Rakyat Mula Bangkit Menentang BERSIH

Saturday, June 25, 2011





Demi Keamanan dan keharmonian Kaum di Malaysia maka semakin banyak Fan Pages yang muncul bagi menentang Demo BERSIH yang di anjurkan oleh Pakatan Rakyat yang di ketuai oleh Ambiga Musuh umat Islam.

Gomo berikan senarai FB ANTI BERSIH untuk di sebarkan buat rakyat Malaysia yang Cintakan Keamanan. Sila Klik LINK di bawah dan sebarkan kepada yang lain.





Di Bawa Khas Dari Nadi Rakyat


Psssttt...Kita Lawan mereka sampai lumat, Khak Ptuih


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

27 comments:

Anonymous,  June 25, 2011 at 12:51 PM  

Kami adalah orang-orang yang bertanggungjawab , jujur dan amanah .


.

Anonymous,  June 25, 2011 at 12:52 PM  

kah kah kah....

ala ala ciputnye yg like..

kah kah kah kah

hahahahahahahaha

lawak bebeno....

Anonymous,  June 25, 2011 at 1:07 PM  

gila ah, ciput nye support

Anonymous,  June 25, 2011 at 1:54 PM  

bagus,heret tuhan sekali
ape punya mentaliti pencacai

UMNO@Bebal,  June 25, 2011 at 2:36 PM  

Yang berani berubah akan turun 9hb Julai 2011.

Yang takut turun akan guna nama Tuhan.

Yang takut berubah akan bebal sampai mati.

Anonymous,  June 25, 2011 at 3:02 PM  

YG XTAU MALU XSEGAN2 SILU JILAT JUBOR NUAR ALJUBURI HARAMJADAH HAHAHAHA...PKR BEBAL NK MAMPOS!!!!

Anonymous,  June 25, 2011 at 3:31 PM  

anon 2.36...sah ko keturunan bebal suka jilat bontot pariah. Jangan lupa bawa todi masa demo bersih.

Anonymous,  June 25, 2011 at 3:53 PM  

Apapun, datanglah dlm perhimpunan BERSIH 9 july ni. Jgn lupa bawak sekali semua kluarga anda. Kalo bernasib baik menang hadiah cabutan bertuah; sebotol kyjelly & 2 peket condom.

Anonymous,  June 25, 2011 at 3:59 PM  

Hahaha pi la jilat jubur Ambiga tu. Sorry Anwar, perhimpunan ini bukan perhimpunan awak, ini perhimpunan kami! Kata Ambiga. Wakakakaka. Mana nak letak muka kau Anwar? Dah mcm org gila dah aku tgk si Anwar ni. Masa dia merayau2 kat stesyen LRT dulu lagi lawak mcm org dah terdesak sgt.

lipas,  June 25, 2011 at 4:09 PM  

oii..awan, kalau kita tak berserah kpd Allah nak berserah kpd siapa lagi, beserah pada atok kau. Bak kata Nik Aziz mana ada politik suku agama suku, apa kalau letak nama atok kau kat atas tu boleh bawa berkat ke? tu nasib baik Nadi Rakyat yg letak, kalau Kristian Sabah letak ko nak kata apa? Nik Ajiz dah ckp ok, kau ok ke?.

Anonymous,  June 25, 2011 at 4:50 PM  

Jgnlah dimarah Awan tu. Dia masih budak lagi (18 thn). Masih tak layak mengundi. Beri dia peluang membesar dgn sihat dan penuh kasih sayang sebagaimana kanak2 yg lain.

Anonymous,  June 25, 2011 at 5:39 PM  

Aku heranlah... Ape yang dorang dapat dengan buat demo ni. Mana pegi akal rasional masing2? Tak cukup ke apa yang telah dikecapi selama ni? PELIKLAH!!!

Anonymous,  June 25, 2011 at 6:34 PM  

HIDUNG MANCUNG TAMBI CHEK DI CHAM DALAM SALAH SATU KLIP VIDEO SEKS DATO T......AHAHAHAHAHAHAHAH

G O M O K A N T O I !

Anonymous,  June 25, 2011 at 6:39 PM  

Anon 1.23, memang tak sesuai apa pulak blog jamban letak kalimah allah......kalai gambar china doll sesuai lah......itu lah standard blog ini dan pelayar-pelayar blog ni.

Anonymous,  June 25, 2011 at 6:44 PM  

Bersih ialah untuk keadilan dalam pilihan raya, ada faham anoi. Anuar tahu lah benda2 aneh amno sudah buat degan pilihan raya yang dulu2 tu. Sebab tu dia suruh Ambigo anjur demo nak cuci jentera2 spr.

Anonymous,  June 25, 2011 at 7:01 PM  

Anon 6.44 p, yang tak betulnya Anuar tu yang tak betul. Tu temberang lama dia pasal dah kekurangan modal. Nak telus mana lagi SPR kalau 4 negeri pakatan pegang lps tu pulak siri-siri pilihanraya kecil semua pembangkang sapu sampai ke DUN Tenang saje tak dapat sebab Johor memang kubu kuat BN bukan SPR tipu.

Anuar ni semua yang dia buat dia kata betul. Pemilihan pucuk kepimpinan dalam PKR pun huru hara dan ada kronisme sebab dia. Macam mana pulak kalah Anwar ni jadi PM aku tak dapat bayangkan apa yang dia akan buat terutama untuk kepuasan nafsu sex maniac dia.

Anonymous,  June 26, 2011 at 12:39 AM  

Anon..6;39pm

Ko bukan pelayar ke disini?

Tu la bebalnya kamu semua, ibarat meludah kelangit kahak nuar juga yng ko orng telan.

Anonymous,  June 26, 2011 at 3:58 AM  

Prk diterengganu kubu kuat umno pun pas boleh sapu sebabnya calon umno tu org tak berapa suka. Kalau spr atau kerajaan tak bersih disitu pun umno boleh menang. korang boleh kira la dlm byk2 pru berapa yg bn menang?. Cuma sejak pr huru hara makin byk masalah yg membuatkan bn menang n menang. Menang bukan sebab spr atau menipu tapi kerana rakyat dah mula bukak mata. Dulu org kata kes anwar ni agenda umno sekarang penyokong yg dicucuk idung je yg tak mahu bukak mata.

Anonymous,  June 26, 2011 at 4:15 AM  

Dari sumber yg tidak rasmi. Semasa anwar menjadi menteri kewangan dibawah zaman tun mahatir. Dia telah banyak menyelewengkan wang yg disimpan diluar negara. Dulu wang not malaysia sekeping ada yg bernilai 1000 dan 500. Wang not inilah yg anwar simpan diluar negara. Disitulah kenapa mahathir menghapuskan wang kertas bernilai seribu dan mengekal not 100 kebawah untuk menjadikan wang yg disimpan anwar tidak lagi mempunyai nilai. Malah kerana moralnya juga membuatkan tun tendang anwar dari menjadi timbalan PM. Cuma yg menghairankan dari mana anwar mendapat sumber kewangan untuk partinya. PAS dapat kewangan pun jelas boleh lihat dengan mintak sedekah melalui ceramah. Tetapi anwar?. Baru kini mereka mula minta spr mengurangkan wang bagi yg mahu menjadi wakil rakyat.

LELAKI DALAM VIDEO TU TAK BERSUNAT - BODOH PUNYA UMNOPORNO; KALAU NAK BUAT FITNAH PUN CARILAH YG BERSUNAT! PIANG BANGANG POPEGOMO UMNOPORNO,  June 26, 2011 at 9:41 AM  

BODOH punya ANOM 4:15 AM. ANuar sekali di jemput berucap di luar negeri di conference dan sebagainay...tujuh ratus ribu dia dapat dari negara2 arab, di universiti di amerika, england etc...bodoh piang UMNOPORNO...TOYO punya rumah sampai 6 juts , mana dia sapu?

Anonymous,  June 26, 2011 at 3:05 PM  

Toyo dia sapu kita tahu dia ada jawatan malah semasa anwar dlm lokap toyo tetap ada pendapatan. Anwar duduk dlm lokap sikit punya lama dari mana dtg duitnya yg begitu banyak?. Ada perjanjian ke dengan negara lain jika beliau menjadi PM?. Yg mencanang pinjam duit dgn IMF kalau tidak anwar tetapi otak tun mahathir lebih pintar dia tidak ikut telunjuk anwar walau pun anwar menteri kewangan. Dtg algore (kunco yahudi) ke malaysia terus menyokong usaha anwar membuat reformasi. Banyak usaha tun yg menaikkan imej malaysia dan rakyat malaysia dimata dunia tetapi idea anwar yg sengket itu juga yg dilihat penyokong PR anwar lebih hebat. Malah tun sendiri dicaci oleh penyokong anwar kerana memburukkan anwar. Sdgkan anwar sendiri tidak berani menyaman dr mahathir kerana takut.

tak tahu apa2,  June 27, 2011 at 12:01 PM  

Blog ni jugak kotor dengan macam2 gambar lucah

Anonymous,  June 27, 2011 at 2:02 PM  

rakyat umno je yg bangkit bantah BERSIH.....mereka bangkit mempertahankan AMALAN KOTOR...hehehehe

Jalal,  June 27, 2011 at 2:31 PM  

Bersih guna warna kuning sbg warna keparat mereka. kenapa kuning??

kuning dlm bahasa inggeris adalah yellow. yellow juga membawa maksud penakut. dh mmg sesuai la dgn pemimpin bersih tu. semua tu penakut. yg ikut perhimpunan tu pon penakut. ketua dia takut nak bersumpah. takut nak tunjukkan bukti alibi. takut dgn bayang2 nya sendiri. yg sorg lg takut secara membabi buta terhadap islam. yg lg satu tu takut kes khalwat dia kembali berkumandang.

Sapa2 yg jenis penakut pahit, sila la join perhimpunan bersih.

Anonymous,  June 27, 2011 at 5:40 PM  

"aloo ning....kasi BERSIH ni semua...apa ni KOTOR sgt ni...sudah 50 tahun masih belum BERSIH2 lg...asyik KOTOR aje...kasi tukar...kasi tukar...keje cpt skit..klu lmbt nnt abis BENGKRAP plak..."

Anonymous,  October 20, 2011 at 7:40 PM  

hahaha UMNO PORNO ni islam la sangat.. padahal die la yg paling kuat menentang hudud Allah.. sudah la.. jangan la dok nak tabur fitnah.. rakyat jelata dah tau semua permainan korang.. heh, asal aksi seks je ade kamera, bukan korang yang lakonkan ke semua aksi tu.. sudahlah.. nanti dapat laknat Allah baru tau.. tak habis2 nak buruk2kan orang, mcm UMNO tu segala2 baik bagai.. Allah maha tahu wei..

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP