Kerana Saiful Dan China Doll Azmin Ali Naik Minyak Terhadap Anwar Ibrahim

Friday, May 27, 2011



Kerana terlampau marah dengan Anwar Ibrahim yang mendu tigakan Azmin maka kemarahan Azmin telah di luahkan dalam satu pentas ceramah PKR lokasi tidak di ketahui.




Video di atas di rakam oleh salah seorang Anggota AMK yang
sekarang menjadi pencacai kepada Azmin Ali pandykutty.

Anwar Ibrahim BABI


Psssttt...Hua hua hua.....kalau pakatan boleh buat kita pun boleh, he he he


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

21 comments:

Anonymous,  May 27, 2011 at 5:09 PM  

wei nampak sangat hang tukar suara jae. la ni bkn bend sj babi tp papagomo juga babiiiii.

Bingai @ Bangang May 27, 2011 at 5:15 PM  

teringat cd yang dah diubahsuai macam ni masa PR12 yang menggunakan suara Tun Dr M mengatakan Nuar tak bersalah.

Betul laa gomo. Kalau ada orang boleh buat, orang lain pun boleh buat. Jadi, JANGAN MARAAAAAAHHH......

hehehe

Sokong Papa Gomo,  May 27, 2011 at 5:53 PM  

KEPADA SEMUA KOMEN PAPA GOMO BLOG!

JANGANLAH KUTUK PAPA GOMO LAGI......
PAPA GOMO MENULIS BLOG INI UNTUK CARI MAKAN

JIKA ADA SESIAPA NAK BAGI JOB PADA PAPA GOMO
SANGAT DIALU -ALUKAN .......
PAPA GOMO SEBENARNYA DAH BOSAN FITNAH, CACI, DAN
BERMUSUH SESAMA ISLAM DAN RAKYAT MALAYSIA

MARILAH KITA BERSAMA-SAMA MEMBANTU MENYEDIAKAN
PELUANG PEKERJAAN KEPADA SALAH SEORANG RAKYAT
KITA .....PAPA GOMO INI YG MANA KEGAGALAN KERAJAAN
KITA LAKSANAKAN....

MACAM PELACUR JIKA ADA PILIHAN KERJA LAIN ?
ADAKAH DIA MASIH MELACUR ....JAWAPAN MAJORITI ..TIDAK!
PAPA GOMO LAKUKAN SEMUA PENYEBARAN FITNAH INI
ATAS DESAKAN HIDUP & EKONOMI NEGARA YANG LEMAH

..............AKIBAT KETAMAKAN
PEMIMPIN NEGARA MENGAUT KEKAYAAN HARAM ....
MALANGNYA BERLAKU PADA PEMIMPIN ISLAM KITA.....

KITA SEMUA AKAN DAPAT SELAMATKAN PAPA GOMO DARI
DOSA PENABUR FITNAH JIKA PAPA GOMO BERJAYA
MENINGGALKAN PERBUATAN KEJI DAN DIKUTUK AGAMA INI

SAYA HARAP KAWAN-KAWAN BLOGGER SEMUA JANGAN
KUTUK PAPA GOMO!

BERSAMALAH KITA CARI JALAN PENYELESAIAN SELAMATKAN
SAUDARA PAPA GOMO KITA KE JALAN YANG DIREDHAI

AMIIN!

MrB,  May 27, 2011 at 6:13 PM  

Kah3x.....Kelakar la gomo klip kali ni. Tapi ada juga pencacai Anuwar Pandikutty yg x faham klip tu disunting. Patutlah pencacai dia ni percaya apa shj pembohongan Anuwar selama ini, benda simple mcm klip video ni pun dia x faham dan x boleh berfikir. Kah3x

Anonymous,  May 27, 2011 at 6:59 PM  

lerrrrrr.............memang la dah disunting.....hahhaha....ape ke hal nya penyokong abg nuar nak marah..emosi ler tu...hehehe..maklumlah.. bulan jun nak dekat ni..

Anonymous,  May 27, 2011 at 7:17 PM  

Juak2 pembangkang ni, semua sengau..tak tau nak nilai mana yang betul & mana yang tak...itu pasal hancurrrrr.

Babe,  May 27, 2011 at 7:38 PM  

ehh...betul la tu ... Anuwar memang babi .... mak yan ... pak berahim telah menganugerahkan babi kepada kita semua .... hahahahahahaha ...dari situ dpt pula anak babi iaitu MP Lem_ah Panta_ .....

Anonymous,  May 27, 2011 at 7:39 PM  

Hahahaha gurau2 sikit takkan tak boleh kot? Puak di sana gurau lagi kasar wooo. Ahaks. Buktinya...mana datangnya istilah paddikutty tu, siapa yg mempopularkannya? Bukankah pemimpin puak di sana?

Anonymous,  May 27, 2011 at 7:48 PM  

PAPAGOMO BABI

haha..lu ketandusan idea dh ke?? haha

Tuan Tanah,  May 27, 2011 at 7:51 PM  

hahaha..dulu juak juak pembangkang yg dok buat video camni..ucapan tun dieditkan..tapi bile kena kat batang hidung sendiri emo plak beliau..correct correct correct..hahaha!!

apepun video ni TARBAIKKKK!!

Bapak Anwar Bin Ibrahim = BABI

Anonymous,  May 27, 2011 at 7:58 PM  

ANUWAR KAKI JUBO

Anonymous,  May 27, 2011 at 9:06 PM  

Muahahahahaha.

Anonymous,  May 27, 2011 at 9:51 PM  

hahahahahaha...Memang lawak. Terbaik bro..

Cakap..Anuwar Ibrahim, kepala bapak kamu..lol

Anonymous,  May 27, 2011 at 10:56 PM  

teruk tul ler ngko ni ASS MINTH!!!
Kalu iye pun marah, gunalah bahasa yg elok sikit...cam khinzir ke, porky ke...

kan ke Jubo Menjubo budaya kita...

Anonymous,  May 27, 2011 at 11:07 PM  

hahaha gurau2 ngan puak bewak al pandykutty Per Rectum ahak3

Anonymous,  May 28, 2011 at 12:05 AM  

Mmg video ni jelas disunting. Tp yg paling menarik ditulis "ikrar pemuda, membangun bersama Islam". Alhamdulilah, nampknya pemuda UMNO pun dh ambil slogan PAS Kelantan

Anonymous,  May 28, 2011 at 12:21 AM  

gua gelak pecah perut beb...two thumbs up lol

pakatan haprak-yat,  May 28, 2011 at 10:04 AM  

Azmin ali sendiri dalam ceramah dia maki-hamun, mencarut. Macam ni ke nak jadi pemimpin. Elok laa Papa Gomo edit macam tu. Bagi nampak jelas orang yang kononnya nak diangkat jadi pemimpin kita. Hish. mintak dijauhkan laa pemimpin macam ni.

Anonymous,  May 28, 2011 at 9:31 PM  

Kah kah kah kalau dulu blog hanief blogspot pergi edit yang mengatakan Tun Mahathir menzalimi peliwat tegar tu senang je pencacai pencacai kunyit masuk minda mereka dan bila sekarang azmin maki anwar babi depa lak duduk kata dah edit. Betul lah memang lembab otak pencacai kunyit ni semua macam mr bean PAS yang mengatakan video seks bapak peliwat tu di super imposed macam dia ingat video macam still photo, tu lah suruh pegi belajar dulu dari kecik masuk tadika PASTI, sampai lah nie IQ pun tahap tadika PASTI juga. Tak berubah langsung....

PS BABI tu kan bapak anwar bin ibrahim bak kata orang indon sama juga dengan kata azmin dlm video ni.

Anonymous,  May 28, 2011 at 10:32 PM  

Betul tu...Kalau PR boleh buat, kita pun mampu jugak..Terbaekkk! Hahaha..
Anwar mmg babii..

Anonymous,  May 29, 2011 at 1:27 PM  

Pencacai2 fuckatan ni X sporting langsung laaaa..X da SENSE of HUMOUR langsung!!

Menurut pakar sakit puan, ini merupakan simptom tahap kronik kepada penyakit yg dinamakan 'Low IQ'- sejenis penyakit genetik / keturunan. Penghidap2 penyakit ini biasanya x dapat membezakan yang benar & palsu, mudah dipengaruhi dan ditipu serta dijual hidup2 walaupn oleh budak darjah 2- apatah lagi oleh Anwar @ N.Ajis.

Penghidap2 penyakit ini juga susah nak dapat girlfren atau bini- sebab kehidupan bersama mereka amat membosankan- melawak x pandai, cakap merapu2, bpandangan negatif, kuat dengki, malas usaha, takut berdiri atas kaki sendiri, takut hantu ( penakut- nk g bilik air pn ajak org teman), x suka bersenam, tidak aktif, befikiran ttutup ( macam litar tv tertutup cctv ), cepat tension & panas baran, serta kurang ketinggian dari segi fizikal & mental.

Alamatnya- Kena cari bini atau pasangan yang ada simptom sama baru ngam.

So, my advise, you guys better die than live. Please produce NO more child.

DR. LENG CHAI

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP