Biar Melayu Sama Melayu Gaduh Kata DAPig

Saturday, July 9, 2011

Malam tadi :

1-Lim Guan Eng mengarahkan ahli DAP dan org Cina (dlm bahasa Cina) supaya jgn menyertai perarakan BERSIH dan biarkan org Melayu bertempur sesama sendiri.


2-Dlm Twitter Tian Chua : dia menyeru org ramai (Melayu la tu) supaya turun beramai2 dan jgn lari drp perhimpunan wp dihalang pihak polis
3-Siapa yg bijak memecah-belahkan kita?


Hebat mereka nampaknya! Memang cukup hebat jika di lihat dari sms yang mereka sesama mereka hantar tersebut! Biar Melayu bergaduh biar Cina selamat! Yang rugi adalah Melayu!


Gomo nak maklumkan kepada Cina DAP Bukit Bintang agar siap sedia di Bukit Bintang hari ini kerana kami PATRIOT akan masuk ke dalam kawasan DAP Bangsat jam 1 tengahari! Kami masuk Kami Lawan!

Buat seluruh Rakyat Malaysia yang terpanggil untuk berjuang bersama PATRIOT di harap dapat hadir di Bukit Bintang jam 12.30 Tengahari Hari ini dan kita akan siap sedia dengan sebarang kemungkinan yang berlaku!

Nak sampaikan mesej kepada Kaum Cina DAP agar mengingati sejarah 13 Mei di mana Ramai yang Di Cincang Cincang oleh kami orang Melayu! Ingin sekali lagi Tragedi tersebut Berulang?

Anytime Wahai DAP Bangsat!!!!


SEMBOYAN TELAH BERBUNYI

13 comments:

Admiral Hafiz July 9, 2011 at 9:01 AM  

papa gomo jgn smpi ditangkap sudahla ye

Entry Terkini:
Iklan video perli Perhimpunan BERSIH 2.0!

wan July 9, 2011 at 9:13 AM  

salam
penulisan yang baik
apakah pandangan empunya blog mengenai cara yang sesuai untuk golongan yang berlaku zalim.sebagai seorang anak muda,melihat kekalutan ini kerana tiada persefahaman antara kedua-dua belah pihak.cara mereka menerima teguran dan cara pihak lain memberikan teguran.tetapi isi kandungan tegiran benar2 berlaku ke di Malaysia?

wan July 9, 2011 at 9:15 AM  

salam
penulisan yang baik
apakah pandangan empunya blog mengenai cara yang sesuai untuk menegur golongan yang berlaku zalim.sebagai seorang anak muda,melihat kekalutan ini kerana tiada persefahaman antara kedua-dua belah pihak.cara mereka menerima teguran dan cara pihak lain memberikan teguran.tetapi isi kandungan teguran benar2 berlaku ke di Malaysia?terima kasih atas segalanya.

SAMADLELONG July 9, 2011 at 10:23 AM  

WOI GOMO MU TIDOQ LAGI KA??????? AKU TUNGGU LIVE BERSHIT DARI HANG

siti July 9, 2011 at 10:29 AM  

syabas GOMO,Patriot....jangan biarkan bangsat komunis ni,bermaharajalela.ayuh!......biar putih tulang jangan putih mata.

bizsofia July 9, 2011 at 11:03 AM  

ko hati2 sikit gomo..jgn ditangkap..bahaya tu

Tuan Tanah July 9, 2011 at 11:23 AM  

gomo harap kau boleh update situation kat b.bintang..biar bangsa2 makan babi ni tau macammana kalau business diorang kena kacau

sazzrazz July 9, 2011 at 1:26 PM  

betapa bodohnya bangsa melayu...mudah sangat di pengaruh oleh bangsa lain....maaf pak jabit tulis mcm ni...pak jabit pun melayu....tp kekecewaan pak jabit berasas...maaf...
dulu bangsa melayu lah yg bersusah payah nak dapatkan kemerdekaan tp kini bangsa melayu lah juga yg nak menghancurkan kemerdekaan....
dalam sejarah negara nama2 seperti dato bahaman , mat kilau, maharajalela dan sebagainya bergadai nyawa demi tanah air tercinta.....waktu tu ade ke pahlawan dari bangsa lain yg membantu?
wahai bangsaku kenapa mudah sangat anda di pengaruh?

hari ni DEMOCRACY seolah2 satu kebanggan...tahukan word demokrasi berasal dari perkataan DEMO + CRAZY...

satu soalan pak jabit buat rakan2...sejak bila DEMOKRASI mengatasi KEDAULATAN sesebuah negara?
...negara kita berdaulat...ingat tu...

Anonymous,  July 9, 2011 at 6:06 PM  

woi gomo. lu nk lawan ngan saper??? sebok sgt nk cincang cino bukuit. ada brani ka????

Anonymous,  July 9, 2011 at 6:06 PM  

papagomo, kalau boleh bagi la link, video or screenshot sebagai bahan bukti

Anonymous,  July 9, 2011 at 10:15 PM  

SAZZRAZZ...Saya sokong anda betul tu....yang lebih tepat sekali bagi Melayu macam tu adalah MELAYU MUDAH LUPA

Mat Kelate

Anonymous,  July 9, 2011 at 10:15 PM  

SAZZRAZZ...Saya sokong anda betul tu....yang lebih tepat sekali bagi Melayu macam tu adalah MELAYU MUDAH LUPA

Mat Kelate

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP