Bila Ada Yang Taksub Tak Bertempat

Monday, June 6, 2011




Kalau Dah Taksub apa pun tak boleh nak di terima!!!

Psssttt...Mampos kalau macam ni mentality orang Islam di resap pemikiran PAS

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

54 comments:

armando,  June 6, 2011 at 12:59 AM  

Bukan kata taksub lg dah..mcm kena pukau. Selalu kes2 mcm ni libatkan ajaran sesat je tp dah meresap dlm pas & pkr. Sanggup baring tgh jln..lembu pun klu nampak kereta dia cabut. Golongan janggut sejemput sibuk2 terpekik terlolong buat demo, mat syabu @ mat sapu gak yg sedap tuai hasil. Diorang dpt apa? Tiket ke syurga..

Ano June 6, 2011 at 1:10 AM  

Handsome jugak abang papagomo ni eh...hihihi

Anonymous,  June 6, 2011 at 1:16 AM  

Salam
Penggelar ANwar Aljuburi pun dah jadi timbalan presiden....
PAS OH PAS,parti lawak...parti utk orang bodoh...kah..kah..kah..

Anonymous,  June 6, 2011 at 1:17 AM  

Negara kebajikan? Yahudi, komunis pun janji mcm tu kt rakyat dia..

Anonymous,  June 6, 2011 at 1:31 AM  

Nik aziz berkali-kali ckp negara selamat dibawah pemerintahan ulamak semata2 nak pikat pengundi. Tp PAS sendiri tolak kepimpinan ulamak..siap tukar pendirian asal nak wujudkan negara islam. Kawan dgn org jahat, tak mustahil satu hari nanti kita jd jahat jugak. Esok lusa mungkin jd parti islam liberal. Homoseksual, Lesbian, Kahwin sejenis..dibolehkan.

Anonymous,  June 6, 2011 at 1:43 AM  

mereka2 ini bukan lagi ulamak...
mereka adalah golongan memperalatkan agama utk kepentingan
politik dunia kerana dendam kesumat
semata..sekarang semuanya telah dizahirkan oleh ALLAH utk dinilai oleh kita..
TIMBALAN PRESIDEN PAS ADAKAH SURATAN ATAU KEBETULAN...??

IBM June 6, 2011 at 1:59 AM  

Salam bro. Bodohlah namanya jika terlalu taksub dengan ulama-ulama Pas tu. sebenarnya mereka tu bukan ulama, tapi ulamak semak seperti ular dalam semak.

Anonymous,  June 6, 2011 at 2:01 AM  

PARTI MUSANG BERJANGGUT.........

Anonymous,  June 6, 2011 at 2:53 AM  

IBM bodoh
Kau lebih parcaya dato T tambi rogol budak melayu ya? bodoh punya IBM. Bodoh punya popegomo.

UMNO@fcuk,  June 6, 2011 at 3:31 AM  

Presiden PAS tibai UMNO masa muktamar....UMNO perosak ISLAM di Malaysia...PAS dah berubah...aku satu kampung undi PAS...pergi mampos UMNO.

Anonymous,  June 6, 2011 at 5:58 AM  

Ular dah salin kulit..wajah baru parti pas sesuai dgn kehendak semasa. Satu kampung kau undi pas? Baguslah..esok lusa pas halalkan gay, satu kampung kau tukar jd gay. Ketua kampung pun gay.

Anonymous,  June 6, 2011 at 7:01 AM  

satu kampung bahlol sokong parti yg berkiblatkan dap!

akumenyampahdenganUMNO June 6, 2011 at 7:06 AM  

korang semua kutuk PAS itulah, PAS inilah, cakap ulamak PAS macam ular dalam semak lah. kalau betul UMNO tu baik, mulia, agung dan terpuji, aku tak nampak islam diamalkan secara total kat Malaysia ni. jadi tak payah la nak menyalak kuat² cakap PAS tak betul ke hape. kalau macam tu, UMNO 300 kali lagi tak betul dari PAS. Ptuiihh UMNO!

Anonymous,  June 6, 2011 at 7:32 AM  

PAS sedang menjilat kembali hasil ludahan sendiri yang diludah sebelum ini.

UMNONazak,  June 6, 2011 at 7:48 AM  

UMNO panik babun.......PAS berubah, penasihat APCO konpim libatkan usaha fitnah terhdp PAS dan pakatan...konpim Utusan Dajal main peranan

Dari kerajaang Perpaduang kepada kerajaan Kebajikang......Mampus UMNO.

whiteorange June 6, 2011 at 7:57 AM  

akumenyampahdenganUMNO

Pernah lu dengar UMNO jaja Islam sana sini. Masalahnya PAS mengaku macam ISLAM, cakap nak laksanakan itu ini, mana? cakap dan perbuatannya melebihi yahudi nasrani. Sekejap Islam, Sekejap Hudud, sekarang berkebajikan, cibailah!!!

Busuk busuk UMNO pun buat lebuhraya, Setiap 15 minit ada tempat rehat dan tempat menunaikan solat. pas tu terhegeh hegeh minta projek maintanance, dapat projek siap maki hamun lagi kerajaan. PAS banyak cakap tapi UMNO banyak buat kerja. Cuma UMNO tak riak dan jaja sana sini .memang menate sial mu ni pas.

UMNO@fuck - PAS dah berubah? aku sangat setuju .Berubah dah jadi kafir! baguslah lu satu kampung jadi kafir. Presiden PAS tibai UMNO? memang presiden lu tak da kerja, tu yang duk tibai orang hari hari, itu yang lu bangga kata ISLAM?

UMNO perosak Islam diMalaysia?
Kepala mak bapak lu suka suka kata orang, lu pernah dengar Presiden ,Timbalan Presiden, Naib Presiden dan lain lain AMT UMNO mencarut maki hamun merapu rapu atas pentas macam Hadi , macam Mat Sapu , macam Nick Ajis? Lu dan lain lain ahli PAS Terlebih makan N.ajis, sebab tu jadi tongong

whiteorange June 6, 2011 at 8:04 AM  

UMNONazak

UMNO panik baboon, ya UMNO panik baboon sebab lihat orang orang PAS dah jadi baboon ... mana tidaknya , semalam tengok rupa orang hari ini dah tukar jadi baboon ,, mana tak paniknya ,

UMNO buat fitnah?
Banyak kerja UMNO nak fikir dan buat, bukan memfitnah orang, lainlah penganggor macam penmimpin PAS , makan gaji buta dan makan duit sedekah.

APCO? Kalau lu waras dan tak bersifat baboon,baca fact tentang APCO dan guna kepala otak berfikir bukan kepala lutut

Daripada lu cakap merapu rapu lebih baik ambik sapu bersihkan surau kampung lu yang kotor tu

Anonymous,  June 6, 2011 at 8:08 AM  

aku tak baca utusan...apa agak tajuk muka depan..mesti tibai PAS...bodoh punya UMNO dapat publisiti percuma PAS...Kapal UMNO dah nak tenggelam...jom sokong PAS...

Anonymous,  June 6, 2011 at 8:26 AM  

Yerla2 PAS mulia walaupun kafirkan orang, baboonkan orang wakakakaka.Hidup PAS! Perjuangkanlah Islam kamu dengan caci makimu! Takbirrr!

Anonymous,  June 6, 2011 at 8:27 AM  

Dlm Utusan hari ini dilaporkan Hadi dipetik berkata video seks tu hanya besi, takde mata dan telinga oleh itu tak ikut syariat islam dan bermakna tak boleh didakwa berzina.
Dulu ada kes rakaman video seks phone Hadi tak komen pun kata tu tak boleh didakwa berzina.
Kalu ikut fatwa Hadi, maknanya kita boleh tonton video seks porn dan dikira tak berdosa kerana hanya besi saja dan tak dikira org dlm vidoe seks tu bezina atau bersetubuh.In fact, dikira boleh dijual beli cd vidoe seks tersebut sebab ianya hanya besi sahaja.

Anonymous,  June 6, 2011 at 8:28 AM  

Whiteorange UMNO tok tok...awat hang ni bebal..tapi bukan salah hang..salah didikan...UMNO memang nak sangat orang bebal macam hang ni...lagi ramai lagi baguih...kekuatan UMNO pada kebodohan orang Melayu macam hang ni...PAS ganti UMNO...pembela Melayu tanpa skandal....jom join PAS.

Anonymous,  June 6, 2011 at 8:41 AM  

Yg bebal kul 8:27am...awat hang ni bebal, langsung tak guna akai fikir yg baik & buruk...hari hari kena spin dgn utusan ni le jadinya. nya...Malapetaka paling dahsyat dari UMNO....melahirkan generasi Melayu bodoh....langsung tak leh fikir.

Anonymous,  June 6, 2011 at 8:45 AM  

Semalam Dewan Muktamar yang kononnya dikatakan mulia itu dicemari dengan Ucapan Mat Sabu yang ada menyebut tentang wanita bogel. Mat Sabu menggunakan tema 'Wanita Bogel' sebagai tajuk utama Ucapan Penggulungan beliau. Sempat pula bertanya kepada Pengerusi Tetap samada pernah melihat aksi wanita bogel. Apa benda ucapan sedemikian yang datang dari sebuah parti yang mencerminkan perwatakan Islam. Malah dalam Kongres DAP sendiripun tidak ada mana2 dari kalangan pemimpin DAP mengeluarkan kata2 tersebut.

Kahkahkahkah Mat Sabu Mat Sabu... ke mana pun tercampak, paerangai tak juga berubah!

Anonymous,  June 6, 2011 at 8:48 AM  

Betul juge, if ade 4 org saksi satu org saksi boleh melihat tapi pekak, kiranya dia tak boleh diambil kira sbg saksi.
Dlm Islam tak de Qias ke.Video lelaki Y tu kiranya diQiaskan cukup 4 saksi sbb ada 4 video didlmnya.
Agaknya apa lagi video tak boleh diguna pakai dlm sistem perundangan.Mungkin Bro Kar Pal boleh terangkan.
Dlm Islam digalakkan cari kebenaran dgn menggunakan ilmi sains & matematik. Kiranya video ni tak termasuk didlm teknologi tinggi.
Kalau ikut Tok Guru saya dulu, mikrofon pun tak boleh pakai ketika berdakwah sbb Nabi dulu mana ada pakai ketika berdakwah.

TG Nik Qhawareej Assyiah Arboqi,  June 6, 2011 at 8:49 AM  

Kadang2 bila dok baca komen puak ajaran sesat PAS bagi komen tergelakpun ada. Biasalah bila dari kecik lagi dibrainwash utk dewakan pemimpin memang bila dewasa sikit depa jadi taksub semacam. Itu mmg ciri2 ajaran sesatpun. Tengoklah wajah n.ajis depa dok sembah mcm sai saba bahai tu. Kat cermin keta, buku, pintu rumah, jamban, tiang lampu, merata tempat depa boh gambar tokong depa tu.
Puak ni cakap apapun dah tak jalan, rebus tak empuk, inject tak lut. Hidup semata-mata jadi pencacai utk berjuang masuk surga ciptaan sendiri. Sedangkan surga neraka ni bukan kerja dewa depa tu.
Kita ni yg sokong Umno tak pernah pulak taksub mcm tu sekali. Yg benar, benarlah, yg salah, tetap kita bantah. Kita tak perlu dijanjikan syurga kerana kita tau itu kerja Allah Taala.

Anonymous,  June 6, 2011 at 8:55 AM  

Anon 8:41

Awat hang ni bebal, langsung tak guna akai fikir yg baik & buruk...hari hari kena spin dgn HARAMKAH ni le jadinya. Malapetaka paling dahsyat dari PAS....melahirkan generasi Melayu Bodoh....bengap... langsung tak leh fikir. mUAHAHAHA.

Penghuni bilik syurga 121 June 6, 2011 at 9:04 AM  

PAS bodoh.. PAS bodoh.. PAS bodoh.. PAS bodoh..PAS bodoh.. PAS bodoh.. PAS adalah parti yg paling BODOH dimuka bumi ini.. ngan cina anak beranak takot.. Ngan PORNSTar pun takot.. Takde pendirian.. HADI nak jadik PM????? hahaha.. Tak layak la wei.. personaliti,grooming, pelabur tgk pun mcm was was je.. takde self confiden langsung.. tgk dia jumpa Najib baru2 nie masa PRK nampak sgt terhegeh2...siap pelok2.. Tolong la sape2 gi nasihatkan HADI nie.. Satu lagi dlm Quran tak sebot UMNO or PAS.. Tapi beza UMNO tak pernah janji syurga kat rakyat.. tak mcm PAS BODOH..

Anonymous,  June 6, 2011 at 9:14 AM  

PAS kan parti perpaduang. Berpadu dengan kafir bermusuh sesama Islam sbb rasa Islam diorg lebih tinggi daripada Islam sebelah sini. Sebab pemimpin mereka dah ambil alih tugas Tuhan...sebab itu berani sana sini mengkafirkan orang ;)

Anonymous,  June 6, 2011 at 9:18 AM  

Lagi satu bebal kul 8:55am...ramainya Melayu bebal kat blgo jamban ni....memang sesuai dgn tempatnya....Hang kalau dah bebal tak yah nak komen...asyik ciplak ayat orang lain...tarakai ke nak fikir...nak maki pun ciplak orang punya....apa punya bangsat Melayu ni.

Kapal UMNO dah nak tenggelam...jom berubah...tak kan nak bebak sampai mati.....

Anonymous,  June 6, 2011 at 9:39 AM  

Papo Gomo..aku dah sepuluh hari tak pancut depan skrin...tunggu hang buh gambaq amoi mandi tu hari...ok juga..nak suruh jantan jambu cam Tn Hj Saifool al Bontot hisap konek...payah juga nanti terliwat masuk mahkamah aku...jadi cam aljuburi....aljuburi dah tak relevant..geng erdorgan lagi power..
Tak ada gambah lucah, hang buh gambaq bini hang....kepala aku berat ni..

kassim patalon,  June 6, 2011 at 9:43 AM  

ni jawapan kepada statement HADI....

http://www.youtube.com/watch?v=Uc0gsT29XN8&feature=share

dengor betoi2... pk dalam2...

Anonymous,  June 6, 2011 at 9:54 AM  

Saya ingin menarik perhatian dalam pilihan raya kecil di Permatang Pasir sebagai contoh, "UMNO dan BN mengatakan kita tidak boleh menyebut keaiban seseorang", sedangkan pilihanraya adalah satu amanah yang besar untuk rakyat memilih pemimpin.

DIMANA AMANAH DALAM MEMILIH PEMIMPIN KITA WAJIB MENDEDAH PERIBADI ORANG YANG HENDAK DIPILIH ITU, ADAKAH IA SEORANG YANG BENAR2 ADIL, TIDAK FASEK DAN "TIDAK MELAKUKAN PERKARA2 YANG BOLEH MENJATUHKAN MARUAH !"

--------------------

Haji Hadi mengulas kemenangan calon PAS (Salleh Man) dalam pilihan raya kecil Permatang Pasir - 25 Ogos 2009.

--------------------

At the end - beliau telah berubah menjadi seorang Haji MUNAFIK, apabila sanggup membela seorang yang FASIK lagi diragui MARUAHnya demi kepentingan agenda POLITIK pakatan kentut..

Muahahahhahah..

Klako.. klako..

Anonymous,  June 6, 2011 at 10:36 AM  

Tuan Hj Anak Toyo apa cite???

Buat banglo 23 juta mana dapat duit??? Kira gaji 50K sebulan setahun 600K, sepuluh tahun baru dapat 6 juta.....Mana Tuan Hj Songlab duit banyak ni...Isteri Anak Kechik tu hari pelari duit Balkis...ingat duit mak bapak dia ke? ni bewak bewak yang menjahanamkan UMNO...

Anonymous,  June 6, 2011 at 10:57 AM  

nijar tu belum 2 tahun jadi MB. dah ada banglo 2 juta apa cerita beb. tu bukan aku yang kata tu Ciff SPRM yang buat cerita. HA HA HA

Anonymous,  June 6, 2011 at 11:03 AM  

Kepada Bahalol 9:18

Lagi satu bebal...ramainya Melayu bebal dtg kat blog terbilang ni....memang sesuai dgn tempatnya.... datang memaki hamun menunjukkan IQ sampah korang. Hang kalau dah bebal tak yah nak komen...tarakai ke nak fikir komen yg bagus2...nak maki memanjang.... apa punya bangsat Melayu PAS dan PKR ni.Kapal PASpuik dah nak tenggelam...jom berubah...tak kan nak bebal sampai mati.....

ps:Aku sengaja ciplak nak tau tahap mana kesabaran puak PAS... rupanya iman tak setinggi mana sama saje... lg pemarah lagi bebal ada~!Kuang kuang kuang kuang!

Anonymous,  June 6, 2011 at 11:03 AM  

Buang aje la title Tuan Haji kat depan tu..

Tak berkat langsung, pakai aje la title Tuan MUNAFIK..

Lebih cocok gitu...


Peliwat dan Penzina pun nak bela gila2, siap manipulate ayat2 Allah lagi tu....

Apa punya ulama' daaaaaaaa...

Muahahahahahah....

Tuan Hadi MUNAFIK...

Klako.. klako...

Anonymous,  June 6, 2011 at 1:24 PM  

http://1peluru.blogspot.com/2011/05/kelantan-serambi-tokong-bravo-nik-aziz.html

Anonymous,  June 6, 2011 at 1:39 PM  

Orang Macam GoMo ni bagi TT je handle...
Tgkla gomo bukan berani nak komen kat blog TT

Anonymous,  June 6, 2011 at 1:44 PM  

TT=Tupai tidur=tau tonggeng=tong taik ;)

Anonymous,  June 6, 2011 at 2:12 PM  

ikut suka hampalah..

Mohamad Sharul Acai June 6, 2011 at 3:07 PM  

ni la mreka slalu buat...bgus tol kartunis ni

Anonymous,  June 6, 2011 at 3:37 PM  

Ayat taraf belia 4B (Bodoh, Bangang, Bengong, Boroi):

"Busuk busuk UMNO pun buat lebuhraya, Setiap 15 minit ada tempat rehat dan tempat menunaikan solat. pas tu terhegeh hegeh minta projek maintanance, dapat projek siap maki hamun lagi kerajaan."

Kah, kah, kah... buat lebuhraya ngan R&R pun nak mengungkit. Ingat buat smua tu ngan duit UMNGOK ke. Kah kah kah... UMNGOK UMNGOK...mmg dah nak mampos dah ni...Dah tak leh pikir ngan rasional dah ni...

Anonymous,  June 6, 2011 at 4:26 PM  

Hek eleh.. nak tanya cikit - sepanjang pemerintahan kerajaan berkebajikan di negeri Kelantan - dah berapa banyak dah lebuh raya yang parti kebajikan sudah bina ???


Lebuh raya ???

LEBUH RAYA ??????

Jangan harap la - Jalan Kampung yang setaraf dengan jalan untuk kegunaan kereta kereta Lembu pun tak bleh nak turap, masakan pula nak bina lebuhraya...

Tu belum sentuh pasal air paip lagi tu...

Lagi la macam lahanat...

Nasib baik la kat sana, rata2 rakyatnya masih punya sumber air alternatif...

Kalau tak, tak tau la...

KERAJAAN BERKE'BIJIK'AN ?? (kunun) - Muahahahhaha - Bangang gile sial...

Retorik jer lebey..

Anonymous,  June 6, 2011 at 4:28 PM  

heheheheheheheh

tarak idea??

tarak idea??

kuciwa barangkali??

hehehehehehehehehehehehe

jom ajak paprpu minum stout

jgn lupa tonton video selingsing skali

heheheheheeheheheheheheheh

Anonymous,  June 6, 2011 at 4:31 PM  

fuyooo..gomo guna video nuar brahim masa muda belia ke???

huahuahuahuahuahuahuahua

guna kaedah psikologi berbalik ke?awat...video chinadoll tak bleh jalan ka??

huahuahauhauhauhauhauhauha

memang pandeykuti sungguh...tobat kerat kote pon still ngaku geng pandeykuti sampai mampos...

huahuahuahuahuahuah

gomo..bini lu maner??..tayang la skit kat blog..wat modal goncang..

huahuahuahuahuahuahuah

Anonymous,  June 6, 2011 at 4:47 PM  

Orang bagi peruntukan untuk buat dan baiki jalan - dia pergi bedal untuk tujuan lain...

Memang betul2 kerajaan BERKE'BIJIK'AN la....

Anonymous,  June 6, 2011 at 5:04 PM  

Nasihat buat pejuang2 yang kununnya membela rakyat...

Perjuangkan nasib rakyat - jangan dok sebok perjuangkan nasib golongan GAY, BISEXUAL, LESBIAN dan TRANSGENDER kay ????

Sekian - T.Q

Anonymous,  June 6, 2011 at 6:36 PM  

hermm...

dah cam fatah ngan hamas org islam kat m'sia ni...

Anonymous,  June 6, 2011 at 7:01 PM  

KESIAN AKU TENGOK PENJILAT2 KOTE DATO S.K ( SETAN KONTOL ) KAT BLOG NIH..OTAK DAH PENUH TAIK YAHUDI..PATUT LA BEBAL SEMACAM JE

UMNO = UNTUK MASUK NERAKA ONLY

Anonymous,  June 6, 2011 at 8:03 PM  

Apasal papagomo letak gambar jantan gay kat atas tu? Gomo siok kah dengan jantan tu. Jangan2
Gomo ni sama species dengan saiful bontot tu agaknya

Anonymous,  June 6, 2011 at 9:05 PM  

Aku lemah betul nak baca komen2 dari ahli2 Pakatan 'GAY' neh...

Buat rosak IQ intelek aku jer nak membacanya...

Ah ! Sudah lah - BORAK bleh la wei !

Kalo setakat nak tubuhkan kerajaan BERKE'BIJI'KAN - tetapi untuk menyediakan prasarana kemudahan asas pun tak mampu - rentikan jer la...

Buang duit rakyat jer la bayar gaji kat wakil2 rakyat yang GEBANG jer lebey - tetapi HABOK pun tarak cam gini !

Makan GAJI BUTA ke woi !@

Pooooooooooorahhhhhhhh la dei !

Anonymous,  June 7, 2011 at 1:35 AM  

Dia org yg kutuk Utusan buat spin ni agaknya memang bebal buta pekak dan tak nak terima kenyataan.Dah ada video terang2 pun tak leh terima kebenaran.
Dah kena manderam si Nuar.Kalau Anuar suruh lompat, dia org tanya how high.Nalla said if Nuar says it is an orange but in fact it is an apple, melaun2 ni pun percaya.Harap2 jgn daging khinzir pun dia kata daging lembu.Parah. Harta2 PKNS dah kena jual pun melaun2 ni tak kisah.Duit surplus kerajaan negeri Selangor yg berbillion surplus dulu mana dah hilang.
Melaun2 ni agaknya time Hadi isu fatwa kapir mengkapir masih dlm perut @###*---+)!! kut.Tak sempat semayang 2 imam, nikah 2 kadi, buang adik beradik kerana fatwa2 PAS yg serong dan haram sbg seorg Islam bekerjasama dgn infidels dan banyak lagi. Oh 2 more things, I guess probably Hadi never said Nuar was like a perfume thrown into mud when he ditched Abim and joined UMNO/BN dulu and yg sekor tu yg bukan Islamic scholar never committed close proximity. Huh, kalaulah ada hukum HUDUD dari PAS masa tu.

Tuan Tanah,  June 7, 2011 at 3:30 PM  

nanti kalau ada muslimah pas atau anak2 perempuan hadi kena cabul and kejadian tu dirakam cctv kau rasa orang pas nak gunakan bukti tu ke x??mestilah tidakkan sebab cctv tu diibaratkan besi..kesian kat muslimah pas dan anak2 perempuan hadi kan??untuk ahli pas plak dari negara islam jadi negara kebajikan..komunis,yahudi pun buat negara kebajikan untuk rakyat diorang..kesian orang pas asyik kena tipu jer

MARI KITA DESAK KERAJAAN HAPUSKAN SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN UNTUK BINA BANGSA MALAYSIA!!!

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP