PANAS - Kontrak Selenggara Kapal Selam Scorpene TLDM Di Bongkar

Monday, June 27, 2011



Isu kapal selam Scorpene tidak sudah-sudah diputarbelit oleh pihak pembangkang untuk mencetuskan rasa marah rakyat pada kerajaan.Kononnya ada penyelewengan dalam kontrak pembelian dan penyelengaraannya.

Betul ke? Kalau ada kongkalikong sudah tentu banyak coverup perlu dibuat.

Namun Timbalan Menteri Pertahanan Datuk Dr Abdul Latif Ahmad nampak relaks saja sewaktu memberi jawaban mengenainya dan mematahkan cubaan pembangkang nak jolok macam-macam hal mengenai kontrak Scorpene dalam sidang Dewan Rakyat Khamis malam.

Beliau memberi berbagai penjelasan mengenainya semasa perbahasan untuk membentang permohonan perbelanjaan tambahan Kementerian Pertahanan.

Dan untuk lebih jelas....Dr Latif secara terbuka menghuraikan kontrak penyelengaraan kapal selam berkenaan yang sebelum ini adalah dokumen rahsia.


Berikut ialah butiran yang dibentangkan oleh Timbalan Menteri Pertahanan: READ MORE.............

Harap juak Pakatan pencacai sedar diri. Ni lah kita Barisan Nasional tiap kali kena Tuduh itu ini kita tampil dengan Bukti dan Fakta yang lengkap. Bukan macam mereka yang sekadar bercakap namun Gagal dengan bukti dan Fakta.

16 September...Hua Hua Hua


Psssttt..... Ya Allah mohon petunjuk agar rakyat Malaysia sedar mainan DAP KAFIR dalam merancang rampasan kuasa umat Islam di Malaysia



DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

18 comments:

altantuya,  June 27, 2011 at 1:10 PM  

yg pasal scorpene aku hairan kenapa pasal isu altantuya yg jd jurubahasa kepasa transaction jualbeli x diwar2kan di media.

altantuya kan dibunuh dgn c4 lepas kees kapal selam scorpene ni? tu yg aku baca kat wikipedia n wikileaks, wikileaks plak kerajaan dah block dahskarang, lain plak gomo ni spin


tp yg aku tau mhkamah perancis x habih bicara lg najib

Anonymous,  June 27, 2011 at 1:39 PM  

ayat warna merah kat bwh tu kelakar la...
DAP KAFIR.....MCA, GERAKAN tu apa plak?

Anonymous,  June 27, 2011 at 1:55 PM  

Anon 1:10
Walaupun wikileaks diblock oleh kerajaan, TAPI kita masih boleh access ke laman tersebut. Pakai ajer portable software kat bawah ni:

http://www.ultrareach.com/

Tak perlu install. Cuma kalo dah msuk wikileaks tu, kena install bittorrent utk download document2 yg ada.

Anonymous,  June 27, 2011 at 1:58 PM  

Aku slalu download dari wikileaks guna ultrareach berkaitan dgn kebocoran maklumat Amerika. Document2 yg berkaitan msia, aku tak baca sangat.

Anonymous,  June 27, 2011 at 2:20 PM  

MCA & GERAKAN TU DAH TERANG BUKAN ISLAM MACAM PAS & PKR lah. DAH KUBURKAN ISLAM.

Anonymous,  June 27, 2011 at 2:28 PM  

Dapat lagi Singapore maklumat.

Anonymous,  June 27, 2011 at 3:40 PM  

Pas pkr dap setuju ketua kominis balik kemalaysia. Tapi umno walau pun ada gerakan ada mca tapi mereka tak berani desak kerajaan. Jika umno ikut telunjuk mca gerakan baru dinamakan kafir. Sbb umno mempertahankan maruah mangsa yg merana akibat kominis tetapi pas n pkr pikir pasal dap takur hilang kuasa. Baru berkawan dgn dap takutnya bukan main. Umno ada mca gerakan tapi dua parti ni tak berani bagi arahan. Gerakan dan mca hanya boleh mintak dap gunakan pkr n pas untuk membantu bangsa mereka pulang.

Anonymous,  June 27, 2011 at 3:40 PM  

Patutnye tak payah dedahkan. Ini rahsia kerajaan. Sukahati kerajaan yg memerintah. Secara tak lansung, fuckatan nak belajar dari kerajaan.

Harap kerajaan jangan suka dedah2. Simpan rahsia. Kalau sapa2 tak puas hati samanlah. Dalam court baru kita tahu apa tujuan mereka.

Anonymous,  June 27, 2011 at 4:31 PM  

Di p.pinang PSM dgn gerakan kominisnya. Yg keling paria ambiga dgn perhimpunan bersihnya. Banyak yg bangkit sekarang ni bangsa lain menentang kerajaan. Yg melayu dlm PR buat apa?. Jadi pak turut. Umno lebih byk berjuang sendirian walau pun ada mic mca n gerakan tapi semua tidak banyak membantu. Kita boleh menilai parti mana yg memperjuangkan islam dan parti mana yg mengadaikan maruah islam. Umno vs kapir

Anonymous,  June 27, 2011 at 4:52 PM  

heheheheeheheh

wei..wardina sokong bersih lol

heheheheheehhehe

saper pulak sokong patriot??

ziana zink?anuar zink?

atau ac mizal??

hehehheeheheheheheheheh

jebon sama hisaham awww mesti suka nih...

heheheheeheheheheheh

Anonymous,  June 27, 2011 at 5:14 PM  

pemimpim UMNO lah kominis pergi melawat negara cina dan parti UMNO ada hubungan dgn parti komunis china

Anonymous,  June 27, 2011 at 5:27 PM  

Kesian juak2 PR ni. Makin lama makin terdesak. Terpaksa guna nama artis wardina utk meraih simpati. Artis lelaki porno popular jatuh pada anwar. Artis kategori wanita paling huru hara jatuh pada ambiga. Arti lelaki paling teruk jatuh pada mat sabun.

Anonymous,  June 27, 2011 at 6:31 PM  

ceh hangpa hak tdesak, merayu kat pas nk kerajaan perpaduan kena reject ,

dlu 1 malaysia konon perpaduan habih la skarang amik ko racist nk mamposss

Anonymous,  June 27, 2011 at 8:18 PM  

Funny ... PR are minority. But theyre acting like majority. And theyre saying rakyat this and rakyat that.
The fact of the matter is theyre a minority ...
A good example of Use Your Illusion by Anwar ibrahim.
Anwar managed to perform an illusion on 16 September .... LOL.

Anonymous,  June 27, 2011 at 9:02 PM  

betul tu, tah berapa kerat saja la yg sokong pembangkang skrg ni, byk yg dah swing ke umno dan BN. lepas PRU nanti tau la nasib PR. mereka ni minoriti tapi berlagak mcm majoriti.

Anonymous,  June 28, 2011 at 11:52 AM  

Kapal selam merupakan aset penting bagi mana-mana tentera laut, tanpa kapal selam agak pincang pertahanan laut sesebuah negara, tambahan pula Malaysia ialah sebenarnya negara kelautan iaitu di kelilingi laut dari segenap penjuru. TLDM bukan sahaja wajar memakai dua buah kapal selam teknologi baru ini malah sepatutnya membeli lebih banyak lagi untuk membentuk sebuah armada kapal selam. Ingat, kekuatan pertahanan turut memberi impak besar kepada kekuatan ekonomi sesebuah negara.

Anak Perelih June 29, 2011 at 3:56 PM  

kenapa tak bagi chin peng balik???? bagi je dia balik... tapi awat tak nak bubuh syarat... "tapi kalau balik, anda akan dibicarakan"...??? atau takut rahsia UMNO terbongkar kalau dia dibicarakan???

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP