 at 12:39 PM  

Semoga Tuhan mengampunkan dosa pelakon siniteron dalam video tersebut. amin...

-jiwa damai-

Papa Gayat,  April 28, 2011 at 1:39 PM  

Betul tu Jom Kentut ramai2 kat muka pakatan - memang si beruk munafik itu adalah penasihat dan ahli Majlis Eksekutif ICG ..
http://www.crisisgroup.org/fr/apropos/Board.aspx

Executive Committee
Comité de direction


Anwar Ibrahim

Ancien Premier ministre adjoint de Malaisie

Homepage > A propos de Crisis Group > Conseil d'administration > Datuk Seri Anwar Ibrahim


http://www.crisisgroup.org/fr/apropos/Board/Datuk%20Seri%20Anwar%20Ibrahim.aspx

Papa Baik,  April 28, 2011 at 1:42 PM  

Tetapi apa yang mengherankan - sekiranya site tersebut ditafsirkan dalam bahasa inggeris - nama si Munafik itu tidak ada pun - but, sekiranya menggunakan bahasa Perancis - aleh2 terpancut nama dia..

Heheheh... Heran gua..

PaPa ke tu ?,  April 28, 2011 at 1:56 PM  

Hubungan Anwar, Soros, ICG & APCO

http://www.anwaraidc.com/?p=5707

CS4913 April 28, 2011 at 2:33 PM  

Analisa part 1
http://milosuam.blogspot.com/2011/04/video-seks-anwar-kantoi-kerana-janggut.html

Analisa video part 2
http://milosuam.blogspot.com/2011/04/gempar-hantu-muncul-dalam-video-seks.html

Makin panas cyberwar ni. Apa lagi tepis pastu shoot balik belah sana

tamimi's theory April 28, 2011 at 9:27 PM  

PanAS !!! Gmbr Amoi pelajar IPTS malaysia yg Dikatakan main dayung tarik ngn DATUK SERI ANWAR IBRAHIM telah ke Bocor laman2 web tertentu.

palangpalangdot.blogspot.com

p/s:double klik utk besarkan imej

St Ettex April 28, 2011 at 10:40 PM  

Dah memang sah, apa nak dipertikaikan lagi.Bukan perkara baru, memang tabiat buruk dia sejak zaman sekolah lagi. Tak dinafikan dia memang ada karisme, serba boleh, boleh jadi pemimpin tapi bab **** dia tak upaya nk tolak.Sapa nak mengaku berak kat tengah jalan. Sapa yang kenal SDAI sejak di MCKK lagi tau lah cerita peribadi dia

Donnyien dot com April 28, 2011 at 11:16 PM  

Ikut mengone disini..... pssst.......berani kerana benar takut kerana salah!

zaidin70 April 28, 2011 at 11:17 PM  

orang bersifat syaitan suka menyebarkan berita yang mengundang fitnah dan menyusahkan fikiran insan .Orang seperti papagomo tak lama akan hidup di luar rahmat Allah kerana suka untuk menyiarkan yang taksenonoh. Kalau Akhbar metro,utusan ke siar nombor 4D ke ,judi ke ,gambar perempuan yang dedah aurat dikatakn penyebar wadah rakyat... tak da orang sibuk nak komen sebab nanti tak boleh tengok . kan semuA KERJA ORANG YANG DAH MASUK NERAKA..

zaidin70 April 28, 2011 at 11:24 PM  

hai semua orang yang rasa budiman dan dikasihi Allah,Allah tetap bagi dosa memfitnah kepada orang yang menyebar luaskan bahan fitnah dan bahasa kesat. Aku tengok banyak tulisan dalm ni kesat dan kotor. kenapa ? Kalau nak marah pun ,bukan dengn bahasa kotor.... mungkin air muka orang berbahasa kesat seperti apa....insaflah....blog ni banyak membuatkan orang berdosa shj.

zaidin70 April 28, 2011 at 11:27 PM  

apa-apa yang kita karang kat sini dan beri peluang orang berbahasa kesat akan tanggung dosa( INGAT ALLAH) ALLAH AKAN DAKWA KITA .KITA TAK BOLEH KATA " SAYA TAK TANGGUNG"

Anonymous,  April 29, 2011 at 12:56 PM  

alo papagomo, asyik dok cbuk pasal DSAI aja .. tak boring ke.. cubla lah tukar cerita ,contohnya orang letup orang ka ataupun kisah orang tua rogol budak bawah umur ka ... ada juga different ckit... ataupun tak berani kot .. cuba cite ..cuba cite .. tu pun kalu berani ... lain kali jaga dalam seluar sendiri dulu baru la tengok dalam seluar orang .... Tuhan bagi akal guna la betul betul...

Anonymous,  April 29, 2011 at 9:00 PM  

xde keje lain ke sape yg buat video ni???!!! aku bukan nak menyebelahi sesape, walaupun aku penyokong BN, bab2 ni aku mmg x suke nak layan...cuma 'funny' giler la sape yg buat video ni... nak jadi 'kambing itam' pun patut2 lar... (camne 'buah dada' anwar bole tersembul pulak tu??? hehehe...)

Anonymous,  April 30, 2011 at 7:10 AM  

KENAPA ADA 2 SUDUT PANDANGAN YG BERBEZA. PART 1 DAN PART 2 SAMA VIEWNYE...
TAPI PART 3,4,5,6 MENGGUNAKAN SUDUT PANDANGAN LEBIH TINGGI SEDIKIT SEHINGGA MENAMPAKKAN KESELURUHAN TABLE LIGHT DI TEPI KATIL.

JIKA MENGGUNAKAN SUDUT YANG SAMA SEPERTI PART 1 DAN PART 2 TETAPI MENG 'EDIT' ZOOM TETAP TIDAK AKAN KELIHATAN PENUH TABLE LIGHT KERANA DIHALANG OLEH KABINET MEJA.

SIAPA YANG UBAH POSISI CAMERA?
ATAU MEMANG ADA 2 CAMERA.
ATAU ADA PENGARAH FILEM..
ATAU.......

Anonymous,  April 30, 2011 at 11:27 AM  

Kata org malaysia mudah diperdolkan... Aku x menyebelah mana2 pihak... Tp kalu dato sri anwar kata dia x bersalah, apa lah salah nya dia bersumpah laknat..... Bacul ke... Kemudian kita tengok sapa dapat balasan dr allah swt... Org macam nie nak jd pemimpin negara.. aku rasa x perlu lah... Meluat lah org cam ni nak pusing2 cerita dan bermain dgn sentimen agama... Pe lah dol nya manusia

Anonymous,  May 1, 2011 at 2:29 PM  

http://www.google.com/support/blogger/bin/request.py?contact_type=adult_image&blog_ID=&blog_URL=

AUR BERTEBING May 1, 2011 at 4:57 PM  

Nape blog papa nak ditutup untuk melaporkan info. Sepatutnya mulut, lubang j"""r, p""i yang digemari An War jubriti tu diawasi ditutup. Teruskan perjuangan kesetiaan kepada agama, bangsa, tanah air....

NekNah May 1, 2011 at 10:21 PM  

Takbir! Takbir! Takbir!

Anonymous,  May 4, 2011 at 11:06 PM  

so what kalu itu memang anwar?ia bukan alasan pun utk rakyat sokong UMNO... dlm UMNO pn berjebah perzinaan yg berlaku....cuma tak dirakam jer...tapi tayangannya?tunggu la kt akhirat..

Anonymous,  May 5, 2011 at 12:05 PM  

KEPADA :Anonymous, April 28, 2011 10:20 AM

ko kata kat aku yang ko tengok sama apesal??tu laa banyak sangat makan belacan tai lembu sempai tak reti nak bercakap..

komen yang ko bagi pon lintang pukang macam cacing kepanasan.

lain kali nak bagi komen guna akal laa luncai..jangan guna kepala lutut..

Anonymous,  May 5, 2011 at 12:08 PM  

orang yang tak baca kitab jer menyalahkan DSAI kenapa tak pi sumpah walaupon sekejap..

Ustaz yang bukan Pro Umno atau PAS pon tau sumpah yang dato T tu tak SAH melainkan beberapa perkara..Dah laa pegang Al-Quran pon terbalik,ada hati plak laa nak bersumpah..

memang lawak sungguh badut2 Umngok ni..termasuk laa pengikut2 pencacai dalam ni..

Anonymous,  May 5, 2011 at 1:02 PM  

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

mcammana papgomo tau DAP tu anti Islam , kami d Penang ni ok aja...,sekarang pun bilal dan siak dah naik gaji .. MCA & MIC lak macam mana?? sokong Islam sangat ka.. tukar la slogan bodoh awak tu .. kepada

MIC tu LALANG
MCA x suka islam
UMNO tu barua pencacai MIC n MCA

apapun .. kami di PENANG akan tetap sokoNG PAKATAN tak kisah lah siapapun ketuanya janji jangan pembunuh dengan perogol....

Anonymous,  May 6, 2011 at 12:46 AM  

Teruskan papagomo

Anonymous,  May 7, 2011 at 3:23 AM  

YA ALLAH.DUNIA SEMAKIN SAMPAI KE PENGHUJUNGNYA...

Anonymous,  May 8, 2011 at 1:02 PM  

kita sering melihat prtembungn bbrapa fhmn yg mmbwa kecelaruan kpd masyarakat awam sehingga menimbulkn kebencian n prmusuhan antara satu sama lain.kesan BURUK itu akhirnya mmpengaruhi kestabilan keamanan negara serta umat islam sendiri kerana sifat manusia cenderung utk mngetahui sesuatu pndpt itu dgn 2 kemungkinan sama ada BETUL ATAU SALAH.OLEHITU pd pendapat saya....ELOKLAH BLOG INI DITUTUP KRNA IANYA HANYALAH MENGUNDANG KEBURUKAN.TANPA ADA KESAHIHAN YG TERBUKTI HANYA PENDPT SEMATA2.ALLA S.W.T MAHA MENGETAHUI APA YG TRSURAT.

Anonymous,  May 8, 2011 at 2:48 PM  

Jgnlah menulis 1 artikel itu jika ianya cuma pendpt yg tak berasas n bernas jika ianya akan ngakibatkan FITNAH.INGATLAH bidang politik tetap politik namanya..Apa yg berlaku diantaranya kita hanya mndgr n mnbaca melalui penyampaiannya .kita sbgi rakyat ni jgn mudah terpengaruh.jika ingin kesahihanya, selidik sendiri apa prkembangan setiap wakil rakyat daerah yg telah mereka lakukan.BUKANNYA CARA MCM YG ADA DLM BLOG NI.CHOICE IS YOURS..Jika hanya tahu menilai sesorang,fikirlah adakah diri sendiri itu dah cukup sempurna???Dlm kelahiran ini ADAKAH ANDA PERNAH FIKIR UTK DIRI YANG SEDETIK PUN ANDA TAK PERNAH MELAKUKAN KESILAPAN?TANYA SEMUA MANUSIA DLM DUNIA INI APAPUN SEKALI STATUS MEREKA..SEMPURNAKAH ANDAAAAAAAAAAA

Anonymous,  May 10, 2011 at 9:09 PM  

Saya seorg yg jahil ttg agama tetapi SUMPAH LAKNAT KLU BOLEH JGN LAH DIPRAKTIKAN,INI KERANA JIKA TERDPT SESORG YG INGIN MENGATAKAN BENAR SAHAJA DAN BERUNSURKAN MOTIF SEMATA2....ADAKAH INI AKAN MENPEGARUHI INDIVIDU LAIN UTK MEMPERTAHANKAN DIRI MEREKA..KENAPA BARU SEKARANG SUMPAH LAKNAT INI BARU TERTERA.SEPANJANG 40THN NI.INILAH KE 2 KALI SAYA NPK N TERDENGAR HAMBA ALLAH TELAH MELAKUKANNYA.TIDAKKAH MEREKA INI TIDAK TAKUT DIMURKAI ALLAH.MCMNA DGN KEMUDIAN HARI.........SUMPAH LAKNAT MCM SUSAH NK CKP....

Anonymous,  May 14, 2011 at 7:09 PM  

apa yg gomo tulis fikrlah dulu..saya x sokong mna2 parti...tapi bila baca blog ni terasa seperti mengajar orang ramai agar mencaci..memaki hamun...ingat di dunia mgkn kita terlepas..tapi di akhirat balasan Allah amat pedih...sesungguhnya fitnah itu lebih besar dosanya drp membunuh !!

Anonymous,  May 18, 2011 at 4:21 PM  

TAKDE CITER LAIN KAH?ASYIK2 NK KUTUK PEMBANGKANG AJE.UMNO........TAKKAN TAKDE STORY KOT,BORING......ASYIK2 NK MEMPRTIKAIAN KESALAHAN ANWAR?BIARLAHLAH ALLAH S.W.T AKN MENGHUKUMNYA..TIADA ORG YANG SEMPURNA..............DLM DUNIA NI???GOMO PUNYA BLOG...NI MMG TAKDE KEADILAN...GOMO PUNYA PERBUATAN N BLOG GOMO NI MMG RASA DIRI GN UMNO2 TU PERFECTTO KOT.ALLAH MAHA MENGETAHUI PERANTARAAN GOMO GN UMNO.

Anonymous,  May 20, 2011 at 9:45 PM  

GOMO HARUS DIKENAKAN HUKUMAN N DIDAKWA SEKALI DGN DATUK 3TRIO,INI KERANA MENYIARKAN GAMBAR2 YG TAK SEPATUTNYA JADI TONTONAN UMUM.

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP