Pakatan Rakyat Segan Mati Tak Mahu Dalam Isu Kunjungan Najib Ke Kazakhstan

Friday, June 10, 2011
Agak kecoh dengan dakwaan pihak pembangkang yang kononya Kunjungan dato Seri Najib ke Kazakhstan adalah untuk majlis pertunangan anak nya. Sentimen Benci Najib dan keluarga beliau semakin hari semakin dalam di lakukan oleh puak Pakatan pembangkang dan ini lah merupakan satu isu yang wajar rakyat Malaysia perhalusi akan niat Pakatan Rakyat ini.

Sepertimana kita ketahui ketua Pemuda BN YB Khairy Jamaluddin telah menjelaskan mengenai lawatan Datao Seri Najib ke Kazakhstan. Atas pembelaan yang di lakukan oleh Khairy Jamaluddin maka bertubi tubi lagi rekayasa Pakatan Pembangkang mengesahkan Khairy telah mengiyakan bahawa kunjungan D.S.Najib ke Kazakhstan adalah untuk menghadiri majlis pertunanangan anak beliau.

Bagaimana boleh di sahkan ada majlis pertunangan sedangkan satu bukti pun tidak dapat di tunjukkan oleh Pakatan Pembangkang? Malah jika kita sendiri perhalusi apa Kronologi kunjungan D.S.Najib ke Kazakhstan adalah atas jemputan Presiden. Laporan bernama turut menyatakan:

"Wisma Putra berkata lawatan Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak ke Kazakhstan adalah untuk memenuhi penerimaan beliau terhadap undangan yang sudah lama dibuat Presiden Nursultan Nazarbayev.

Kenyataan Wisma Putra, yang dipetik Bernama Online, menafikan laporan media bahawa beliau menggunakan lawatan itu untuk peribadi dan menguruskan pertunangan anak perempuannya.

Kenyataan itu menambah dakwaan kononnya lawatan itu untuk mengurus perkahwinan anak perempuan Najib sama sekali tidak berasas.


Kenyataan itu menjelaskan bahawa lawatan Najib ke Kazakhstan pada 5 dan 6 Jun adalah juga lawatan rasmi pertama perdana menteri ke negara itu dan sebagai membalas lawatan Nazarbayev ke Malaysia pada Jun 2006.

Semasa lawatan itu, Najib mengunjungi Nazarbayev dan mengadakan rundingan dua hala dengan Perdana Menteri, Massimov Karim.

“Lawatan itu tidak hanya meningkatkan hubungan dua hala antara kedua-dua negara, tetapi juga menghasilkan banyak peluang perniagaan untuk komuniti perniagaan Malaysia,” menurut kenyataan itu.

Menurut Wisma Putra, Kazakhstan adalah rakan dagang terbesar Malaysia di kalangan negara di Asia Tengah.


Ia juga menerangkan bahawa lawatan perdana menteri itu bertepatan dengan Forum Ekonomi Islam Sedunia (WIEF) Ketujuh dari 7 hingga 9 Jun di Astana dan Najib mewakili Malaysia selaku penaung WIEF.

Keputusan bagi Kazakhstan menjadi hos WIEF ketujuh pada tarikh itu dicapai lebih setahun lalu, ketika Malaysia menjadi tuan rumah bagi siri keenam WIEF pada Mei, 2010.

“Secara keseluruhan, kunjungi itu menghasilkan perkembangan besar dalam hubungan dua hala Malaysia-Kazakhstan yang saling menguntungkan.

“Ia juga dapat memperkukuh hubungan erat antara kedua-dua negara serta memupuk kerjasama dan dialog yang bermakna antara negara-negara membangun terutama negara anggota Pertubuhan Persidangan Islam (OIC),” menurut kenyataan itu."Gomo nak nyatakan di sini bahawa pihak Pembangkang sebenarnya sudah kehabisan Modal dalam menyerang D.S.Najib dan D.S.Rosmah Masur. Bukan baru serangan ini di lakukan maka isu Pembunuhan Altantuya juga di kaitkan dengan D.S.Najib dan D.S.Rosmah.

Kes Liwat Dato Seri Anwar Ibrahim pun pihak Pakatan Pembangkang cuba kaitkan dengan penglibatan D.S.Najib dan D.S.Rosmah walhalkan Air Mani yang di temui dalam Dubur Saiful Bukhari mangsa liwat adalah milik Anwar Ibrahim.

Malah dalam isu Video Seks juga yang di persalahkan adalah D.S.Najib dan pihak Pakatan Pembangkang menuduh bahawa D.S.Najib yang merakam aksi seks berkenaan.

Ini lah pihak Pakatan Rakyat yang kononya nak membela Rakyat Malaysia. Selama ini mereka tidak habis habis menuduh itu ini dan mencipta sesuatu yang agak Kotor dengan rekayasa ke atas kepimpinan Negara.

Tetapi sedikit pun mereka tidak tanya kepada Dato Seri Anwar Ibrahim dengan apa yang berlaku. Kenapa mereka tidak tanya :

"Dato Seri Anwar Ibrahim, macam mana Air Mani Dato Seri boleh berada di dalam Dubur Saiful Bukhari?"

" Dato Seri Anwar Ibrahim, Macam mana Rakaman Video Seks tersebut berjaya di rakam?"

"Dato Seri Anwar ibrahim, Bila Dato Seri nak SAMAN mereka yang Fitnah Dato Seri?"


Ehhh banyak lagi lah yang sepatutnya pemimpin dan ahli dalam Pakatan Rakyat ni tanya kepada Anwar Ibrahim. Kenapa takut jika benar anda semua memperjuangkan Keadilan buat rakyat?

Rakyat Malaysia semakin hari semakin di Momokkan dengan Rekayasa dan Fitnah Pakatan Rakyat. Serangan ke atas D.S.Najib dan D.S.Rosmah semakin hari semakin keterlaluan sama sekali. Lihat sahaja Anwar Ibrahim dan pemimpin Pakatan Rakyat yang lain sentiasa mengeluarkan kenyataan menghina dan mengutuk D.S.Najib dan D.S.Rosmah.

Malah di dalam Tweeter juga mereka pemimpin Pakatan Rakyat menghina dan mencerca D.S.Najib dan D.S.Rosmah walhalkan Gomo tak pernah lihat atau terbaca satu kenyataan pun yang dio keluarkan oleh D.S.Najib mahupun D.S.Rosmah dengan menghina dan mencerca Pemimpin Pakatan Rakyat.

Itu lah bukti jelas bahawa Pakatan Rakyat sudah kehabisan modal dalam perjuangan politik lubang dubur nya. Ini lah yang wajar Rakyat Malaysia tahu bahawa Pakatan Rakyat hanya mempergunakan anda demi kepentingan mereka semata mata.


TOLAK PAKATAN RAKYAT ANDA SELAMAT DARI DI LIWAT


Psssttt....Lepas ni Najib pi China sah depa akan kata Najib layan China doll....Kimak punya Pakatan haram.


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

27 comments:

King of The Kop,  June 10, 2011 at 10:11 AM  

mamat ni tertinggal keretapi...
crita dah basi...

samadlelong June 10, 2011 at 10:26 AM  

WOI GOMO: AKU SETUJU NGAN SOALAN2 HANG.

"Dato Seri Anwar Ibrahim, macam mana Air Mani Dato Seri boleh berada di dalam Dubur Saiful Bukhari?"

" Dato Seri Anwar Ibrahim, Macam mana Rakaman Video Seks tersebut berjaya di rakam?"

"Dato Seri Anwar ibrahim, Bila Dato Seri nak SAMAN mereka yang Fitnah Dato Seri?"

CUBA KALU KENA KAT PEMIMPIN UMNO DAN BN DALAM LUBANG PUKI DAN KOTE PUN LEPA SELAK TENGOK. INI LA PUAK2 PAKATAN ANAK HARAM JADAH LAKNATULLAH.

d_tieah June 10, 2011 at 11:20 AM  

Semalam dalam Buletin TV3 lagi best.. Pasal PAS yang cuba buat pusingan U.. Hahaha.. Dari perjuangan membela negara Islam sudah bertukar ke negara berkebajikan.. Ngee :)


Entry Terbaru : SPRM Siasat Ketua Menteri Sarawak Berhubung Kes Balak

Anonymous,  June 10, 2011 at 11:23 AM  

Sebab maruah seluruh keluarga beliau sudah tercalar dengan dakwaan liwat, zina ,justeru beliau dan konco2nya mesti berbuat sesuatu untuk menjatuhkan moral d.s. najib dan keluarga.

dan ianya akan berterusan membuat fitnah hinggalah mereka disaman baru akan reda.

Anonymous,  June 10, 2011 at 11:33 AM  

yg hairan kenapa KJ lah sahkan hal macam ni lak, macam ada udang sebalik mee je, Hati dia kat nuar tu.

Anonymous,  June 10, 2011 at 11:34 AM  

Disni aku atas nama kuli batak di negeri utara akan kisahkan apa yg akan bakal berlaku di atas moto BERKEBAJIKAN, 1.Rakyat di bawah pemerintahan PR sudah boleh mula menyatakan dan meminta apa yg dikehendaki oleh mereka, penambahan subsidi minyak,gula, tepung dan lain2 barang terkawal oleh kerajaan negeri Pakatan Rakyat setelah subsidi diberi oleh kerajaan BN maknanya di setiap negeri pakatan Rakyat akan mendapat harga yg murah dengan penambahan tersebut, cthnya:minyak Ron 95 RM1.90 maka negeri Pakatan Rakyat harus menambah RM0.20 bagi setiap liter maka harga akan manjdai RM1.70 seliter. 2. Kewujudan Biasiswa tambahan dari kerajaan negeri untuk pelajar2 yg belajar di luar negeri dgn kenaikan 20% dari peruntukkan biasa. 3. Subsidi eletrik ditambah sebanyak RM0.30 setiap bayaran bil bermula dari RM 10 dan seterusnya, 4. Tol di setiap sempadan masuk ke negeri2 di bawah PR akan disubsidikan sebanyak RM0.20 bagi setiap 1 KM. 5. Penambahan pencen anggota kakitangan awam di negeri2 pemerintahan PR sebanyak RM 200 ke atas pencen yg sedia ada 6. Tanah2 rezab dapat diusahakan oleh bumiputera sehingga 5 thn sebelum ditukar kepada hak milik si pengusaha tanah tersebut 7. Cukai tanah dikurangkan sebanyak 15% 8. Bagi Ibu2 Tunggal dan OKU yg brdaftar akan dibayar elaun sara diri RM300 tidak termasuk bantuan kebajikan masyarakat kiranya ada yg mendapat bantuan tersebut 9. Rakyat akan mendapat subsidi bantuan bagi setiap penyakit2 kronik sebanyak RM 10 ke atas bayaran di hospital swasta setiap rm100 10. Setiap rumah2 orang2 tua atau anak2 yatim dikecualikan membayar bil2 eletrik dan air… INI BARU DIKATAKAN DASAR BERKEBAJIKAN di harap semua rakyat dapat meluahkan terus kepada pemimpin atasan melalui wakil2 rakyat PR

Anonymous,  June 10, 2011 at 11:39 AM  

Dalam kerajaan hari ini dah ada Jabatan Kebajikan Masyarakat di bawah Kementerian Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat..jadi dah lama dah kebajikan rakyat ni terbela..dari buku teks sekolah sampai subsidi segala macam..kalau nak kata bab masjid tu..kat mana mana pun ada masjid..bersyukur rasanya. Kebajikan itu cuma satu portfolio yang dah lama ada dalam kerajaan..jadi lebih dari negara kebajikan dah Malaysia hari ini..nak kata negara berteknologi pun tak perlu..sebab memang segala macam teknologi dah ada..nak kata negara alam sekitar..malaysia pun memang dah cantik dengan segala macam khazanah bumi..nak kata negara Islam..sememang nye Islam sebagai agama rasmi negara kita..dari rakyat sampai ke pemimpin semua nya orang Islam..jadi bersyukur lah kita..banyaklah berdoa supaya negara kita, pemimpin kita dirahmati, negara sentiasa aman dan kita semua berjaya..amin

Anonymous,  June 10, 2011 at 12:01 PM  

Anon 11.34 tu perli Mat Sabu hihihihi

Anonymous,  June 10, 2011 at 12:03 PM  

Nampaknya ada pihak yang laungkan kebajikan sahaja..macam mana dengan ketenteraan, keselamatan, teknologi, sains, alam sekitar, perpaduan,undang undang, sastera, pendidikan, perniagaan, perdagangan, kewangan, hubungan diplomatik, kesihatan, sukan dan lain lain yang semuanya dianjurkan oleh Islam untuk kesejahteraan hidup di muka bumi? Nampaknya kebajikan itu penting tapi ada jugak perkara lain yang penting kan? Cuma tidak dapat dinafikan semuanya telah ada disediakan dan terus diperjuangkan oleh pemimpin kerajaan hari ini..cuba dan jadi lah kita orang yang bersyukur..

Anonymous,  June 10, 2011 at 12:28 PM  

Kali ni abg gomo punya artikel memang mantap beb. Bravo. Pasal najib nak pegi china yang aku tak tahan tu. Ko punya ayat memang power beb.

Anonymous,  June 10, 2011 at 12:32 PM  

Kenapa Azilah Hadri & Sirul Azhar tak dihukum gantung walaupun telah didapati bersalah?

Ada sumber2 yg boleh dipercayai mengatakan mereka telah diberikan identiti baru.

Patutlah muka mereka tak masuk dlm TV selama ni.

YB Raz June 10, 2011 at 12:37 PM  

puak pembangkang dah tak ada modal. DS najib tu Perdana Menteri. Ikut suka dialah nak pergi lawatan kemana mana negara diatas tugas rasmi.

yang si Anwar tu pergi berjalan keluar negara, kenapa tak pertikaikan?

banyak betul duit anwar tu sampai berjalan makan angin keluar negeri sedangkan pengikut sendiri mengelupur tak cukup duit.

UMNO@Bebal,  June 10, 2011 at 1:01 PM  

Celaka punya KJ...pecah lubang Mat Monggol pergi meminang...lucutkan jawatan KJ....pengkianat.

Pope gomo dan bebal bebal yang lain jom solat jumaat...jgn duk dpn komputer ...lepas solat sambung lagi..

Nak jadi bebal hangpa punya pasal solat jummat jangan ponteng.

Anonymous,  June 10, 2011 at 2:27 PM  

Gomo, apa perkembengan perbicaraan pembelian kapal selam diprancis tu, ada harapan kah dakwaan lanjut pembunuhan mongolia akan berjalan selepas ne? Boleh kah Gomo ubah sejarah? Kekekekekeh, M E S R A anon semua, jangan marah!

Anonymous,  June 10, 2011 at 2:37 PM  

Sekolah tak tinggi cakap pasal pentadbiran negara konon, cakap pasal hukum islam , subjek agama pun tak mau belajar kat sekolah. Alah, tuan2 kepada anon pencacai semua pun tak betul tadbir negara. Mengada ada macam ada pengalaman berpuluh tahun aja... Menipu, merompak ada lah.

Anonymous,  June 10, 2011 at 2:40 PM  

Anon said,

"Kenapa Azilah Hadri & Sirul Azhar tak dihukum gantung walaupun telah didapati bersalah?"
------------------------

BERBALOIKAH 1 PELACUR NEPAL YNG SIAL DISAMATARAFKAN NYAWANYA DGN 2 ORANG ANGGOTA POLIS MALAYSIA?

Anonymous,  June 10, 2011 at 3:14 PM  

Yang merompak dan menipu orang ni adalah orang putih zaman melaka dan penjajah dulu tu..habis dikebas nye emas dia nak pulak tanah..tu pun nasib baik tak bole bawak balik naik kapal..dah dapat tanah nak pulak perintah kalo boleh sampai jadi imam (faham tak ni?)..nasib baik Allah lindung kita dan tanah air kita ni..jadi kena ambik iktibar dan belajar lah..ingat surah al quran wahyu pertama?baca..

Anonymous,  June 10, 2011 at 3:44 PM  

Cuba tgk gambar betul2..si suami berbaju biru muda..bersebelahan pemimpin kazakhstan.memberi penerangan kepada sang suami...si isteri pulak berbaju hitam....

Betulla org kata..BN = Bini Najib

Anonymous,  June 10, 2011 at 4:00 PM  

d.s. najib pergi kazakhstan untuk meminang yang pakai baju merah dikiri sekali untuk anwar ibrahim.

Anonymous,  June 10, 2011 at 4:40 PM  

puak2 haramjadah tu memang macam tu. dengki tak habis2. Otak semua bubuh kat lubang jubuq itu sebabnya.

Anonymous,  June 10, 2011 at 5:47 PM  

PUAK PAKATAN ROGOL TELAH KEHABISAN MODAL ITU SEBAB LANTIK SEORANG YG TAK TAHU HAL2 EKONOMI MACAM MAT SABUN YG AKU HERAN PKR LANTIK ANUAR JADI PEMIMPIN SEORANG PELIWAT MAT SABUN DILANTIK PAS MENJADI TIM. PRESIDEN SEORANG YG DITANGKAP KHALWAT DI KB, DAH JADI BINI NO 2 PUN PEREMPUAN TU, MAKNANYA KENA KUAT SEKS LA KALAU NAK JADI AHLI PR, MAKNANYA PR MENGAGUNGKAN SEORANG YG KAKI PEREMPUAN,TAK TAHLAH APA NAK JADI DGN PR NI, ITU SEBAB DITUKARKAN DARI DASAR ISLAM KEPADA KEBAJIKAN KERANA TAK KENA DGN PERLANTIKAN MAT SABUN SEORANG YG DAH BUAT MAKSIAT KALAU TAK ORG PANDANG ADA SIKIT TAK SESUAIIIIII DASAR YG ASAL TU.

Anonymous,  June 10, 2011 at 5:55 PM  

AKU X HERAN DS NAJIB GI MANA SEKALI pun.DIA KETUA NEGARA.DIA BAWA ROSMAH DAH SEBAB BINI DIA. YANG AKU HERAN PANDYY KUTTY GI SIAM SORANG2 TIPU JIJAH.KOMPOM PANDY KUTTY KAT UMAH HARI2 GADUH. DIA GADUH CAMNI:

JIJAH:" OI! ORG TUA MANA JAM OMEGA?

P.KUTTY: ESKAY AMIK LA BODO? KO KAN TAHU,KNP TANYA LAGI.

Anonymous,  June 11, 2011 at 7:26 PM  

Aku tak kesah pun diorang ni...tapi yang aku tengok si Rosmah ni dah langgar protokol. Presiden hanya akan jalan seiring dengan PM dan bukan isteri PM. Isteri PM sepatutnya jalan seiring dengan isteri Presiden.

Gila glamour ka apa si Rosmah ni...

Anonymous,  June 11, 2011 at 9:58 PM  

pasal jln seiring pun ko nak kecoh..DS Najib ada sekali lah bodoh. ni yang sekatil dgn cina doll ko wat senyap,wat tuli, punya berkarat punya hati ko.Allah S.W.T dah gelapkan hati org PR ni. menyokong penzina dan peliwat.

wenj June 12, 2011 at 1:03 AM  

papa gomo kalau emo orang islam,kenapa la tunjuk gambar yang bukan-bukan,demo ni cepat hukum, siasatlah dulu ketulinan org yang melakukanya dulu nampak gambar buka dan dahi Anwar pun lain, dan tentang perjalanan Pm Najib pasal dia pakai duit kwn bayar cukai, mungkin demo tak bayar itu pasal demo tak kesah sangat, kwn banyak tahu hal-hal ini tapi tak payah panjangkan lah, kwn nasihat demo carilah isu-isu dan plan macmana nak tawan negeri yang yang diperintah oleh pembangkang bukannya tunjuk gambar_gambar karut dan memalukkan anak bini demo kalau tengok
nwar

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP