Lagi Gambar Terbaru Mat Sabu Yang Menjadi Mangsa Pak Polisi

Wednesday, July 27, 2011



Naik kesian dengan Mat Sabu Timbalan Presiden PAS ni. Aku cukup cukup simpati dengan beliau yang memang kita tahu seorang pejuang hebat dalam PAS demi menegakkan Syiar Islam sepertimana kata Nik Ajis lah kan.

Tapi dengan aksi aksi Mat Sabu yang lain macam lepas dia menang Timbalan Presiden PAS ni aku nampak macam ada sesuatu yang tak kena. Seolah olah beliau disantau sehinggakan malang bertimpa timpa ke atas dirinya.

Lihat gambar diatas bagaimana ditunjukkan Mat Sabu tidor dalam Mahkamah beralaskan surat Khabar sahaja. Memang betul betul pejuang lah beb Mat Sabun ni..Ops....Mat Sabu.



Ni satu lagi episod duka kepada Mat Sabu bila mendakwa dirinya mendapat Cedera Parah dikaki dan dimasukkan besi akibat dari rempuhan Land Rover Polis sewaktu demo Bersih.

Gomo bila lihat gambar ni dulu memang rasa kasihan juga memandangkan adalah tidak sepatutnya pihak Polis melanggar Mat Sabu yang berjawatan Timbalan Presiden PAS ni. Banyak cara lain lagi kalau nak tangkap Mat sabu tapi tidak perlulah sampai nak Langgar pakai Land Rover Polis.





Tapi bila tengok video atas ni Gomo jadi pening, pening sebab Mat Sabu kata yang langgar dia Land Rover Polis. Tapi bila tengok dalam video ni tak pulak langgar land Rover langgar Mat Sabu . Waja pun tak juga. Habis tu siapa langgar Mat Sabu?



Emmm agaknya ni lah reality yang berlaku pada Mat Sabu. beliau sebenarnya lupa kenderaan mana yang telah melanggar beliau. Ataupun dengan lebih jelas lagi Mat Sabu sebenarnya telah kantoi menipu rakyat Malaysia akan insiden kemalangan yang telah direkayasakan nya.

Gomo sampai hari ni masih menunggu Saman yang akan diambil ke atas PDRM oleh Mat Sabu kerana telah melanggar beliau sehingga menyebabkan Kaki beliau cedera parah dan dimasukkan besi.


Psssttt.....Lu orang rasa bila agak agak Mat Sabu akan Saman PDRM? Esok? Lusa? Bulan Depan? 16 Sept?



DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

94 comments:

Anonymous,  July 27, 2011 at 8:11 PM  

Mat Sabu tengok kepala lutut sebab otak dia dah letak kat kepala lutut.

Anonymous,  July 27, 2011 at 8:12 PM  

1st lady pertama Malaysia,

Malaysia sudah diisthyarkan Republik

tak nak report IGP kah gomo? atau nak terus terusan membodek.

Anonymous,  July 27, 2011 at 8:13 PM  

Sabu oh Sabuu,hang tobatlah sabu,menyampah tengok hang...

BALAK BINI GOMO,  July 27, 2011 at 8:17 PM  

mari kita tengok repot polis mat sabu

http://1.bp.blogspot.com/-9ulM0qPuKLE/Tiwmtk3JkXI/AAAAAAAACAw/kXni2t7eR-Q/s1600/laporan+polis+mat+sabu.jpg

dlm repot tu dh terang2 mat sabu kata dia dilanggar kereta waja polis...dan dlm vid tu terang2 mat sabu dilanggar oleh waja...jadi sapa g menipu skarang??

polis??

gomo yg kantoi blajar tahap spm jual barang tiruan haram??

atau najib si isteri rosmah??

kah kah kah kah

apa?? bekas polis x da disiplin??hehehe

Anonymous,  July 27, 2011 at 8:17 PM  

gambar tdo d mahkamah..dia nak potraykan dia mcm ahmedinijad..kan ada gambar ahmadenijad tdo atas lantai...jelas kesyiahan mat sabu

Anonymous,  July 27, 2011 at 8:20 PM  

ko org fikir laa kalau pajero kata land rover pun org pecaya... lepas tu kata pula waja.... org pun pecaya... asalkan peminpin pembangkang cakap semua nya pecaya bulat2.... entah lah ada otak tak ada akal

Anonymous,  July 27, 2011 at 8:21 PM  

Hai Mat Labu..takde cedera dia buat-buat cedera..Insyaallah Tuhan makbulkan jugak permintaan dia ni..

..psst Mat Labu..kau takde hajat ke nak ke Pinang? dengar kata amoi bersepah-sepah kat sana...semuanya seksi-seksi..semuanya separuh bogel..boleh mintak tolong Guan Eng rekemenkan kau sorang dua ke... buat basah-basahkan anu kau yang selalu gatal tu..

Menjubor Budaya Kita,  July 27, 2011 at 8:22 PM  

July 27, 2011 8:17 PM

Sah, kena jangkit sindrom 'nadjes juburey kitsiyal' yg dibawa oleh babi2 dan hanjing2 jalanan.

Rawatan: kena minum air kencing berjampi dr Ambabigaga.

Anonymous,  July 27, 2011 at 8:24 PM  

mat sabu nak beritahu sebenarnya dia dilanggar UFO, tapi dia tak reti nak sebut, kalau dia sebut piring terbang, dia takut org silap faham. Timbalan Presiden tu..

BALAK BINI GOMO,  July 27, 2011 at 8:25 PM  

lagi satu nak habaq...

repot polis dibuat 7 HARI SEBELUM POLIS KELUARKAN VIDEO....

hahahaha.....KANTOI BODOH BINI ROSMAH, POLIS DAN PENCACAI2 NYA

aku yakin korg para pencacai pasti dh makan nasi kangkang bini rosmah ni kan...sbb tu jd bodoh dungu sampai camni sekali..

kah kah kah

Anonymous,  July 27, 2011 at 8:26 PM  

Silap smua tuu. KTM komuter langgar mat sabu.

Anonymous,  July 27, 2011 at 8:32 PM  

Untuk pengetahuan pembaca semua, BALAK BINI GOMO adalah seorang penulis skrip filem lucah. Kerja seni itu diwarisi dari mak & bapaknya. Mak & bapaknya adalah bekas pelakon filem lucah tahun 70an.

Anonymous,  July 27, 2011 at 8:33 PM  

sebenarnya dia nak terbang elak drp polis tp tlupa bawa sayap, sbb tu le jatuh

Anonymous,  July 27, 2011 at 8:37 PM  

bodoh la gomo ni....
dlm video 2 ada kereta waja langar dia,kalu x cm na ley jatuh..tgok repot polis la...pasai mat sabu tdor kat mahkamah pon nk jdi isu ker?ada ker pemimpin umno yg sangup berbaring di kerusi??jgn harap la nk baring cm ni..ni la contoh,mat sabu pon manusia biasa kadang kala letih dan setaraf dengan rakyat cuba dia ada jawatan ja..bukan cm umno ada jawatan jadi dewa..

Anonymous,  July 27, 2011 at 8:40 PM  

Mengikut cerita terbaru, BALAK BINI GOMO juga ingin menjadi pelakon filem lucah spt mak bapaknya, tambah2 lagi pelakon VCD lucah pujaannya adalah boss tempat kerjanya sendiri.

Anonymous,  July 27, 2011 at 8:44 PM  

Cuba tuan2 bayangkan 2 buah waja langgar mat sabu, cedera lutut je, memang besar karamah mat sabu nihh. Sebenarnya polis malu nak beritahu rakyat bhw kedua2 waja polis itu remuk kerana melanggar mat sabu. kedua2 polis yg memandu waja tu telah digantung kerja!

Anonymous,  July 27, 2011 at 8:48 PM  

menurut yg empunya cerita, segala jenis kereta tak kiralah kereta kebal ke, kereta kabel memang cari nahas kalau langgar mat sabu, mat sabu cuma alahan dgn piring terbang je, sbb tu dia lebih rela naik moto dr naik k/terbang.

Anonymous,  July 27, 2011 at 8:51 PM  

Anon 8.48 you are so FUNNY..

Anonymous,  July 27, 2011 at 8:52 PM  

menurut BALAK BINI GOMO, dia cukup kecewa kerana skrip terbaru yg ditulisnya tidak dapat didengar oleh penonton VCD iaitu yg melibatkan pelakon lucah pujaannya dgn china doll yg mendapat sambutan 'pecah punggung'.

Anonymous,  July 27, 2011 at 8:59 PM  

Ketika ditanya pemberita, bgm timbul minat menulis skrip filem lucah ni? Dengan hidung yg kembang BALAK BINI GOMO menjawab 'aku dapat idea ini selepas dengar ceramah mat sabu tahun 1994 dulu'.

Anonymous,  July 27, 2011 at 9:01 PM  

Pada pengikut mat sabun dan aljuburi, mereka tu memang pakai akal yg waras untuk menerima pembohongan dari kedua ketua dia orang tu....malah menadah kedua belah tangan dengan lebar untuk menerima pembohongan dari kedua ketua tu.....lepas 16 september 2008 dulu aljuburi kata dia jadi PM malaysia...sampai sekarang "Pengikut Ambega Sreenavasan" (PAS) sangat ketagih untuk di bohongi oleh pemimpi idaman mereka tu...
Harap jangan memaksa kami bersama kelian untuk menerima pembohongan pemimpin kelian tu.

Anonymous,  July 27, 2011 at 9:05 PM  

Info tambahan, kedua2 anggota polis yg memandu waja yg melanggar mat sabu telah dikenakan 'surcaj' selain digantung kerja. Kedua2 waja telah diistiharkan 'total lost' oleh pihak penilai kerana tidak ekonomik utk dibaiki lagi selepas melanggar mat sabu.

Anonymous,  July 27, 2011 at 9:08 PM  

kalau lah land rover dgn kereta waja x boleh beza..mcm mana nak jadi pemimpin? Mat sapu ni ada problem aku ingat..bukan kata land rover..bini org pun dia x kenal..main sapu jer.

umnosokmo,  July 27, 2011 at 9:21 PM  

To anom 8.32, 8.37, 8.40... kesian aku tengok hang ni.. apalah nasib hang yang amat malang.. Inilah akhibatnya kesan mak hang berzina dengan bapak hang atas pucuk pisang menyebabkan terlahirnya hang.. kesian.. dia.. kesian dia..

Anonymous,  July 27, 2011 at 9:29 PM  

kari tajuk ckit...
PM dirempuh oleh kuning BERSHIT..nak sampaikan surat kononnya.

Aku pun x faham sikap org Melayu sekarang...
Aku ditengokkan fizikal..rasanya x perlulah complain kerajaan zalim x betul...diri sendiri pun sehat mcm babi duduk kat Malaysia ni..kalau lah kurus kering nampak tulang..kot lah tak dpt cukup makan..
Cuma harap badan cukup sehat tapi otak mcm mengalahkan lembu...
Kalau nak anta surat sekalipun..buatlah appointment..kalau nak by hand sekali pun.aku pun sendiri pernah berjumpa DS NAJIB.kalau dtg cara elok korang sure tahu bertapa perihatin dan baik DS NAjib..jgn lah redah mcm babi..mcm x ada sivik..itu majlis untuk rakyat bukan individu..Inilah budaya yg dibawa oleh Pakatan HAram jadah yg diketuai oleh bapak dajal anugay.

Was mangan,  July 27, 2011 at 9:54 PM  

Waja Nyer alibipun nampak tipu oleo mat sapu. Terlampau jauh klu nk katakan dia kena langgar waja. Itulahsokong sangat hisap kote al buriti. Kepalapun dah x betul

Anonymous,  July 27, 2011 at 9:55 PM  

La mat sabu tido pulak lam mahkamah. nak mintak simpati rakyat la tu kata dia datang mahkamah naik moto tumpang mat rempit nun dari Permatang Pauh tak ambik hotel sebab nak bazirkan duit rakyat. Budak-budak pompuan dua orang tu pun dok gelak kat mat sabu, dalam hati depa tu timbalan presiden PAS ke orang terlepas dari wad gila masuk mahkamah.

Anonymous,  July 27, 2011 at 9:57 PM  

La mat sabu tido pulak lam mahkamah. nak mintak simpati rakyat la tu kata dia datang mahkamah naik moto tumpang mat rempit nun dari Permatang Pauh tak ambik hotel sebab tak nak bazirkan duit rakyat. Budak-budak pompuan dua orang tu pun dok gelak kat mat sabu, dalam hati depa tu timbalan presiden PAS ke orang terlepas dari wad gila masuk mahkamah.

Black Maria,  July 27, 2011 at 10:15 PM  

Kah kah kah, lawak betul, pengikut ngan pemimpin sama2 bahalol, lawaklah orang mcm mat sabul boleh dibuat pemimpin. Dia ckp lah kene langgar dek apa pun, terngangga2 puak kopiah senget percaya, satu je saya nak bagitau. Sebelum kesian Mat Sabul, kesianlah diri tu dulu, terang2 kena tipu oleh bahalol cam Mat Sabul tu.

Anonymous,  July 27, 2011 at 10:20 PM  

Polis Menipu..
Menteri Kesihatan menipu
MAt Monggol Menipu
Blogger Jamban Mmenipu//

Kalau UMNOXXX mesti menipu...

Yang bebal akan kena tipu sampai mampusss...

Anonymous,  July 27, 2011 at 10:21 PM  

KATA2 POLIS ADALAH BENAR BILA DITELITI VIDEO TERSEBUT....

1. LAND ROVER POLIS MEMANG TAK MELANGGAR MOTOR.

2.KALAU WAJA LANGGAR DAH TENTU MOTOR MASUK BAWAH WAJA SEDANGKAN PENUNGGANG DAN PEMBONCING MASIH BERADA DIATAS MOTOR.

3. JARAK MOTOR DAN WAJA ADA BEBERAPA KAKI DIANTARA KEDUANYA.

4. LUTUT MAT SABU TAK NAMPAK CEDERA TERUK SEPERTI YG DIDAKWA SEBAB DIA BOLEH JALAN SEPERTI BIASA.

5. MAT SABU SALAH SEBAB DIA TAK BERHENTI PEMERIKSAAN POLIS SEHINGGALAH POLIS DAPAT MEMBLOK MOTORNYA.


ALHAMDULILLAH PDRM AMANAH DAN JUJUR DALAM MENJALANKAN TUGAS. (BAYANGKAN KALAU TIADA VIDEO NI). TAKDIR TELAH MEMBAWA MAT SABU KE JALAN YG LENGKAP DGN CCTV.

Pro Mat Sembab,  July 27, 2011 at 10:23 PM  

Konspirasi untuk jatuh DS Najib telah bermula...utusan meloya dengan rasminya memulakan usaha menjatuhkan DS Najib...jom sokong muhtidin...bakal PM Malaysia yang bebas skandal....bakal PM Malaysia isteri PM pertama yang menutup aurat...mulakan kempen anti Najib....hidup muhyidin

AnNisbah,  July 27, 2011 at 10:25 PM  

Cuba bayangkan ini bakal perdana menteri malaysia.

Aku dah save gambar tu. Manalah tahu Allah swt nak buat ujian kpd kita.

Anonymous,  July 27, 2011 at 10:26 PM  

Jatuh 3x jatuh Najib

Hancur3x hancur Najib

Hidup 3x hidup muhyidin

Anonymous,  July 27, 2011 at 10:35 PM  

Eh pembangkang dah tukar polisi tak mahu jadikan Anwar sebagai PM....hahaha...

Ala....tak jalanlah propaganda nak laga2kan PM dan TPM.....

Kesian....macam2 cara pembangkang buat...takpe nanti ambik duit upah dari peliwat ye hahaha...

Anonymous,  July 27, 2011 at 10:41 PM  

Anak-anak burung Aljuburi dah berkicau :D Anon 10.22 pm anak burung kunyit :D

Anonymous,  July 27, 2011 at 11:03 PM  

biasalah..PM batu penghalang Anugay..PM kenal sgt anugay masa dlm kabinet dulu ...Kalau yer sabarlah..PM sihat lg..jgn jadi mcm al-jubori...x sabar,gelojoh. dah guna pencaicai nyalak kat sini.

Anonymous,  July 27, 2011 at 11:08 PM  

Hangpa nak tau sbb apa puak2 PR sdg laga2 kan najib dgn muhyidin plk? sbb penyokong2 anwar yakin bhw anwar akan penjara sg buluh lagi, habitat semulajadi dia.

tapi hnagpa jgn heran, penyokong pas yg terkenal dgn tahap kebodohan mereka akan percaya bulat2 spt lmbang parti mereka.

Anonymous,  July 27, 2011 at 11:10 PM  

Dah terlambat utk muhyidin jadi pm. Sepatutnya tun M pilih dia drp pak lah.

Walaupun aku suka muhyidin dgn cool dan tegasnya tapi kita patut tolong najib. Kesian dia ni. Walaupun najib lembik tapi dia nmpk ikhlas dan sgt memerlukan sokongan kita. Beri dia lagi 1 term dan kita review dia kemudian.

Masalahnya dgn parti pembangkang ialah pemimpin mrk semua kalut2 dan tak boleh diharap. Buat masa ni kita tak ada alternatif lain. BN jauh lebih efisyen dari PR.

Malaysia tak mampu utk buang masa dgn org politik yg suka bersandiwara dari tahun ke tahun. Aku pun semakin tua tak larat hidup stress aje.

Org politik di sini mcm jual ubat kat tepi jalan cari publisiti murahan utk political survival tapi menyusahkan org ramai yg tak berdosa.

Anonymous,  July 27, 2011 at 11:11 PM  

Waja Polis langgo Mat Sabun ke Sabun yang langgo Waja Polis ???

Kan beza tu ??

(Ciannye nengok dak spastik tu tergolek kat kerusi panjang.. cian dia)

Anonymous,  July 27, 2011 at 11:12 PM  

Jenis org UMNO ialah tak suka laga2 pemimpin sendiri, kalau ada statement utk laga2 pemimpin UMNO, memang sah itu kerja anwar kote bengkok serta hulubalang2nya. Tidak syak lagi. Yahudi pun kena tipu dek anwar, stakat rakyat m'sia, kacang jee...

Anonymous,  July 27, 2011 at 11:14 PM  

Tidur atas bangku mcm org gila kat bus stand je, tidur merata-rata.

Satu lagi manusia yg tidur atas bangku ni ialah species lelaki kena halau bini.

Anonymous,  July 27, 2011 at 11:18 PM  

THE BEST SLOGAN SHOULD BE:

PENJARA KAN AL-JUBORI dan AL-ZINARI.


PENJARA KAN AL-JUBORI dan AL-ZINARI.


PENJARA KAN AL-JUBORI dan AL-ZINARI.


PENJARA KAN AL-JUBORI dan AL-ZINARI.


PENJARA KAN AL-JUBORI dan AL-ZINARI.

PENJARA KAN AL-JUBORI dan AL-ZINARI.


PENJARA KAN AL-JUBORI dan AL-ZINARI.


PENJARA KAN AL-JUBORI dan AL-ZINARI.


PENJARA KAN AL-JUBORI dan AL-ZINARI.


PENJARA KAN AL-JUBORI dan AL-ZINARI.


PENJARA KAN AL-JUBORI dan AL-ZINARI.


PENJARA KAN AL-JUBORI dan AL-ZINARI.


PENJARA KAN AL-JUBORI dan AL-ZINARI.


PENJARA KAN AL-JUBORI dan AL-ZINARI.

Anonymous,  July 27, 2011 at 11:19 PM  

Ala.. kalo betul la dia tu kena langgo.. aku rase dah lama kojol dah mamat tu.. kalo tak kojol pun paling tidak patah riuk sana sini..

Sahabat dia yang ride moto bersama dia tu apa cerita ??

Dah mamfus ke ??

Patut le tak buat laporan polis..

Anonymous,  July 27, 2011 at 11:23 PM  

Pajero dengan Land Rover tu dari spesis yang sama ke ??

Black Maria,  July 27, 2011 at 11:26 PM  

Alahai bingai2 nye puak2 bahalol Pas ni, memanglah dia buat report bagitau Waja, sebab dia tahu polis memang tau kejadian sebenar yang dia jatuh ketika cilok waja, yang kitaorg cuba highlight disini bahawa cubaan menipu dia sambil buat2 muka bodoh sepuluh sen menipu puak2 bodoh kau kata land rover yang rempuh, head on plak tu, nak kasi grmpak cerita,, nak kata edit, tu aku tgk kat tvpas. Lawak betul aku tengok muka lebai2 malang tu kesiankan Mat Sabul. Hehe

Anonymous,  July 27, 2011 at 11:29 PM  

Peminta sedekah pun tdo merata jgk

Anonymous,  July 27, 2011 at 11:39 PM  

Silapnya polis tak lenyek terus mat sabu ni, kan senang, habis cerita, tamatlah riwyat kesan degil. ada tak menguntungkan negara (menyusahkan kaum adalah), tak ada pun tak merugikan bangsa dan agama.

Anonymous,  July 27, 2011 at 11:44 PM  

Anon2 smua, dgn adanya mat sabu ceramah2 pas laku, harakah laku, iklan ubat kuat pun laku.

Pendekar Siber July 27, 2011 at 11:47 PM  

Salam,

Sila lihat posting ini http://blogpendekarsiber.blogspot.com/2011/07/edisi-lengkap-15-dalil-nik-aziz-tidak.html

berikan komen ikhlas anda... guna fakta n akal dan bukannya emosi...

Pendekar Siber
http://blogpendekarsiber.blogspot.com

Anonymous,  July 28, 2011 at 12:03 AM  

Aku pelik tol dengan Si Sabu otak sabut nih..

DALAM YOUTUBE DIA SENDIRI ADA MENYEBUT BAHAWA DIA TELAH DIREMPUH OLEH "LAND ROVER" Polis serta kenyataanya tersebut telah dilaporkan oleh portal penipu Malaysiakianina serta blog2 aliran kencing yang laen..

Aleh2 dalam report polis dia sebut dirempuh oleh Waja polis pulak dah..

Apo kebondo entah..

Anonymous,  July 28, 2011 at 12:20 AM  

Mungkin dia dah dapat maklumat yang bocor pada hari dia membuat laporan polis pada 14 hb. bahawa pihak polis telah memperolehi rakaman cctv pada hari kejadian 9 hb. sebelum mengubah kenyataannya bahawa dia telah dirempuh oleh kereta Waja pulak..

5 hari baru buat report.. ??

Bengong ape ??

Anonymous,  July 28, 2011 at 12:36 AM  

Lakonan eksiden 9 hb, report polis 14 hb??? bodo nya seorang timbalan presiden report kemalangan jalanraya kan sah ddalam masa 24 jam saja siapa lah yang bengong lantik si tolol jadi pemimpin.

Video cctv tu 13hb dah ramai dah yang tengok tapi bila tau aja bukan pajero mat sabu terus swing crita buat report polis kata waja plak.

Anonymous,  July 28, 2011 at 12:53 AM  

pokok pangkalnya semua penyokong PR adalah....bodoh dan tak ada otak belaka.

Anonymous,  July 28, 2011 at 1:10 AM  

Hari ini Mat Sabu tidor dalam Mahkamah beralaskan surat Khabar sahaja, kira nasib baik lagi tu, nanti bila DAP dapat negara malaysia ni Mat Sabu Tido Dalam Jamban, masa tu baru menyesal sebab jadi barua DAP.

Anonymous,  July 28, 2011 at 1:20 AM  

weiii melayu hangpa jangan ingat cina bodo macam hangpa, cina nak jadikan hangpa barua depa saja, bila dah dapat malaysia kat depa masa tu hangpa baru sedaq hangpa hanya lah barua saja, tapi dah terlambat, maka jadilah hangpa barua sampai mampus, pastu sambung pulak anak cucu hangpa jadi barua cina sampai mampus, begitulah sampai hari kiamat.

pstt..cina dia tak akan tolong bangsa lain melaikan bangsa dia saja, bangsa lain nak mampus pon mampus lah.

Anonymous,  July 28, 2011 at 1:42 AM  

Hak ala.. Mat S yang langgaq waja tu sebenaqnya, bukan sebaliknya..

Dia nak pusing tu.. jaga2.. aha.. jaga2..

Anonymous,  July 28, 2011 at 2:06 AM  

Cuba baca balik hasil siasatan polis tersebut..

1. SEMASA BELIAU MEMBUAT PUSINGAN U, BELIAU TELAH MELANGGAR BAHU JALAN LALU HILANG KAWALAN DAN "TERUS MELANGGAR BAHAGIAN FENDER SEBELAH KANAN KENDERAAN POLIS"

-----------

"TERUS MELANGGAR BAHAGIAN FENDER SEBELAH KANAN KENDERAAN POLIS"

Merujuk kepada 'kenderaan Waja' yang dipandu oleh pihak berkuasa..

------------

Polis tidak menafikan bahawa telah berlaku pertembungan di anatara kenderaan yang ditunggang oleh Mat Syabu & the gang dengan kenderaan polis, TETAPI sebaliknya telah menyatakan dengan jelas bahawa :


SEMASA BELIAU (Mat Syabu) MEMBUAT PUSINGAN U, BELIAU TELAH MELANGGAR BAHU JALAN LALU HILANG KAWALAN DAN

--- >> "TERUS MELANGGAR BAHAGIAN FENDER SEBELAH KANAN KENDERAAN POLIS"

FAHAMI betul2 apa yang polis mahu nyatakan tersebut bagi mengelakan sebarang kekeliruan..

(SAMAN .. jangan tak SAMAN..)

Anonymous,  July 28, 2011 at 2:21 AM  

HARi INi DALAM SEJARAH

Parti Pas mempunyai seorang TP yang paling lawak,terencat akal dan agak bebal...korang pegi mana ceruk @ kampung pun si mat sabu jadi bahan lawak tersohor la ni..yang kutuk pun geng2 diorang...pengganti Gus Dur telah ditemui....he he he he he he aku pun gelak sakan kadang2 tu nampak macam babun pun ada......he he he he .........sambung gelak

Anonymous,  July 28, 2011 at 2:22 AM  

Kesimpulannya :

Mat Syabu & the rempit telah membuat pusingan kecemasan U secara mendadak dan cuba mengelak dari merempuh sebelah kiri kenderaan pajero polis hingga telah mengakibatkan motonya MELANGGAR BAHU JALAN LALU HILANG KAWALAN DAN "TERUS MELANGGAR BAHAGIAN FENDER SEBELAH KANAN KENDERAAN POLIS (Merujuk kepada kereta Waja)"

Abeh polemik.. End..


Mat Rempit yang langgar polis, bukannya polis yang melanggar Mat Rempit..

Anonymous,  July 28, 2011 at 2:32 AM  

Refer balik video : Mat Syabu KANTOI tu.. Polemik ini dah dijawab pun oleh pihak polis..

Toksah nak spin la sabun woi..

Anonymous,  July 28, 2011 at 7:43 AM  

TS Muhyidin Lebih baik dari Mat Sabu..

TS Muhyidin tidak pernah ditangkap khalwat di Port Dickson

TS Muhyidin tidak pernah menipu

TS Muhyidin tidak kenal amoi cun Monggolia.

TS Muhyidin tidak pernah makan komisyen..

Jom Sokong Muhyidin...bakal PM tanpa skandal

Anonymous,  July 28, 2011 at 8:08 AM  

ayat atas mcm Pak lah dulu2 Mr. Clean...kah!kah!kah!kah!
Kalau dah dpt kuasa ni..x kiralah Lebai PAS ke..sapa shj..sama jer..selagi tahi kuning,kentut busuk..x larinya dari buat kesilapan.apa pun PM sekarang terbaik dari apa yg ada sekarang.The Chosen one....not Anugerah Tuhan.Kah!kah!kah!kah!

Anonymous,  July 28, 2011 at 8:29 AM  

MAT SABU TIDUR KAT MAHKAMAH, TUNGGU HAKIM TAK TIBA TIBA , SEBAB TAK HAKIM YANG MAHU UNTUK DI BELI DENGAN WANG RINGGIT BIASA LAH!

MS : MANA HAKIM HAKIM BODOH NI SEMUA PI?
BANGKU : EGKO DUDUK LAH DULU
MS : NI DAH 2 JAM AKU TUNGGU KAT SINI
BANGKU : APA BOLEH BUAT. INI LAH STANDARD MAHKAMAH KANGAROO
MS : STANDARD BANGKU NI LEBIH TINGGI DARI PADA HAKIM-HAKIM TU.
BANGKU : GOMO AMBIL GAMBAR WAKTU ABANG MAT TIDUR. TAPI BILA ABG MAT BANGUN TAK BERANI PULAK. ITU LAH KERJA DIA SUKA MAIN SUROK SUROK.

Anonymous,  July 28, 2011 at 8:34 AM  

SOKONG TS Muhyidin,
TENDANG NAJIB,
MYDIN RANCANG MUTINY,
MYDIN JANTAN PEMBILA MELAYU,
MINTA SIDANG TERGEMPAR LUCUT NAJIB,
ATAU BUAT ALA LUCUT AHMAD BIDAWI,
MYDIN,
MYDIN,
MYDIN,
MAJU MELAYU,MELAYU,MELAYU

Anonymous,  July 28, 2011 at 8:35 AM  

Orang kuat sex memang tak cukup tidor, lebih2 lagi kalau anak2 dah besar semuanya. Asyik mengantuk saja, siang hari, waktu berkerja. Masa baru kawin, pagi-petang, siang-malam, di dapur, ruang tamu, atas meja makan pun boleh. Inilah akibatnya kalau terlalu khairah akibat ubat kuat.

RD

Anonymous,  July 28, 2011 at 8:39 AM  

Melayu porno, melayu lewat, melayu bunuh dalam tahanan, melayu bunuh saksi SPRM, melayu bunuh budak, melayu rogol bawah umur, melayu tipi PKFZ, melayu beli cincin, melayu bawa keluar RM 888 billion, melayu bunuh warga asing, melayu tipu PRU, melayu minta undi dari warga asing

Anonymous,  July 28, 2011 at 8:42 AM  

Mydin Clean produk pencuci untuk membersihkan akhlak manusia.
Mydin Clean produk penghilang otak bodoh.

Anonymous,  July 28, 2011 at 8:46 AM  

anon 8.35, perdana menteri malaysia ke5 lagi kuat tidur, tidur kat mana-mana saja....lagi malu satu malaysia, PM 4 perompak, PM 5 penidur, PM 6 pembunuh takut bini....wikileak tak ada kah ni?

Anonymous,  July 28, 2011 at 8:52 AM  

Cara mat sabu tido atas kerusi dan merempit sudah cukup menunjukkan keperibadian asli nya, tido mcm tu jiwa rakyaat apake bende. Betape cetek dan bahalulnya pemikiran puak pembangkang yg tahu melalak atas pentas dgn memaki hamun kerajaan dgn angkuh.

Sebenar2 jiwa rakyaat mcm PM dan TPM sentiasa bersama2 rakyaat x kira di bandar atau kampung dlm apa je situasi, yg paling penting tindakkan pantas menangani permasaalahan.

Berfikir lah dgn mengunakan akal yg cerdik,
Bersimpati lah dgn hati yg jujur & iklas
mendengar dgn pendengaran yg jelas

Anonymous,  July 28, 2011 at 9:00 AM  

ada sekor jer virus promote TS Muhyiddin kat sini...x lawak langsung..dia ingat Muhyiddin mcm bos bahlul dia Anugay x sabar2 nak jd PM.

Anonymous,  July 28, 2011 at 9:06 AM  

anon 8.52
x guna bg nasihat apa pun kpd juak pembangkang sbb depa dah dsumbat dgn fakta palsu d blog pembangkang. Suhardi blakon 'mati' tp depa pcaya habis2an bhw suhardi dkejami pdrm. Itu le puak2 pmbangkang yg dah x boleh beza antara benar dan palsu.
Bg depa apa sj yg dtulis d blog propembangkang semuanya btul walaupun jelas tipu.
Anuar yg jelas tipu 16 sept pun depa dok sanjung lg.
Masalah lg depa ni suka tuduh org lain jahat tp x pernah tunjuk bukti, stakat nak puas sendiri....

Anonymous,  July 28, 2011 at 9:16 AM  

DS NAJIB kalau sygkan Malaysia,sygkan UMNO...UNDANG2 tiada KOMPROMI..x kira siapa?...ditempat Lain pencetus demo,huru hara..lama dah penganjur dan pemimpin yg terlibat kedalam..Ambilllah Iktibar Al-ma'unnah..bila tindakkan tegas diambil..lenyap terus Al-ma'unnah..tiada beza nya dgn BERSIH..pertubuhan Haram..menderhaka titah DYMMYDA..sama jer mencetus peperangan dgn DYMMYDA...tambahlah pulak penganjurnya PARIA..
Kalau dulu boleh buat knp sekarang x boleh..Menteri berkenaan kenalah tegas...jgn jadi menteri amaran..ini bab menegakkan undang2 Negara.

Anonymous,  July 28, 2011 at 9:24 AM  

aku sokong anon 9.16
tambah sikit lagi, pihak yg btanggungjwb tolong ambil tindakan tegas thadap bloger2 yg sebar crita palsu, inilah perosak negara

Anonymous,  July 28, 2011 at 9:37 AM  

aku tengok puak pembangkang bermaharalela..mengutuk,memperlekeh kerajaan UMNO.undang2 dipermainkan,diperbodohkan..x nampak ker lg.lepas berdemo dan wat huru-hara siap boleh komen plak lagi..apa lah nak jadi dgn kerajaan kita sekarang.ini semua kerana tiada tindakkan undang2 yg tegas.Tahap paling dayus ialah sigemok baju kuning dgn berani merempuh di depan Mata PM sendiri.
Sampai tahap tu punyalah x respect dan x takut dgn undang2..sbb dia tahu polis tangkap bagi keterangan dan lepas.itu jer.Pemimpin aku pun dia org x kena tangkap.keling PARIA menderhaka titah DYMMYDA pun selamber jer.x kan dia org nak tangkap aku masuk penjara.Fikir2 lah menteri yg berkenaan.

Anonymous,  July 28, 2011 at 10:17 AM  

KJ beruk bodoh sama mcm anwar Gay Al-juburi.PAS pun sama makan taik DAP babi haram.semua penyokong PR bodoh mcm lembu kena cucuk hidung.

Anonymous,  July 28, 2011 at 11:16 AM  

Kenape le orang macam mat serabut ni wujud di bumi malaysia ni?Hai serabut betul.Tak ade yang kena dibuatnya!Hi....serabut sungguh.Sama le puak-puak edrogen dia dlm PAS tu...mereka bercita-cita nak jual Malaysia ni.Hem.....!

Anonymous,  July 28, 2011 at 11:17 AM  

Anonymous, July 28, 2011 8:46 AM <-PM 7 "kaki jubo" TAK KESAMPAIAN !!!! Kehkehkehkeh, CIAN

melayu puki busuk,  July 28, 2011 at 12:55 PM  

HARI INI SAYA HAPPY..JADI LEPAS LU ORANG SATU HARI...HARI INI TAK MAU MAKI ISLAM, AGONG DAN BABI MELAYU...HEHEHE..TAPI KALAU LU ORANG MAU JUGAK, SAYA PUN BOLEH RESPONSE...FAHAM....

Anonymous,  July 28, 2011 at 1:00 PM  

yg sebenargnya...aku disodok buldozer...pehtu kena gelek stimrol...yg tu yg sebetoi2nya...tapi takdak dalam rakaman sisitibi...depa dah dilit dan edit ...mah mah mah

Anonymous,  July 28, 2011 at 1:30 PM  

Masih teringat-ingat fatwa nik aziz selepas insiden mat sabu ditangkap khalwat dgn isteri orang... masa tu aku masih lagi Pas tegarrrr... aku percaya bulat2 (mcm gmbr bulan pd lambang Pas) pd fatwa tersebut. Fatwa yg membuat aku keluar dari Pas selama-lamanya.. bahawa nik aziz, pemegang kunci surga telah berfatwa: BAHAWA SESUNGGUHNYA MAT SABU TELAH DIAMPUNKAN DOSANYA. DAN DIA SUCI UMPAMA BAYI YANG BARU LAHIR.
Aku masih ingat, Mat Sabu dgn bangganya menjaja fatwa ini dalam ceramah2nya di seluruh Malaysia.

Ya Allah, syukur padaMu kerana menunjukkan aku jalan yang lurus sehingga aku keluar dari parti Najis Pas.

Anonymous,  July 28, 2011 at 1:31 PM  

Buka kamus kalau tak faham demonstrasi- Saifuddin Abdullah

KUALA LUMPUR: Timbalan Menteri Kementerian Pengajian Tinggi, Datuk Saifuddin Abdullah berkata, rakyat perlu diberikan kefahaman tentang demokrasi, termasuk hak berhimpun sepertimana dilakukan Bersih, 9 Julai lalu.
“Kepada mereka yang tidak faham makna demostrasi itu cuba buka Kamus Dewan dan fahami makna demonstrasi. Ia sememangnya adalah sebuah program, bukannya pertubuhan,” kata Saifuddin sambil mendapat tepukan dari orang ramai yang hadir.
Kira-kira 600 menyaksikan debat berkenaan sehingga bilangan yang hadir melimpah keluar auditorium utama, bangunan kumpulan media itu.

Menurut Saifuddin, Malaysia kini sedang menuju politik baru, justeru pihak yang mempertikaikan tujuan Bersih untuk menuntut reformasi pilihan raya, disifatkan sebagai golongan ketinggalan.

Anonymous,  July 28, 2011 at 2:09 PM  

Ketawa sorang2 tengok komen2 mat sabul ni. lawak btol le ko ni sabu oi... lagi lawak dari baca majalah ujang ko punye cerita ni. bayangkan terkangkang kangkang mat sabu dgn kain pelikat dia atas motor masa die jatuh tu WARGH KAH KAH KAH
pssst... mat sabu. hang punya punai tu ok ka? idup lagi tk lepas jatuh motor tu?

Anonymous,  July 28, 2011 at 2:58 PM  

Anon 1.30 pm Tu bayi le tengah mengeroh kat atas bangku panjang. Bayi tu bila sedar dia lapar susu. Susu sapa lagi kalau bukan susu Ambiga. hahahaha

1Melayu,  July 28, 2011 at 7:13 PM  

400,000 mahu TS Muhyidin menggantikan DS Najib sebagai PM....tak percaya sila singggah FB...Kami sokong Muhyidin...

Anonymous,  July 29, 2011 at 1:48 AM  

Adakah Polis Benar???
Mat Sabu Benar?
Jawapan Kebenaran sila ikut link berikut:

http://sharpshooterblogger.blogspot.com/2011/07/parlimen-batu-kawan-tempat-terbaik.html

Anonymous,  July 29, 2011 at 1:52 AM  

HIDUP MUHYIDIN YASIN...
HIDUP MUHYIDIN YASIN..
HIDUP MUHYIDIN YASIN..

PERGI MAMPOS NAJIB...
PERGI MAMPOS NAJIB...

PERGI MAMPOS ROSMAH...
PERGI MAMPOS ROSMAH...

Anonymous,  July 29, 2011 at 2:09 AM  

Anon 1.48 Am

Eh bodo.. engkau tau ke tidak APCO yang polis gunakan itu jenis apa kebendanya..

APCO yang polis guna tu bermaksud :

The - "Association of Public-Safety Communications Officials" - International = APCO

Refer sini :

http://www.apco911.org/

----------------

APCO International is the world's largest organization of public safety communications professionals.

It serves the needs of public safety communications practitioners worldwide — and the welfare of the general public as a whole — by providing complete expertise, professional development, technical assistance, advocacy and outreach.

---------------

Itu la akibatnya kalau dah selalu sangat minum air kencing Nuar setan sampai bergelen-gelen..

Sengal tak sudah..

Anonymous,  July 29, 2011 at 10:22 AM  

dia sengaja nk langgar pajero, dah la jalan ikut jalan songsang, polis blh saman sbb dia ikut jalan salah.

ORANG TIMUR,  July 29, 2011 at 8:34 PM  

mat sabun dan anuar BERAHI adalah pelakon yang hebat pada zaman ini. SEORANG PELACUR DAN SEORANG BAHLOL BODOH SOMBONG.

Anonymous,  August 3, 2011 at 11:00 AM  

APA LA NAK JADI..MANUSIA MEMANG MUDAH PERCAYA..PAPAGOMO NI PUN DIBAYAR UNTUK HANDLE BLOG NI..KAHKAHKAH...VIDEO TU TERANG-TERANG BERCANGGAH DENGAN VIDEO YANG ASAL..YAKNI VIDEO YANG TERLEBIH DAHULU KELUAR..SO SEBELUM MEMFITNAH BAIK TELITI DULU..BUAT PERBANDINGAN VIDEO ASAL YANG TERLEBIH DAHULU DARI YANG POLIS KELUARKAN "KEMUDIAN"...

Anonymous,  August 6, 2011 at 11:48 AM  

PRU 13 ni bungkus la PR hahahaha... rakyat takkan tertipu lagi...

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP