VIDEO PANAS - Pengakuan Ekslusif Tun Mahathir Mengenai Isu Jam Tangan Omega

Saturday, April 16, 2011



Yang Berbahagia Ayahnda Tun Dr Mahathir


5000 Hadirin Malam Tadi

Amacam Juak juak Pencacai Anwar Ibrahim ada yang Panas Punggung ada yang Keras Kote? He he he..... Harap anda semua Bertaubat lah dari menyokong Anwar Bin Ibrahim seorang Jantan yang Munafik ni. Jangan tunggu lama lama lagi kerana Jam Tangan Omega akan menghantui anda semua.....







SAKSIKAN VIDEO DI ATAS



Hidup Tun Dr Mahathir.......


Psssttt....Tun Mahathir sempoi, memang seorang pejuang Tulen


Mr Omega

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

63 comments:

Anonymous,  April 16, 2011 at 3:30 AM  

5000 jer??!!!!

kah kah kah....

Anonymous,  April 16, 2011 at 3:34 AM  

fail la weh 5000 org jer!

buat abis duit sewa khemah je..

pusing2 pasal jam, pasal seks..

kah kah kah..

Anonymous,  April 16, 2011 at 3:49 AM  

heheheheheheheeheheeh

5000 orang??

jerrrr??

hehehheheehheehheeheheheh

negarawan terkenal patut leh dapat 100 ribu

heheeheheheehehehehehheheh

ada makan2 tak?

heheheheheheheheheheeheh

nak bagi ramai dtg kena ada cabutan bertuah

hehehehehehehehehehehehe

dapat tiap sorang buku dr ni the hell

hehehehehehheheheheheheehhe

barulah rakyat melimpah ruah x cukup kerusi

heheheheheheehehhhehehehehhehe

pak lah aka pak zzzzzzzzzzzzzzzz ada tak???

heheheheheheheehhehehe

Anonymous,  April 16, 2011 at 3:53 AM  

Setiap kali pr buat ceramah puloh ribu hadir, setiap kali penamaan calon pr puloh ribu ikut arak.

Tapi bila time undi straight 5 kali pr kalah manjang aja, rupanya stiap kali cramah pr orang ramai datang smata nak tengok beruk atas pentas aja, sebab tu pr sentiasa kalah, takan manusia nak undi beruk itu kerja gila, hanya beruk yang undi beruk

Patutlah sehingga ke hari ini pr duduk taraf pembangkang saja


Kakakakakakakakakaka

Anonymous,  April 16, 2011 at 4:02 AM  

oh lupa lak PR x penah menang PRK..

buat laaa konsert lenkali, baru ramai dtg..

kah kah kah!!!

PAPA GOMO April 16, 2011 at 4:13 AM  

ha ha ha 5000 je datang... ha ha ha

errr siapa kerajaan sekarang ni Pakatan ke? He he he

Jam omega mana? huhuhu

Anonymous,  April 16, 2011 at 4:22 AM  

hahaha..berok2 beraksi atas pentas mmglah org nak tgk..puluh2 ribu.. sbb beruk pandai berkata2..tambah pula klu berok2 yg pakai JAM OMEGA atau berok pakai kopiah lebai PAS
tp undi kalah jugak..haaha..

Anak Teruna April 16, 2011 at 4:47 AM  

cayalah gomo..
lu gempak..

tlg link gua k...

Anonymous,  April 16, 2011 at 4:51 AM  

wuiiii..madey dah ada uban

wuiii..umuq madey brape??

wuiii...madey dah nyanyuk ke??

wuiii...kesian...tokoh tua bangka gak kena pujuk jadi penceramah

wuiii..madey patut dok kat masjid wat amal ibadat

wuiiii..seropa la ngan si pek moh

Anonymous,  April 16, 2011 at 4:53 AM  

oh lupa lak PR x penah menang PRK..

buat laaa konsert lenkali, baru ramai dtg..

kah kah kah!!!

============================

heheheheeeheehheheeh

lu mabuk ke bro??

hehehehehhehehehehheh

minum stout berapa gelen??

heheheheheheheheeheh

pr tah penah menang prk??

hehehhehheheheheehe

lu biar betul

heheheheheeheheheheh

lu ni kena angin pasang buruj gamaknyer??

hehehehheheheeheheheheheh

Anonymous,  April 16, 2011 at 5:50 AM  

hahaha-Madey dah banyak uban,tapi hobi dia bukan jolok juboh jantan

haha-Madey dah tua,tapi dia dah lama berenti jadik PM tak macam tua kutok mulut longkang kat klantan,taknak berenti sedang dulu dia kutuk madey nk jadik pm sampai mati.

haha-Madey tokoh tua bangka kene heret pegi ceramah?tua kutok mulut longkang wali selipor tuh camnerlak eh??nk jalan pon x larat,ayahanda tun steady lagi.

haha-madey ptt duduk kat masjid wat amal ibadah?Anwar lak ptt duduk kt mne ek???oooo tau,aljub ptt duduk kt SPA sama datuk Eskay....hahaha

haha-jam omega mana agaknya???

Anonymous,  April 16, 2011 at 5:58 AM  

Betapa bezanya gaya ucapan seurang NEGARAWAN dengan seurang KAKIRUSUHAN.
Terserlah keintelekan Ayahanda Tun

PKRbangang,  April 16, 2011 at 6:28 AM  

Tengok muka Tun, serinya sentiasa terpancar.
Tengok muka haramjadah dari permatang pauh tu, makin hari makin nampak macam muka ahli neraka.
Tp tak apa, dia memang sesuai utk memimpin lembu, kaldai dan babi.

Anonymous,  April 16, 2011 at 6:36 AM  

Ok apa dh nk dkt 90 dh steady lg 2..steadylah pd tok guru yg jauh lg muda pd Tun..aku ingatkan org byk dosa ni ptt Tuhan dh timpa mcm2 bala dh..penyakit kronik ke, lumpuh separuh badan ke, jadi bisu ke, nyanyok ke, hilang jam omega ke, aib terbuka ke, jadi pemarah ke semenjak dua menjak dh nk mampus ni ke..tp aku tgk steady je Tun ni..walopun ramai yg doa mtk dia dihapuskan..pelik plak aku mcm org lain je yg nk terhapus ni..ni samada doa2 korang ni habuk pun xboleh pakai tuhan xterima pasal iman xde kelentong je lebih, ataupun bos korang 2 yg sbnrnya setan so doa korang kena kt dia..kuang kuang kuang....hatiku gumbira dan berbunga2..silakan mencarut wahai pakatan sesat..

AmInvestment JB April 16, 2011 at 6:37 AM  

tak pernah jemu dengar Tun punya celoteh. semoga Allah panjangkan usianya.

Anonymous,  April 16, 2011 at 6:39 AM  

betul-betul-betul.Penceramah pakatan ronggeng memang hebat2 belaka sebab dia dok tibai suka buat fitnah dan merapu di atas pentas sarkas.audience dia memang suka tengok para berok buat aksi.ada berok suka pakai jam omega,ada yg suka pakai serban melebih sarang lebah dan ramailah berok yg beranak pinak kat pentas.mereka ni semua suka merapu dan sasau.itu yg org suka nak lihat.Lihatlah gaya seorang negarawan buat ceramah,kelas dan berhemah.

Hashim,  April 16, 2011 at 6:51 AM  

Seperti yang GOMO janjikan....saksikan sendiri video lucah 2 ni...jamin ORI disahkan TUlen...warna & ada suara beb....jgn malu malu ..line clear klik kat sini

Jamin beb ... selesai aje nonton video lucah 2 ni......jamin pangkah BN...kalau sokong BN tolong sebar video ni...Lagi ramai dapat saksi video lucah II ni besar harapan BN kekal berkuasa.

Jo,  April 16, 2011 at 7:04 AM  

Sebenor nya kadang-kadang ketakwaan dan keimanan orang yang tak pakai serban/tak berjangut/tak gunakan agama/ lebih tebal dari yang berserban berjubah tapi seka fitnah dan adu domba...ini yang ada pada dr mahathir...Dia lebih sayangkan bangsa dan agamanya berbanding dari mereka yang mengaku pandai agama..contoh PAS. Contohnya.Jika akibat PRU ini Serawak di perintah atau beralih kepada pemerintahan bukan Islam...dosa-dosa akan tertanggung keatas kepala Pemimpin-pemimpin PAS...atas stretegi bodoh dan tak islamik mereka.

Anonymous,  April 16, 2011 at 7:10 AM  

Che Det...kubur dah panggil mari...juga berkempen...memnag terdesak...ini mesti projek UMNO nak rampas sarawak.

Omega MEndung,  April 16, 2011 at 7:18 AM  

kepada baghal 7:10, apa kau yakin kau akan hidup lebih lama dari TUN ?

Anonymous,  April 16, 2011 at 7:25 AM  

Papa gomo. . .Dah2 lah buat keje bodo.SB BODOH.BUAT TAJUK EKSKLUSIF. .APA YG EKSKLUSIFNYA. . .BIASA JE. . Setakat nk buat gmpak kat family korang yg kononya bjiak2 ni bolehlah.tp rakyat sekarang dah buka minda,kita melihat pada kebenaran,kerna kebenaran hanya satu. . Kalau dah x de bukti mcm mana nk di kaitkan kebenaran yg x betul .kita semua di beri fikiran yg waras,utk melihat dn mengkaji isu yg di hebohkan. . .rakyat sekarang dh mula bijak menilai yg mana satu fakta atau rekaan semata2.

Anonymous,  April 16, 2011 at 7:28 AM  

KESIAN KAT ANON 3.49 7.10 TOTOK PR TU YA. BAHASA DIA MACAM ORANG YANG DAH MERENG. TUN YANG DAH 80-AN DIBERIKAN ALLAH MASIH KUAT DAN SIHAT. ANON PR TU RASANYA 20-AN SAJA TAPI DAH MACAM ORANG MERENG DAN TAK BERAPA CENTER DAH.

Anonymous,  April 16, 2011 at 7:34 AM  

wahai anon 7.25. betul rakyat dah bijak menilai sekarang. betul rakyat dah buka minda. sebab tu rakyat akan sokong BN. kesian ya. macam orang tak betul.

Anonymous,  April 16, 2011 at 7:49 AM  

Aku setuju anon 7:28
Tun dah jenuh menelan mcm2 caci-maki,sumpah seranah,dan doa memusnahkan beliau oleh puak2 pembangkang ni.Namun lihat beliau,alhamdulillah sihat2 je. Tau sebab ape..lebih banyak orang doakan dia drpd doa org yg berketayap di kepala tapi hati busuk...Sepanjang Tun mentadbir negara dulu(lbh krg 22 thn),terlalu banyak kebaikan yg Tun buat utk negara ni jika nak dibandingkan dgn kelemahan yg ada.Di bawah pemerintahan nik ajis,ape ade? TESCO ke yg dibanggakan? Byk penduduk negeri tu keluar cari rezeki ke negeri2 lain..tgk le keliling korang,ade je aku dengar org kecek kelate. Kalau korang gi kelantan, sebulan korang caripun belum tentu dpt jumpa org luar kat sana..kenapa? Lu pikir la sendiri.....

calolusl,  April 16, 2011 at 8:28 AM  

Kalau ikut YBZUL4KULIM.Blogspot.com dah ada 6 perkara yg Allah dan tunjukkan hasil Solat Hajat PAS (tq PAS)

Terbaru yg ketujuh dari RPK.

Apa lagi yg korang (penyokong DSAI)nak Allah tunjukkan berkaitan kebenaran ?

Anonymous,  April 16, 2011 at 8:34 AM  

Cakap Zul Lembu hang nak percaya????Harap kopiah aje.

Anonymous,  April 16, 2011 at 8:38 AM  

SPR ...talian hayat terakhir BN...berhati-hati dengan SPR...anjing terlatih UMNO.

Anonymous,  April 16, 2011 at 8:54 AM  

ucapan org jahil agama ngan yg tau agama pun berbeza gak....

Anonymous,  April 16, 2011 at 8:57 AM  

tuan anon7:49 AM,

klu camtu puak umno/bn pun jgn merantau cari rezeki kat negeri lain gak ok...duk la kat kpg korang ye...

Abu Garcia April 16, 2011 at 9:04 AM  

Aku cadang kerajaan malaysia bagi saja pulau bidong kat geng Anwar. Biar dia declare keluar malaysia dan tubuh kerajaan sendiri di pulau bidong. Lepas tu dia nak jadi agung ka, presiden ka atau pm ka ..lantak dia la .. dah tu kalau pdrm buat ops noda ... hantar saja china doll tu semua pi pulau bidong. nak rename kpd pulau omega pun boleh.

Anonymous,  April 16, 2011 at 9:14 AM  

eh..pulau bidong je...bg le negeri2 lain, kelantan, kedah, selangor penang tak mau suruh keluar m'sia ke...xleh la ye...miskin plak ng umno nnt ek...

Anonymous,  April 16, 2011 at 9:30 AM  

Dulu Zulnordin dan RPK punyalah disanjung bagai nak rak oleh puak pakatan. kini, setelah mereka sedar kesilapan mereka, berduyun-duyun puak2 mereka menghentam, memaki hamun dan mengeji kedua-duanya. Inilah harga yang perlu dibayar bagi sesiapa sahaja yang berniat nak meninggalkan puak pakatan.

hangkedee April 16, 2011 at 9:37 AM  

Wooi Pork Nik serban sebakul mana fatwa fatwa songsang mu selama ini senyap aje,dah nak mampos ke??????

Anonymous,  April 16, 2011 at 10:11 AM  

Puak PR ni kalau Wan Jijah "berpisah" ngan DSAI pun dia akan kata KONSPIRASI. Dah basi reformasi korang ni

Anonymous,  April 16, 2011 at 10:21 AM  

Tun memang negarawan sejati,sukar nk dicari ganti.Aku doa kan Tun panjang umur dan sehat sepjg hayat.Terima kasih Tun atas jasa2 yg di taburkan.

Anonymous,  April 16, 2011 at 11:08 AM  

hehehehehehheheheheheheh

negarawan sejati

heheheheheeheheheheheheh

anak??billionawan melayu sejati

heheheheheheheehehehhe

tokey arak san miguel sejati

heheheheheehehehehehe

anak minum carlsberg..yang sejati

heheheheehehehehehehehehehe

perjuang gay,homo dan lesbian sejati

heheheheheeheheheheheheh

KUCING COMEL April 16, 2011 at 11:09 AM  

JAUH BEZA ORG BNYAK ILMU NGAN PELIWAT TEGAR YG KURANG ILMU BILA BERCAKAP. TGK LA VIDEO PELIWAK 1 KAT YOUTUBE. ITU LA CONTOH PEMIMPIN POJAAN PAUK PR NI. PANDAI MENCARUT, MENANYI,MENARI ,BERLAKON DAN MENABUR FITNAH DI ATAS PENTAS. SEBIJIK CAM TEATER BAJET MURAH..

Anonymous,  April 16, 2011 at 11:45 AM  

Anwar anak beranak kelepet bohong korang pulak mengelabah.

Anwar sedap2 kongkek jubur jantan korang pulak terlonjak-lonjak.

Anwar sedap2 kongkek tunang bini orang korang pulak yg stim.

Anwar sedap2 kepala butoh kena hisap pelacur korang pulak yg susah-hati.

Anwar sedap2 korang yg bengang.

Ha Ha Ha korang memang kelakar.

Anonymous,  April 16, 2011 at 12:04 PM  

huaghaahahahahaaa.......!!!!

whatever happens today, aku masih convince BN tu busuk. It takes ten lies to cover every lie they told, hence the needs for bloggers nyamuk like PapaGomo and his ilk. You can spot a string of lies by their lack of consistencies.

It is like working hard to build a hay man only to be used as their shooting target. After they have managed to shoot down the target, to smithereens, they'd bask in glory like a holy mission accomplished.

But the fact remains, had there been no hay men, these so called heroes would just be lying idle.

you know not?

Tok Det had had his chance, short term gains far eclipsed by long term debauchery; high cost of living, weakened spending power among the masses, intolerable dissents.... wawasan 2020 konon, rakyat duduk dalam sangkar, tak boleh nak bebas.... not unlike our national football team. On par with the Koreans and Japan back in the 70's, but never improved. Samalah dgn keadaan rakyat Malaysia sekarang. We were well set for the good, but now? We could be much better off had the wealth distribution was done in more adil way. Tol jalanraya tak perlu tinggi-tinggi, petrol price tak mencanak naik, property prices would be moderate, no need for double income family..... quality time with family is gone, for generations to come.

We have enough natural resources to help right all the listing houses in Ulu Tembeling, Ulu Serian, Ulu Perak, and other BN forsaken places. Sarawakian and Sabahans deserve to have schools like the Westies have. It may be late to correct these weaknesses, but still we have to strive. Gomo and his brothers in arm, or porn peddlers, do not care for all these, they only care for their RM5000 allowances. If the government changes today, they'd be the first to jump ship....

I remember a man on the street once said "...kalau tak kerana Dr. Mahathir, orang Langkawi setakat main wau je lah, tak ada nak boleh tengok all the sophisticated aircrafts at LIMA..." Man, that was very sad indeed, and very syok sendiri, and very shallow. What Tok Det did to bring LIMA was good, but being able to touch aircrafts on static display was not the ultimate purpose in life....come on!!!!

What is done is done, but it is still our responsibility to strive for good governance.

Anonymous,  April 16, 2011 at 12:14 PM  

to anon 12:04


Janji pakatan di Pulau Pinang masih tidak mampu dilaksanakan. Rakyat masih menunggu Janji manifesto Pakatan Rakyat PRU 12 masih belum ditunaikan.


1:Hapuskan kutipan tol Jambatan Pulau Pinang Rm7


2.Hapuskan Tol Sg Nyior Rm0.50


3. Bonus Rm6,000 sthn kpd kluarga miskin


4. Hapuskan bayaran parkir kereta hari sabtu/ahad


5 Janji dan sumpah PR utk bela Kg Buah Pala akhir roboh jua ...padan muka hahahaha

Anonymous,  April 16, 2011 at 12:33 PM  

Janji pkr 3tahun lebih baik dari janji umno 50tahun yg apa pun tak dilaksanakan. Negeri pkr dah ada banyak perubahan dan perubahan perlukan masa. BN takbir ada apa perubahan? Rumah sendiri saja yg besar. tempat lain electric, jalan raya, air pun tak ada! pira UMNO! Penyokong UMNO BN cuma tahu hisap gonek Najib, jolok puki Rosmah saje.

Anonymous,  April 16, 2011 at 12:41 PM  

Bagus bahasa kamu! kamu pandai berkata2 dan pandai mencarut? Bangsa apakah kamu

Anonymous,  April 16, 2011 at 12:41 PM  

MOHAMED MAHATHIR BIN ISKANDAR KUTTY
asal dari mana nie orang?
orng ni kuat auta la....

Anonymous,  April 16, 2011 at 12:42 PM  

to anon 12:33.....

negeri sarawak seluas /lebih besar dr semenanjung...ni tadbir kelantan pon kena tgu 17 thn utkdpt air paip...pe citer?negeri kecik pon sangap apatah lg negeri besar...otak ada ka?janji nak cat flat pon tak tertunai ahak2...

Anonymous,  April 16, 2011 at 12:44 PM  

janji pkr......menubuhkan kelab2 gay dan mengimport china doll byk2

Anonymous,  April 16, 2011 at 12:52 PM  

lupa ke apa DAPig buat utk org melayu P.Pinang dan india? cuba taip tajuk ni kat u tube "Ng wei aik rasis menzalimi peniaga"....janji2 DAPig pon tak terlaksana walaupon 3 thn masa berlalu..pikir2kan lahkalau sarawak dpt ke DAPig maka pikir2kanlah mana hala tuju peribumi spt mana yg berlaku di Perak semasa fuckatan dan pulau pinang .....kg2 melayu akan diambil utk dibuat universiti dr singapore hrga rumah di sevelah pulau melambung naik so pikir2kanlah wahai anon pencacai fuckatan...

Anonymous,  April 16, 2011 at 12:59 PM  

http://www.youtube.com/watch?v=zDZC2jF9RpA&feature=player_detailpage......jom tgk beramai2 kpd pengundi atas pgr blh tgk pendedahan klip ni

Anonymous,  April 16, 2011 at 1:09 PM  

setahu saya lah, konsesi-konsesi tol ni Kementerian Pangangkutan yang bertanggungjawab memberi dan menyetujui perjanjian, yang masuk di bawah Akta Rahsia Kerajaan. Kelihatannya berat sebelah, tapi mana kita rakyat nak tahu terperinci kalau dah rahsia rasmi kerajaan. Kena tanya DS Samy Vellu la kut. Kerajaan negeri tidak ada hak untuk merubah perjanjian yang telah ditandatangani kerajaan persekutuan, cuma boleh melobi dan mendesak.

Anonymous,  April 16, 2011 at 1:19 PM  

anon 1:09..
lupa ke ms p/raya apa depa janji..dah tau tak blh hangpa janji buat apa?rakyat mana nak tau konsesi ke akta rahsia ka yg pi janji mlut sapa suruh?

Anonymous,  April 16, 2011 at 1:20 PM  

http://www.youtube.com/watch?v=sqJmvvoQN_k&feature=player_detailpage.....jom tgk ramai2 video seks ini khas utk rakyat pulau pinang :)

Anonymous,  April 16, 2011 at 1:40 PM  

anon 1:19

janji mulot idok le manipesto, siape khabor? Entah iye ke tidok deme berjanji ghope itu?

KUCING COMEL April 16, 2011 at 1:53 PM  

WEIH ANON BODO MAT SALEH CELUP April 16, 2011 12:04 PM..KO BODO MANA TAU KEADAAN LANGKAWI SEBLOM DIMAJUKAN TUN M. KO BODO LA, MAKSUD DIER BUKAN MATLAMAT DIER NAK PEGANG KAPAL TERBANG, TAPI HASIL DARI LIMA, APA KE BENGAP SGT KO NI?? KO PENAH TGK CAMNER LANGKAWI TAHUN 80-AWAL 90AN?? BAGHAL ANU-0AR DAN DAPIG LA KO NI. JADI TUNGANGAN DERANG JER LA...

Anonymous,  April 16, 2011 at 2:21 PM  

KUCING COMEL said...
WEIH ANON BODO MAT SALEH CELUP April 16, 2011 12:04 PM..KO BODO MANA TAU KEADAAN LANGKAWI SEBLOM DIMAJUKAN TUN M. KO BODO LA, MAKSUD DIER BUKAN MATLAMAT DIER NAK PEGANG KAPAL TERBANG, TAPI HASIL DARI LIMA, APA KE BENGAP SGT KO NI?? KO PENAH TGK CAMNER LANGKAWI TAHUN 80-AWAL 90AN?? BAGHAL ANU-0AR DAN DAPIG LA KO NI. JADI TUNGANGAN DERANG JER LA...


ye la langkawi 3/4 mamat tu punya
mashyuk laaaaa

Anonymous,  April 16, 2011 at 2:26 PM  

hi cute pussycat.

pembangunan physical memang banyak, itu aku akui. Untuk rakyat Langkawi kah? Rakyat yang pernah ada tanah, dapat lah jual dan buat profit. Yang beringat dilaburkan untuk masa depan, tapi yang ramainya habis jole beli kereta mewah.

Apa yang rakyat marhaen Langkawi dapat nikmati? Kereta harga murah, arak dan rokok harga murah, pinggan mangkuk dan kain batik memang murah. Daripada semua tu apa yang rakyat Langkawi beli hari-hari dan dapat menikmati harga murah? Rokok dan arak? Adakah semua orang Langkawi hisap rokok dan minum arak.

you know not pussycat? You emo-emo only. You see see aa, locals there no high ambition you know, pembangunan fizikal tak setara dengan pembangunan minda dan rohani, you know. Sedih wooo tengok depa mabuk.

Anonymous,  April 16, 2011 at 2:42 PM  

ORG TUA NI TAK SEDAR DIRI BETUL...BALIK LAH BEREHAT...KANG SAKIT JANTUNG PLAK KANG...


DAH TUA2 TU TOBAT LA...AWAK DAH TAK LAKU DAH...

KINI MUNCUL KEMBALI...SETELAH BUKU MEMOIR DIA KENA BALUN, SENYAP LAH DIA...NI NAK CARI PUBLISITI, HIDUP BALIK ORG TUA NI....

SETAN PUNYA ORG TUA!

Anonymous,  April 16, 2011 at 2:45 PM  

JANJI MENGECAT FLAT PUN TAK TERTUNAI APATAH LAGI YG LAIN..TOKSAH NAK TIPU LAGI LAA...HEHE

Anonymous,  April 16, 2011 at 3:17 PM  

Hoi, pakatan haram! Korang nak perubahan yg mcm mana lagi??? Memang dasar orang tak pandai bersyukur. Entah-entah belajar dulu pun kerajaan yang tanggung. Pakatan bagi ape dkt korang?? Cakap je banyak.. Dah la ada yg bekerja dengan kerajaan. Lepas tu nak membangkang je. Orang-orang pakatan cakap pun macam orang hilang akal. Berbelit- belit. hipokrit. Sangat berbeza dengan orang yang banyak ilmu macam Tun M. Kasihan penyokong- penyokong pakatan haram dapat pemimpin macam tu. Ilmu takde tapi berlagak pandai. Blergh..

KUCING COMEL April 16, 2011 at 3:35 PM  

DUIT ABSI BELI KETER PON NAK SALAH GOMEN WAKAKAKAKA, LAWAK TUL MAT SALEH CELUP NI WAKAKAKAKA. MARHEIN,,TAK MARHEIN,, SUMER NAK KENA SUAP MASUK MULUT? ORG DAH BANGUNKAN SINDIRI MAU INGAT LA YOP
YG KO PERTIKAIKAN PEMBANGUNAN AWAL2 TU APASAL?? BODO LA MAT SALEH CELOP WAKAKKAKA

anti bohmau April 16, 2011 at 6:17 PM  

APAPUN YG NKO ORANG KUTUK PADA TUN MAHATHIR NI, TUN LAH PEMIMPIN ISLAM MALAYSIA PERTAMA (& MUNGKIN YG TERAKHIR) MASUK KEDALAM KAABAH!! SUBHANALLAH.....

APAKAH ADA PEMIMPIN2 PR NKO ORANG YG DAPAT RAHMAT ALLAH YG BEGITU BESAR? ANWAR PERNAH JEJAK KAKI KE TANAH HARAM? PERNAH TUNAI HAJI? BUAT UMRAH????
YG NAMPAK KERAP DIA PERGI IALAH KE AMERIKA, INDONESIA, SPA...

MAHA SUCI ALLAH, LEPAS TUN PECAT NWAR ALJUB, DIA MINTAK SEMUA ORANG BALIK BUAT SOLAT HAJAT KALAU RAGU2 DGN TINDAKAN DIA!!

TAPI NWAR ALJUB BUAT APA? DIA GILA2 AJAK ORANG BERDEMONSTRASI MCM DIRASUK SYAITAN! TAK BOLEH TERIMA QADHA & QADAR ALLAH SWT?????

BUKA MINDA, BANDINGKANLAH APA YG ALLAH SWT SUDAH TUNJUKKAN...
SATU PERSATU TERSINGKAP LEPAS SOLAT2 HAJAT...
MASIH WAS-WAS DENGAN PETUNJUK2 ALLAH SWT TU?
MASYAALLAH MANUSIA PR NIH?!!!

KUCING COMEL April 16, 2011 at 7:56 PM  

MINDA DEPA DAH SENDAT NGAN DAKYAH2 JUBURIT, TU PASAL TAKLEH NAK PIKIOR DAH.MACAM PERUT KITA KALU DAH SENDAT SGT NGAN MAKANAN SUSUHA NAK BUKAK BUTANG SUAR TU HUHU

Anonymous,  April 16, 2011 at 9:36 PM  

Anon 11.08,
Kaulah lambang melayu penghasad dengki(PHD)..apasalahnya anak Tun menjadi jutawan? sekurang-kurangnya ko patut bangga,atau setidak2nya menjadikannya sebagai sumber inspirasi..utk maju dlm hidup..ini tidak,kalau ada org yg lbh drpd kau, kau fitnah,caci,dendam, brhasad dengki.Heran aku, bangsa lain yg jadi billionair takde lak ko kutuk..pandai lak ko sedor diri..patutnya ko jd pemberi semangat kpd bangsa ko sendiri..mengkritik biar membina..bukan menghina..

Anonymous,  April 17, 2011 at 8:04 AM  

HOI PAKATAN DAH MENANG 12 Sit..buleh minum2 mlm ni...

pas dan anwar leh join...

bodohh nyer pas'..ko da tulung kuatkan DAP.. mintaklah..1 sit kat town...
mintaklah belas kasihan LIM KIT SIANG...atleast xlah malu sesgt..

perfect stranger June 29, 2011 at 3:22 PM  

mengucap panjang aku bace komen2 korang nih..mendoakan yg bukan2 pada saudara seislam yg laen..

molek sgt lah tu.islam bergaduh sesama islam.melayu bergaduh sesama melayu.memang tak lame lah malaysia nak jatuh

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP