"Aku Pernah Mimpi Sembelih Kepala Manusia" - Ayahanda Izmil Amri

Friday, July 1, 2011


Ayahanda Izmil Amri Khak Ptuih

Masihkah anda semua ingat tentang artikel Papa sebelum ini berhubung kenyataan seorang lelaki yang mengelarkan dirinya Ayahanda yang mana mengeluarkan kenyataan "Kalau Kau Bunuh Ambiga Aku Bunuh Kau' melalui laman Tweeter nya?



Jika belum sila KLIK DI SINI

Bukan lah Gomo nak mempopularkan sangat si Budak Gemok ni cuma Gomo agak kasihan kerana budak ni Gila Glamour. bukan main suka dia ni bila Gomo update story pasal dia hari tu malah siap Tweet kata terima kasih Papa Gomo kerana buatkan dia ramai Follower. Hua hua hua....

Tapi takpa, Gomo memang suka dia ni Coz berhajat besar nak jumpa manusia yang sanggup nak Bunuh sesama umat Islam demi mempertahankan si Kafir Ambiga ni. Harap 9 Julai ni dapat bertembung dengan dia....huhuhu

Semalam ada emel yang Gomo perolehi dan ceritakan lah serba sedikit mengenai Budak Gemok ni. Emel kiriman yang menyatakan:

"Kenalkan siapa dia penjilat jubor anuar nih... BUKAN BERSIH sangat pun...pernah kantoi kena tangkap menceroboh asrama Puteri...pastu boleh plak buat2 kena rasuk... dia n family nih kunun2 nya alim...alim yg taik kucing...
lepas kantoi ceroboh asrama puteri...tgh malam tu jugak mak ayah dia datang amik bawak balik... neex week trus tukar sekolah..dari sekolah menengah kebangsaan agama nibong tebal ke al masyoor lelaki penang"



Itu lah rupanya Lelaki Gay Jamban yang mengaku Ayahanda beriya iya nak Sembelih orang. Khak Ptuih lah. Moral dia ni memang memalukan dan inilah moral yang terdapat dalam PKR.

Dapat maklumat kata dia ni Specis Dua alam, emmm tak tahulah betul ke tidak tapi kalau tengok dari gambar kemesraan ni memang ketara si Izmil Amri ni menjiwai peranan sebagai seorang Gay Jamban. Hu hu hu.

Apa pun Gomo berhajat nak jumpa si Izmil Amri ni, moga 9 Julai di pertemukan dengan si Gemok ni. Ayahanda ke tidak tu semua belakang kira janji dia tahu le untung nasib dia hari tu. Gomo janji lepas Gomo Penampor Gomo kasi can kat yang lain Penampor budak Gemok ni. Biar dia Kurus kena Penampor dengan kita semua ramai ramai. he he he


Psssttt......Ku Ingat kan lelaki sejati Rupanya Gay Jamban...Khak Ptuih


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

83 comments:

SOKONG BERSIH 2.O,  July 1, 2011 at 10:04 AM  

HOI MANGKUK PAPA GOMO!

SETAKAT CERITA KAU DAH BASI
SELALU BACA DI AKHBAR MENGAMPU DAN MEDIA CARI MAKAN
KAU FAHAM TAK MAKNA BERSIH 2.0

INILAH JADINYA FAIL SEJARAH
SOALAN LAIN
JAWAPAN LAIN
AGAKNYA KAU NI ....SPM PUN TAK LULUS
ATAU LULUS SEBAB KESIAN KOT...

PERGILAH BACA APA TUNTUTAN BERSIH 2.0
KALAU FAIL SPM
MASIH BOLEH REPEAT PAPER JULAI INI

JANGAN TUNJUKKAN KE BAHLOL AN DIRI
BUKAN KAU ...KELUARGA MALU
AKU SEBAGAI ORANG MELAYU LAGI
MALU ......
TENGOK BANGSA AKU TAK TAHU JAWAB SOALAN DAN BERI JAWAPAN BODDDDDDDDDDDDDDOOOOOOOOOOOH!

AKU DOAKAN MU DAPAT HIDAYAH!

Anonymous,  July 1, 2011 at 10:08 AM  

sokong bersih 2.0 kalau berani berdepan la..ini lahanat main simbah cat..bacul betul puak nie..

Anonymous,  July 1, 2011 at 10:10 AM  

PAPA GOMOI,

Hoi...gambar macam tak ori le...Jangan lah menipu di pagi Jumaat ni.

Anwar Ibrahim July 1, 2011 at 10:19 AM  

I LIKE..
I LIKE..
I LIKE..
I LIKE..
I LIKE..
I LIKE..
I LIKE..
I LIKE..
I LIKE..
I LIKE..
I LIKE..
I LIKE..
I LIKE..
I LIKE..
I LIKE..
I LIKE..
I LIKE..

KENALKAN DENGAN I YE GOMO..

Sobrie,  July 1, 2011 at 10:20 AM  

Kung kung kung kung hanjing dah mula menyalak bukit! Tu la gomo kau suka sgt menyakat 'ayahanda' mereka! Kahkahkahkah.

Anonymous,  July 1, 2011 at 10:23 AM  

Bro,

Aku ada kawan, dia ni pun jenis2 ahli silat yg suka dipanggil, 'abang', 'ayahanda', etc etc...

tapi dier la setan no satu. depan bini baik. belakang bini. mak aih!!! kaki penipu, pinjam duit tak bayar etc etc. skarang, pakai merc walaupun hutang org tak pernah nk bayar!

Anonymous,  July 1, 2011 at 10:26 AM  

Keranamu ambigaaaaa...
PAS bermunajat di sepertiga malam...
memohon perhimpunan bersih menjanjikan syurgaaa....
demi memartabatkan ambiga dewata raya...
demi mempertahankan lahanat ambiga
demi rasa cinta pada si peliwat...
yang bahagia disokong para keldaiannya...

Nyanyi ikut rentak lagu LOVING BORN - TERIMA KASIH

Anonymous,  July 1, 2011 at 10:26 AM  

Muda2 lagi dah jadi penceroboh asrama puteri, patutlah perangai macam samseng sekarang. Lepas tu gelar diri ayahanda eiiiiii... gila seks ke apa dia ni???

Aci kepundek tu dah takut beb, mintak laluan dgn polis lak. Bagi je laluan ke penjara ISA, habis cerita. TRAITOR!

Ayahanda Inzal,  July 1, 2011 at 10:29 AM  

Papagomo, Lu ada contact no. Ayahanda Malaun Izmil Amri ni tak. Terasa nak inzal la tgk muka time tido. kiut miut. Awwwwww..

Anonymous,  July 1, 2011 at 10:32 AM  

kong kali kong..komg kali komg..komg kali kong...lani mereka mangaku ayahanda...habis mertabata ayahanda. nak tanya aku pun x tau apa itu ayahanda. yang aku tahu anakonda dalam pkr ramai. tolonglaj berhenti dok cakap merepek. Melayu ini dah la mudah lupa baru tahu pulak hilang iman dan kasih sayang sesama islam. mengucap ke x mengucap. yang kebal itu siapa? ALLAH. dalam kubur tak de ayahande, yang ade hanya amalan kita.

Anonymous,  July 1, 2011 at 10:34 AM  

Jadi dia ni species yg sama dgn si Anu...

Teringin sgt nak tengok belalai dia ni dengan c Anu terbelit2 sampai ejakulasi.

BUT muka dia ada iras2 GOMO lah...

Anonymous,  July 1, 2011 at 10:36 AM  

SOKONG BERSIH 2.O ko panas ker..? sume paham bershit tu... gabungan orang yang nak wat demonstrasi bernaungkan kafir harbi yang nak menghancurkan islam, berpayungkan orang yang rosak moral dengan skandal seks yang nak menuntut benda yang x perlu dituntu untuk membersihkan SHIT yang da tertanam dalam dubul dan qubul hahahahahahah... hamik kau.... itu yang ko menyalak sangat tu haaakkk pttuuiihhhh!!!!!

Anonymous,  July 1, 2011 at 10:49 AM  

eeeeee tengok pun tak selera....

Anonymous,  July 1, 2011 at 10:55 AM  

Pergh, kaki skodeng rupenye ayahanda Azazil Amri ni. Eh, izmil ke azazil... nama dah dekat2 je.

Nnt dalam Bershit 2.0 boleh la lahabau ni skodeng ibunda amBABIga pulak. Ade selera ke??

Kah kah kah kah kah

Anonymous,  July 1, 2011 at 11:01 AM  

gomo,

aku kenal budak ni,

time skola dulu, gemok ni suka panjat tembok asrama Puteri, time tu memang gempar la 1 sekola yg dia ni kena tangkap ,

beberapa hr lepas tu, dia tukar sekolah, kalo gomo nak tau, die ni cite ,SEMBANG TAK JATUH, TAPI PERANGAI MCM KEPALA BUTOH. poyo je mamat ni, cikgu pun mana suka dia ni,samseng sekolah,

Anonymous,  July 1, 2011 at 11:03 AM  

HARAMJADAH PUNYA PUAK BERSHIT NI, KERANA DORANG HABIS KAKITANGAN KESELAMATAN TERMASUK POLIS TAK BOELH REHAT NAK BERSAMA KELUARGA, ZIARAH ORANG SAKIT, MAKAN KENDURI. INI YG DIKATAKAN AMAN KEPALA HOTAK KORANG, MENYUSAHKAN ORANG LAGI ADALA, ESOK2 PAPAGOMO MINTA KAU FOKUS MUKA2 YANG JOIN BERSHIT TAIK NI, NAK TGK SIKIT KALAU SUSAH ESOK DORANG MINTA TOLONG KE TAK DGN KERAJAAN, SATU LAGI NAK PESAN KAU BAGITAHU KAT IZMIL KALAU DIA MIMPI SEMBELIH ORANG, SEMALAM ADA ORANG MIMPI SEMBELIH DIE..K..PAPA

YB Raz July 1, 2011 at 11:04 AM  

aku pun kasi penampau kat dia kekekeke

Anonymous,  July 1, 2011 at 11:19 AM  

brapa lama nak hidup mangampu. kejap je. Papa gomo kalau komunis perintah Malaysia pun dia akan sokong komunis, british pun dia sokong. Tak kira la apa org nak kata, yg penting ada masyuk. Anggapan dia dosa dan pahala bukan boleh mengenyangkan perut, lantak aku la nak wat apa. Itulah pegangan papagomo dan ramai melayu UMNO. Yg penting mcm mana nak ngap.

Anonymous,  July 1, 2011 at 11:23 AM  

Yg bagi komen ni pernah membaca ke buku perlembagaan persekutuan. Kalau tak silap akau ada artikel yg menyebut tentang perhimpunan, tapi yg tak jumpa pulak perkataan haram. Mana polis dapat perkataan tu? Kesian ye, mereka2 masih anggap rakyat masih dunggu dan tak tau baca buku.

Anonymous,  July 1, 2011 at 11:23 AM  

SOKONG BERSIH 2.0 Kau tu yg bodoh. Tuntutan bersih tak masuk akal..tuntutan yg betul2 bodoh dan membodohkan akal manusia..kita dah maju ,nk pakai bio metrik..kau nak pakai dakwat hitam kekal mcm afrika..nanti tok guru pas tak mau pakai sbab takut tak lut air sembahyang..nanti pkr senang la suka2 calit pengundi sebab pkr kan bapak segala sabotaj...geludok

Anonymous,  July 1, 2011 at 11:24 AM  

Puak-puak gay jamban datang membela ayahanda mereka..kahkahkah

Makin pelik bila puak-puak ni ramai yang kaki gay..kahkahkah

Hidup Ayahanda Gay Jamban..

TMHD,  July 1, 2011 at 11:35 AM  

Puak2 keldai mmg cam tu...sembang mmg kencang, tp tgk badan cam lari pun mengah...Meminjam kata2 P.Ramlee
dalam musang berjanggut..."Biar guruh berdentum-dentam,Belum tentu hujan nak turun"...Kalo kafir laknatullah yg dia pertahankan,maka jihadlah kita.

jecrul July 1, 2011 at 11:36 AM  

Oih!!Harap2 tue cuma cakap2 kosong..jangan sampai sembelih2 org..gerun aih dgrnya..

Sensasi saat ini:
Panas!!Ipad2

Anonymous,  July 1, 2011 at 11:37 AM  

dlu mase pru 12 memang selangor perak peneng kelantan n kedah...xde plak nk buat bershit after pru 12 tu....ni dh nk pru 13 bru nk buat...ape cershit.....nnt lepas pru 13 selangor kalah bru nk buat bershit3.0....sbb kalah n kata pilihan raya kotor....klu memang mcm pru12 xckap pown......

Anonymous,  July 1, 2011 at 11:41 AM  

Kahkahkahkah...teringat ketawa berdekah Johari Bedul. Hahahaha.

Anonymous,  July 1, 2011 at 11:41 AM  

kalau nak berhimpun berdemo ke apa ada tempatnya..stadium shah alam ada,stadium pulau pinang ada,stadium kat kelantan ada,negeri yang dikuasai pembangkang semua cukup tempat,yang nak berdemo berhimpun jalanan buat apa..banyak menyusahkan rakyat..dan risiko kacau bilau pertumpahan darah amat besar,..ada muslihat disebalik tu..mengenai tuntutan bersih tiada salahnya tuntut lah..yang menjadi salah kenapa di jalanan nak berhimpu..jawabnya mudah saja nak huru harakan negara..ketua orang india agama hindu pejuang murtad,pejuang orang bukan islam nak jadi peguam sharie dan byk lagi bende jahat nak menghancurkan islam dia dah buat...pengikut bawah orang islam...dah terang terang nak mlagakan orang islam

Anonymous,  July 1, 2011 at 11:46 AM  

Tanah KTMB Tanjung Pagar lebuh

Tanah KTMB Tanjung Pagar lebuh

Tanah KTMB Tanjung Pagar lebuh

Tanah KTMB Tanjung Pagar lebuh

Tanah KTMB Tanjung Pagar lebuh

Tanah KTMB Tanjung Pagar lebuh

Tanah KTMB Tanjung Pagar lebuh

Tanah KTMB Tanjung Pagar lebuh

Tanah KTMB Tanjung Pagar lebuh

Tanah KTMB Tanjung Pagar lebuh

Tanah KTMB Tanjung Pagar lebuh

Tanah KTMB Tanjung Pagar lebuh

Tanah KTMB Tanjung Pagar lebuh

Tanah KTMB Tanjung Pagar lebuh

Tanah KTMB Tanjung Pagar lebuh

Tanah KTMB Tanjung Pagar lebuh

Tanah KTMB Tanjung Pagar lebuh

Anonymous,  July 1, 2011 at 12:02 PM  

anwar ibrahim pun org tanya lain...jawapan yang dibagi pun lain... kui kui kui..

Anonymous,  July 1, 2011 at 12:09 PM  

SETAHU AKU! Tuntutan BERSIH 2.0 tu adalah untuk penambah baikan sistem P/R yg sedia ada dan adil bagi semua parti politik. Skretariat BERSIH juga menjemput semua parti politik tuk menyertainya menghantar memo ke SPR. MALANGNYA! ada pihak yng menyokong dan menentang. Yang SYOKNYA! kira mcm stim juga le tu...kumpulan yg menentang ni pi lari tajuk pasaipa? DAP nk berkuasa, sokong MURTAD le, PAS jadi boneka le, kuasa melayu tergugat, pertumpahan darah le, HANTU KAK LIMAH BALIK RUMAH, ZOMBIE KAMPUNG PISANG dan apa saje yg mengerikan ditimbulkan!!!!!...alangkah baiknya Tuan Presiden UMNO memberi isyarat kpd 3 juta ahlinya untuk sama2 mnyertai tuntutan ni dunia akan lebih respek kat kita. TUNTUTAN ini bukan soal kalah menang P/R hanya tuk kita menuju 1st class mentality

Anonymous,  July 1, 2011 at 12:19 PM  

Aku rasa lepas kau ternampak muka babi gemok ni pada 9 hb nanti ko pasing kat aku, sebab aku nak kencing berak cukup2 kat muka dia ! Orait tak Gomo ?

Anonymous,  July 1, 2011 at 12:23 PM  

ko yang bodoh sape yg jadi pengerusi bershit ni, Amigo like omega jadi ambiga, tuntutan pilihanraya bersih kepala hotak kau selama ni tak bersih ke, tunggu PR menang semua negeri baru nak kata bersih, porrahhhh chit.. kafir jadi pengerusi islam sama islam bergaduh, x ade otak ke korang, anuar buat diam2 konon2 die tak terlibat, cibai lah tipu budak tadika bolehla, inilah keje PR nak dapat kuasa guna demostrasi dah anuar tu memang raja berdemo, berlakon semua dia pegang

GOMO A.K.A BLOGGER UPAHAN July 1, 2011 at 12:27 PM  

GOMO NI NULIS MACAM NETWORK POWER LA KONONNYE,

GILA AR BLEH DIE SIASAT LATAR BELAKANG ORG SMPAI GITU, NI SAH BYAK BPAKAT DGN PIHAK BKUASA DLM MYEBARKAN DAKYAH POLITIK,

GOMO NI MMG ANJING TUNGGANGAN KERAJAAN KAT INTERNET DAH ORG X LAYAN SGT MEDIA TV , CRTE2 DIE BAJET GEMPAK

AIOYYYOYOY GOMO KO DAPAT DUIT JD BLOGGER UPAHAN SEBAR FITNAH KO SARA HIDUP ANAK BINI YE? KAH3. SAMPAH LA LU GOMO.

Anonymous,  July 1, 2011 at 12:28 PM  

Kalau nak antar memorandum saja apakejadahnya pula kenyataan Nurul Ezah nak jadikan hari bersheet tu nanti seperti Dataran Tahrir, Kaherah? Apa kejadahnya si Sam Ketot nak tumbangkan kerajaan? Apa pukimaknya nak jadikan Malaysia mcm Libya? Akal taruk bontot ka?

Anonymous,  July 1, 2011 at 12:29 PM  

To July 1, 2011 12:09 PM.

Tuntutan Bersih 2.0, boleh saja dibincang dengan elok.. SPR sentiasa buka pintu untuk berbincang.. sila paham.. bincang elok2..

kalau nak tunjuk ramai rakyat tak suka sistem pilihanraya, majoriti ke? haktuih...

nak tuntut tuntutan Bersih nie pon kena jadi kera tengah jalan.. kay mon la brother.. mentality rakyat 1st class bukan camtu, 1st class sentiasa mempunyai hati terbuka, pilih jalan berbincang.. easy man..

kalau nak jadi beruk jugak, stadium melawati ada, bawah pkr lagi.. tak cukup nak tampung 2 juta org ke?

Anonymous,  July 1, 2011 at 12:32 PM  

ist class mentality kepala tokcai. Ini street demonstration lah prone to cause havoc, choatic, unruling behaviour, damage to public and private properties, businesses and public order. Polis menghalang kerana laporan polis yang beribu tu, bukan 2 tiga, bukan tak bagi demo, polis bagi tapi buat lah dalam tempat tertutup, nak terbuka jugak buat kat stadium bola, bukit jalil tu boleh masuk sampai 100 ribu manusia tak campur atas padang lagi. Kenapa tolak?

Ni 1st class mentality supaya prees al jazera, CNN, CNBC Fox News, Yahudi News apa ke bana datang buat laporan dapat peluang tunjuk kat dunia yang rakyat Malaysia tak setuju kat pemerintahan dia. Pada hal majoriti rakyat Malaysia tak mau Demo Bersih konek ni dibuat.

whiteorange July 1, 2011 at 12:34 PM  

SEBARKAN BERSIH 2:

Aku terima sms ari ni,

Ambiga hanya bagi tau kita semua orang ada hak berhimpun, bercakap, dan berpersatuan tapi Ambabiga tak bagitau kita tindakan undang undang boleh diambil jika perhimpunan, percakapan dan berpersatuan itu akan jejaskan ketenteraman awam di bawah Perkara 10(2) (b) Perlembagaan Persekutuan

Ambabiga haramjadah , orang Melayu yang sokong Ambabiga 100 kali haramjadah dan bebal. Kebebasan kepala otak korang

Anonymous,  July 1, 2011 at 12:39 PM  

SPR mempertimbang utk panggil pemerhati antarabangsa dlm PRU13.

Bagus! Itu satu perkembangan yg baik!!!

Anonymous,  July 1, 2011 at 12:41 PM  

GOMO NI NULIS MACAM NETWORK POWER LA KONONNYE,

GILA AR BLEH DIE SIASAT LATAR BELAKANG ORG SMPAI GITU, NI SAH BYAK BPAKAT DGN PIHAK BKUASA DLM MYEBARKAN DAKYAH POLITIK,

GOMO NI MMG ANJING TUNGGANGAN KERAJAAN KAT INTERNET DAH ORG X LAYAN SGT MEDIA TV , CRTE2 DIE BAJET GEMPAK

AIOYYYOYOY GOMO KO DAPAT DUIT JD BLOGGER UPAHAN SEBAR FITNAH KO SARA HIDUP ANAK BINI YE? KAH3. SAMPAH LA LU GOMO.

---------------------------

kalau rasa blog gomo takde fakta, fitnah semata-mata, dengan segala hormatnya anda dijemput dekan 'x' kat atas sebelah kanan untuk windows... tekan 'x' sebelah kiri untuk apple mac ...

kami tak perlu orang yang rasa dia baca fitnah kat sini, kami juga tak perlu orang yang jealous gomo dapat bayaran ka apa ka.. kalau dia dapat bayaran, tunjukkan bukti..

kami dah tunjukkan bukti balun awek cina, anda pon kata fitnah.. untuk orang macam ko, p download video joe bedul tgk seratus kali.. :)

SAYA BENCI HARGA BARANG NAIK (FACEBOOK) July 1, 2011 at 12:43 PM  

LOL SPR bleh caye ke bai, nk buat tuntutan simple pon wat xtau, org mtak dakwat kekal utk pilihanraye parlimen x layan..


akses media yg bebas pon x di beri pade pembangkang,,

COME ON LA, negara luar bersaing sihat bro, diorg x chuak kasi parti lain myebarkan ideologi masing2 di media. tp GOMEN MALAYSIA x bg PKR siaran TV sdiri.

sebab tu BERSIH TUNTUT AKSES MEDIA YG ADIL.

ape jadah nye la, satgi ade ler UMNGOK kata aku x bsyukur dok malaysia dia halau aku pi negara lain kah3. aku bukan x suka malaysia aku x suke corruption.

Anonymous,  July 1, 2011 at 12:54 PM  

Teruslah jadi penjilat jubur ambiga dan AlJuburi! Noktah! Apapun tak boleh!

Tuan Tanah July 1, 2011 at 12:58 PM  

yang gemok ni patut rodok je perut dia..ada hati nak sembelih orang konon..

Anonymous,  July 1, 2011 at 1:07 PM  

Ayahanda @ Merended

spesis lebih kurang Awan Fatasia gila glamour jab lagi hilang laatu

Anonymous,  July 1, 2011 at 1:09 PM  

....tq kpd bro-bro sume kerna respon dgn pandangan saya walaupun dng bahasa yg kureng baik! masalah di sini GAGAL memahami apa yg dimaksudkan, iaitu TUNTUTAN BERSIH.. kan aku kata tiada kaitan atau memberi kelebihan pd mana2 parti politik (cek betul2 8 perkara tu) yg SEPATUTNYA tiada masalah tuk semua yg terlibat menyokong lebih lagi rakyat sebagai pelanggan SPR..x tau le plak aku bak kata pepatah ADA NAGA DI TASIK CINI.Masalah Dat Tahrir le, kenyatan ketua AMK le, DSAI le tiada kaitan dng tuntutan ini! 9hb julai bukan tuk mengheret keluar speaker parlimen turun dr tempat duduknya secara undang2 rimba spt yg berlaku kat sebuah negeri mana ntah lupa le plak aku! TUNTUTAN mmg nk pilih kerajaan secara pilihan raya lebih demokratik....dan salahkah mana2 warga Malaysia bercita-cita nk jd PM?

Anonymous,  July 1, 2011 at 1:16 PM  

Anonymous July 1, 2011 11:23 AM,

Kalau engkau tak faham perlembagaan jangan tuduh orang lain tak faham jugak.

Perlembagaan menjamin hak untuk berkumpul seperti hadir mendengar ceramah di tempat ibadah, sembahyang berjemaah, makan kenduri, jual ubat tepi jalan, hari sukan sekolah, pertandingan bolasepak, mesyuarat persatuan dsb.

Akan tetapi sekiranya perhimpunan itu bakal dilangsungkan di tempat awam (dimana orang yang tak terlibat akan terjejas) dan ada kemungkinan menimbulkan huru-hara dan kekacauan sehingga mengganggu ketenteraman awam, maka polis berhak menghahalang perhimpunan sedemikian.

Penganjur Bersih hanya bercakap mengenai hak untuk berkumpul yang mana semua orang berhak keatasnya tetapi mereka tidak pula bercakap tentang samada perhimpunan sebegini adalah diluar lingkungan hak untuk berhimpun yang dijamin oleh perlembagaan.

Sudah tentu penyokong BERSIH akan kata ini adalah hak untuk berkumpul tetapi bagi penentang BERSIH macam aku, aku kata ini adalah perhimpunan haram kerana diadakan di tempat awam dan mengganggu ketenteraman awam apabila orang yang tidak terlibat juga akan mendapat susah apabila tidak boleh melalui jalan yang mereka lalui.

Bolehkah pihak penganjur menjamin bahawa ini adalah satu demonstrasi aman lebih2 lagi bila mangkuk hayun PAS & PKR pun ikut sama. Kalau setakat piket Kesatuan Sekerja atau demo depan Masjid Jamek aku tak heran.

Kalau penyokong BERSIH masih tak puas hati, bawalah ke Mahkamah dan dapatkan deklarasi bahawa Akta Polis adalah ultra vires dengan Perlembagaan Persekutuan. Lepas tu baru kita cerita lagi. Dah lenguh menaip ni.

Anonymous,  July 1, 2011 at 1:27 PM  

BERSIH mendakwa ia adalah tuntutan rakyat yg mahukan keadilan dlm pilihanraya.

Sebenarnya ia adalah tuntutan Pakatan Rakyat. Ia adalah tuntutan Keadilan, DAP & PAS. ATAU lebih tepat lagi tuntutan Anwar Ibrahim.

Sebelum ini Anwar pernah mengeluarkan kenyataan yg berbunyi lebih kurang,"Saya akan membatalkan himpunan BERSIH kalau SPR melaksana apa yg dituntut". Sudah jelas, siapa dalang di sebalik himpunan ini. AMBIGA cuma menjadi alat sahaja.

Kesimpulannya, BERSIH adalah alat pemimpin2 PAKATAN. Jadi tidak perlulah kita mengaitkannya dengan bangsa.

Kalau rasa tidak puas hati, jgn lagi diungkit2 peristiwa 13 mei, TAPI carilah dalang utamanya: ANWAR IBRAHIM!!

Anonymous,  July 1, 2011 at 1:49 PM  

pergi mati la dengan ambiga makan babi tuu.
sapa ikut ambiga lagi babi!!!

Anonymous,  July 1, 2011 at 2:30 PM  

Kenapa BERSIH memiliih warna KUNING? Bukan warna putih yg sememang nya bersih,,

Jawabnya
KUNING warna di raja.
PR sengaja memperlekehkan raja dgn berdemo ganas alah mesir.,mencemari warna di raja.

Kenapa harus warna KUNING?
Warna kuning juga warna yg sering dikaitkan dgn cemburu.PR cemburu membuak buak kerna asik kalah jer pilihanraya.PR bukan pilihan mejoriti,,jeles yg amat sgt pd BN,

Kenapa harus warna KUNINIG?
Warna kuning dipilih kerna warna kuning seakan warna taikkk.Kuning melambangkan yg ketua PR,Nuar Berahi suka main belakang masuk lubang taikkk.
Maka BERSIH boleh la
juga dipanggil BERSHIT

Kenapa harus warna KUNING?
Warna kuning secara otomatik melambangkan OTAK KUNING.Ini tidak dinafikan bahawa Nuar Berahim sendiri adalah OTAK KUNING,

Diatas adalah diantara alasan kukuh tentang kewajiban penggunan warna kuning dlm demo BERSHIT

Anonymous,  July 1, 2011 at 2:31 PM  

ambiga anti islam...tak hormat islam...saper sokong ambiga memang bahalol...terutama yg islam...si mat sabon tu entah lah...masih sokong ambiga kah...mah mah mah

Anonymous,  July 1, 2011 at 2:40 PM  

ANON 2:30PM..

I LIKE :-)

Anonymous,  July 1, 2011 at 2:47 PM  

kami orang-orang K.L dah ready ngan teloq harum manis untuk hangpa semua.. tak kira la shit ka bulshit kaa..siap hangpa semua..

Anonymous,  July 1, 2011 at 2:49 PM  

Demo Bersih tak ada kaitan dengan politik penama. Berdemo pada Suruhanjaya Pilihanraya tu Bersih nak mintak naik gaji ke? Semua pasal PRU 13, apa PRU 13 tu undi sms nak pilih juara Sehati Berdansa ke? PRU tu nak pilih PARTI POLITIK mana yang bakal jadi pemerintah. Tak bermotif politik tengkorak hang..

Anonymous,  July 1, 2011 at 2:58 PM  

....kah...kah..kah boring le komen semuanye menyimpang! kalo semuanye menyokong timbulkah cerita Dataran Tahrir? Anwar Ibrahim? AMbiga? Hantu Kak Limah?...x sebab langsung tuk mana pihak x menyokong kerna perkara ini bukannya memberi kelebihan mana2 parti (engkorang nk sokong, nk taksub kat mana pihak korang punya pasal le peduli apa aku). Ianya untuk rakyat dapat melalui proses demokrasi yg lebih telus, adil, bermakna...standard negara2 maju yg lain. Takan itu pun tak boleh? APA PUN TAK BOLEH!

Anonymous,  July 1, 2011 at 3:09 PM  

Anon 2.58 pm Kalau ko nak macam kat USA ke pasal sampai nak demo? Pasal taknak berhimpun di tempat yang polis bagi? Nak berjoget ko kat tempat nostalgia Brother Anwar Bin Ibrahim jugakkkk. Sama ada ko ni otak kling atau otak ko dah kena cuci ngan kling ko sendiri yang tau mana satu.

Anonymous,  July 1, 2011 at 3:36 PM  

Tak selera aku nak berayahandakan beruk mak yeh ni!

Tok Aji July 1, 2011 at 3:36 PM  

lepas ni kerbau gemuk ni buat laporan polis lah kata gomo ugut penampo muke dia...hahahha...

Anonymous,  July 1, 2011 at 3:39 PM  

Pergilah berhimpun kat Pusat perniagaan besar orang-orang Cina!

Anonymous,  July 1, 2011 at 3:48 PM  

Budak itam gemok ni nak sembelih konon. Tau la ambiga kutek tu kaka angkat dia. Meh sini aku nak tunjal dahi ko tu bingai bior ko pandai sikit

Anonymous,  July 1, 2011 at 3:51 PM  

Papa gomo, kalau orang UMNO berhimpun / berarak untuk menentang BERSIH tu perhimpunan Halal pulak ye?

Tak adil nye..

Anonymous,  July 1, 2011 at 3:53 PM  

GAY GEMUK PUNAI X KELUAR HAHAHA

Anonymous,  July 1, 2011 at 4:01 PM  

SI GEMUK NI MUKA DIA PUN DA MACAM PARIA PATUTLA SOKONG NGAT AMBABI TU.... HAHAHA MEMANG MACAM BABI TONYOK LA LU SI GEMUK... JIJIK AKU!!!!

Anonymous,  July 1, 2011 at 4:33 PM  

awat hampa dok marah kat diaaa kasiannn laa diaa.....tak baik tauuu,, hampa fitnahh orang ......doseeeee. akupun kwan dengan ayahanda juga tapi tak macam niiiii...tegok muka pun macam...ttotoyo....aku tak kata..hampa yang kataaa.

Anonymous,  July 1, 2011 at 5:31 PM  

La species ni buat malu sekolah aku ja...rupanya sekolah dgn Yusmadi YB Balik Pulau ahahah nasib baik Yusmadi ni tak korner 360 degree mcm mamat tembam ni. dulu SMA AlMasyoor ni keluar species highly educated zaman kita org 80an, tp sejak tengah 90an ni ramai yg mula jadi "medium" standard nasib bukan lower standard, ada yg keluar lari p Al-Irsyad kat Tasek Gelugor...mungkin aura species mcm ni yang ada mak bapak cepat cepat nak bawak anakanak keluar sebelum terjebak..

Anonymous,  July 1, 2011 at 5:42 PM  

apalah Melayu PAS/PKR bahlul sgt..korang beria nak BERSIH apsal? Kalau dah BERSIH pun korang x kan menang PRU ni..sapa yg nak kaki Peliwat,penzina,dajal,penipu jadi PM atau HADI bahlul..ko tanya LIM KIT SIANG,KOPRAL SINGH,GUANG ENG.kalau dia orang nak sekalipun ada muslihat bapak punya besar.Dia orang nak buat Malaysia mcm selangor,nama melayu MB tapi control DAPig,ko ingat dia orang ni nak sgt ke ANUGAY jadi PM?Sesama korang pun sebenarnya x tentu hala.Aku pun x tahu apalah BERSIH dan matlamat sebenarnya yg korang kejar? Kalau lah korang kata UMNO rasuah x bersih... Aljubori,Lim KIT siang,HADI bahlul,Guang ENg, Khalid gagap,kopral Singh,Mat sabun,Nit Ajit korang tu bersih ke? X rasuah ke?Nit Ajit korang terang2 dah sesat,Tuhan samseng,tuhan mencarut..mengkafirkan orang,ni ke bakal pemimpin,Hadi terang2 pak turut DAPig dari Islam ke Kebijikkan,takut terus dgn orang kafir tukar perjuangan PAS. org mcm ni ke layak jadi PM?..yg lain tu x payah cerita lah..kaki main bini org, kaki jubor,kaki pelacur,yg kafir tu kot LIM KIT SIANG,GUANG ENG,KOPRAL SING..dia orang ni x reti kira duit x pandai rasuah..compom bersih kot.Bukaklah Mata korang Melayu Bongok PAS/PKR..jgn buka bontot untuk aljubori jer.

Anonymous,  July 1, 2011 at 8:49 PM  

rasenye die ni biseks..

Anonymous,  July 1, 2011 at 9:12 PM  

aku kalau jumpa si budak gemuk yang nak bela si ambiga biga tu,,,aku tendang terus perut gendut dia tu,,,banyak sangat makan babi sembelihan si ambiga,,,tu pasallah dia sokong si betina biga tu...

Anonymous,  July 1, 2011 at 10:00 PM  

Uish detail ha ni beruang sesat izmil nih kasik kopipes panduan penyokong bersih di blog dia nih..
http://bearrister.blogspot.com/2011/06/panduan-bagi-peserta-perhimpunan-bersih.html

Anonymous,  July 1, 2011 at 11:59 PM  

xpo jange wi jupo aku sudoh......

adikarma July 2, 2011 at 12:58 AM  

ayahanda? mcm sial aku tgok..agak la wei nk sembelih org? lu igt lu sapa? bersihkn diri dulu.berbulu aku tgok budak gemuk ni..eee,hak tuih.

mat,  July 2, 2011 at 8:20 AM  

che buat malu SEKOLAH MENENGAH AGAMA NIBONG TEBAL JE LA BUDAK SEKOR NI Patut la .........

dol bacul July 2, 2011 at 11:10 AM  

weii ayodha izmi.hang mimpi sembelih orang ,aku mimpi pelangkong kepala orang pakai kapak hang nak paa?.harap2 jumpe ngan hang biaq aku lastik tengkorak hang pakai buah tembikai

Anonymous,  July 2, 2011 at 11:34 AM  

macam bangsat je rupa mangkok ni...ptuiihhhh..

Anonymous,  July 2, 2011 at 3:07 PM  

ko org tak kesian ker tengok pukimak haramjadah ni ? skrg ni aku rasa tengah buat plastic surgery. yalah, nanti kalau jalan mana2 risau pulak kena baling dgn tahi kat muka dia yg mcm siparia ambigai tu. atau skrg ni tengah cuba turunkan berat badan...yalah, babi gemuk mcm ni org mudah cam. Tapi, kalau ko org tak kesian jugak...ok jom kita belasah cukup2 sampai dia mampos !!!

Anonymous,  July 2, 2011 at 4:23 PM  

Anonymous said...
gomo,

aku kenal budak ni,

time skola dulu, gemok ni suka panjat tembok asrama Puteri, time tu memang gempar la 1 sekola yg dia ni kena tangkap ,

beberapa hr lepas tu, dia tukar sekolah, kalo gomo nak tau, die ni cite ,SEMBANG TAK JATUH, TAPI PERANGAI MCM KEPALA BUTOH. poyo je mamat ni, cikgu pun mana suka dia ni,samseng sekolah,

aku pun kenal kau anom
masa satu sek dgn ayahanda kau la tukang supply cd porno kat sekolah.
kau kena tangkap.tapi kayu masukan dlm beg izmil kau ckp izmil punya,tapi ada org nampak kau masukan.cikgu nak denda kau ketuk ketampi bogel.
abg kau pulak malu sangat.suruh kau tgk cd dlm keadaan bogel..hihihii

Anonymous,  July 2, 2011 at 10:58 PM  

jentet toteyyy.....baru tauuu.....ooooooowwwww.....muka macam 3 stojesssss.....

Anonymous,  July 3, 2011 at 12:20 AM  

Hang bermimpi sembelih orang tanpa peasaan, tapi kalau jadi betul-betul hang sembelih orang pasal mempertahankan SI AMBIGA KAFIR tu aku pun tak ada perasaan juga sembelih kamu

Anonymous,  July 3, 2011 at 12:31 AM  

ayahanda pukimakhang!!

Aizuddin Sapian July 3, 2011 at 2:19 AM  

bro gomo, ni kawan ak masa blaja dulu, tapi ko hentam die kaw2, ak tak bleh kesian la, ak ketawa mcm org gile dah nih, hahaha...

ak pun ada post hentem bersih tapi tak ganas la mcm hang...

http://aizuddinsapian.blogspot.com/2011/07/senang-senang-bersih-dapat-free.html

Anonymous,  July 3, 2011 at 2:15 PM  

ayahanda konon...muka macam katak..

Anonymous,  July 4, 2011 at 11:40 AM  

oit..apa ni kutuk skolah aku....hahaha.kami budak2 mashoor laki pun xpenah nak mengaku budak busuk xmandi pg ni totally budak mashoor, dia msk pun kami terpaksa terima...siot. dah la dia ni mmg busuk, nama skolah aku plak bkali busuk.barua btoi...

Satu lg,yg kata dia samseng skolah...aku nak tergelak mati2 bl bc statement ni.samseng kampung dusun aku pecaya...haha...lembik ja ms skolah dl,tak dak sign utk jadi otai, so skali lg aku bangkang statement ni (otai2 mashoor mesti bengang gila bl ada org kata dia samseng ms skolah dl).

Tp dia mmg power la, sapa pun xberani nak menghampiri dirinya yg power tu sebb busuk sgt, dok hostel, bngn pg2 xmandi, xthn aku dgn dia...bdk2 kelas dia lg la...haha.nasib baik la dok sat ja hostel, kalau setahun dok hostel, mmg busuk la satu hostel aku...hahaha.

Yg aku tau, dia kena buang skolah, pastu msk skolah aku. pas spm msk darul quran, pastu p uia,amik law. x pass, kena tendang, msk uitm plak...pastu aku xtau apa cerita dia dah.dok kmpung makam, DKK.

Pada izmil, kalau baca komen aku ni, tolong perbetulkan statement depa ni.bl bc, aku dok rasa hg ni power sgt la, tp kwn2 ja la yg tau lebihnya...satu lg, aku minta maaf, aku just nak perbetulkan komen2 depa yg xbetoi ni. bl depa kata pasai mashoor, aku mmg xleh nak thn.kalau hg nak buat bahaya ka, nak buat gila2 ka, lantak la...jgn sampai nama skolah aku plak diheret sama.

Wassalam

Anonymous,  July 4, 2011 at 3:08 PM  

hoi.aku sendiri satu skolah ngan dia time smka nibong tebal tu dulu.pernah satu dorm lagi.memang dia kantoi pun ceroboh aspuri time form 3.time tu tinggal form 3 je kat asrama pasal kunun nak pmr.lepas tu kena tendang pi almashoor.lepas kantoi kena tangkap dia buat alasan dia mimpi ada suara suruh dia pi aspuri.

aku ingat lagi dia fitnah sorang junior form 1 pasai curi duit.kesian budak tu kena.alih alih Allah nak tunjuk,rupanya dia lagi teruk.lepas tu terbongkang cerita yang dia sebenarnya pencuri.dia boleh buat kata duit dia pun hilang.

kalau tak caya,pi emel tanya kat dia,betui ke dulu dia mimpi ada suara suruh dia pi aspuri time form 3.dan tanya dia,tak rasa bersalah ke fitnah sorg junior curi duit padahal dia pencuri

Anonymous,  October 25, 2011 at 4:35 PM  

OMG Gomo, he's a law student from uitm.. memalukan je.. Astaghfirullah..

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP