Video Porno Seks Anwar TERBARU!!! Mesti Sebarkan Demi Rakyat Malaysia

Tuesday, April 5, 2011


Baik Punya Peluk, Kak Wan Ada Ke Anwar Peluk Macam Ni?

video

Ketakutan Anwar Ibrahim semakin terserlah bila telah mengarahkan sekutu yahudi nya dari US memadam You Tube yang memaparkan Video Seks nya. namun mujur lah rakan Blogger dan rakyat yang prihatin dengan hal ini menyalin semula Video berkenaan.

So Harap Sebarkan lagi Video Anwar Ibrahim Yang Melakukan Aksi Porno ini. Sampaikan kepada sanak saudara dan semua Rakyat Malaysia. Ini baru sedutan permulaan belum lagi yang Lain lain......


Bukan Anwar? SAMAN lah Dato Eskay!!!

MUAT TURUN VIDEO
KLIK DI SINI


Psssttt....He he he....Yang lain? Sambungannya? Tak lama lagi............



DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

64 comments:

Anonymous,  April 5, 2011 at 1:43 AM  

Pembela Anwar semua kata pasal perut buncit bagai..... Suruh mereka ni tengok MUKA dan RAMBUT dan lebih2 lagi DAHI orang dalam Video ni..... kan sama tu...... peduli lah perut tu..... DAHI Anwar kan semacam sikit rupanya...... dah lah jangan TAKSUB pada Anwar tu dia manusia boleh buat jahat dan silap jugak..... mintak lah dia ni bertaubat.....

Anonymous,  April 5, 2011 at 1:44 AM  

SALAM.. TOLONG BUAT SALINAN VIDEO TU DALAM BENTUK CD. KITA HANTAR KE SELURUH PELUSOK NEGERI SARAWAK UNTUK TATAPAN RAKYAT SARAWAK SEBELUM MEREKA MENGUNDI NANTI. KITA SELAMATKAN RAKYAT SARAWAK DARIPADA TERUS DITIPU OLEH ANWAR IBRAHIM. SAYA YAKIN TAYANGAN CD TERUS KE PETI TV MEREKA DI RUMAH AKAN MEMBANTU KEMENANGAN BESAR BN DI SARAWAK. KINI SUDAH KEDENGARAN RAMAI YG SUDAH MENGISYTIHARKAN KELUAR PKR DI SARAWAK SETELAH PENAYANGAN VIDEO ITU...

Anonymous,  April 5, 2011 at 1:45 AM  

sokong! sebarkan dlm bentuk cd. anwar sedang sibuk berkempen di sarawak ketika ini.

Anonymous,  April 5, 2011 at 1:46 AM  

hai penyokong pas pkr dan dap.. tak nk berdebat dgn kami lg ker?????

Anonymous,  April 5, 2011 at 1:47 AM  

rarakah online senyap jer.......... kenapa tak buat penafian??????? cepat lah woii!!

Anonymous,  April 5, 2011 at 2:03 AM  

sblom buat seks..makhluk ni pelok dulu...sambil berdiri...tuala putih..mmmmmmmm

teringat aku kes saiful yg mengatakan :

Yusof: Gelap tak?
Saiful: Gelap tapi masih ada cahaya dari celah langsir. Anwar arahkan saya bersihkan diri dalam tandas. Saya buka pakaian dan masuk ke dalam tandas untuk membasuh badan.
Saya ambil tuala dalam tandas dan keluar sambil bawa baju kemeja untuk digantung pada tempat pemegang. Saya nampak Anwar di hujung penjuru katil.
Anwar berdiri dengan bertuala putih dan arahkan saya datang kepadanya. Anwar kemudian peluk saya sambil berdiri.
Keterangan Mohd. Saiful tiba-tiba terhenti apabila Karpal Singh memohon supaya keterangan saksi itu dibuat secara tertutup di dalam kamar.

*sekadar pendapat aku jee

Anonymous,  April 5, 2011 at 2:12 AM  

adakah ini satu kejayaan beisar dalam perang persepsi kalian? mungkin. tetapi tak semua orang taksub dgn Anwar, ramai yang lebih berusaha kearah kesejahteraan negara tanpa pengaruh busuk BN.

walau tanpa video diupload curi-curi, aku tetap yakin akan pengelibatan seorang pemimpin UMNO dgn seorang penterjemah bangsa Mongolia.

persepsi boleh diubah, tapi keyakinan akan kebejatan sessuatu pihak masih kekal.

ada undang-undang civil ke against sex act between consenting adults? Kalau undang-undang syariah ada la, kenapa tak charge Anwar kat situ? Boleh dapat juga perception high ground like what you guys are trying now. yelah dah yakin sangat kan.

all in all, politic UMNO tak gentlemen lah. Gutter politic sungguh.

Anonymous,  April 5, 2011 at 2:19 AM  

Takdelah buncit mana.Aku ingat iye2 aje kata buncit boroi bagai.Standardlah tu orang badan sederhana macam nuar kalau buka baju.Aku ingat kalau korang pakai tuala pastu cuba tengok kat cermin mesti nampak buncit macam tu.

Pinggang aku yg 35 ni pun tak nampak buncit bila pakai baju tapi bila pakai tuala ada nampak buncit juga sikit walaupun tak macam nuar pasal aku masih muda lagi.

Dari segi rupa memang sebiji nuar.Wan azizah dan anak2 pasti boleh confirm pasal diorang yg biasa nampak nuar tak pakai baju.Jijah mesti terkejut kalau tengok video ni.

Anonymous,  April 5, 2011 at 2:26 AM  

Ammoy tu mcm tak mo ja kena peluk, muka dia pun berpaling agaknya dlm otak dia fikir org tua ni "ganas" dan "cepat naik tok sheikh", tak de main slow slow, kalu nak cepat.

hahahahahaha apa pun kita layan, kira bulan ini cerita Bintang Paling Popular Anwar la penerima award bukan Sam Rempit...

Ini mcm bukan Service Apartment kat Lanson, sbb dia punya bilik lain dari gambar ni, aku pernah pergi situ time teman aku dari Finland datang tgk F1 7 tahun dulu, tp tak tau pulak kot lainkan.

http://www.lansonplace.com/klr_residences.php

al Mamak kaki pembelit April 5, 2011 at 2:28 AM  

Bilik kecik yg gambar hitam putih tu kat Bangkok Siam sana lah bro.. tengoklah poskod kat bwh tu. anwar pergi sana naik burung buraq. pergi balik 15 minutes jer.

pls jgn ketawa ok. tolonnnnglah percaya..tak UMNO lah mcmniii...

taq April 5, 2011 at 2:29 AM  

kejap je video tu dah diremove. huhu. bukan ade adegan lucah pon kat video tu.

Anonymous,  April 5, 2011 at 2:34 AM  

Wajib mempercayai Anwar ke Bangkok naik buraq.

Sambil tu dia boleh bertweet dan berFB bagai. Wajib percaya tu...ustaz2 dalam UMNO pun boleh sahkan.

Anonymous,  April 5, 2011 at 2:39 AM  

pa mane sambungannye pa!

Anonymous,  April 5, 2011 at 2:40 AM  

tidak menyokong mana2.. sedikit pelik.. kenapa isu ini timbul ketika sarawak sedang sibuk pilihanraya... hurm... juga sedikit hairan ramai kakitangan kerajaan diarahkan berada di sarawak sedangkan mereka boleh menabur bakti pada rakyat jelata di semenanjung.. mungkin lebih baik fokus pada isu membina negara dan nasib rakyat jelata.. sekadar berpendapat..

PAPA GOMO April 5, 2011 at 3:03 AM  

sambungannya sabar....hehehe

Ahmad Tarmimi,  April 5, 2011 at 3:14 AM  

kalo dah confirm ni Anwar so what next...??? nak suh orang S'wak tolak pakatan???? ok, itu mungkin boleh...sbb tak semua orang dipedalamn ada access pada internet atau media alternatif. bukan hanya bergantung kpd mainstream media sbgi the only sumber berita.

dah sah itu anwar...so apa tindakan polis..majlis agama islam etc. takkan duk tido gak lagi???

tapi nak suh orang semenanjung vote for BN hanya kerana video ni... hurmm...maybe terlalu byk lagi yang perlu UMNO and BN lakukan...jgn sampai last minute nnt kes ni jadi backfire...senjata makan tuan..mcm kes mata lebam 1999

sbb dalam kes saiful tu pun, pergilah kemana ajer...jumpa 10 orang.. 6 confirm percaya itu mainan politik 3 orang 50:50...hanya 1 dari 10 orang jer yg percaya Anwar tu meliwat tn hj saiful..(semak juga merdeka center latest survey)

Bagi akulah, nak jatuhkan Anwar bukanlah segala-galanya dalam agenda politik negara.Byk yang dah terabai sbb kita semua terlalu sgt berpolitik.

Apalagi berpolitik tak bermaruah berstandard longkang mcmni.

melayu oh meLAYU.

Anonymous,  April 5, 2011 at 3:19 AM  

Almamak,itu mamat siam kuncu dato' eskay yg upload kat youtube dr siam sana maa.Itu pasal dia letak tulisan siam bawah tu.Lu ingat dato' eskay bodoh nak mampus kena charge?Kena pakai proksi maa

Tak taulah bangkok ka malaysia ka.Kalau malaysia pun tak semestinya lanson place maa,dato' eskay tak pernah mention pun itu tempat,itu cuma spekulasi blogger saja maa lu terus ambil jadi fact?.Agak2 sikit..

Anonymous,  April 5, 2011 at 3:32 AM  

Ini mmg di Lanson Place... tp orang Siam yang upload.... macam ambik gambaq kat kl tapi upload kat rumah di kedah. Itu pun susah ka nak pikiaq.. patutla senang kena tipu dengan Anwar...

Anonymous,  April 5, 2011 at 3:48 AM  

macam kucing hutan nak makan anak ayam je.....

Kesian rakyat, tak pasal-pasal diajak melihat porno...kena ready jawapan bernas bagi yang ada anak-anak yang akan bertanya macam-macam bila baca sumber media....

Takde orang ker nak nasihat kat dia nie fikir-fikirkan lah perasaan orang melayu. kalau begini keadaannya berundur sahajakan lebih baik.

Henti-hentikan lah nafsu politik nak jadi PM. Alamat membinasakan negara kita yang tercinta ini, yang dah sedia ada aman makmur.

Rakyat yang jadi mangsa bila ada pemimpin bernafsu besar. Gelojoh politik, gelojoh nafsu membinasakan tuan punya diri.

Segelintir rakyat was-was, betul ke ni?. Bila kita ke pasaraya nak beli ayam, tapi was-was ayam halal atau tidak. tindakan kita jangan beli ayam tu. Kalau was-awas dengan pemimpin macam nie pulak, minta tolaklah dari jadi pemimpin. Masih ramai lagi yang layak. Adakah hanya DSAI sahaja yang layak meminpin PKR..atau pun PR.

Kalau PAS, mengambil jalan selamat, alamat PAS terpalit jua. PAS bertanggungjawab perbetulkan apa yang berlaku dalam pakatan. Kelak PAS nanti tidak layak berbicara tentang moral...

DAP bertepuk tangan bersuka ria.....Bodohnya melayu ashik berbicara pasal kemaluan.

Anonymous,  April 5, 2011 at 4:09 AM  

Kenapa pintu toilet bengkok? Pintu Toilet? Pintu Toilet???
Kenapa perot Anwar buncit? Perut Buncit? Perut Buncit???

Tak nampak? lu pikir la sendiri...

Anonymous,  April 5, 2011 at 5:02 AM  

Aku tengok pmpuan tu puteh macam bini GOMO jerrr. Lepas tu ada pulak mamat lain dalam video ni masa mula2...sure GOMO ni suruh bini dia main dgn Nuar, Bodoh punya GOMO, BINI sendiri pun ko suruh suruh memantat. Apa lah ko ni...perangai mcm babi!..dah lah perut ko pun macam babi gemuk takde leher sebiji mcm babi hutan wa citer Lu!!

Anonymous,  April 5, 2011 at 6:33 AM  

hehehe..nuarrr..ko boleh delete dalam youtube..ko nak delete yang aku dah save ke....??

aksi nuarr..

http://www.ziddu.com/download/14467506/VTS011360p_H.264-AAC.flv.html

Anonymous,  April 5, 2011 at 6:38 AM  

Eskay cakap anwar suruh dia ambik jam tetinggal kt bilik hotel, pastu dia terjumpa cctv tersorok....

padahal terang2 dalam tu orang pakai remote.

takkan cctv tersorok ada disediakan remote kt depan mata.

Anonymous,  April 5, 2011 at 6:42 AM  

penjilat nuar p beli tuala good morning utk lap ayaq mata,,, jgn jd bodo mcm teloq nuar...n.ajis seronok kawan dgn syaitan kena rejam...

Anonymous,  April 5, 2011 at 7:21 AM  

cuba upload di
http://www.youtubealternative.com/
dalam tu banyak senarai 'youtube' yang boleh apply.

Anonymous,  April 5, 2011 at 7:32 AM  

How stupid! U dont have to be an agent of Israel or a FBI agent to report a video in youtube. Dim Wit.

Thanks to dim wits like you we are falling behind Indonesia. Stop being a stooge and start using your brain to think instead of fooling people.

oh sorry. Mungkin kau tak faham apa yang aku tulis kat atas tu...haha

Anonymous,  April 5, 2011 at 7:53 AM  

kpd penjilat jubur nuar, ini bukan soal undang2 sgt ttp soal moral seorang pemimpin besar yg diagung2kan . buat masa skrg rakyaat tgok dlm video, kalau puak2 sblah sana ada vidoe, bukti, evidence apa sila tunjukkan, mana 4 saksi yg slalu org pas mintak? tunjukkan...memang PR *******.

Anonymous,  April 5, 2011 at 8:24 AM  

beberapa persoalan...
1. kalau eskay lelaki ke3 tu, siapakah dia? bapak ayam?
2. kenapa eskay tk panggil aje org jabatan agama dan buat tangkapan?
3. kamcing sgt ke eskay ngan anwar ni smp boleh tunjuk depan eskay yg dia akan adakan hubungan sex dgn pompuan tu?

RajaHaji,  April 5, 2011 at 8:25 AM  

Pengakuan ikhlas...
sebelum ni...aku habis-habisan pertahankan anuar. Tapi kali ini betul2 buat aku rasa kecewa. Aku adalah pejuang reformasi yang penah bersama Anuar di Damansara, Bangi, Kg Baru n cakaplah dimana-mana. Tak pernah terlintas orang yang warak, menjadi imam dan alim ini menjadi lelaki jalang yang tidak kenal Tuhan.
Cukuplah perjuangan kosong aku selama ni. Kepada rakan-rakan aku reformis yang masih berharap untuk mengembalikan reformasi kita dulu, aku pinta...berlapang dadalah. Janganlah kita fikir dimana atau bila jalang ini melakukan zina. Tapi video ini tak mungkin menipu. Untuk Anuar...kau memang syaitan dan iblis dalam rupa manusia. inilah Dajjal Akhirul Zaman. Ya Allah...musnahkanlah Dajjal Laknatullah ini sebelum dia musnahkan Islam dan tanah airku. Allahu Akbar.

Anonymous,  April 5, 2011 at 8:41 AM  

Anonymous said...

Kenapa pintu toilet bengkok? Pintu Toilet? Pintu Toilet???
Kenapa perot Anwar buncit? Perut Buncit? Perut Buncit???

Tak nampak? lu pikir la sendiri...

April 5, 2011 4:09 AM

--------------------------------

Pakai wide angle mmg la benda lurus jd distort...org kurus dlm kamera ble nampak besar...ada faham? G belajar foto atau videografi...bagi aku video ni memang tulen...tak kisah siapa yg rakamkan aksi ni tp yg penting pelakon 2... kesian penyokong ANU

Anonymous,  April 5, 2011 at 8:44 AM  

Kalau nak tau dajjal yg. sebenarnya
adalah....alif min nun wau...sarkis

Anonymous,  April 5, 2011 at 8:44 AM  

NAMPAK SANGAT SATU KONSPIRASI!!
PLAN GENG2 DATO T YANG LICIK TAPI KANTOI!!

Anonymous,  April 5, 2011 at 8:49 AM  

Isunya bukan undang-undang,kita nak rakyat malaysia tahu siapa sebenarnya mamat ini.
Kalau di sentuh mamat ini maka ulama ulama PAS akan pertahankan mamat ini,kononya mamat ini tak pernah buat dosa.YG membuat dajar kat mamat ini adalah PM,isterinya dan TUN Mahathir.

Anonymous,  April 5, 2011 at 8:55 AM  

apakah?apa privatenyer vid seks ni kalo bleh ada org ketiga plak??kenapa mcm ada briefing plak masa recording ni dibuat?kantoi ke??? DOUBTFUL!

ps- aku rasa aku gile kalo nak buat seks haram senyap2 tp sebelum tu ada org kuar masuk tau apa aku buat..gile

Anonymous,  April 5, 2011 at 9:10 AM  

Macam2 gaya menidakkan kebenaran. Yang pakai hadis, yg pakai ayat2 Quran, yg memfitnah, yg ikut lojik sendiri, yg salahkan org lain, yg sengaja buat2 mata kabur. Memang pahit, tp nak buat camna... dah suka, telan je la.

PAShit,  April 5, 2011 at 9:12 AM  

kepada pencacai2 upahan anak haram sialan PAS...

KALAU ANWAR LIWAT BONTOT KORANG PUN KORANG AKAN KATA KONSPIRASI UMNO!

Memang korang semua tahap sialan!
Bukti dh jelas depan mata pun x nk mengaku.

Bayangkan kalau itu DS Najib...sudah tentu korang akan kecoh seantero Malaya walaupun DS Najib menafikannya.

Memang dasar taksub dan jumud sial kepada parti topeng dan jual agama!

PAShiT

Anonymous,  April 5, 2011 at 9:25 AM  

ala kata rakaman cctv tapi dari apa yang tgk bukan rakaman cctv pun memang dah ada org nak rakamkan ada ke gila anwar nak rakam kelakuan sex dia sedangkan dia tahu ada pihak nak hancurkan dia. satu lagi yang pasal saiful tu umur saiful brapa umur anwar brapa tak kan xlarat nak lawan anwar yg umur 60 lbh klakar pula rasanya mcm ibarat singa takut ke kucing pula ibarat singa takut ke tikus. klakar-klakar politik malaysia.

Anonymous,  April 5, 2011 at 9:51 AM  

INI PETIKAN BLOG MS

Sejak semalam kecoh dengan penyebaran video seks lelaki mirip Anwar Ibrahim di internet, ramai yang menghantar email memberikan link video tersebut meminta ReJaM© menyiarkan satu entry khas tentang video tersebut.

Secara jujurnya ReJaM© mengaku terperanjat semasa kali pertama melihat video tersebut. Wajah lelaki tersebut, senyumannya dan gayanya seolah-olah saling tak tumpah seperti wajah Datuk Seri Anwar Ibrahim, hampir sahaja ReJaM© percaya bahawa memang Anwar Ibrahim di dalam video tersebut.

Namun apabila ReJaM© menontonnya berulang kali, akhirnya satu persatu kecacatan video tersebut terbongkar. Kalau dilihat, terdapat bahagian yang diedit di video tersebut, iaitu pada sela masa 0:31 sehingga 0.33, di mana lelaki mirip Anwar Ibrahim keluar dari bilik. Satu bahagian lagi yang diedit adalah pada sela masa 0:53 hingga 0:54 di mana tiba-tiba pelacur muncul dengan bertuala bagaikan biskut chipsmore.


SAMBUNGAN BAWAH!

Anonymous,  April 5, 2011 at 9:53 AM  

Kalau dilihat, watak Anwar yang pertama memiliki janggut, manakala watak yang kedua tiada janggut (sila tonton video di bawah). Terdapat juga persoalan mengapakah lelaki mirip Anwar Ibrahim itu dilihat sengaja membiarkan dirinya dirakam?

Apa yang paling jelas, dua individu mirip Anwar Ibrahim ini adalah dua individu yang berbeza namun memakai tuala yang sama. Kalau dilihat pada gambar di bawah, individu mirip Anwar Ibrahim yang pertama lebih kurus berbanding individu yang kedua yang dilihat lebih berisi dari bahagian belakangnya (lihat gambar di bawah). Secara rasionalnya, dua pelakon ini bertukar apabila watak tersebut dilihat keluar daripada bilik. Lihat juga bagaimana pelakon kedua yang lebih berisi, juga memiliki perut yang lebih boroi berbanding pelakon pertama.




Jika video seks ini sebagai penentu kemenangan kedua-dua parti, nantikan pendedahan yang diluar jangkaan anda menjelang PRU 13 nanti, identiti pelakon mirip Anwar Ibrahim ini akan didedahkan untuk memberikan "Checkmate" kepada UMNO dan Barisan Nasional. Kita tunggu dan lihat. Di bawah ini video yang dimaksudkan, sila tonton sendiri sebelum dipadam oleh pihak pengurusan Youtube. (bagi mengelakkan video ini dikesan, anda juga boleh mendownloadnya dengan meng"klik" gambar tersembunyi ditepi blog ini)


HA..HA.HA..ULASAN POWER DR MS....PASTI TERKENTUT UMNO PAS NIH..DAN MS AKAN BONGKAR SAPA SEBENARNYA LELAKI2 DLM VIDEO TUH...CAYA LAH MS!! PASTI UMNO BERUK TERKULAT2 PLAK LEPAS NIH!!

Anonymous,  April 5, 2011 at 10:10 AM  

politik malaysia kelakar pon sebab ANUgerah Tuhan sekor tu gak...hehehe..

back to history la bro..ko check balik la sapa yg start pkai pensil kaler utk warna warni n wat crita klakar pasal politik Malaysia neh...hehehe...Si ANUgerah Tuhan ko tu la..

kerahpele,  April 5, 2011 at 10:19 AM  

gomo basahkote, kalu lu nak memantat adakah lu panggil org tengok macam dalam video tuh?
Aku dah tanya orang kampung aku di Ketereh semua tak caya itu nuar, dia org tanya balik kenapa tak buat gambar color???Gambar manyak kabor!

Anonymous,  April 5, 2011 at 10:30 AM  

aku ni dah banyak sangat terhutang budi dengan boss aku, dia jadikan aku kayaraya, aku pulak tabur sebahgian drp kayaraya tersebut kepada penyokong-penyokong banyak hidup senang lenang. Jadi nak ngaku dalam video seks tu boss aku tak sampai hati lah ..menyeluk pekasam biarlah sampai ke pangkal lengan..

Betullah kami gerombolan kayaraya ni adalah pengikut setia hidup/mati DSAI, hampa katalah apapun kami tetap dengan pendirian kami.

terlalu besar budi boss ni, dialah yang membelanjakan duit ketika pru12 kepada DAP/PAS/PKR dan bertanding di setiAP KAWASAN PARLIAMENT DAN NEGERI.. MELAWAN BN.

JADI BEGITU BESAR JASA DIA KEPADA KAMI.. HIDUP ANWAR. inshaallah solat hajat kita baru-baru ini akan dimakbulkan tuhan dan sudah pun bermula..amin.

Anonymous,  April 5, 2011 at 10:31 AM  

tahniah gomo dgn pndedahan vdeo ni..

to 'al Mamak kaki pembelit'..sy rsa kurang elok anda gunakan ayat 'Burung Buraq'..anda seolah2 mempersenda kenderaan malaikat..


-Kukubima-

Anonymous,  April 5, 2011 at 10:48 AM  

firstly, i want to say this..
'nampak no menipunye'..

org yg rakam, bersubahat menyebarkan citer yg blum tentu betul ni, cpt2 la bertaubat trmasuk ko gomo.. dgr2 ko yg slalu ke thailand..nth2 ko pun trbabit..

1. dr leher ke kepala, nmpk no ade edit kt situ, klau ko tgk btul2, ade mcm 'cut n paste'..

2. mamat dlm vid ni lg tinggi, bsr, & boroi mcm x ketua mnteri melaka pun ade..

3. nmpk no tiga org ni tau ade rakaman. siap btul2kn kamera. npe la xde wrne d suara? setakat hitam putih, bdk umur 7thn pun bole bt.. suara tu ha, rakam lah sekali..

4. sekali nmpk mcm dia, tp tgk la berulangkali, korg akn nmpk jelas cr editingnye yg kantoi..

5. bdw, kwn i kt kt bkt aman, hnye polis2 yg bergred tinggi je percaya, yg bwh sume kte 'nmpk no menipunye'... haha, bak kte bangbil..'jgn nk membongak'...

6. da xde isu lain ke gomo oooii.. baik la ko gi cr pemimpun rasuah yg mkn duit rakyat, dr ko bt kerja yg xbtul ni.. da la mengaibkn org islam yg nth btul @ x dgn citer2 ko tu, dpt lg rm5k.. malu la ooiii..

7. the end..nmpk no menipunye..

Anonymous,  April 5, 2011 at 11:13 AM  

rakyat 1 malaysia dah jadi bodoh, bangang, tolol bla bla bla bla ... tonton video ciptaan UMNO.. lps tu sokong kejahilan membabi buta... mcm papa gomo..

Anonymous,  April 5, 2011 at 12:08 PM  

hahahha..panas jek pengikut aljubor neh...

dah org ckp xedit, korg plak memndai ckp edit..hehehe...g la carik, cctv mana yg bbtol sempurna..ni pon, dh abes clear n rasanya, dh bbtol mhl dh neh cctv neh..

Anonymous,  April 5, 2011 at 12:47 PM  

BAGI DNA..TAKUUUUUUT
BERSUMPAH..TAKUUUUUUT
VIDEO DAH ADA, JAM OMEGA? HILAAAAAAANG
DASAR PENIPU, YG PENCACAI DIA PULAK DASAR BUTA PERUT. MEMBELA SEORANG BISEKSUAL..TAUBAT LA.
MACAM KARPAL CAKAP : ANUWAR IBRAHIM HARUS BERTAUBAT !!!
KAH KAH KAH

Anonymous,  April 5, 2011 at 12:48 PM  

Yg aku confirm cina tu BINI Gomo.

Anonymous,  April 5, 2011 at 1:03 PM  

woi hangpa pi upload sat kat mana-mana. youxxx ka redxxx ka. aku nak tenok.

celik info,  April 5, 2011 at 4:04 PM  

hmm.. aplah nak jadi ngan umno skg ni. tak habis2 ngan skandal seks. dah naik muak aku. xde modal lain ke nak jatuhkan pakatan. terlalu bodoh! confirm pilihanraya akan dtg aku tolak BN!!!!

celik info,  April 5, 2011 at 4:06 PM  

si eskay plak bg keterangan bercanggah. kejap kata terjumpa cctv tersembunyi bila cari jam anuar. kejap kata dia sendiri yg pasang cctv tu.. mana satu yg betul ni! pening aku dibuatnya. camnerlah rakyat yg terpelajar nak percaya. org kampung or cetek ilmu blehlah korang perbodohkan.

celik info,  April 5, 2011 at 4:11 PM  

aku tetap x akan percaya kes2 sebegini selagi umno x menampilkan 4 orang saksi lelaki muslim yg waras dan adil memberikan keterangan dan bersaksi bahawa anuar sememangnya FUCK si saiful dan pompuan cina ni sepertimana masuknya pedang kedalam sarung. itu yg ditegaskan oleh ALLAH di dalam ALQURAN. janganlah kamu menuduh seseorang muslim itu berzina melainkan didatangkan 4 orang saksi. faham x korang wahai UM-NO!!!! dengan zaman teknologi yg canggih sebegini kualiti video kabur dengan hitam putih. kata si eskay tu jutawan tp x mampu nak beli perakam video yg berkualiti. aku tengok gambar muka x jelas. sesapa pun bleh jadi berlakon anuar.

celik info,  April 5, 2011 at 4:18 PM  

Anonymous Anonymous said...

hahahha..panas jek pengikut aljubor neh...

dah org ckp xedit, korg plak memndai ckp edit..hehehe...g la carik, cctv mana yg bbtol sempurna..ni pon, dh abes clear n rasanya, dh bbtol mhl dh neh cctv neh..

April 5, 2011 12:08 PM

nmpak sgt ko ni jahil lagi bodoh. cctv zaman skg dha canggih2. tgk je cctv di hotel2.. sume jelas n berwarna. modal pun dalam seribu lebih termasuk ngan perakam berkomputer.

Anonymous,  April 5, 2011 at 5:23 PM  

Bodo nye la ....
itam putih sbb high sensitiviti daaa..
dah kalo itam putih pun wats de problem ? sukati installer tu la nak letak yg itam putih ke kaler ke. kang letak kaler reso taraf HD kang org kate nmpak sgt rancang2 belakon2 ... kui kui kui ...

Anonymous,  April 5, 2011 at 6:54 PM  

kamera jet pejuang amerika yg harga juta2 pun hitam putih gak..
apela sengal betul si celik info ni...
nama je celik info, tukar la nama tu...buat malu je..

Anonymous,  April 5, 2011 at 9:09 PM  

hari ini dalam sejarah.....landskap politik tanahair ini mencatatkan satu kejutan yang kotor.....lucah..hanyir dan busuk. Dalam negara menuju wawasan 2020,negara maju, seharusnya miliki minda yang maju , tetapi mentaliti pengamal politik telah balik kezaman kuno.....sama ada benar atau tidak video itu pelakon nya anwar ibrahim seharusnya taktik lucah ini tidak perlu dimainkan bagi tujuan politik.....saya sebagai seorang bapa kepada anak anak malu untuk menjawab isu ini pada mereka...... Kenyataan ini tidak beerti saya penyokong anwar(secara peribadi saya tidak sokong dia sebagai pemimpin) atau pembangkang...juga bukan sebagai penyokong kerajaan. saya hanya menyokong tindakan yang benar sahaja.
menyentuh soal klip video yg dipaparkan..sebagai pengamal teknologi kreatif semenjak 20 tahun yg lalu......tidak perlu pakar seperti KRU untuk mengesahkan ketulinan pelakon yg didakwa itu , saya menyatakan disini bahawa pelakon itu tidak boleh dipastikan sama sekali, kerana klip itu tidak ada titik FOCUS yg tepat.....yg hanya mampu dibuat adalah agak agak atau spekulasi berdasarkan bahasa badan pelakon tersebut. Secara teknikal videografi ianya sama sekali tidak boleh disahkan.
Kepada producer klip berkenaan......gunalah teknologi dan teknik yang sesuai bagi mencapai hasrat anda......Anda seharusnya mencari director yang mempunyai IDEA yg lebih bagi menrealisasi matlamat anda, saya mampu menghasilkan klip yang lebih baik dari itu ...lebih fokus dan terang (sampai nampak bulu roma) pelakon yang lebih serupa.........pun begitu saya jijik,jelek dan geli untuk memerah ilmu videografi saya bagi tujuan jahat itu.....
akhirnya.........semoga ALLAH menyelamatkan negara ku tercinta ini..

celik info,  April 5, 2011 at 9:29 PM  

Anonymous Anonymous said...

kamera jet pejuang amerika yg harga juta2 pun hitam putih gak..
apela sengal betul si celik info ni...
nama je celik info, tukar la nama tu...buat malu je..

ni lagilah bodoh. kamera jet pejuang amerika bukan itam putih tapi kamera diorang kamera inframerah. Memanglah jadi itam putih. klu bewarna xleh nak bezakan warna inframerah. TOLOL!!! hahahah... itulah, ada internet pegi tengok VIDEO LUCAH. bukannya cari info dan buat kajian. apalah yg nak dibuktikan dengan video ni. kami dah meluat dengan isu2 LUCAH ciptaan UM-NO!!!! mmg kerajaan UM-NO tidak bertamadun, tidak berakhlak dan bermoral.

celik info,  April 5, 2011 at 9:33 PM  

patutlah remaja di zaman UM-NO ni makin tidak berakhlak. Makin banyak kes buang anak dan sebagainya. Gara2 kerajaan UM-NO MENGHALALKAN sesuatu yang DIHARAMKAN oleh ALLAH! jika pemimpin NEGARA (bukan negeri) rosak akhlak, maka binasalah negara itu. Itu janji ALLAH dalam ALQURAN. Kenapa perlu dihebohkan video ini. kenapa tidak dibuat laporan polis sahaja. biar pihak berkuasa dan mahkamah yang menentukan kesahihan video ni. ni tidak makin disebarkan kepada umum. gara2 UM-No lah budak kecil pun dah tau tentang SEKS!!!

celik info,  April 5, 2011 at 9:37 PM  

Anonymous Anonymous said...

Bodo nye la ....
itam putih sbb high sensitiviti daaa..
dah kalo itam putih pun wats de problem ? sukati installer tu la nak letak yg itam putih ke kaler ke. kang letak kaler reso taraf HD kang org kate nmpak sgt rancang2 belakon2 ... kui kui kui ...

high sensitivity??? korang faham x apa maksudnya. zaman sekarang dah canggih wehhhhh. Kamera zaman sekarang lagi high sensitivity dalam masa yg sama bewarna. Nape x dirakam dengan jelas. muka kabur pastu tuduh di anuar pelaku. aii, aku pun x tau macam mana pemikiran juak2 BN ni.

BN= binasa negara

celik info,  April 5, 2011 at 9:44 PM  

nampaknya si papa gomo n the geng dah tempah tiket ke neraka.

1) bersubahat dalam melakukan perkara keji dengan cara mengedarkan video lucah untuk tontonan umum;

2) bersubahat memfitnah seseorang yg belum terbukti kebenarannya;

3) jika terbukti benar sekali pun, korang semua berdosa besar kerana menghebahkan aib dan dosa orang lain padahal nabi kita MENEGAH DAN MELARANG sesama kita mendedahkan aib dan dosa orang lain;

4) bersubahat merosakkan akhlak masyarakat malaysia dengan MENGHALALKAN video lucah.

renung2kanlah korang semua. bertaubatlah selagi ada nyawa dan minta maaf dengan si anuar.

celik info,  April 5, 2011 at 9:51 PM  

Anonymous Anonymous said...

tahniah gomo dgn pndedahan vdeo ni..

to 'al Mamak kaki pembelit'..sy rsa kurang elok anda gunakan ayat 'Burung Buraq'..anda seolah2 mempersenda kenderaan malaikat..


-Kukubima-

-----------------------------------

aduhlah. ni sorang lagi jahil agama. untuk pengetahuan anda semua, buraq itu BUKAN kenderaan malaikat tetapi tunggangan RASULULLAH semasa israk dan mikraj. malaikat tidak memerlukan buraq untuk bergerak kerana zat malaikat adalah cahaya. ALLAH ciptakan para malaikat dari cahaya. so, nak buat apa naik buraq padahal para malaikat itu sendiri sifatnya mmg laju bergerak. klu x xkan ada istilah kelajuan cahaya dalam fizik!!!

bdk pr bodo,  April 5, 2011 at 11:12 PM  

puak2 pr semakin bodo n bengap...sibuk plak nk pertikaikn hitam putih vid tu...so what kalo itam pth pon...bdk2 pr ni sume bodo2..asyik kene kencing dgn nuar jbri babi je..sumpah lknt xnk..tubuh s/jya siasat vid xnk..dlm vid tu dh jelas nuar juburi..dh setaraf dajal dh nuar juburi ni...epal die blh kate limau n sume pengikut die pon percy..vid dlm blog ni kn xlucah..kn smpai part nuar juburi pkai tuala je..ooooooo...vid chua soi lek yg dh lucah tu blh plak bdk2 pr ni tgk...oi bahlol pr..kite kne la bongkar kalo ni melibatkn pemimpin...rkyt sume xnk dipimpin olh org yg rosak akhlak..org yg ade split personality mcm anwr ni la yg bahaya..dpn berlagak alim..tp blakng mcm setan...org mcm ni korng nk jdkn pemimpin ke...bodo la bdk2 pr ni...jgn hrp dun srwk korng mng..ptuiiiii!!

Anonymous,  April 6, 2011 at 10:26 PM  

Jom tengok gambar ni
http://dahlia-merah.blogspot.com

Anonymous,  February 10, 2014 at 7:00 AM  

Hang ni papargomo tak dak kerja lain ke. Cari makan dgn jadi pencacai UMNO . Dah la pelajaran tak dak sangat. Kerja polis kena buang. Muka hang macam brutus atau dajal.
Dari keperibadian yg ditunjukan pun org tahu hang ni sampah sarap. Hanya org UMNO saja yg dibodohkan awak dan sebab tu awak bole cari makan

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP